Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-27, 13:23   #721
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja

Anyżku, jak ja mam ochotę na truskawki!!!

Odwiedziny w kraju stają się coraz bardziej egzotyczne, nie tylko ze względu na obecnie miłościwie nam panujących...

Niektóre zjawiska po prostu musiałam przemielić w google aby cokolwiek załapać w tej nowej rzeczywistości
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-27, 14:14   #722
Michell72
Zakorzenienie

Zejdę na zawał , lub ktoś z mojej rodziny Takiego wrzasku narobiłam , że mężowi jeszcze szumi w uszachWinowajcą kot ! Uracza mnie ostatnio swoimi łupami. Ostatnio z pyska zwisał mu padalec! A dziś z jaszczurką mi do salonu wleciała. Brrr..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Anyż truskawki ale mi smaka narobiłaś. Caffe witaj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-27, 16:37   #723
gosia261282
Gang Iren

Kolejne książkowe zakupy

20170526_162850.jpg
Stary 2017-05-28, 07:14   #724
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry ☕🍩
Stary 2017-05-28, 08:42   #725
aussiewoman
Zakorzenienie

Dzień dobry piękny i słoneczny poranek. Chwilo trwaj
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-28, 11:15   #726
caffeine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Właśnie wstałam, głowa mnie boli... Kawy, dajcie kawy!

Gosia, fajne zakupy - uwielbiam Hesse. Przeczytałabym jeszcze raz

Miszka, ale się uśmiałam, kotka wyraża swoje uwielbienie doceń to
Stary 2017-05-28, 12:01   #727
gosia261282
Gang Iren

Naszego kota nie ma od tygodnia
Zdarzało mu się znikać na kilka dni, ale nigdy na tak długo.
Stary 2017-05-28, 12:03   #728
caffeine
Zakorzenienie

Może się zakochał?
Stary 2017-05-28, 12:33   #729
gosia261282
Gang Iren

Mam złe przeczucia
Stary 2017-05-28, 12:57   #730
Kamlisa
Zakorzenienie

juz jadłam truskawki, choc tz sie piekli, ze 22 ( tyle kosztowały) to zdzierstwo i on nie chce Ale dobre były...
Mar-jolka, za Twoja inspiracja zrobiłam chne, a własciwie gotowa mieszanke chny i amli. Miało byc brazowo z odcieniem czerwieni. I gdzie ta czerwien...?! Trzymałam 1,5 godziny i nie dość, ze kolor jest słabo rozniacy się od mego poprzedniego - to jeszcze nie do końca chwyciło siwe, pojedyncze odrosty Owszem, włosy wygladaja łądnie, zwłaszcza, ze dziś dostały jeszcze na godzine olej kokosowy...Co mam dodac do tamtej mieszanki dla osiagniecia chłodniejszych, czerwonawych tonów...?
fajny filtr
http://www.ofeminin.pl/klub-eksperte...a-p193905.html
spray zmieniający się w lekka pianke.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Gosia, tydzien to długo. Ja juz zmieniłam moje koty na domowe, trudno, moze wychodzacy jest szczesliwszy, ale zyje krócej na ogoł. Maja zagrode na dworze, ostatnio zrobiony postument z kanapa i domkami i tam siedza cały piekny dzien, ale ani łapa za ogrodzenie...Co prawda najmłodsza kotka, mały zboj, wymysla rozne sposoby na obejscie ogrodzenia, ale poki co udaje sie ja schwytac. ostatnio zaangazowany był piesek sasiadów, najpierw wytropił w ogrodzie swego kota, a potem naszego uciekiniera
dzis jade do szczecina, nie zakupowo, niestety...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-28, 14:25   #731
Michell72
Zakorzenienie

Wizyta u rodzinki Kam?

Caffe- dzis moja kotka , też z jaszczurką przyleciała.Całe szczęście nie było mi dane tego oglądać
Teraz jak przybiega do mnie i zaczyna się łasić,najpierw oglądam czy cos jej z pyska nie wisi,póżniej teren w koło

Gosia fajne ksiązki.
Kotka szkoda.
Tydzień to długo,za długo..
Ale może ktoś przygarnął?

