30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 247 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 15:38   #7381
Michell72
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Kama nie wiem choliper..Musiałabym isc na przegląd zębów .Nie miałam ubytków ni problemów..Ale kto wie..dawno nie byłam Polecam Wam to maełko do stóp..Jest tanie,kupiłam w Rosmannie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-786611
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 16:44   #7382
Anyzkowa
Zakorzenienie

A mi się lepiej zrobiło, bo jak dobrze wszystko pójdzie otworzę siłownię dla kobiet U
Lokal jest, sprzęt też - tylko żeby nie dokładać do interesu. Udziałowiec jest na si, na mój pomysł znaczy. Toż to połowa sukcesu co nie ?

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Miszka jeżeli dobrze myślę o tym co Ty masz, to ja miałam podobne coś pod brodą, można powiedzieć że na szyi. Byłam u kosmetyczki z tym, drastyczne posunięcie, ale usunęła niby to coś. Tylko, że ja dalej to miałam, samo się wchłonęło a bliznę w postaci ciemnej plamy mam do tej pory.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 16:54   #7383
Michell72
Zakorzenienie

Anyżku mnie to tak nerwi paskudctwo,ze wrrr...Coś muszę temu zaradzić..Laski biustonocz push -up,dobrze zbierający piersiz jakiej firmy polecacie???Coś ładnego,sexownego i.efektownego...
Stary 2013-06-13, 19:27   #7384
Kamlisa
Zakorzenienie

siłownia pomysł świetny, nie wiem natomiast, jak z opłacalnością. od miejsca chyba dużo zależy...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:22   #7385
fuertavertura
Rozeznanie

Wink Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Gorąco....po serii deszczowych dni, nagle zrobił się wybuch lata...Wy się cieszycie a ja....heh z niecierpliwością czekam na wrzesieńkocham jesień, okres od września do grudnia, dodatkowo w tym roku alergia daje mi w kość, cięzko się oddycha, to też powód kilku nieprzespanych ostatnio nocy, kichanie,katar,krople nos-oczy,od kilku dni sudafed (nieznosze chemii, tabletek,suplementów) ale czuję się fatalnie więc trzeba sięgnąc po broń

Kama trochę zaszalałas z tymi mercami ja słyszałam, że koszty związane z posiadaniem dziecka i utrzymaniem do 18 roku życia...to 100 000 PLN i to prawdopodobne..dwa merce..hmmm nieco przesadzone, zależy od klasy, rocznika ale na pewno nie są to nówki z salonu...no chyba, że mówimy o dzieciach wychowywanych przez moskiewskich burżujów

Anyż bravo za pomysł i chęci, popieram kobiety biznesu całą sobą sama mam w zanadrzu małe co nieco...i zawsze stawiałam sobie za cel pracę we własnym biznesem a nie u kogoś w przyszłości..tylko małe siłownie, osiedlowe itp.są niestety wypierane przez sieciówki...przynajmniej w wawie..ale rzecz jasna wszystko zalezy od lokalizacji i jakości...zatem trzymam kciuki

a propo Urody itp.pism...czytałam ostatnio i pomyślałam jaka to frajda pisać, testować nowości dla gazety, pracować w dziale uroda i kosmetykimają kobietki fajne zajęcie...testują kosmetyki, salony,itp.i piszą recenzje..nieskromnie powiem, że też bym mogła wszakże owe Panie nie piszą recenzji nasyconych elokwentnymi i finezyjnymi słowami, nie mają też większej, fachowej wiedzy z tej dziedziny...
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:48   #7386
Kamlisa
Zakorzenienie

