|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
raz na jakis czas daruje sobie surowki
|
|
|
|
|
#692 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#694 |
|
Przyczajenie
|
ja napisalam co jadlam a nie diete
|
|
|
|
|
#695 |
|
Przyczajenie
|
witam
koncze 1 listek i mam wrazenie ze m nie dziala juz tak jak na poczatku zaczynam odczowac glod myslice ze to dobry pomysl zeby odstawic M na 1-2 dni i potem zaczac od poczatku???
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tak nie ma
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#699 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
No powiem tak,że opakowanie 30 tabletek koncze jutro dopiero,a zaczelam brac 18 lutego Robilam sobie przerwy (jak mialam okres,albo grype)Mnie nie wracaja kg
|
|
#702 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zazwyczaj tak jest ,ze nie odczuwam glodu miedzy posilkami tylko czuje sie lekko glodna gdy nadchodzi moja pora posilku (jem przewaznie o tych samych porach)takze moze organizm juz jako tako przyzwyczail sie do diety i godzin o ktorych jadam . Chips20 moze masz tak samo , czy odczuwasz glod caly czas?????
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale kiedyś i tak będziesz musiała je odstawić i co wtedy Jesli głodziłaś organizm to niestety wrócą jeśli zaczniesz choć trochę więcej jeść, niestety tak to jest. Ale jeśli przy braniu Meridii jadłaś racjonalnie to bez obawy nic Ci nie wróci A tak dla ciekawości, nie biorę Meridii od ponad tygodnia Jestem na diecie Montignac i chudnę może nieco mniej (5 kg przez 2 tygodnie) a przedtem potrafiłam schudnąć przez 2 tygodnie 14 kg Które oczywiście wróciły ![]() A jem właśnie tak jak na załączonym zdjęciu To moja dzisiejsze kolacyjka
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze,co to za sos?? a ja nie jem makaronu... W czwartek robie sobie sos pomidorowy z miesem do salaty<mniam>
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzesz sobie pomidorki świeże lub z puszki, do tego puszka tuńczyka w sosie własnym i dusisz na patelni aż pomidory się rozpadną i woda odparuje, dajesz czosnek, sól, pieprz i zestawiasz z gazu, po chwili wlewasz mały kubeczek jogurtu naturalnego 0% i gotowe na to góra zieleninki może być super jak dla mnie
|
|
|
#706 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Teresko
gdzie mozna kupic ten makaronik i jaka firma go produkuje??bo ja szukalam i nie moge go nigdzie znalesc ,kupilam sobie teraz makoronik razowy bez soli i jaj ale jest nie do zjedzenia-okropny! Pozdrawiam |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są różne kształty. Akurat w Biedronie jest chyba tydzień zdrowia czy jakoś tak i tylko te z makaronów są przecenione, które są z pszenicy durum, więc na pewno znajdziesz, są po 1,99 za paczuszkę półkilogramową. Muszę sobie zrobić zapasiki tego makaroniku, bo co prawda na paczce jest taniej 0,50 zł ale przy kilku paczkach to już fajna sumka
|
|
|
#708 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki Ale przyznam ze jestem w szoku ze jest taki tani,bo ten razowy co kupilam to za paczuszke polkilogramowa zaplacilam 4,99.To jest dopiero roznica cenowa. |
|
|
|
|
|
#709 |
|
Przyczajenie
|
witam
odstawilam M na 2 dni zobaczymy co bedzie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Hm,zastanawiam mnie pewna sprawa. Czy to jest możliwe gdy M10 już nie działa M15 bedzie?
|
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczełam brać błonnik z ananasem. Czekam na efekty
![]() A... z ta M15 tooo tez czekam na odpowiedz
