![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trądzik
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o facetów, to wychodze z założenia, ze jesli jakiemus dziewczyna sie nie podoba ze wzgledu na tradzik, to po prostu nie jest wart jej uwagi. Nie wyobrazam sobie bycia z kims, kto nie akceptuje mojej klopotliwej cery... Przeciez nie bede sie malowac zawsze kiedy mamy sie widziec, bez wzgledu na to czy idziemy na basen czy do łóżka ![]() Ja w ostatnich dniach korzystam z tego, ze jestem w biurze sama i przychodze do pracy z gołą twarzą. Nie ma sensu sie tapetowac kiedy do pracy dojezdzam samochodem, wiec nikt mi sie nie przyglada... A tutaj grozi mi tylko spotkanie z kurierem lub listonoszem ![]() Ech, naprawde chcialabym sie juz na zawsze uwolnic od podkladu.
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
A kto z nas by nie chciał Ines??
Denerwują mnie lasencje z gładką skórą które robią tapetę :/ one to mają plastikowe wtedy te twarze :/ masakra!
#723 |
Zadomowienie
|
u mnie tez wysyp.......niewiem juz co z to moja cera.RAZ jest gladka nic nie wyskakuje ,pozniej znow wysyp pare dni i znow ok..
#724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
wlasnie podejrzewam ze są....prze dokresem mnie wysypuje i podczas owulacji..ale jak sobie z tym poradzic???
#726 |
Rozeznanie
|
próbowałaś homony?
#727 |
Zadomowienie
|
kiedys bralam tabletki anty ,ale zle sie po nich czulam,no ale moze rzeczywiscie powinnam jeszcze raz sprobowac,tylko czy to cos da
#728 |
Rozeznanie
|
Myśle,że powinno Droga Prowokacjo !
Z tego co opisujesz widac ewidentnie ,że to problem o podłożu hormonalnym. Jakie brałaś hormony jeśli mogę spytać ? ![]()
#729 |
Zadomowienie
|
cilest
![]() ![]()
#730 |
Rozeznanie
|
Ajj a ja dziś nie chciałam wychodzić z domku bo mam taki wysyp z lekka , ale zapomniałam,ze dziś się widuje z tatą. Nałozyłam tylko podkład ;] bo jak wspomniałam oczu nie musze malować ;] czułam się naprawdę ładnie
![]()
#731 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki! U mnie z ryjkiem jako tako(oczywiscie mogloby byc lepiej no ale...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#732 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio miałam kryzys, udało mi się z nim trochę uporać (psychicznie), ale wciąż jestem zdołowana tym wszystkim
![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
Astro moze to kwestia tego, ze nie nawilzasz dobrze buzi (chodzi mi o uczucie twardosci skory na twarzy). sprobuj nawilzac kremem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
ja maseczek tez nie uzywam, gdyz tak jak Ty, boje sie tego zapchania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
No wlasnie
![]()
#737 |
Zadomowienie
|
ehh ale mam piekny strup na policzku.... do tego pogoda paskudna i humor jest wprost przewspanialy...
#738 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znalazłam na pewnym forum post chłopaka, który długo walczył z trądzikiem! pokonał go pijąc ALVEO Przekaże wam co do tej pory udało mi się wyczytać ALVEO Alveo jest w 100% naturalnym ekstraktem 26 ziół uznanych za najbardziej lecznicze na całym świecie. Alveo nie jest lekiem, tylko suplementem spożywczym. Działanie: Rozpoczyna dzialanie od detoksykacji.Potem organizm rozpoczyna wyrównywanie poziomu hormonów i wszystkie procesy biochemiczne zachodzą na możlwie najwyższym poziomie. Leczenie: 1miesiąc = 21% poprawy 2 miesiąc = 45% poprawy 3 miesiąc = do 75% poprawy 4 miesiąc = 95% Piszą tam,że trądzik to nie łatwa choroba więc efekty nie przyjdą szybko ,ale skuteczność ma wielką! http://forum.akuna.pl/viewtopic.php?...b26575d6acdad7 tutaj wypowiadają się osoby które piły alveo http://www.zdrowie.annet.pl/./pdf/Zi...%20tradzik.pdf aa to artykuł jakiejś gazety gdzie opisane jest jak 14-letnia Marzena Gawron z Tarnowa leczyła wiele lat tradzik a dopiero alveo jej pomogło czytam o tym jakąs godzinę i nie spotkałam się z żadną negatywną opinią.Nie wiem jak wy, ale ja jestem tym z lekka zainteresowana.Jestemw stanie spróbować wszystkiego.Nie bede bezczynnie siedziała.Coś w końcu pomoże ![]()
#739 |
BAN stały
|
Elektroda zauważ tylko, że i artykuł i całe forum jest sponsorowane przez dystrybutora. Wiadomo, że forum jest ogólno dostępne, ale dużo osób może być też podstawionych
![]() Byłabym bardzo ostrożna... W cuda nie wierz. No i jeszcze to, że na wszystkich niby podziałało... |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, ja tak samo jestem w stanie spróbować wszystkiego! Coś wreszcie musi przecież pomóc ![]() Zaraz zabieram się do przeczytania tego artykułu ![]() Edytowane przez judi87 Czas edycji: 2007-07-14 o 21:18 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
judi87: nowy avatarek? Jakiś taki mroczny?
#742 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam kryzys.. moze maly kryzysik.. Troche sie stresowałam i nasililo mi sie wszystko.. Źle mi ostatnio.. Ale trche slonca wyszlo wiec moze bedzie lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny. Mam 25 lat i problem trądziku nadal mnie dotyczy. Może właściwie nie samego trądziku (chociaż od czasu do czasu zwłaszcza pzed okresem pojawia się jakaś niespodzianka), ale blizn potrądzikowych i rozszerzonych porow. Myślałam, że tak już będę musiała żyć, ewentualnie w grę wchodziła mokrodermabrazja, ale mój dermatolog namówił mnie na peeling kwasem migdałowym, który nie fotouczula i smiało można się opalać (jednak dla osób z bliznami nie jest to wskazane gdyż blizny na słoncu mogą ciemnieć). Jestem w połowie kuracji i skóra jest coraz bardziej jednolita, napięta jak po liftingu i mniej grudek się pojawia.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Ksylwia, gratuluję
![]() ![]()
#745 |
Raczkowanie
|
Nowy ![]() ![]() Jest lato a ja na antybiotykach i muszę słońca unikać. Wszyscy na słońcu się będą opalać tylko ja będę pod parasolem siedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Dasz radę kochana!
Ja jakoś musiałam! ![]() Za rok będzie inaczej..Jestem tego pewna !;]
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Okazało się, że jutro mam jechać na 3 dni pod namiot ![]() ![]() Jutro też będę wiedziała czy dostałam się na wymarzony kierunek studiów ![]() Trzymajcie za mnie kciuki kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
no ja trzymam kciuki oczywiście za Ciebie!
![]()
#749 | |
BAN stały
|
Cytat:
Acne Derm też nie fotouczula i nikt w aptece Ci nie wspomni o filtrze. Ale kwas to kwas. I filtr powinien być, bo to co Ci naprawi kwas - zniszczy słońce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Przyczajenie
|
czy któraś z Was próbowała peelingu yellow peel? Podobno bardzo skuteczny, jednak jego cena troszkę odstrasza (300- 400zł)....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.