![]() |
#7261 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7262 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Platku oby wszystko poszlo gladko. wiem ze przy malym dziecku to trudne ale dasz rade.
![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7263 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
Dzięki Tiaaro ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7264 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Witam!
Już jesteśmy w domciu ![]() Gratulacje dla Meme i jej córci ![]() ![]() ![]() Kostko aż mnie zawstydziłaś swoim postem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyjazd nam się jak najbardziej udał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/d6d01ac347.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2004062600300330.png http://www.suwaczek.pl/cache/94957565ea.png?html"></a> Edytowane przez hania024 Czas edycji: 2007-05-07 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#7265 |
Zadomowienie
|
reszta fotek z majowego weekendu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7266 |
Zadomowienie
|
i jeszcze pare
|
![]() ![]() |
![]() |
#7267 |
Zakorzenienie
|
Haniu, śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() Ty chcesz sie odchudzać? Jak na moje oko, to wyglądasz idealnie ![]()
![]() |
#7268 |
Zadomowienie
|
Haniu -- piękne zdjęcia, piękne widoczki a przede wszystki piękna rodzinka
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7269 |
Zadomowienie
|
Hania przecudne zdjęcia
ja dodaje kilka swoich z weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7270 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() Kociulku ja dobrze wyglądam ![]() ![]() Tiaara a jak tam u was, podziwiam cię kochana za opanowanie ja to bym nie dała rady siedzieć cicho ![]() ![]() Płatku a jak tam przeprowadzka już jesteście na nowym mieszkanku ![]() Gosiaczek super wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7271 |
Zadomowienie
|
Hej!
Haniu, zdjęcia śliczne ![]() ![]() ![]() No własnie Płatku, jak tam z przeprowadzką? Natalka była dzis szczepiona..... ach dajcie spokój, znowu szczepiła ją ta osiemdziesiecioletnia pielęgniarka. Nastepnym razem idę do osrodka do mamy. Jutro Wam napiszę wiecej.... tymczasem.....mąż zaprasza mnie na seans SPA......
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7272 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Gosiaczku, bardzo fajnie obrobiłaś zdjęcia, podobają mi sie ![]() ![]() Mam pytanie, czy spotkałaś sie może z Rybulkiem na spacerze? Ja teraz bedę miec troszkę więcej czasu, więc mogłybysmy sie umówic. A propo wczorajszego szczepienia...... Natalka tak się poryczała, że aż sie zaniosła. Nigdy wcześniej jej sie to nie zdarzyło. Potem zobaczyłam rączkę Natalki i juz wiedziałam. Pielęgniarka chyba juz niedowidzi, bo oprócz punkcika po wbitej igle, ma zadrapanie po igle, taka kreskę czerwoną ![]() A seans SPA bardzo sie udał ![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7273 |
Zadomowienie
|
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7274 |
Zakorzenienie
|
Kostka, ja to niestety taka jestem,że jak cos mi nie pasuje, to nie trzymam języka za zębami i mówie co mi lezy na sercu, wiec ta pielegniarka tez by ode mnie usłyszała parę słów. Najgorzej szkoda Natalki
![]() Hania, na zdjęciach bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7275 |
Zadomowienie
|
Kostko współczuje takiej pielęgniarki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulek niestety kg jak zaklęte stoją w miejscu ![]() ![]() Wysłałam smsa do Dari ale niestety jeszcze nie odpisała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7276 |
Zadomowienie
|
Wklejam dawno obiecane zdjecia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestetynie umówiłysmy sie w koncu na spacer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7278 |
Zadomowienie
|
Kostko -- Natalka słodziaczek
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7279 |
Zadomowienie
|
Kostko Natalka śliczna
![]() ![]() Ale u nas ostatnio pusto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam się szykować na spacerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7280 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Dziewczyny przepraszam, ale nie mam czasu pisać wpadłam na chwile po pranie do starego mieszkania, zresztą został nam tylko komputer do zabrania więc i tak od jutra zostaje bez neta