Ilana, w RMF mówili o 2 mercach - ale to nie była Polska, Anglia...? Niemcy...? To i koszty wyższe...Tak czy tak - zdaję sobie sprawę, że łatwiej mi wydawać na siebie, jak nie mam dzieci na utrzymaniu...W dodatku w Polsce czas utrzymania wydłuża się czasem do absurdu Znam rodziny, w których rodzice dalej łożą na dorosłe dzieci...I to nie mówię o pracowitych mrówkach, które chcą, a nie mogą znaleźć pracy po studiach. Mówię o młodych ludziach przekonanych, że im się należy wszystko - rozwój, zabawa, samodoskonalenie - na koszt starych... Studia to okres przyjemności, a nie przygotowanie do zawodu, do zarabiania na siebie...Nie szukając daleko - mój bratanek. Kończy anglistykę, zamarzyła mu się psychologia na dojazdy, rodzice płacą, robił doktorat, stwierdził, że właściwie to go nie bawi...A może by tak do Australii pojechać...? Z wolontariatu uczyc angielskiego...? Albo inne antypody - za pieniądze rodziców, rzecz jasna...I ten 27 latek był zdumiony, oburzony i własnym uszom nie wierzył, że rodzice nie przyklaskują kolejnym projektom...
Kupiłam torebkę. Torebka tak, cena nie. Próbowałam sobie wybic z głowy innymi torebkami, ale żadna nie podobała mi się równie mocno, a te, które miały milsza cenę- miały cene wskazująca na podróby...
dla wielbicielek brązerów
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rid=786702&v=1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3249965959.jpg (48,2 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-06-13 o 20:54
Stary 2013-06-13, 22:35   #7387
Michell72
Zakorzenienie

Śliczna torebka Kama.Co tam sobie bedziesz żałować.KobietoMel B zaliczona,posladki i brzuch..Brawo Miszka
Terra Ora -przygarnę
Stary 2013-06-13, 23:18   #7388
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Kama z mojego doświadczenia: raczej nie kontrolują tych, którzy dokonują wpłat do us. Spróbuj mieć zwrot vat-u uuuuuuuu to się zacznie. Miej zwrot rocznego podatku, gdzie jesteś ryczałtowcem - często jest podobnie.
Znajomy kwartalnie wpłacał do us coś koło 70 000 pln, ten mógł nawet deklarację z opóźnieniem składać i załatwiał to na telefon

Oj.... mylisz się Anyżku ... My płacilismy przez parę ładnych lat ( przed kryzysem jeszcze) naprawdę sporo do US ... Nigdy zwrotów , nigdy strat , zawsze dopłacaliśmy podatek i to słono ...
Nigdy spóźnień we wpłatach ...
Oni takich kochają kontrolować , bo znaleźć zawsze coś znajdą , jak się mocno uprą... I karę łatwo jest ściągnąć ...
Dostaliśmy za durnoty taką karę , ( oficjalnie to nie kara , tylko powyrzucali faktury płatnika , który okazał się oszustem) że musieliśmy brać duuuuuuży kredyt ... Odwoływaliśmy się ... liczyliśmy na sprawiedliwość ,w wyższej instancji , wydaliśmy kolejne pieniądze na prawników , bo dla nas sprawa była wygrana ... I niestety ... Pieniądze wpłacone do Państwa , są nie odzyskania .... To tej pory jak o tym myślę , to wyć mi się chce ... I tak naprawdę od tamtej pory , już nie jest dobrze ....

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
.Laski biustonocz push -up,dobrze zbierający piersiz jakiej firmy polecacie???Coś ładnego,sexownego i.efektownego...
La Senza Porządne biustonosze , z push-up'em , dobrze zbierają piersi , świetne gatunkowo ... Moje ulubione ....

Cytat:
A mi się lepiej zrobiło, bo jak dobrze wszystko pójdzie otworzę siłownię dla kobiet U
Lokal jest, sprzęt też - tylko żeby nie dokładać do interesu. Udziałowiec jest na si, na mój pomysł znaczy. Toż to połowa sukcesu co nie ?

.
Brawo !!!! SUPER !!!!
Uwielbiam , jak kobiety mają swoje , własne inicjatywy , własne biznesy !!!! Trzymam kciuki za powodzenie ...
A siłowni w dzisiejszych czasach , to przyszłościowy "kierunek"
Nie może się nie udać ...
Lokalizacja tylko jednak jest dość ważna .

