![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Anyżku, jak ja mam ochotę na truskawki!!!
Odwiedziny w kraju stają się coraz bardziej egzotyczne, nie tylko ze względu na obecnie miłościwie nam panujących... Niektóre zjawiska po prostu musiałam przemielić w google aby cokolwiek załapać w tej nowej rzeczywistości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Zejdę na zawał , lub ktoś z mojej rodziny
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Anyż truskawki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Gang Iren
|
Kolejne książkowe zakupy
![]() 20170526_162850.jpg
#724 |
Gang Iren
|
Dzień dobry ☕🍩
#725 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wstałam, głowa mnie boli... Kawy, dajcie kawy! Gosia, fajne zakupy - uwielbiam Hesse. Przeczytałabym jeszcze raz ![]() Miszka, ale się uśmiałam, kotka wyraża swoje uwielbienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Gang Iren
|
Naszego kota nie ma od tygodnia
![]() Zdarzało mu się znikać na kilka dni, ale nigdy na tak długo.
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Może się zakochał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Gang Iren
|
Mam złe przeczucia
![]()
#730 |
Zakorzenienie
|
juz jadłam truskawki, choc tz sie piekli, ze 22 ( tyle kosztowały) to zdzierstwo i on nie chce
![]() Mar-jolka, za Twoja inspiracja zrobiłam chne, a własciwie gotowa mieszanke chny i amli. Miało byc brazowo z odcieniem czerwieni. I gdzie ta czerwien...?! Trzymałam 1,5 godziny i nie dość, ze kolor jest słabo rozniacy się od mego poprzedniego - to jeszcze nie do końca chwyciło siwe, pojedyncze odrosty ![]() fajny filtr http://www.ofeminin.pl/klub-eksperte...a-p193905.html spray zmieniający się w lekka pianke. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Gosia, tydzien to długo. Ja juz zmieniłam moje koty na domowe, trudno, moze wychodzacy jest szczesliwszy, ale zyje krócej na ogoł. Maja zagrode na dworze, ostatnio zrobiony postument z kanapa i domkami i tam siedza cały piekny dzien, ale ani łapa za ogrodzenie...Co prawda najmłodsza kotka, mały zboj, wymysla rozne sposoby na obejscie ogrodzenia, ale poki co udaje sie ja schwytac. ostatnio zaangazowany był piesek sasiadów, najpierw wytropił w ogrodzie swego kota, a potem naszego uciekiniera ![]() dzis jade do szczecina, nie zakupowo, niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Wizyta u rodzinki Kam?
Caffe- dzis moja kotka , też z jaszczurką przyleciała.Całe szczęście nie było mi dane tego oglądać ![]() Teraz jak przybiega do mnie i zaczyna się łasić,najpierw oglądam czy cos jej z pyska nie wisi,póżniej teren w koło ![]() Gosia fajne ksiązki. Kotka szkoda. Tydzień to długo,za długo.. Ale może ktoś przygarnął? Upalnie wręcz. Chwilo trwaj..o tak! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;74121361]
Dziewczyny jestem mega zadowolona z wizyty estetycznej ![]() W końcu pozbyłam się mini-zmarszczek nad ustami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efekt przerósł moje oczekiwania ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszamy na codzienną kawę Koraliku ![]() ![]() [/QUOTE] La Mary ![]() Napisz coś więcej. Na razie nie mam wielu zmarszczek, ale jedna mi się w kąciku ust zaznacza i widać ją coraz mocniej. Zastanawiam się nad botoksem za jakiś czas. Czytałam ostatnio,że warto nawet zapobiegawczo sobie wstrzykiwać ale nie wiem czy to prawda.