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie jesteście śliczne, Natalka cudna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7281 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, ja wszystko czytam ale jakoś nie chce mi się pisać i w sumie nie mam o czym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7282 |
Zadomowienie
|
Płatku napewno o was nie zapomnimy
![]() ![]() Chaga dokładnie nasze dzieci to już takie małe cwaniaczki są ![]() ![]() My dziś poszłyśmy sobie na działke bo babcia kupiła sobie kurki ( chyba jej się nudzi) i poszłyśmy je zobaczyć, zdążyliśmy wrócić i zaczeło padać a raczej przeszła burza ![]() Buziaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7283 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny,
jak miło wrócić ![]() Hani zdjęcia prześliczne i te widoki. Dobrze, że zmieniliście otoczenie. NAjfajniejsze zdjęcie to ty z Patrycją i w tle szczyty. Śliczne, Kostka - NAtalka też śliczna i bardzo się zmieniła. Ale macie tam terenu do zabawy ![]() ![]() ![]() Ja w końcu wkleję zdjęcia. Jutro się za to wezmę, a teraz lecę do męża ![]() MIłego wieczorka, Płatku bezbolesnego urządzania. A Meme już wyszła ze szpitala? coś wiecie? ps. u nas strasznie wieje ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2007-05-11 o 20:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7284 |
Zadomowienie
|
Agiko, dobrze że już jesteś. Bardzi miłe to uczucie jak dziecko wita Cie z radością, prawda? Natalka sama juz daje całuski (takie głośne, cmokane
![]() A propo torcika, niestety nie ja go robiłam. Moja mama zamówiła go u sasiadki, która jest znana w naszej okolicy z pysznych wypieków. Zauważyłyscie, ze jak nie ma Płatka to cienko z nami jest? Płatek jest tu najwieksza duszą towarzystwa, nie uwazacie? ![]() Agiko nie mam zielonego pojęcia co u Meme. Sama przypadkiem przeczytałam na jej aktualnym watku, że Meme urodziła. Na pewno Joasia jest z Nią w stałym kontakcie, tylko że Joasia juz dawno się u nas nie pokazuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7285 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki.
co prawda podczytywalam was ale ten tydzien est dla mnie straszny pod wzgledem mojej fizycznosci. czuje sie jak na karuzeli bo raz nie mam sily nawet reka ruszyc a za godzine mialam tyle energi ze mialma ochote ogrodek przekopac. na szczescie ograniczalam sie do posprzatania i upieczenia ciasta oraz do gotowania. wczoraj np. zrobilam metrowca - mniam co do meme to tez zastanawiam sie czy u niej i malutkiej wszystko jest w porzadku. bardzo sie cieszylam ze bedzie miala malutka pocieszke i zazdroscialam jej troszeczke. mimo wszytsko gratuluje jej z calego serduszka. Agiko ja to nie watpie ze twoi mezczyzni dadza sobie rade chocby nie wiem co. mimo wszytsko gratuluje zaradnego TZta. bo o moim to ja juz sie wypowiadac nie bede. Kostko a Natalka mnie rozbraja swoimi sztuczkami. taka mala pocieszka a taka mala flirciara z niej rosnie. mi jest zal ze dzieci szybko zapominaja to czego sie nauczyly jeszcze jais czas temu. Wiki tez cmkala i inne rzeczy robila a po jakims czasie zapomniala i tyle. co do pzyzwyczajen do kaszki po kapieli to ja bylam przerazona kiedy Wiki miala wirusowke. nie wolno podawac mleka wiec kiedy pierwszego dnia po kapieli ubralam Wiktorie i dalam jej smoka zeby sie polozyla spac to onanajpierw rozejrzala sie po pokoju za butelka a potem poleciala do kuchni szukac butelki. i jak tu dziecku wytlumaczyc ze nie i juz. na szczescie grzanka z serkiem smietankowym zalagodzily sprawe.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7286 |
Zadomowienie
|
Tiaara, a ty co taka padaka? Coś przeoczyłam
![]() Kostka, masz rację odnośnie Płatka ![]() Kamil też umie przesyłać buziaczki - całuje swoją rączkę i tak śmiesznie odrywa od ust. Ale chciałam was spytać, czy wasze dzieciaki też już ćwiczą rzucanie się jak nie chcą iść tam gdzie wy? Normalnie spodziewałam się takiego zachowania, ale nie w wieku 13 msc. Milcio sprawdza na ile może sobie pozwolić, chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaara, ja się tak zastanawiam jakby się mój TŻ zachowywał, jakbym nie pracowała tylko była na jego utrzymaniu ![]() ![]() Kamil odsypia żłobek, śpi już 2 i pół godziny. Już drugi raz dziś. Wklejam obiecane zdjęcia. Stwierdzam, że nic ciekawego nie mamy. Musimy zacząć częściej foty pstrykać.