Kama , torebka , kompletnie nie w moim kolorze
Za to brązer .... Jest cudny ... chciałabym go mieć , żeby móc na niego patrzeć ...
Cena jest jednak dla mnie zaporowa ... Nie wspomnę ile mam brązerów na stanie ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 23:33   #7389
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Lokal jest, sprzęt też - tylko żeby nie dokładać do interesu. Udziałowiec jest na si, na mój pomysł znaczy. Toż to połowa sukcesu co nie ?[COLOR="Silver"]
super

Cytat:
Napisane przez fuertavertura Pokaż wiadomość

Kama trochę zaszalałas z tymi mercami ja słyszałam, że koszty związane z posiadaniem dziecka i utrzymaniem do 18 roku życia...to 100 000 PLN i to prawdopodobne..dwa merce..hmmm nieco przesadzone, zależy od klasy, rocznika ale na pewno nie są to nówki z salonu...no chyba, że mówimy o dzieciach wychowywanych przez moskiewskich burżujów
:

ilanka a wyobrazasz sobie wydawac na dziecko caly czas okolo 5 tys na rok?( dzielone na 12 mies to malo jakos ) nie sadze zeby starczylo
bo 100000 na 18 lat to mniej wiecej tyle a ubrac, wyzywic, wyksztalcic to trooche wyjdzie przez te 18 lat
ja bym sie zgodzila ze te 2 merce i to nie szalejaz jakos bardzo
tymbardziej jak male to szybko rosnie , potm szkola itd wydatkow kupa jak ktos np zapisuje ile wydaje to wyjdzie ( ja widze ile nam idzie albo z ex ( tez notowalam ile wydajemy ) a co dopiero dziecko czy dwoje

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2013-06-13 o 23:44
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 07:26   #7390
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, a mnie właśnie kolor tej torebki zachwycił - lubię turkusy we wszelkich odcieniach...Łamałam się cały dzień, w końcu kupiłam Oczywiście obiecałam sobie wszelakie oszczędności...
Brązer i jego recenzja mi się podobają - czysto estetycznie Natomiast wyleczyłam się już chyba z tego typu kosmetyków, z racji ich małej dla mnie przydatności...Zatem nie mam chęci ich zakupu - jak miło To byłby tylko kolejny szufladnik...
Pada, szaro i niskociśnieniowo, ale deszcz na północy się przyda. Tak to codziennie podlewac trzeba było...zaraz jedziemy na zakupy i na basen - mój pierwszy basen po chorobie.
Beti, faktycznie krem mesotherapist fajnie pachnie, powiedziałabym, ze jak AA Mandarin-basil
Stary 2013-06-14, 09:25   #7391
aussiewoman
Zakorzenienie

Po kawie itd Powoli wychodzi słońce zza chmur. Dobrze, bo po południu grill planowany

Fuerta- 100tys do 18 roku życia ? żart 100tys/18 lat=5555,55 zł rocznie
co daje 462,96 zł ma m-c. Co można zrobić/ kupić za 462zł miesięcznie? Same opłaty domowe to u mnie ok 1tys zl, co dzielone na 3 członków rodziny daje ponad 300zł. Koszt ubrań na sezon dla młodego to ok 600zł na sezon. Zajęcia dodatkowe - piłka 50zł/m-c + strój piłkarski x 3, dresy, korki, halówki które co sezon trzeba zmienić szachy 20zł/m-c, angielski 50zł za godzinę, niemiecki 50zł/godzinę itd. Głupie przedszkole to wydatek ok 500-700zł .... mogłabym wymieniać w nieskończoność.
Także te 2 nowe salonowe mercedesy to wcale nie wielkie szaleństwo

Irenka- jak zdrówko ?
Anyżkowa- ja też myślę, że taka siłownia to fajna sprawa, ale lokalizacja bardzo ważna i odpowiedni marketing tez

Kamlisa- nawet nic nie mów, mam 2 koleżanki z dorosłymi "dziećmi". Chłopcy jeden 23 lata, drugi 20 nie robią nic. Nie uczą się, nie pracują. Masakara jak dla mnie. A mamusie dbaja i dogadzają im. Na moje uwagi mówią mi - pożyjemy zobaczymy jaki twój młody będzie. Hmm..Zobaczymy. Tak czy siak ja już teraz mu mówię, że jak będzie miał 18 lat to będzie musiał zadbać siebie sam. Wyprowadzić się z domu, pracować lub pracować i uczyć. Zdecyduje sam
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:11   #7392
Tigerr
Zadomowienie

Kama, turkusy lubię , ale ta torebka jest zielona ... A zielony toleruję tylko w odmianie khaki , lub limonkowym Chyba , że to zdjęcie przekłamuje kolor ...