Upalnie wręcz.
Chwilo trwaj..o tak!
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-28, 15:40   #732
QueenOfHearts
Rozeznanie

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;74121361]
Dziewczyny jestem mega zadowolona z wizyty estetycznej
W końcu pozbyłam się mini-zmarszczek nad ustami W końcu, bo bałam się, że te maleńkie ale widoczne kreseczki będą się wraz z latami utrwalały Miałam już kilkakrotnie podane małe dawki botoksu, nawilżanie ust włącznie z powiększaniem ( koszmar I zawsze cień drobniutkich kreseczek widziałam. Tym razem miałam podany kwas w obszar między ustami a nosem ( nowy kwas ). Reszta kwasu poszła na wzmocnienie owalu twarzy Żebym się za szybko nie sypnęła...chyba...
Efekt przerósł moje oczekiwania Nie widać NIC, do tego mam w gratisie ładnie powiększoną czy też ładnie nawilżoną górną wargę. Podobno ( opinia Dr ) podany ponownie kwas za pół roku całkowicie zniweluje moje nieakceptowane zmarszczki. Co chwilę wpadam w zachwyt patrząc w lusterko Muszę się kontrolować bo słowo megalomania stanie się moim alter ego...

Zapraszamy na codzienną kawę Koraliku i Queen

[/QUOTE]

La Mary
Napisz coś więcej.
Na razie nie mam wielu zmarszczek, ale jedna mi się w kąciku ust zaznacza i widać ją coraz mocniej.
Zastanawiam się nad botoksem za jakiś czas.
Czytałam ostatnio,że warto nawet zapobiegawczo sobie wstrzykiwać ale nie wiem czy to prawda.
Stary 2017-05-28, 16:25   #733
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Miszka, nie miałaś ochoty na jaszczurkę w sosie ślinowym Koci rarytas. Sądzę, że kot próbuje Ciebie nakłonić do polowania bo dziwi się, skąd bierzesz żarcie dla rodziny Pomocny chce być hehe...

Mój kot również typowo domowy, chociaż czasami lituję się nad biedakiem i wypuszczam do ogrodu Nie lubi chodzić po trawie więc nie muszę martwić się, że ucieknie. Zresztą z kilogramem liści, traw, igliwia itp w futrze trudno płynnie i z energią ( mówimy oczywiście o energii persa hehe... ) biegać po ogrodzie

Gosia, interesujące książki, chociaż żadnej nie czytałam Coś Stasiuka... może... nie pamiętam

A za mną chodzi książka Andres'a Ibanez Lśnij morze Edenu. Byłam w księgarni ale nie było już. dziwne...

Gosiu, kot na pewno wróci... może zawędrował o kilometr albo dwa za daleko... odnajdzie drogę do domu

Byłam u fryzjera, ups... u stylisty Kolor... nie do końca a la Ada F. Fryzjerka stwierdziła że przyciemni mój blond, bo musi... i będzie to kolor Ady F. ... po kilku płukankach rozjaśniających
Jestem zadowolona okazało się, że moje blond włosy, zwłaszcza jaśniejsze pasemka w okolicy twarzy zniszczone Zła pielęgnacja! No tak... o włosy wcześniej ( daaawnooo ) dbałam Kerastase obecnie to pielęgnacja Douglasa i powiedzmy... przypadkowa czyli drogeryjna. Już zamówiłam olejek i maseczkę online

Ale narobiłyście mi smaka na truskawki... nie jadłam jeszcze...