#7287 |
Zadomowienie
|
Agiko -- cudowne są takie malutkie rączki nas obejmujące
![]() ![]() ![]() Ale też pokazuje różki, już tak z miesiąc, odkąd sam chodzi, Potrafi mi się pokładać na ziemi i płakać jak coś jest nie po jego myśli. Ja stosuję przy tym metodę ignoracji i działa i to bardzo szybko. Wczoraj na przykład uciekliśmy z dworu bo zerwał się okropny wiatr i za parę minut zaczęło padać. WIęc jak przyprowadziłam Mateusza do domu to strasznie zaczął płakać, bo chciał na dwór. Ja mu tłumaczyłam, że nie wolno bo to i tamto ale on nie słuchał tylko wrzeszczał, dosłownie aż się zanosił. Ja przestałam do niego mówić i wzięłam odkurzacz i zaczęłam odkurzać. Dosłownie po trzech minutach przestał płakać, przyszedł do mnie z jakąś zabawką i jak gdyby nigdy nic zaczęliśmy się bawić ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nataniel dokładnie tak samo zawsze rano budzi mnie całuska mnie w usta i wszedzie gdzie tylko natrafi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7289 |
Zadomowienie
|
Agika jeśli chodzi o rzucanie się to u nas całe szczęście jeszcze tego nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas Pati też przesyła buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() Meme napisała na kwietniowych że u nich wszystko dobrze ![]() Co do Płatka to fakt, brak naszej duszy towarzyswa ![]() Kasiulka a u ciebie jak z tym netem masz już czy nie ![]() Co do Dari to niestety na smsa nie odpisała ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/d6d01ac347.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2004062600300330.png http://www.suwaczek.pl/cache/94957565ea.png?html"></a> Edytowane przez hania024 Czas edycji: 2007-05-13 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#7290 |
Zadomowienie
|
dzień doberek,
ja już dzisiaj w pracy, wow nie wiem w co włożyć ręce, ale wlazłam na wizaż ![]() Dzięki Haniu za komplemanta. Oczy to jedtne chyba co ma po mnie, choć zdania podzielone, bo mój TŻ też ma niebieskie ![]() Wycieczka do ZOO bardzo nam się udała, choć Kamil bardziej ludźmi zainteresowany niż zwierzętami ![]() Właśnie dostałam zastrzyk w pupę. Mam jakaś swędzącą wysypkę. Wczoraj mi się zaczęło, a mam coraz więcej chrosteczek. Dali mi zastrzyk ![]() ![]() Ja też chciałam do DArii napisać, ale usunęłem jej wiadomość z numere, mam tylko na polską komórkę, ale jej chyba w Polsce nie ma. A ty HAniu na jaką pisałaś? Nie weim, czy jest aktywna na gg, bo jestem rozłącznona, ale chyba zainstaluję gg i sprawdzę czy jest aktywna. Dziwne jej zniknięcie, mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało, bo tak z dnia na dzień zniknęła ![]() No nic wracam do rooy. Miłego dnia, papa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.