#733 | |
Konto usunięte
|
Miszka, nie miałaś ochoty na jaszczurkę w sosie ślinowym
![]() ![]() Mój kot również typowo domowy, chociaż czasami lituję się nad biedakiem i wypuszczam do ogrodu ![]() ![]() Gosia, interesujące książki, chociaż żadnej nie czytałam ![]() ![]() A za mną chodzi książka Andres'a Ibanez Lśnij morze Edenu. Byłam w księgarni ale nie było już. dziwne... Gosiu, kot na pewno wróci... może zawędrował o kilometr albo dwa za daleko... odnajdzie drogę do domu ![]() Byłam u fryzjera, ups... u stylisty ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() Ale narobiłyście mi smaka na truskawki... nie jadłam jeszcze... Wczoraj byliśmy prawie cały dzień na łonie natury, w centrum rozrywki dla dzieci. Oczywiście, kolana i inne odkryte części ciała otarte, brudne ale dzieciaki rozpromienione i szczęśliwe. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Później miałam nawilżane usta kwasem + botoks. Pomagało. Raz powiekszyłam sobie usta, bo stwierdziłysmy z Dr, że lekkie powiększenie pomoże. Pomogło... ale...Tragedia!! Górna warga długo dochodziła do siebie... a z natury nie mam małych ust... 2 tygodnie wstydziłam się ludziom pokazać. Cóż na pustyni nie przebywam i musiałam dzielnie znosić ten czas... Teraz jestem zadowolona, kwas nie jest wyczuwalny pod skórą chociaż to delikatna okolica i bałam się efektu... Mam powtórzyć zabieg, który wg Dr ma całkowicie zlikwidować zmarszczki. Dodam, że nie palę. Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-05-28 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Wiecie co dziewczyny,
Chciałabym się na crossfit zapisać. Jestem aktywna praktycznie całe swoje życie. Jednak nie mam aż takiej formy "w stylu" cross. I obawiam się,że będę najgorsza na zajęciach itp...Albo, że to będzie za duży wysiłek dla mnie. La Mary, Chyba zacznę się "konserwować zapobiegawczo;-) Też nie palę papierosów. Jednak młodsza się nie robię.
#735 |
Gang Iren
|
Dzień dobry ☕
#736 |
Zakorzenienie
|
ciepło i słonecznie na dworze, w domu ocieplenie robi nam klime, czyli skarpety, sweterek, bo marzniemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Caffe opisuj co Cię tak zadziwiło w naszym kraju. Jestem bardzo ciekawa.
Sama mam kilka obyczajowych zwyczajów, które mnie zawsze zadziwiają. QueenOfHearts zapisuj się. Są to fajne zajęcia ![]() U mnie dziś szaro i mży. Jakoś mi się z grzybobraniem taka pogoda kojarzy a ja w białych spodniach i sandałach ![]() Gosia mama nadzieję, że kota trzyma poza domem ostra faza zakochania i wróci. Miszka to dowód miłości od kota. Dobry zwyczaj przynosić do domu a nie z niego wynosić ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- a opowiem Wam coś zabawnego. Koleżanki mąż Norweg przyleciał na kilka dni. Z jej bratem poszli na wódkę w miasto. Zawitali do najgorszego lokalu w mieście. Taka tancbuda najgorszej kategorii. Norweg zachwycony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam kobiałkę truskawek prosto z pola
![]() ![]() Caffe- no dawaj, co cię tak zadziwiło ![]() Anyżkowa- you made my day ![]() Ciężko mi w pracy dzisiaj usiedzieć. Tak pięknie jest na zewnątrz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Konto usunięte
|
Aussie, a ja jeszcze nie liznęłam nawet malutkiej truskaweczki
![]() Caffe, nasz kraj jest egzotyczny ![]() ![]() Różnorodność jak okiem sięgnąć ![]() Co Ciebie tak w tej sielskiej dla nas rzeczywistości poruszyło?? Kama, szykuje się jakaś renowacja domu? Ocieplenie ścian wszak zimno Wam ![]() ![]() Gosiu, kot odnalazł drogę do domu? A u nas dziś słoneczna pogoda ![]() Tz zadzwonił do mnie do pracy informując słodko, ze ma dla nas niespodziankę ![]() Wypad na weekend w Bory Tucholskie. Spływ kajakowy- kanałem rzeki dla bezpieczeństwa dzieci i naszego ![]() Czyli zapowiada się weekend na łonie natury ![]() ![]() Muszę jeszcze wykonać kilka telefonów, bo sami to chyba nie będziemy słuchać szumu drzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
mar_jolka