Spałam dziś fatalnie , bolały mnie plecy i nie mogłam się ułożyc ... zasnęłam nad ranem i teraz boli głowa ...

Jadę na zakupy 18-tkowe , szybkie sprzątanko i jedziemy na działeczkę na weekend ...Do lasu ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:12   #7393
Kamlisa
Zakorzenienie

Szaro, ponuro, deszczowo, nic się nie chce. No ale do małych ćwiczeń się jakoś potem zmuszę...Na razie basen, na śniadanie omlet z nutolą ( orzechy i płatki kokosowe i owoce suszone) i truskawkami...Pyszne są takie świeże owoce...
Ręka, a właściwie nadgarstek mnie dziś boli. Wiem, ze więzadła skopane, jestem po zabiegu, ale nie czułam ręki prawie rok
Teoretycznie mam dziś wolne, parę zaległych rzeczy do załatwienia - opcja nie chce ale muszem... Ale ciśnienie mnie dołuje, jestem niskociśnieniowcem na co dzień, a teraz to już w ogóle...
A propos dzieci
Młody Szkot przychodzi do ojca: Tato, mam już 18 lat, jestem dorosły i proszę tak mnie traktować. Dobrze, synu, od dziś zaczynasz spłacać w ratach swój dziecinny wózek.
Stary 2013-06-14, 12:11   #7394
Anyzkowa
Zakorzenienie

Właśnie myślę, czy taka siłownia będzie rentowna. Miejsce jest dobre, tylko czy spokojnie dochód będzie na tyle wysoki, że pokryję koszty? Bendziem liczyc jak prawdziwe bisesmeny
Tig a czy La Senza to do kupienia stacjonarnie? bo wła.śnie w weekend muszę, ale to już naprawdę muszę bieliznę kupić. Ja mam tak, że koniecznością jest miezrenie biustonosza a i tak rozmiar rozmiarowi nie równy. Odpadają zakupy on-line.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 12:31   #7395
Kamlisa
Zakorzenienie

ja za La Senza nie przepadam. Miałam sporo biustonoszy tej firmy, kupione na all zresztą. Rozmiarówka jest - jak dla mnie - zanizona. Staniki sa bardzo ładne, pomysłowe, gorzej z praktycznością i wygodą. Mają często mnóstwo falban, które dziwacznie się układają pod ubraniem. Tak jakoś było, ze te śliczne biustonosze leżały u mnie w szafie, a nosiłąm inne, Freye na przykład...
Dziś brzuch, pupa, biust Dla równowagi - upiekłam brownie Trochę poszłam na łatwiznę - skusiło mnie ciasto w proszku z Rossmana, super eko itd. Dodałam więcej czekolady, więc wyszło prawdziwe brownie, a nie murzynek, mocno czekoladowe...Choć gdybym miała piec jeszcze raz - chyba dodałabym gorzkiego kakao, bo dla mnie jest odrobinę za słodkie ...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-06-14 o 14:00
Stary 2013-06-14, 14:13   #7396
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość

Irenka- jak zdrówko ?
powolutku ale do przodu
opatrunki zmienione , szwy naklejane tez wiec spoko z wierzu to wyglada tylko w srodku boli no bo wiadomo pogrzebali troche

troche senna tez jestem ale daje rade
cwicze powoli i jakos do przodu
Stary 2013-06-14, 14:57   #7397
fuertavertura
Rozeznanie

W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze:
- Sklep sie panu otworzył
- A widziała pani kierownika
- Nie, tylko magazynier leżał na workach..

