|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Czyli wyższości. Bo tym jest uparte współczucie komuś, kto tego pochylania się nad swoim losem nie oczekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
nie, wmawiasz mi coś, czego nie powiedziałam. pochylam się też nad losem dzieci, które są bite, a uważają to za normę. albo nad DDA, które myślą, że alkohol w domu to norma. nie dlatego, że czuję się od nich lepsza, nie z poczucia wyższości, a ze współczucia właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Człowiek ma prawo robić ze swoimi genitaliami, co uważa za słuszne, bez narażania się na pełne politowania komentarze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Konto usunięte
|
O jednego partnera, że człowiek nie wie, że może być inaczej itd itd. Wniosek, że kobiety, które miały tylko jednego partnera, pewnie nie miały orgazmu, jest już wtórny i nieco zaskakujący.
Już pomijam, że nie rozumiem zafiksowania w tym temacie, tzn w temacie cudzych orgazmów, jak również bezpośredniej implikacji orgazm->dobry seks. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I jak zaskakujące może być coś, co jest wtórne? Poza tym z powietrza wysnute to nie jest - jakieś niepoparte niczym ooo, ona dziesięć lat jest ze swoim pierwszym, na pewno mają beznadziejny seks, to wynika z braku wiedzy i świadomości własnego ciała, i daje się wywnioskować. Ja nie rozumiem jak można nazywać dobrym seksem coś, w czym orgazmów w ogóle nie ma. Ale skąd ten pomysł? Skąd wzięłaś tego kogoś? Wspominałaś o badaniach, które dały konkretny wynik. Nie ma możliwości sprawdzenia (nawet przy założeniu, że wszystkie mówiły prawdę) - czy i ile z nich uznaje gapienie się w sufit za udany seks. A są takie kobiety i wcale nie nieliczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dwa - nawet tutaj nie czytałam, żeby się ktoś obserwacją sufitu raz na dwa miesiące ekscytował (no chyba, że Lovin i te 2 minuty). Takie życie erotyczne, o jakim piszesz, często oznacza totalnym brak asertywności i inne problemy, niż tylko mała ilość zapoznanych bolców. Ewentualnie z bardzo niskiego libido, co też sie zdarza. Są osoby, które lubią "nudę" w łóżku, ja też nie oczekuję łyżwiarstwa figurowego zakończonego fajerwerkami za każdym razem. Cofnij się do początku rozmowy, zaczęło się od braku porównania, a nie braku orgazmu. Orgazmy mają i dziewice, a bywa, że doświadczona laska ma z tym problem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Badań nie przywołałam, żeby udawadniać prawdziwość tej tezy, wg mnie nie ma tutaj żadnej zależności, ale właśnie na ten brak porównania liczy Zev i mu podobni. Uważam, że to jest bardziej skomplikowane, ale nie rozumiem współczucia okazywanego tym osobom, których liczba <= 2. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
anna, ja nie współczuję ludziom, którzy mieli dwóch partnerów i mniej. ja współczuję ludziom, którzy mieli taką liczbę partnerów i przez to nie mają porównania, jak wygląda poprawny, fajny seks, i myślą, że ich seks jest super boski, gdy w rzeczywistości wieje nudą i rutyną. a myślą tak, bo nie mają porównania, bo w ich doświadczeniach ten seks jest na topie. a to, że w skali ogólnej plasuje się dość nisko, to one nie wiedzą. i tego im współczuję, że nie zaznały (i pewnie nie zaznają, skoro te tępe ruchy frykcyjne i budżet miesiąca uznają za pułap możliwości) prawdziwej przyjemności w łóżku. to z wstydem, problemami czy niskim libido nie ma nic wspólnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Przecież tu nie ilość bolców jest głównym postulatem. Cytat:
Z tego co mówi na temat swoich odczuć. Wytłumaczysz? Cytat:
Czemu ktokolwiek miałby liczyć na to, że partner/ka zadowoli się czymś marnym, w nadziei, że nic lepszego i tak nigdy nie miał/miała? To nie ma prawa, szansy nie skończyć się toksycznie. To nie współczucie z tytułu zbyt małej ilości partnerów, tylko braku orgazmów i szansy/odwagi/świadomości, że można mieć coś więcej (nie w kontekście zwiększania ilości partnerów, bo większości z tym dobrze nie jest). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli tak - uważasz, że masz lepszy seks i im współczujesz, chociaż oni sami nie uważają za słuszne określić swoje życie erotyczne jako gorsze. O tym właśnie piszę. BTW partnera miałam niejednego, ale chętnie się dowiem, jak wygląda poprawny seks. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Dlaczego ktoś ma im w niedelikatny sposób sugerować, co będzie dla nich lepsze? Ależ ja tego podejścia wcale nie bronię. Ale naskoczenia na te pary, które nie miały innych doświadczeń, też nie rozumiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, tu się akurat zgadzam, że seks może być udany bez orgazmu. JEDNORAZOWO. ale jeśli stale się podczas seksu nie szczytuje, ani pochwowo, ani łechtaczkowo, to ciężko mnie będzie przekonać o czerpaniu z niego przyjemności. zwłaszcza, gdy się ten budżet jednocześnie liczy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- ale Ty cały czas mówisz o czymś innym. też często uprawiam seks przy zgaszonym świetle i pod kołdrą, co nie znaczy, że jestem latarką dla mojego partnera i moja satysfakcja polega na zadowoleniu się myślą o jego spuście, podczas liczenia budżetu. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Faktycznie, dopiero teraz zauważyłam: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poprawny seks made my day. Co Ty pleciesz? Jeśli myślą, że ich seks jest super boski, czują, że ich seks jest super boski, to chyba im kurde nie potrzeba sędziów wystawiających noty za styl. Ja się czepiam braku orgazmów, bo nie pojmuję dlaczego ktokolwiek miałby sobie wybierać nie odczuwanie ich skoro każdy może je mieć, tylko niektórzy muszą dłużej szukać. Ale ocenianie, czy komuś bzykanie wieje nudą i rutyną to maksymalne przegięcie. I jeszcze jakieś "skale ogólne"? Może jeszcze program krótki obowiązkowy i jazda dowolna? Anna miała rację z tym łyżwiarstwem kurde... Te absurdy kompletnie rujnują ewentualny sens kryjący się w drugiej połowie wypowiedzi. Już nie wspominając o tym, że brak rutyny jest przereklamowany. Ona jest problemem tylko, jak spełnieniem nie owocuje. Albo jestem nudna do porzygu, bo mi w sumie trzy figury obowiązkowe wystarczają od lat, a cała reszta to sztuka dla sztuki - jak mawia Mistrz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
ok, z tą nudą i rutyną tu nie dopowiedziałam - miałam na myśli pana dwie sekundy i brak orgazmu oraz to, że on w ramach tej nudy i rutyny nie stara się nic więcej zrobić.