Wczoraj byliśmy prawie cały dzień na łonie natury, w centrum rozrywki dla dzieci. Oczywiście, kolana i inne odkryte części ciała otarte, brudne ale dzieciaki rozpromienione i szczęśliwe.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
La Mary
Napisz coś więcej.
Na razie nie mam wielu zmarszczek, ale jedna mi się w kąciku ust zaznacza i widać ją coraz mocniej.
Zastanawiam się nad botoksem za jakiś czas.
Czytałam ostatnio,że warto nawet zapobiegawczo sobie wstrzykiwać ale nie wiem czy to prawda.
Queen, tak, zapobiegawczo miałam wielokrotnie już podawany botoks - co pół roku. Niestety botoks nie leczy... więc zmarszczki miały się dobrze... Zyskały na tym też usta, bo po botoksie były ładniejsze
Później miałam nawilżane usta kwasem + botoks. Pomagało. Raz powiekszyłam sobie usta, bo stwierdziłysmy z Dr, że lekkie powiększenie pomoże. Pomogło... ale...Tragedia!! Górna warga długo dochodziła do siebie... a z natury nie mam małych ust... 2 tygodnie wstydziłam się ludziom pokazać. Cóż na pustyni nie przebywam i musiałam dzielnie znosić ten czas...
Teraz jestem zadowolona, kwas nie jest wyczuwalny pod skórą chociaż to delikatna okolica i bałam się efektu... Mam powtórzyć zabieg, który wg Dr ma całkowicie zlikwidować zmarszczki.
Dodam, że nie palę.

Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Czas edycji: 2017-05-28 o 16:34
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-28, 16:43   #734
QueenOfHearts
Rozeznanie

Wiecie co dziewczyny,
Chciałabym się na crossfit zapisać. Jestem aktywna praktycznie całe swoje życie. Jednak nie mam aż takiej formy "w stylu" cross.
I obawiam się,że będę najgorsza na zajęciach itp...Albo, że to będzie za duży wysiłek dla mnie.

La Mary,

Chyba zacznę się "konserwować zapobiegawczo;-)
Też nie palę papierosów. Jednak młodsza się nie robię.
Stary 2017-05-29, 07:03   #735
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry ☕
Stary 2017-05-29, 07:19   #736
Kamlisa
Zakorzenienie

ciepło i słonecznie na dworze, w domu ocieplenie robi nam klime, czyli skarpety, sweterek, bo marzniemy No i ekipa stawiajaca rusztowania od 6.10...
Stary 2017-05-29, 08:39   #737
Anyzkowa
Zakorzenienie

Caffe opisuj co Cię tak zadziwiło w naszym kraju. Jestem bardzo ciekawa.
Sama mam kilka obyczajowych zwyczajów, które mnie zawsze zadziwiają.

QueenOfHearts zapisuj się. Są to fajne zajęcia Grupy są różne, stopień zaawansowania również. Trener porozmawia z Tobą i zakwalifikuję Cię odpowiednio. Grupa może być zaawansowana a Ty będziesz miała lżejsze obciążenia. Mam koleżankę trenującą cross już chyba z 4 lata. Pięknie ma ciało zbudowane. Zresztą kobiety z amerykańskiego crossa to super żylety- spójrz na zawody.

U mnie dziś szaro i mży. Jakoś mi się z grzybobraniem taka pogoda kojarzy a ja w białych spodniach i sandałach

Gosia mama nadzieję, że kota trzyma poza domem ostra faza zakochania i wróci.

Miszka to dowód miłości od kota. Dobry zwyczaj przynosić do domu a nie z niego wynosić

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

a opowiem Wam coś zabawnego. Koleżanki mąż Norweg przyleciał na kilka dni. Z jej bratem poszli na wódkę w miasto. Zawitali do najgorszego lokalu w mieście. Taka tancbuda najgorszej kategorii. Norweg zachwycony Mówi, że ludzie mili, dobra muzyka (discopolo ) i że ogólnie bardzo fajnie. Do żony miał żal, że tam nigdy nie byli
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-29, 12:14   #738
aussiewoman
Zakorzenienie

Kupiłam kobiałkę truskawek prosto z pola Będzie w domu wyżerka

Caffe- no dawaj, co cię tak zadziwiło
Anyżkowa- you made my day

Ciężko mi w pracy dzisiaj usiedzieć. Tak pięknie jest na zewnątrz
Stary 2017-05-29, 12:43   #739
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Aussie, a ja jeszcze nie liznęłam nawet malutkiej truskaweczki

Caffe, nasz kraj jest egzotyczny
Różnorodność jak okiem sięgnąć Wszędzie wielorakość...albo inaczej, nasz kraj odbierany jest przez świat jako egzotyczna ciekawostka ( patrz również wpis Anyż o Norwegu hehe...)
Co Ciebie tak w tej sielskiej dla nas rzeczywistości poruszyło??