Kama torebka bardzo ładna kolor (ja na zdjęciu widzę zgniłą zieleń) bardzo lubię, kuferki to nie do końca mój fason ale fajna jest, Pimko w ogóle ma fajne rzeczy, szkoda że takie drogie....

Na temat staników la sanza, mam takie zdanie jak Kamila, podobne mam zdanie o intimmissimi, bielizna pokazowa, występowa...ale raczej nie na co dzień, nie praktyczna, przynajmniej dla mnie, ale mają piękny odświeżacz w sklepach la sanza nie wiem co to dokładnie jest, ale we wszystkich ich butikach pachnie tak samo i tak samo pięknie i świeżo.

Aussie myślę, że opłaty nie zostały uwzględnione przy tworzeniu tych statystyk...wiadomo dziecko, dziecku nie równe, jedni rodzice wychowują dając na wszystko inni tylko tyle ile potrzeba, mój znajomy już dawno zapowiedział swojej córce (dzieczynka 5lat), że na studia nie dostanie, jeżeli chce studiować, to na własną rękę...jeżeli jednak łoży się na edukację dziecka, języki, zajęcia dodatkowe, studia, studia zagraniczne, wakacje i szeroko pojęty rozwój kasa płynie stumieniami...ja niestety (bądź stety)wszystko co mam zawdzięczam rodzicom...wyprowadziłam się wprawdzie od rodziców mając 19 lat ale de facto na ich koszt...bo w czasie studiów nie pracowałam, jedynie coś tam sobie dorabiałam...teraz też czasami pomagają ale staram się i zawsze starałam dążyć do niezalezności i do tego by sama utrzymac swoje dupsko i nie być pasożytem i dawać rodzicom żyć własnym życiem.

Juz dawno nie cieszyłam się aż tak bardzo na myśl o weekendzie
U mnie ciepło, duszno, parno ...ale też pochmurno

Irenka kolano naprawili, tak? a kręgosłup bez zabiegów tylko rehabilitacja, zgadza się? kiedy wracasz do swojego łoża?

Edytowane przez fuertavertura
Czas edycji: 2013-06-14 o 15:02
Stary 2013-06-14, 15:43   #7398
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuertavertura Pokaż wiadomość

Irenka kolano naprawili, tak? a kręgosłup bez zabiegów tylko rehabilitacja, zgadza się? kiedy wracasz do swojego łoża?
fuerta chyba cos przeoczylas
ja w ten sam dzien w domu bylam
tylko czekali az ktos dorosly przyjedzie po mnie bo bylam kilka godz po narkozie
rehabilitacja poki co na kolano ale w domku cwiczenia , te fizjo od kregoslupa jeszcze nie dzwonili w sumie to nawet dobrze bo teraz i tak noga wiekszej uwagi wymaga

pewnie cos przysla albo zadzwonia
Stary 2013-06-14, 15:56   #7399
uklika
Zadomowienie

Nadrobilam troche tego co napisalyscie, teraz koniec roku to u mnie mlyn i na nic nie mam czasu, ale juz niedlugo Kama te zatyczki, ktore Irenka pokazala to na ebay-u. W przyszlym tygodniu w czwartek sprawdze, czy sprowadzili do apteki.
Ja biustonosze kupuje w primarku. Nie wszystkie sa fajne, ale wiele jest, a stosunek jakosci do ceny trudny do przebicia Poza biustonoszami kupuje tam tylko skarpetki i rajstopy i czasem podkoszulki, bo te rzeczy akurat maja dobre. Kilka dni temu kupilam piekny, rozowy za £8, mysle, ze to dobra cena.
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:20   #7400
irenkaaa
Zakorzenienie

uklika - ja kilka razy kupilam w Primarku biustonosze ale teraz udalo mi sie trafic jeden czy dwa ktore si enie odksztalcaja, poszerzaja czy nie niszcza szybko.
Tak to w Tk maxxie kupilam jakies dkny i z niego jestem bardzo zadowolona i jeszcze jeden ale teraz mi firma z glowy wypadla ale cos maidenform czy jakos tak.

tez w Primarku ( u mnie Penneys ) kupuje raczej skarpetki, rajstopy i koszulki . bluzek czy spodni raczej nie bo juz jakosc inna niestety.