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to już nie chodzi o to by się głodzić.Masz okres i masz ochotę coś zjeść to zjedz ale się nie opychaj.Same powinnyśmy wiedzieć ile nasz organizm potrzebuje akurat kalorii.Ja mam urwanie głowy w domu troje dzieci i ciągle na nogach,jakieś 19h w ciągłym biegu a widzicie 2mc brania M i 10kg mniej
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja sie bynajmniej nie glodze z reszta nie moglabym sobie odmowic zjedzenia czegos,gdy jestem glodna A ze nie jem pieczywa, tylko warzywa i duzo bialka,to jest ok Pozdrawiam ![]() I gratuluje tych 10kg
|
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Ja także się nie głodzę,nie powiem żebym siedziała w warzywach ale jakoś wcale nie za bardzo chce mi się jeść.Widzę ,że znacznie się lepiej czuję i chyba jakoś moje samopoczucie.Wiem,że wiele z nas katuje się aby spaść więc je rozumie.Pozdrawiam serdecznie pa.
|
|
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
Pytacie o przejście na M15. Ja w pażdzierniku przeszłam kurację M10, po 1 opakowaniu schudłam 5 kg, ale ze względu na nasilające się problemy z hemoroidami nie kontynuowałam. Niestety, po zimie kilogramy wróciły, a mam problemy ze stawem biodrowym, i chcąc trochę go odciążyc zdecydowałam sie znów na kurację , tym razem M15. Lek toleruję lepiej niż za pierwszym podejściem, zaparciom na bieżąco staram się zapobiegać suszonymi morelkami i kefirkiem. Kończę powoli drugi listek ( czyli całe opakowanie ), ale niestety mam spory apetyt, i mimo, że parę dni temu na wadze było 5 kg mniej, to teraz przybywa!!! Szczególnie wieczorem potwornie mnie ssie i muszę jeść, mimo, że ok. 16 zjadam normalny obiad. Mam zamiar zrobić może 2-tygodniową przerwę po całym opakowaniu, ale powinnam dalej schudnąć, bo staw ciągle daje o sobie znać. Myślałam, że po M15 efekt będzie lepszy, może trzeba było jednak zacząć kurację M10 i ewentualnie przejśc na M15, choć wydaje mi się, że organizm po prostu przyzwyczja sie do leku i mniej na niego reaguje.
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim przypadku nie wiem czy jest sens brać kolejne opakowania, zwłaszcza, że lek kosztuje nie mało i jak jeszcze nie pomaga to już zupełnie bez sensu się nim truć![]() Ja zauważyłam, że po max. 5 tabletkach nie czuję głodu, a później już tak ![]() Ciekawe czy jest jakiś skuteczniejszy lek blokujący łaknienie
|
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Tereskaa;7182229]I co udało Ci się znaleźć ten makaronik?
![]() Tak znalazlam go w Biedronce,ale nie mam takiego szczescia jak Ty,u mnie byl za 3,49 i tylko nitki.Ale i tak jestem zadowolona bo w innym markecie jest ten sam makaronik za 4,99 takze tu jest juz plus,no i smak
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=wiki992;7202907]
Cytat:
Teraz jestem u rodziców, jak przyjadę do domku to zrobię Ci fotkę tego makaronu bo chyba nie mówimy o tym samym makaroniku Promocja jest w Biedronach w całej Polsce do 20 kwietnia (wiem bo mam znajomą w centrum zarządzania) więc może się jeszcze załapiesz
|
|
|
#720 | |
|
Przyczajenie
|
[quote=Tereskaa;7204039]
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

myslice ze to dobry pomysl zeby odstawic M na 1-2 dni i potem zaczac od poczatku???

Robilam sobie przerwy (jak mialam okres,albo grype)

Jesli głodziłaś organizm to niestety wrócą jeśli zaczniesz choć trochę więcej jeść, niestety tak to jest. Ale jeśli przy braniu Meridii jadłaś racjonalnie to bez obawy nic Ci nie wróci 

W takim przypadku nie wiem czy jest sens brać kolejne opakowania, zwłaszcza, że lek kosztuje nie mało i jak jeszcze nie pomaga to już zupełnie bez sensu się nim truć