![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Dziewczyny wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
mam cudownego męża
![]() ![]()
#723 |
Raczkowanie
|
Jejku jak ten czas szybko leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Przyczajenie
|
Muszę sie pochwalić
![]() ![]() Za 6 dni NASZ WIELKI DZIEŃ, KCT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynam odczuwać miły stresik. A w piątek mamy wieczór kawalerski i panieński. Mam nadzieję, ze będzie udany. Nie mogę się już doczekać. Na razie jest to jedna wielka tajemnica. Wszyscy wszystko wiedzą, ale ja właściwie nie chcę się dowiedzieć aż do końca. Wiem tylko, że muszę Wziąć ubrania na dwa dni ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
Zyję ... jakby cos
![]() Chociaz jeszcze nie ochlonelismy ... jak dojde do siebie to wyskrobie parę linijek relacji, na razie wracam do proby opanowania burzy kwiatów jaka mi sie na schodach pietrzy ...
#727 |
Rozeznanie
|
Jak ja przeżyję następny tydzień, to będzie super. dlatego się przestałam udzielać na forum, już nie wyrabiam... chciałabym żeby już był 23 lipca rano!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
już po... wszystko poszło prawie idealnie hehe
![]() a wiec w czwartek przyjaciółeczki zorganizowały fajniuchny wieczór panieński, a w piątek o 22... usłyszalam błogi dżwiek tłuczonego szkła.. ta tradycja ![]() w sobote obudziłam sie o 5( sny o tym jak sie przewracam albo mówie nie były nie do zniesienia) . 7:00 pobudka, makijaż, fryzurka, suknia-11:40 wychodze do samochodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. nie potrafie sie przyzwyczaić do dwuczłonowego nazwiska ![]() jeśli czegoś nie napisałam a chcecie wiedziec to śmaiło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
no a tu obiecane foteczki
![]() sa pomniejszone moze nawet troche zabardzo ale informatyk ze mnie kiepski, no i jak je obrócić? Z góry przperaszam za niedogodnosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
ciąg dalszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na dzien dzisiejszy bardziej sie "boję" niz cieszę ![]() P.S. Kasiunia26....Wyglądałaś przepięnnie, razem tworzycie ładną parę!!! Wszystkiego NAJ NA NOWEJ DRODZE żYCIA! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wygladałyście promiennie, widac wasze szczęście na twarzach, aby tak pozostał na zawsze.
Ja zaraz wybieram się do fryzjera na odswieżenie koloru i próbną fryzure. W zasadzie już wszystko mamy załatwione, prócz mojej sukienki drugodniowej, która się szyje, koszuli i krawatu też na drugi dzień. Po za tym poprzywieszać przywieszki na wódkę zdecydować się na makijaż (ćwiczę zaparcie) i do końca zdecydować jaki bukiet (mam dwie opcje). chyba tyle, może coś pominełam ![]() Trzymajcie się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
My z przygotowaniami jesteśmy w lesie
![]() ![]() ![]() Ja zostaję na cały tydzień w domciu, żeby pozałatwiać resztę spraw, a mój TŻ przyjedzie dopiero w czwartek, na gotowe ![]() Najgorsze jest to, że suknia wisi sobie jeszcze w salonie. Odbiorę ją chyba w ostatniej chwili. Moja waga ciągle spada i obawiam się, że nawet w ostatniej chwili będą potrzebne poprawki. Nie wiemy jeszcze co będziemy tańczyli na pierwszy taniec. Grajki zastanawiają się jeszcze czy zagrają nam piosenkę o którą prosiliśmy ![]() Poza tym nie mamy napoi, ciast, piwa i jeszcze wielu innych rzeczy ![]() Mam nadzieję, że dam rade wszystko załatwić w ciągu tygodnia ![]() Powiedzcie mi dziewczynki jak lepiej wpiąć welon. Nie chce mieć wysoko upiętych włosów, a welon wolałabym wpiąć od dołu, a nie od góry. Da radę tak zrobić ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich lipcowych mężatek
![]() A ja jak narazie mam jeszcze duuużo przed sobą. Jeszcze nie odebrałam sukienki, nie byliśmy jeszcze u kamerzysty, całe zakupy przed nami, dzisiaj idę zamówić bukiety, a propos: ile się kupuje bukietów dla rodziców? Dwa? Jeden dla jednych drugi dla drugich rodziców? Spotkanie z orkiestrą też jeszcze przed nami. Ale chociaż byłam już na próbnym uczesaniu, przy okazji przymiarki sukienki. Zostały jeszcze dwie lipcowe soboty. I wiecie co, ja już się zaczynam denerwować.
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane lipcówki.
Może mnie nie pamiętacie byłam na forum ze 2 razy (miałam tego wszystkiego za dużo na głowie). Teraz jestem już od tygodnia meżatką...szczęśliwą mężatką. Warto sie natrudzić przygotowaniami bo rezultat może przejśc najśmielsze oczekiwania tak było w naszym wypadku.Slub i wesele było cudowne, nawet sobie nie wyobrażaliśmy ze będzie tak pięknie.A jako żona czuje sie wspaniale....fajnie jest byc męzatką, być odpowiedzialnym za drugiego człowieka, mieć swoją rodzinę.Trzymam za was wszystkie kciuki, życzę dobrej pogody i życzliwych wam ludzi........no i MIŁOŚCI i jej owoców ![]() Pozdrawiam serdecznie Marshiana |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 7.07.2007r Czy któraś z Was też bierze ślub w tym dniu?
A ma mamy na razie salę i kościół
![]() ![]()
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nasza organizatorka dała mi do obejrzenia próbne menu, jest tam np. kolacja cygańska, gdzie główną atrakcją jest peklowana szynka na ciepło, którą kelner kroi każdemu z osobna ![]() ![]() Nie chodzi mi o to, żeby wszystkie dania były szczególnie wyszukane, tylko jakoś ciekawie zaserwowane ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ja rówinież wybrałam tą datę! ![]() Kiedy chodziliśmy z narzeczonym po restauracjach, to nie spotkałam się , żeby w krórejś ten termin był zarezerwowany...a jesteśmy z Krakowa. Ale chcę to mieć już za sobą. Mam nadziejęę, że w tym tygodniu uda nam sie wybrać salę, bo nie możemy się zdecydować! W kościele bylismy dzisiaj, ale akurat osoba odpowiedzialna za miejsce które chcieliśmy wynająć wróci dopiero w przyszłym miesiącu...ale jesteśmy dobrej myśli. Pozdrawiam Was wszystkie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
W naszych zdjęciach slubnych:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=734 kilka kolejnych fotek ![]() I gratulacje dla kolejnych lipcówek i trzymam kciuki za następne lipcówki!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
No dziewczynki, co tam u Was?
Tak jakoś nasz wątek podupadł trochę ![]() Czy któraś z Was będzie miała piwo na weselu? Nie mamy pojęcia ile kupić, a z tego co zauważyliśmy na weselu u znajomych piwo bardzo schodziło, a wódka stała nie ruszona na stołach. Jak to jest, ile na osobę? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
My mielismy piwo - mielismy grilla i stwierdzilismy, ze jak grill to koniecznie piwo
![]() Co do ilosci, to kupilismy za dużo, stwierdzając, ze jak się nie wypije, to my wypijemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do sali, nic się nie martwcie, mnie tez naopowiadano, że to taka chodliwa data i wszystko juz pozajmowane, a my zarezerwowaliśmy pierwszą salę, która nam wpadła w oko i jeszcze się dziwili, że tak wcześnie... Na pewno wszystko się uda ![]()
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
My tez chcieliśmy piwo...ale rodzice mówią,ze nie pasuje i że za dużo tego wszystkiego by już było;//// ale na pewno kupi się jakieś winko...
![]() Ja tylko na kwilke zajrzalam, czytam Was tylko dziewczyny, bo czuje sie jakby mi nóż utknąl w gardle i nie wiem co z siebie wykrztusić hehe... O tym piwku mnie zaintersesowało, bo dokladnie przed chwilao tym rozmawialiśmy z moim przyszłym!!! Kurde my chcemy pifkoooooooo...... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o piwo, to zapytajcie się najpierw, dziewczyny, w restauracji, w której macie wesele, czy czasem nie trzeba u nich kupować (w trakcie wesela). Myśmy tego nie zrobili , tylko w piątek wieczorem przywieźli do restauracji swoje i właścicielka nas mało co nie wywaliła. W końcu kupiła je od nas - po cenie "hurtowej" - czyli po złotówce !
A w kwestii tego, ile piwa... nam zeszło ok. 40 butelek na 45 osób. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
[quote=Ewela82]My tez chcieliśmy piwo...ale rodzice mówią,ze nie pasuje i że za dużo tego wszystkiego by już było;//// /quote]
Ja też myślałam, że nie pasuje, ale w rodzinie mojego M. są dwie (2) ![]() ![]() I trzeba było kupić skrzynkę tylko dla nich... (chociaż inni też z tego skorzystali) Wino też mieliśmy, tak z każdego rodzaju po trzy (każde z innego regionu) - bo miało być elegancko... Miało to stać na stoliczku (tak ze trzy butelki) i jakby ktoś chciał, to podszedłby i sobie nalał. Tymczasem weszliśmy po ślubie na sale, a tu winko stoi (całe - ok. 20 butelek) na stołach - odkorkowane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
My mielismy piwo, wodkę i wino (białe, czerwone, różowe).
Nikt się nie upił, scen nie było itp. Lokal był porządny - zero problemów z ich strony. Dlatego wszystko zalezy od gości i od wybranego miejsca. |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
My też będziemy mieli wódkę, wino (2 rodzaje) no i piwko. Wcześniej jakoś szczególnie nie zastanawialiśmy się nad tym. Po weselu, 1 lipca, stwierdziliśmy, że koniecznie musi być. Teraz ludzie już tak nie piją wódki na weselach i jeżeli jest ładna butelka i nie jakieś najtańsze piwo, to nie ma problemu, pasuje
![]() ![]() ![]() Co do mieszania... też się tego obawialiśmy, ale teraz jest trochę inna kultura na weselach niż 20 lat temu i nie sądzę żeby były problemy (mam taką nadzieję ![]() Tylko czy butelka (0,5l) na os. wystarczy? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.