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2013-06-14 o 16:21
Stary 2013-06-14, 17:25   #7401
Kamlisa
Zakorzenienie

Ilana, zgniłą zieleń...?! No mam nadzieję, że nie - to byłby ciepły, jesienny kolor, a ja widze jak byk zimny, ciemny turkus, zielonomorski, zresztą zgodnie z trendami podanymi razem z torebką i ze zdjęciem...Ale ostatecznie się wypowiem, jak torebka trafi mi w ręce.
A tu kolejna wyłapana dziwna aukcja, a raczej dziwne majtki
http://allegro.pl/victoria-s-secret-...306450712.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10981en550.jpg (79,7 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-06-14 o 18:22
Stary 2013-06-14, 18:02   #7402
fuertavertura
Rozeznanie

Irenka, za długo to wszystko trwa...nawet dla mnie pogubiłam się już w tych Twoich terminach etc. w każdym bądź razie dużo zdrowia, bo młoda jesteś kobietka więc trzeba pracować na emerytury i cieszyć się życiem a nie chorować

Kama, zdjęcie przedstawia kolor daleki od turkusu, to zdjęcie powyżej z kolażem ubraniowym jest już inne i tutaj faktycznie kolory są morskie, turkusowe (choć jeszcze nie w 100%) ale jak dla mnie to w tym zgniłym zielonym ta torebka ładniej się prezentuje, ja ją właśnie widzę w jesieni, do fajnej skórki i botków, taka moja wizja a trendy to potrzeba chwili...nie kieruję sie trendami, staram sie kupowac rzeczy ponadczasowe, jeany,skóry,koszule,prost e w krojach bluzki, boki etc., kiedyś kupowałam bardziej ekstrawagandzkie ciuchy, idące z nurtem sezonowych trendów, co skutkowało tym że po każdym sezonie ciuchy szły do lamusa albo tym, że fajna trendy bluzka nie pasowała właściwie do niczego albo mogłam ją założyć tylko i wyłącznie w jednym zestawieniu.
Kamila, to chyba Ty kiedyś dawałas linka do farb/tonerów w tubkach na odrosty...? myślisz, że mogłabym sobie tym czymś po całości włosów pojechać..to działa bardziej jak toner tak zrozumiałam, zgadza się?
Stary 2013-06-14, 18:11   #7403
irenkaaa
Zakorzenienie

niema problemu Ilanka mozesz nie nadazac , sama nie nadazam
Stary 2013-06-14, 18:56   #7404
Kamlisa
Zakorzenienie

Ilana, można maskarę jako toner, ale to za droga bajka, moim zdaniem - sa tansze, zwykłych firm...Ja się przyszłościowo nad tym zastanawiam chociażby
http://allegro.pl/riflessi-maska-kol...301670949.html
Tamta to dla mnie opcja ukrycia siwych odrostów. Ona zresztą lekko obciąza, na całych pasmach sobie nie wyobrażam...No i się zmywa z szamponem,
Tig, Miszka, zgłosiłam to serum TBS, które mamy/miałyśmy - można oceniać
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...er.html&next=1

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-06-14 o 19:11
Stary 2013-06-14, 20:05   #7405
LAPIEL
Zakorzenienie

hello

powróciłam ...mam dość spotkań biznesowych na kolejny rok

był koncert Maleńczuka - facet wygląda dokładnie jak w tv i śpiewa tak samo jak w radiu ....koncert bardzo udany ...

ja noszę staniki Intimissimi i moim zdaniem są ok ....ładne i dobrze leżą
najlepsze zaś są jak dla mnie CK