a z tym na stałe to faktycznie stylistycznie źle wyszło ![]() ![]() jak wyżej - nie chodzi mi o notę za figurę czy pozycję, a pod pojęciem poprawny seks miałam na myśli taki, w którym nie myśli się o suficie, budżecie, czy zelówkach butów zimowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
I jaką znowu większą szansą? Jak wstydliwa myszka nie zakomunikuje bolcowi, że było jej dobrze, to utknie w tym samym, w czym była. Nie wspominając o tym, że myszka niekoniecznie będzie się dobrze ze sobą czuła mając wielu partnerów seksualnych. Których zbierze najprawdopodobniej w akcie jakichś rozpaczliwych poszukiwań czułości i uczucia - bo bzykanie dla bzykania to przecież nie będzie. Łatwiej olśnić mr. Tłoka niż grać w bingo. Tam średnio 15 cyfr trzeba zanim się jakakolwiek linia zbierze. Nie każda kobieta jest psychicznie gotowa i chętna na takie ilości partnerów w imię poszukiwania spadającego z nieba orgazmu. To niedorzeczna taktyka. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Gdzie w tym będzie jego wina, jeśli ona go gorąco zapewnia, że jest jej wspaniale? Kłamie, kłamie, kłamie, on zadowolony z siebie, a ona coraz bardziej sfrustrowana "żeby-mu-przykro-nie-było" - a potem jak nie wytrzyma i mu dowali to się już gość nie pozbiera. Cytat:
Zależności "pierwszy partner = nieudany seks" nie zauważyłam. Jak w związku trwającym x lat uprawia się seks na maharadżę, to numer partnera nie ma żadnego znaczenia. I problemem jest brak komunikacji i to, że co najmniej jedna strona tego układu ma gdzieś drugą. Yup. Jednak fetysz. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i tu jest ten smutny pies pogrzebany. rozliczenia dziś robię i wysyłam do działu kosztów, to tak mnie na budżety naszło ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Cytat:
są takie, co pytają, ja tu dalej mówię o tej sytuacji, której ja współczuję. bo ja fetysze zmieniam jak rękawiczki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą - nigdzie nie zostało powiedziane, że "on" wie co ma robić i że powinien robić coś więcej. Siedzi cicho, wygląda na zadowoloną, to i on to uznaje za normę. Kiedy będą mamusie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NIGDY!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() adeedra, tak częściowo się łapię na "ech" więc spytam. Dlaczego "ech"? Brzmi nieprzyjemnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
U wieloródek może i wyjątki, ale tu nie było mowy o sytuacji w której w ogóle, nigdy się nie mieści, tylko czasem, mimo podniecenia, bez pomocy palców nie wejdzie i już. Cytat:
A jeśli masz na myśli tę genialną listę: to te określenia zainspirowała zaobserwowana potrzeba chwalenia się rozmiarami - "ech" (przy czym te 13cm to zgodnie z tym, co twierdzi internet i tak PONAD światową przeciętną długością penisa jest, więc narzekanie na ten temat to tworzenie problemów z dupy jest). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Konto usunięte
|
Ta, taaaa, taaaaaaaa.
![]() Na tym skończmy po raz kolejny temat mojego nieszczęsnego, mikrośredniego "ech" penisa w nadziei że nie powróci już po raz kolejny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#717 |
Konto usunięte
|
Ale siara...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
on tired little feet
|
Błorzeszty mój i nigdy nawet nie ponarzekałam! Nigdy nie kwiliłam smutno pod łóżkiem, nie siedziałam na parapecie z kubkiem gorącej czekolady i zdjęciem 30-cm penisa, satynową chusteczką ocierając łzę kręcącą się w oku.
Zev, jak żyć? Daj jakieś dobre teksty do ponarzekania na około 15 centymetrowego penisa, bo myślę myślę i nic do tego pustego łba mi nie przychodzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.