![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Czytalam ze te wizyty przed porodem to nowa praktyka wiec pewnie nie wszedzie tak jest. Ciekawe o czym bedzie gadala ![]() Hehe panika bierze góre, mnie tez coraz bardziej wszystko stresuje. Musialam sobie glupia dolozyc stresu i teraz szukac domu, a moglismy sobie spokojnie tutaj siedziec i sie nie ruszac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z piersiami też się zastanawiam, ze 2 razy miałam jakieś ślady siary, a tak to albo nabite, albo miękkie, ciekawe co tam się dzieje. Cytat:
![]() Dzięki! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasami między Anglią a Szkocją są różnice jeśli chodzi o NHS więc może coś tam też macie inaczej. Wstępne sondaże mówią, że jest 52 do 48 dla Remain ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coz, moze jednak zostaniemy w EU, zobaczymy jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Rozeznanie
|
O nie! Chciałam wrzucić zdjęcia i nie chcą się załączyć
![]() Edit- udało się ![]() ![]() Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-06-23 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Rozeznanie
|
Mój brzuchol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Rozeznanie
|
Fotelik Antosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Ziuta, wrzuc przez tinypic.com to i ja zobacze na taptalku
![]() Co co lazienki, kolorow, plytek itp., to my na bank bedziemy korzystac z architekta. Kiedys chodzililismy za czyms po meblowych itp., i wniosek taki, ze u nas problemem bedzie nawet dobranie baterii do wanny ![]() ![]() Florencee, a co mozna robic w 50 chlopa? ![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Noe wyspalam sie i bede to musiała nadrobić w ciagu dnia. Co 3 godziny przychodziła położna i sprawdzała brzuch. Niby nic bo nie mam problemu z zaśnięciem ale jednak te pobudki bede musiała gdzieś nadrobić. Dzień zaczyna sie upalnie, polezalabym w cieniu albo gdzieś z klimatyzacja ![]() Miłego dnia, nie przemeczajcie sie za bardzo. Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Miętowy tez super ![]() ![]() Hmm powiem szczerze,Że nie pomyslałam o tym ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja myślałam o tym... Ten Twój byłby zdecydowanie za duży do naszej sypialenki ![]() TZ nie skręcił do końca wczoraj łóżeczka wiec pokaże Wam pewnie dopiero jutro lub dziś wieczorem efekt końcowy. Ktoś właśnie pisał ze te instrukcje z ikei są niby proste ale zawsze przysparzają tyle emocji :pała: dzisiaj będę z nim siedzieć bo wczoraj już cos mu nie pasowało i sie zdenerwował :cojest?: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
Ciekawe co zjesz na śniadanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Solidaryzujesz sie ze mną? ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Tchne jeszcze trochę otuchy w te ze skracająca sie szyjka. Moja sąsiadka od 2 mc ma 15mm szyjkę i normalnie pracowała ( na gospodarstwie) od tygodnia ma rozwarcie na 2,5cm i dopiero wtedy położyli ja w szpitalu. Dziś ma 38tydzien i bedzie miała pierwsze podejście do wywołania porodu bo ma cholestaze. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Próbowałam sie skontaktować z moim gin ale niestety po sygnale w słuchawce wyglada na to ze jest w UK... Pewnie pojechał na referendum zagłosować ;( Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc!
![]() Tz wstal do pracy, a mi tak w brzuchu burczalo ze tez nusialam wstac i cos zjesc :P Ale teraz chyba ide dalej w kime, bo oczy mi sie same zamykaja :P Cytat:
Teraz mysle nad tym klimatorem co Swiniaczek polecala, ale musze poczytac opinie co dobre, a za to mi sie zabrac nie chce :P Ziuta nie widze foto, na kompie nadrobie ![]()
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
U mnie pobudka o 22, 24, 3. Od 5 nie śpię sama. Poceiszajace jest to, ze im wiecej nocy tu spędzam tym latwiej zasypiam. Problemem teraz jest temperatura i duchota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Nie śpię od 4:40 jak nigdy ![]() Dziękuję za miłe słowa na temat brzuszka. Nie wytrzymałam wczoraj i pojechałam na kebaba z Tż;p Krefetka współczuję pobudek nocnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wrzucałam wczoraj linki..czyżbyś nie czytała uważnie ![]() ![]() tak coś czułam,że namieszałam.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój tżet zawsze najbardziej się męczył ze złożeniem ikeowych mebli.. łacina leciała aż miło.. Cytat:
oby udało Ci się jednak pogadać z ginem.. w tym szpitalu gdzie leżysz są wypisy w weekendy? Cytat:
![]() hej piątkowo ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Coraz mniej podoba mi sie poród. Poród rozpoczęty na oddziale. Kolejna spaceruje po korytarzu. Potrafią tak ze 12h. Wygląda jak zdjęta z krzyża. Sama. Z jednego konca w drugi. I tak non stop. Jakby wymazał tło to obrazek jak z filmu o zombi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Nie wiem kiedy są wypisy na patologii. Na porodowce wypisują jak popadnie. Gin nie odbiera, a ja jakoś nie mam weny na pisanie sms ![]() Dziś ma być ordynator na obchodzie moze sie czegoś dowiem. ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-06-24 o 06:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
U mnie podobno niechętnie wypisują w weekend. Raczej zostałabym do poniedziałku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Mnie sie wydaje ze te przepisowe 3doby to ja poleze...
Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio 3 pełnych nie musiałam leżeć. Mam ciut nadziei że teraz będzie tak samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do łazienek ja wolę zimne odcienie z zasady. Z bezem się nie lubię jakoś. Także szarości na pewno teraz mam niebieska od kiedy pamiętam i juz mam dość tych gierkowskich wzorów ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam mieć wizytę u gin.
Zostało mi 49 dni do końca ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zadomowienie
|
Jejku dzisiejsza noc minęła mi w trybie ekspresowym. Jak cudownie jest jak brzuch nie boli. Jedno siku w nocy i w końcu się nie przegrzewalam (zostawiłam okna na oścież) nawet ptaki mnie nie budziły chyba byłam serio zmęczona. Niestety budzik popsuł wszystko. No nic lecę do pracy ale przynajmniej z nastawieniem ze juz piątek !!! Cudownie
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też musimy kupić w końcu brakujące rolety (kupujemy już tak od grudnia... ![]() Ale ja to głównie siebie obkupiłam, i to głównie maxi dress, na pewno masz ochotę oglądać? No i jeszcze fotelik samochodowy dla Natalki ale to taki rasowy różowy z Hello Kitty (nie było wyboru a małej się 'kotek' podoba ![]() Cytat:
Ale Twój fotel i łóżeczko super!!! ![]() Cytat:
![]() Cudny! ![]() Może i ja coś wrzucę, obstawiam, że mam największy ze wszystkich ![]() o jak się obkupiła ![]() ![]() Mykam na kursy, nie wiem jak dziś zdzierżę, już jest gorączka nie do wytrzymania... ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Ah, zapomniałam Wam napisać, że w końcu nic dla TŻeta nie kupiłam na Dzień Ojca ![]() ![]() Wrzucę Wam zaraz fotki jego prezentów ![]()
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Jw
#717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() widac fajna zabawę ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż śniadanie. Ciekawe czy znowu biały chleb? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do łazienki, jak masz możliwość założenia ogrzewania podłogowego to nawet się nie zastanawiaj. Jest boskie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż brzuch to się przekonamy kto ma większy? Ja robiłam to zdjęcie dla TZa i pytam czy mogę tak wyjść z domu? To była moja sukienka ostatniej szansy- bo najdłuższa - za kolano. A teraz cycki ledwo przecisnęłam a z przodu tak się na brzuchu podniosła że do połowy uda sięga. A kocyk szyłam 3 dni! a pewnie powinnam go uszyć w 1h ![]() Cytat:
![]() Co do instrukcji ikea to my zawsze robimy tak że ja biorę instrukcje i mówię TŻowi co ma gdzie położyć i co gdzie wkręcić i idzie szybciutko ![]() ![]() Ja na śniadanko wciągnęłam kanpkę- chlebek (upieczony przez mnie), sałatę, kiełbaskę, pomidora, jajeczko i rzodkiewkę i tylko się modliłam żeby tego nie mieć na koszuli nocnej ![]() ![]() Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-06-24 o 07:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Moje plamienie poszlo szybko w zapomnienie. Prawdopodobnie wszystko od ciśnienia, pękło jakieś małe naczynko. Nic z łożyska, zero śladów świeżej krwi jedynie parę brązowych plam.
Z Bobo dobrze. Teraz problem to czy zwiększać mi dawkę leku czy nie. Mam nadzieję ze te wszystkie proby wartobowe wyszły ok i nie okaże sie ze to jednak jakiś stan przedrzucawkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.