Wonderbra ma super push-up

Anyżkowa ja Ci kibicuję a propos nowego biznesu , powodzenia !
Też bym chciała mieć coś tylko swojego ale u mnie w miasteczku to już chyba wszystko jest albo było ...pełno knajp , sklepów , fitnessy to dwa , w tym jeden potęga ...póki co tylko kina brak ale na taki biznes to już trzeba konkrenych nakładów ...z multiplexem to i tak chyba nie da rady konkurować jeśli chodzi o nowości ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-06-14 o 20:09
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 20:42   #7406
fuertavertura
Rozeznanie

dzięki Kama wygląda to ciekawie..w kwestii stylizacji i malowania włosów jestem laikiem w epoce średniowiecza...włosy jedynie myję i czasami nakładam odżywczo olej, nic poza tym, nawet suszarki nie używam. Malowałam kiedyś kilka zaledwie razy włosy, obeznane koleżanki dawały namiary na stylistów...ale wizyty takie zawsze kończyły się żalem i wkurzeniem...kolor był ciemny..a po tygodniu w ogóle go nie było...została tylko dziura w portfelu...ale teraz jak jest lato, słońce, to jakaś szara-bura się zrobiłam, mdła i nijaka i chciałabym dosłownie toner, jeden odcień, taki który dosłownie podkresli mój kolor włosów, ożywi

Lapi już....wróciłaś, myślałam, że cały weekend tam baluje, przynajmniej do soboty - 2 dni, a Ty w piątek już w domu tak to jest szykowanie i kupno sukienki trwa dłużej niż tego typu imprezy ale jak to się mówi odbębniłaś i masz za sobą

Weekendmoje ulubione słowo chyba oszaleję ze szczęścia, mam tyle planów, że czasu na realizację nie starczy uwielbiam letnie wieczory...(w przeciwieństwie do dni) mogłabym iść i iść na koniec świata...jest ciepło i przyjemnie, więc prysznic i ruszam w teren

Zaczęłam czytac książkę, Emily Griffin - coś pożyczonego, koleżanka bardzo chwaliła, zobaczymy....
a z seriali natrafiłam 2 dni temu, przypadkiem na the killing (dochodzenie) dawno już nic nie oglądałam i musze przyznać, że podoba mi się...mój klimat, sensacja, dramat, dobrze się ogląda.

Przeczytałam właśnie o testach koncernów tytoniowych na psach....http://m.mmkielce.eu/artykul/najwiek...sach:mad::mad: smuci mnie to niezmiernie bo zwierzęta będąc w niewoli i pod jurysdykcją ludzi nie mają wyboru, to jak niewolnictwo...

Edytowane przez fuertavertura
Czas edycji: 2013-06-14 o 20:44
Stary 2013-06-14, 21:18   #7407
LAPIEL
Zakorzenienie

Ilana i tak za długo jak dla mnie ...
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:32   #7408
uklika
Zadomowienie

Tez czytam Emily Giffin ''Where we belong''
Znalazlam ''Cos pozyczonego'' po angielsku- nazywa sie ''Something blue'', po opisie znalazlam

Edytowane przez uklika
Czas edycji: 2013-06-14 o 21:37
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:40   #7409
Kamlisa
Zakorzenienie

obejrzałam wczoraj Jak upolować faceta, na podstawie pierwszego tomu Stephanie Plum. Cóz, jak dla mnie nie zrozumieli, że najlepszy w książce jest pure nonsens humor, czyli wizja polsko-włoskiego miasteczka, gdzie wszyscy sa z wszystkimi skoligaceni i znaja swoje małe i wielkie grzeszki To raczej materiał na serial typu komedia obyczajowa, a nie 1,5 godzinny kryminałek, odarty z całego uroku...Skrócenie i uproszczenie fabuły można darować, ale zabranie kolorytu - już nie.
U mnie słonce Rodzina będzie jechała na ryby, czyli znowu sama w domu Ale najpierw trzeba trochę odrobić torebkę, czyli praca od rana
Nikogo...? To zabieram zabawki i wracam do sprzątania - rozmrażam drugą zamrażarkę, segreguje pranie i sprzątam szafy...Miłej soboty

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-06-15 o 10:36
Stary 2013-06-15, 11:59   #7410
Michell72
Zakorzenienie

Fajne takie chwile,ciszy-w domowych pieleszach..Mnie dziś humor-nie dopisuje..wrrr..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości