|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Biura Podróży
wszystko jest w cenie, sprawdziłam dokładnie, bo sama się bałam, że coś może być nie tak, skoro cena jest tak niska...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
|
Ja widziałam właśnie w ofercie last minute w orbisie wakacje na Krecie z wylotem 6 maja. Cena podana na stronie to 689zł ale jest zaznaczone, że do tego trzeba doliczyc opłatę pasażerską w kwocie 250zł. Ale i tak cena jak dla mnie dość atrakcyjna jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi klienci leca dzis na krete z alfa star za 1300 zl do hotelu 4* all inclusive. widze na ich stronie juz lasta na 5 maja apartamenty za 950 zl , a hotel 3* all inclusive 1299 zl. ![]() takze idzie jak najbardziej ustrzelic takie oferty ![]()
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale okazje się trafiają na tych lastach szok
![]() ja brałam firsta bo lecę z małym dzieckiem i muszę mieć sprawdzony hotel.Najpierw szukałam hotelu a później biuro które organizuje do niego wyjazdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
|
niezła cena w tym Orbisie...
blondynkapoznan, dokąd lecicie? My też lecimy z dzieckiem, ale hotel taki, jaki nam biuro zaproponowało nam odpowiadał... głównie ze względu na to, że jest tam klub dla dzieci "Koliber" z polską opiekunką, który zapewnia dzieciom wiele atrakcji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Mycha lecimy na Kretę do hotelu 5 gwiazdek pod koniec maja żeby upałów nie było.A twoje dziecko ile ma? gdzie lecicie?Nam zależało na dobrych pokojach i wyżywieniu all chcieliśmy aby hotel był do 50 km od lotniska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Mam pytanko czy jechał z Was może ktoś z biura Rego-bis i czy jest godne polecenia ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Przyczajenie
|
a był może ktoś na wakacjach z biura szawel travel?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
ja leciałam z ITAKI
![]() było tanio, zadowolona w 100% ![]()
![]() |
#700 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chce w tym roku jechac do Turcji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
ja bylam w Turcji z Itaka w zeszlym roku i bylo cudownie, na samo wspomnienie kreci mi sie lezka w oku. Ja bylam w hotelu sailor's beach club. Mieli wlasny kawalek plazy i super jedzenie. Jedyne co mnie draznilo to to, ze w pokoju nie dalo sie wlaczyc klimy podczas nieobecnosci w nim. Poniewaz wylaczala sie po wyjeciu takiego ,,bryloczka" od klucza z dziurki
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- a jeszcze jedno, doradzam wersje all inclusive w tych zakatkach swiata, bo wierzcie mi ze jest tam takie ciepelko ze pije sie caly czas, a niestety sklepy przy hotelach maja wysokie ceny. Co wazne w Turcji o wiele bardziej oplaca sie placic w dolarach niz euro, czego niestety nie wiedzialam jadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Mały bląd!!!
![]() ![]()
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
Ja korzystałam z Alfa Star - jak jechałam do Egiptu, było bardzo dobrze. Byłam też z Orbisem na Krecie. W tym roku byłam w Hiszpanii z , a jadę jeszcze w sierpniu na obóz studencki do Bułgarii
Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2010-06-16 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
BAN stały
|
![]()
nieopłacona reklama
Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2010-06-16 o 13:53 Powód: usunięcie ponownego wpisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w Sharm el Sheikh 11-19 maja 2010r. z Itaką wszytko było świetne.To już mój drugi wyjazd z tym biurem i drugi w 100%udany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem ciągle pod dużym wrażeniem rezydenta ITAKI z Costa Brava(hotel Alhambra) -nikt go do tej pory nie przebił jeśli chodzi o wiedzę, umiejętność przekazywania informacji i ogólnopojętą opiekę. Ciekawa jestm czy wszyscy rezydenci opieki są na takim "poziomie".
![]() |
![]() |
#708 |
Przyczajenie
|
Do tej pory korzystalam z uslug trzech polskich biur podrozy: Triady, Itaki i Neckermanna. Jakbym miala wystawic im oceny (posluze sie skala szkolna 1-6 hahha) to wygladaloby to tak: Triada 3, Itaka 4, Neckermann 6. Wyjazd z Neckermannem owszem kosztowal nieco wiecej niz wczasy z Triada, czy Itaka, ale za to wszystko bylo dopiete na ostatni guzik.
![]() ![]()
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
Podczas obu tych wyjazdów nie miałam żadnych zastrzeżeń co do pań rezydentek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
BAN stały
|
A to o tym nie wiedziałam... ale alfastar ma swoje wycieczki prawda? Oni są organizatorem????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
większośc biur w Polsce sprzedaje nie swoją ofertę. Często klienci nie znający rynku turystycznego myślą że "jadą" z tym biurem "tam za spożywczakiem".
Jak pisała Patrisssia Neckermann na 6, no może na 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
BAN stały
|
Zgadzam się z Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Przyczajenie
|
Poza tym agent nie ma mozliwosci dokonywania 100% w systemie rezerwacji i kontakt z touroperatorem jest w takim przypadku konieczny. Ja chociazby chcialam zmienic adres wysylki dokumentow podrozy. U agenta zostalam poinformowana, iz nie ma takiej mozliwosci. "Prosze jeszcze sprobowac u organizatora wyjazdu..." - uslyszalam. Poprzez Infolinie Neckermanna nie bylo juz jednak najmniejszego problemu.
![]()
![]() |
#715 |
BAN stały
|
No dlatego wolę się upewnić. Umowa z alfastarem podpisana, a tu by się okazało, że o czymś nie wiem. Na szczęście sytuację mam jasną. Tylko tyle godzin w samolocie... tego się tylko boję :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
jednak z drugiej strony często się zdarza że osoba prywatna miała kłopoty z "przebiciem" się z wieloma sprawami do organizatora (np. reklamacje). Natomiast jeżeli mamy do czynienia z agentem, który robi dobrą sprzedaż touroperatorowi, to łatwiej załatwia różne "dziwne" sprawy na linii turysta-biuro podróży.
patrisssia wydaje mi się że musiałaś trafic na agenta który sprzedaje na zasadzie "sprzedałem-odhaczone-prowizja-mam reszte w d..." ![]() ![]() Co do Alfa Star to jedno z nielicznych dużych biur podróży w Polsce które w 100% jest polskie, właściciele zbudowali naprawdę dobra firmę. od nich mogę polecic Egipt lub objazdówki, dośc dobra organizacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
BAN stały
|
ja miałam okazję wybrać się do Szwecji a wycieczkę organizowało mi Unity Line włącznie z rejsem promem do Szwecji, i wycieszka autokarowa oraz noclegiem już na miejscu. Jestem bardzo zadowolona i polecam kazdemu kto ma chęć odwiedzić Skandynawię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
Ja mogę polecić Grecosa. Świetna organizacja, opieka i mają dobre hotele w Grecji, w której to się specjalizują, ponoć lepsze niż inne biura. W związku z nieszczęsną chmurą pyłu groziło nam, że loty zostaną odwołane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
BAN stały
|
Fakt, Polskie biuro a ja lubię wszystko co Polskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.