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Acha i kupilam filtr ten z linka skin 79 jest super ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Hej, ostatnio czasu mi brak na internet
![]() Kawa. Czytam. Kama, czerwonawe tony to zawsze będzie ciepły odcień ![]() W ostatnim "Zwierciadle" jest fajny artykuł o... starzeniu włosów. Jednym słowem: dziewczyny, olejowanie to podstawa ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Miszka, pochwal kota, podziękuj - taki w tobie zakochany a ty fochy stroisz? ![]() ![]() ![]() Moja kotka też kiedyś przynosiła różne zdobycze... najbardziej było mi żal upolowanego kreta, śliczny był ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Anyż, długo by pisać... jednym ze bardziej uderzających zjawisk jest postępujący materializm, hmmm... nawet nie wiem jak to określić? Wszyscy mają więcej kasy, robi się luksusowo, ale ludziom jakoś tak daleko do siebie? To widać właśnie wyraźnie na imprezach typu wesele czy komunia. Momentami przypominał mi się film "Wesele", pamiętacie go? Uśmiałam się z "przygody" twojego znajomego ![]() Norwedzy mają bardzo, oj bardzo słabe głowy a do tego upijają się tak na wesoło i po bratersku... Znika wtedy ich wrodzona nieśmiałość i chłodny dystans, zaprzyjaźniają się na śmierć i życie z każdym kto siedzi przy barze. A rano będą udawać że nikogo nie poznają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
La Mary, ciepło nam będzie zima, jak ogrzewanie właczymy, teraz termoizolacja działa w druga strone, czyli ciepło nie włazi do domu
![]() http://allegro.pl/khadi-farba-henna-...005341738.html ta kupiłam. w opisie mazideł jest o hennie mieszanej z sokiem z cytryny, natomiast tu i na innych opisach jest tylko goraca woda...Zrobiłam z woda, zresztą tak robiłam kiedys...To zresztą mieszanka z amla, która ma być wszędzie z woda...Sama nie wiem. I trzymanie w opisie do 2 godzin. Znowu - nigdy nie trzymałam chny na włosach cała noc, a na studiach i po robiłam iles razy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Gang Iren
|
U mnie znowu chorobowo.
Chłopaki zaczęli dziś gorączkować. A mają wolne od szkoły i planowaliśmy jakieś wycieczki 🙁 A kot nie wrócił jeszcze ☹
#744 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie kupiłam dres, hehe ubiór to podstawa;-) A co do historii Norwega, to zrobiłaś mi dzień hehe ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Dziś u mnie chmury i deszczyk;-) Jutro podobno upał ma być. A co do truskawek, mam obsesję ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Trzymam kciuki za powrót kota i żebyście wszyscy zdrowi byli!
![]() |
#745 |
Gang Iren
|
Dzięki
![]()
#746 |
Zakorzenienie
|
Gosia, u mnie też chyba katar na horyzoncie... Dla kontrastu z upalną pogodą
![]() ...takie to zasmarkane szczęście matki ![]() A kota szukaliście w okolicy? Popytaj sąsiadów, do mojej Babci przychodziły koty z całej okolicy. Tak sobie pomieszkać na trochę i coś dobrego łaskawie przyjąć w hołdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Gang Iren
|
Szukaliśmy. Wywiesiliśmy ogłoszenia.
#748 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze coś na temat egzotyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ma być u mnie nawet 30C, a do tego po południu burze. Zdecydowanie nie lubię burz, boję się ich, tak samo jak i wichur oraz gradobicia.
Truskaweczki pycha ![]() ![]() ![]() Gosia - nie chciałabym być złym prorokiem, ale jednak szanse na odnalezienie kota z dnia na dzień maleją. Tydzień to bardzo długo jednak. Pech z dzieciakami. Oby im szybko przeszło. Mój młody kicha i prycha. Alergia zaatakowała pełną siłą. No ale i trawy kwitną wszędzie i na potęgę. Wczoraj miał wf 3h na dworze. Mówił, że było ciężko. A ja stwierdziłam, że jest sierota. Mój powiedzieć, że ma alergię na trawy i nie może wychodzić na zewnątrz i jeszcze do tego biegać itd... ech, może zapamięta na kolejny rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Gang Iren
|
Aussie, wiem
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.