|
|
#721 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)
Cytat:
Dlatego omawiana Agabil1 głaszcząc daje 63 punkty, a klapsując odbiera 31 punktów (50% zaokrąglone w dół). Chyba niczego nie pokręciłem
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
hehe
))ale my przeciez tylko gdybamy
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#724 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() póki co nie zamierzam rozdawać złej karmy więc proszę spać spokojnie
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga, piekny avatar
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam jeszcze w tym wątku, ale... zawsze musi być ten pierwszy raz
.Początkowo zabawa mi się nawet podobała, ale teraz muszę przyznać, że mam mieszane uczucia . I nie dlatego, że dostałam negatyw, bo tak się nie stało, nikomu też jeszcze nie dałam ujemnej karmy.Wysokość mojej karmy trochę mnie zaskoczyła... Pozytywnie oczywiście . Strasznie ucieszyły mnie wszystkie "macanki", a szczególnie miło zrobiło mi się, gdy dostałam karmę za konkretne wypowiedzi od osób, od których się jej nie spodziewałam .Kiedyś pisałam kilku dziewczynom, że bardzo długo czytałam Wizaż zanim się zalogowałam i sądziłam, że dalej będę pisać z "ukrycia" i pozostanę anonimowa. Z natury jestem mało wylewna, nie lubię obnażać się przed publicznością, choć jeżeli już komuś zaufam, to daję z siebie dużo. A tu proszę - rozkręciłam się trochę i z anonimowości nici .Martwi mnie tylko jedno, może zupełnie niepotrzebnie - obawiam się, że fakt przyznawania przeze mnie punkcików może zostać odebrany jako prośba o rewanż, a to nie jest moim celem. Nie chciałabym też, by mi z tego powodu dawano karmę... Konkludując - nie jestem już tak euforycznie nastawiona do tej zabawy, jak na początku, choć pomysł wydawał mi się świetny
|
#728 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
będę atakować z zaskoczenia Cytat:
|
||
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Demoniku, napisalas, ze pomysl karmy ci sie na poczatku podobal, a teraz masz mieszane uczucia.. ale nie wyjasnilas w koncu dlaczego..?
Pisalysmy juz w tym watku o karmieniu z odwetem... I ze jesli nie czujemy sie zobowiazane kogos od-karmic lub wcale nie znamy tej osoby to mozemy jej zawsze napisac PW z podziekowaniem... i uwazam, ze to jest w porzadku, sama dostalam taki list od osoby, ktora w ogole mnie nie zna, nie wiem wiec z jakiego powodu mialaby mnie dokarmiac, ja osobiscie czytajac wielokrotnie jej posty poczulam potrzebe ja docenic.. I vice-versa. *Mnie tez zaskoczyla wysokosc mojej karmy i mysle, ze te wszystkie dokarmiajace slowa sprawiaja naprawde duza przyjemnosc, w moim przypadku nie sadze, zeby byla to chcec dokarmienia sie, gdyz zaczynalam z marna moca 5... A ty demoniku, jestes po prostu wspaniala osoba i bardzo dobrze, ze teraz o tym wiesz, jak bardzo cie wszystkie tu lubimy ![]() Tez czasem mam mieszane lekko uczucia, ze wszystko staje sie czasem moze jakas tam hipokryzja, ale w sumie, dobre i to -przynajmniej na wizazu panuje, mam wrazenie milsza atmosfera, i nawet jezeli to kolko wzajemnej adoracji i cukrzenie sobie moze byc jakies tam czasami mam wrazenie naciagane, to sprawia, ze jest w tym miejscu po prostu przyjemniej. I kulturalniej. Ciesze sie rowniez, ze dzieki karmie nawiazalam duzo blizsze znajomosci z wieloma osobami. Po dokarmiajacych slowach czesto przegladam profil tej osobvy, czytam jej wati, napisane posty, napisze jakies PW.. ogolnie jest to jeden ze sposobow rowniez zeby z kims sie blizej zaprzyjaznic.. Choc ciagle nie podobaja mi sie tak wielkie roznice w mocy karmy ( ktore sprawiaja jak juz pisalam, ze wiele wizazanek boi sie 'podpac' jakiejs na przyklad moderatorce z dlugim stazem w strachu przed odwetowym "walnieciem" latwiej natomiast wyrazamy swoje zdanie osobie z malutka moca) to mysle, ze dzieki karmie, ogolnie atmosfera tu stala sie przyjemniejsza....Ines - nowy avatarek!!!
|
#730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
.
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do zorientowanych w temacie, od razu mowie, ze nie przeczytałam całego wątku (jedynie 25 stron!
), wybaczta . Gdyby ktoś mogł mnie oświecic: czy mogę zobaczyc moje oddane karmy innym osobom razem z moimi komentarzami? Jesli tak, to w ktorym miejscu? Z góry gracias za pomoc
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście nie czytałaś
Nie, niestety nie możesz zobaczyć "wychodzącej karmy"
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie czekamy więc na znalezienie "czegoś interesującego"
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma za co
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Najnowsza oficjalna wersja vBulletin 3.5.4 i i bug Dodatki nazywaja sie "hacki" (male programiki ktore dokleja sie do kodu forum) lista na forumVB, niektore bardzo ciekawe (vB Games Arcade, Banlist) styleee fajne aniolek |
|
|
|
|
#739 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Administrator
|
Cytat:
za to wrazenia po odkryciu bledu - bezcenne ps. kilka problemow z e-mail - poprawione wersja Demo Admina na stronie vB. aniolek |
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam pytanie: w profilu mam 49 pkt karmy a gdy przy jakimś poście najeżdżam na karmę, to wyskakuje mi że mam +25 wydawało mi się, że powinnam mieć +40? nie przeglądałam waku gdyż nie mam czasu, z góry przepraszam jeśli takie pytanie padło
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
zaokragla sie tabelka byla podana...zaraz ja znajde
|
|
|
|
#743 |
|
Podróżniczka
|
A ja ponawiam pyt. które juz kiedyś tutaj padło, czy będzie można zobaczyć osoby, które się obdzieliło karmą ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=10
link do punktow. |
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jeszcze nie ma takiej mozliwosci, ale Złośliwiec ma sie postarac |
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przykro mi, ale system nie ma jeszcze takich możliwości. Po tym jak serwery będą stabilne zaczniemy aktualizować oprogramowanie, może w nowszych wersjach jest coś interesującego" |
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
tylko nie wiele osob stara sie przejrzec to co bylo pisane... nie mowiac o ich czytaniu
|
|
|
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wreszcie bedziemy mogli miec karme wychodzaca
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
dobrze by bylo
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wierzę, że jeśli to będzie możliwe - to sie stanie
i że Zło nas o tym powiadomi, lub same bystre i przebiegłe zauważymy to w swoich panelach urzytkownika ale może mam zbytnio ufną postawę, może powinnam ja zmienić na: wierzę, że jeśli nei będę sie dobijać to tego nei będzie albo jeśli będę się dobijać, to niemożliwe stanie się możliwe |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

.
. I nie dlatego, że dostałam negatyw, bo tak się nie stało, nikomu też jeszcze nie dałam ujemnej karmy.