Kama, szykuje się jakaś renowacja domu? Ocieplenie ścian wszak zimno Wam

Gosiu, kot odnalazł drogę do domu?

A u nas dziś słoneczna pogoda
Tz zadzwonił do mnie do pracy informując słodko, ze ma dla nas niespodziankę ( a przecież wie, że nie lubię niespodzianek...)
Wypad na weekend w Bory Tucholskie. Spływ kajakowy- kanałem rzeki dla bezpieczeństwa dzieci i naszego
Czyli zapowiada się weekend na łonie natury No... noc będzie bardziej cywilizowana...
Muszę jeszcze wykonać kilka telefonów, bo sami to chyba nie będziemy słuchać szumu drzew
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-29, 12:57   #740
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
juz jadłam truskawki, choc tz sie piekli, ze 22 ( tyle kosztowały) to zdzierstwo i on nie chce Ale dobre były...
Mar-jolka, za Twoja inspiracja zrobiłam chne, a własciwie gotowa mieszanke chny i amli. Miało byc brazowo z odcieniem czerwieni. I gdzie ta czerwien...?! Trzymałam 1,5 godziny i nie dość, ze kolor jest słabo rozniacy się od mego poprzedniego - to jeszcze nie do końca chwyciło siwe, pojedyncze odrosty Owszem, włosy wygladaja łądnie, zwłaszcza, ze dziś dostały jeszcze na godzine olej kokosowy...Co mam dodac do tamtej mieszanki dla osiagniecia chłodniejszych, czerwonawych tonów...?
fajny filtr
http://www.ofeminin.pl/klub-eksperte...a-p193905.html
spray zmieniający się w lekka pianke.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Gosia, tydzien to długo. Ja juz zmieniłam moje koty na domowe, trudno, moze wychodzacy jest szczesliwszy, ale zyje krócej na ogoł. Maja zagrode na dworze, ostatnio zrobiony postument z kanapa i domkami i tam siedza cały piekny dzien, ale ani łapa za ogrodzenie...Co prawda najmłodsza kotka, mały zboj, wymysla rozne sposoby na obejscie ogrodzenia, ale poki co udaje sie ja schwytac. ostatnio zaangazowany był piesek sasiadów, najpierw wytropił w ogrodzie swego kota, a potem naszego uciekiniera
dzis jade do szczecina, nie zakupowo, niestety...
Kamlisa no wiec jak to jest z henna. Po pierwsze musi byc dobra. Ja mam jamile z mazidel. Uzywalam jeszcze naajo. Ale nie wiem gdzie teraz ja kupic. Rano wyciskam sok z 2 cytryn. Mieszam z henna i chowam w cieple ciemne miejsce na 12 godzin. Wieczorem dodaje amle i wode lekko i ostroznie z tym zeby nie byla rzadka. Myje wlosy. Na mokre ale wytarte nakladam henne. Owijam folja ta klejaca sie taka przezroczysta do zywnosci. Na to chustka i czapka i ide spac. Henna po 1.5 godziny nie da zadnego koloru. Najmniej trzymam 6 godzin. Ide z tym spac bo nie sa sie chodzic bo scieka za uszami i nie bede straszyc czapka. Rano plucze wlosy i to jedyny raz kiedy daje odzywke wax. I tyle. Za krotko Kamlisa trzymalas i nie wiem co za henne mialas. Musisz poprawic ja nie mam slasu siwizny. Wszystko henna zakrywa

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Acha i kupilam filtr ten z linka skin 79 jest super byl w promocji

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-29, 15:08   #741
caffeine
Zakorzenienie

Hej, ostatnio czasu mi brak na internet pogoda obłędna!
Kawa. Czytam.

Kama, czerwonawe tony to zawsze będzie ciepły odcień

W ostatnim "Zwierciadle" jest fajny artykuł o... starzeniu włosów. Jednym słowem: dziewczyny, olejowanie to podstawa

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Miszka, pochwal kota, podziękuj - taki w tobie zakochany a ty fochy stroisz?
Moja kotka też kiedyś przynosiła różne zdobycze... najbardziej było mi żal upolowanego kreta, śliczny był

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Anyż, długo by pisać... jednym ze bardziej uderzających zjawisk jest postępujący materializm, hmmm... nawet nie wiem jak to określić? Wszyscy mają więcej kasy, robi się luksusowo, ale ludziom jakoś tak daleko do siebie?
To widać właśnie wyraźnie na imprezach typu wesele czy komunia. Momentami przypominał mi się film "Wesele", pamiętacie go?

Uśmiałam się z "przygody" twojego znajomego
Norwedzy mają bardzo, oj bardzo słabe głowy a do tego upijają się tak na wesoło i po bratersku... Znika wtedy ich wrodzona nieśmiałość i chłodny dystans, zaprzyjaźniają się na śmierć i życie z każdym kto siedzi przy barze. A rano będą udawać że nikogo nie poznają
Stary 2017-05-29, 16:57   #742
Kamlisa
Zakorzenienie

La Mary, ciepło nam będzie zima, jak ogrzewanie właczymy, teraz termoizolacja działa w druga strone, czyli ciepło nie włazi do domu
http://allegro.pl/khadi-farba-henna-...005341738.html
ta kupiłam. w opisie mazideł jest o hennie mieszanej z sokiem z cytryny, natomiast tu i na innych opisach jest tylko goraca woda...Zrobiłam z woda, zresztą tak robiłam kiedys...To zresztą mieszanka z amla, która ma być wszędzie z woda...Sama nie wiem. I trzymanie w opisie do 2 godzin. Znowu - nigdy nie trzymałam chny na włosach cała noc, a na studiach i po robiłam iles razy...
Stary 2017-05-29, 17:56   #743
gosia261282
Gang Iren

U mnie znowu chorobowo.
Chłopaki zaczęli dziś gorączkować. A mają wolne od szkoły i planowaliśmy jakieś wycieczki 🙁

A kot nie wrócił jeszcze ☹
Stary 2017-05-29, 19:13   #744
QueenOfHearts
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość

QueenOfHearts zapisuj się. Są to fajne zajęcia Grupy są różne, stopień zaawansowania również. Trener porozmawia z Tobą i zakwalifikuję Cię odpowiednio. Grupa może być zaawansowana a Ty będziesz miała lżejsze obciążenia. Mam koleżankę trenującą cross już chyba z 4 lata. Pięknie ma ciało zbudowane. Zresztą kobiety z amerykańskiego crossa to super żylety- spójrz na zawody.

opowiem Wam coś zabawnego. Koleżanki mąż Norweg przyleciał na kilka dni. Z jej bratem poszli na wódkę w miasto. Zawitali do najgorszego lokalu w mieście. Taka tancbuda najgorszej kategorii. Norweg zachwycony Mówi, że ludzie mili, dobra muzyka (discopolo ) i że ogólnie bardzo fajnie. Do żony miał żal, że tam nigdy nie byli
Zapiszę się...kiedy jak nie teraz?!
Na razie kupiłam dres, hehe ubiór to podstawa;-)

A co do historii Norwega, to zrobiłaś mi dzień hehe

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość

Ciężko mi w pracy dzisiaj usiedzieć. Tak pięknie jest na zewnątrz
Ja dziś wolne miałam, ale jutro idę znów na 12 h.
Dziś u mnie chmury i deszczyk;-) Jutro podobno upał ma być.

A co do truskawek, mam obsesję

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
U mnie znowu chorobowo.
Chłopaki zaczęli dziś gorączkować. A mają wolne od szkoły i planowaliśmy jakieś wycieczki 🙁

A kot nie wrócił jeszcze ☹
Trzymam kciuki za powrót kota i żebyście wszyscy zdrowi byli!
Stary 2017-05-29, 20:01   #745
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki za powrót kota i żebyście wszyscy zdrowi byli!
Dzięki
Stary 2017-05-29, 20:13   #746
caffeine
Zakorzenienie

Gosia, u mnie też chyba katar na horyzoncie... Dla kontrastu z upalną pogodą

...takie to zasmarkane szczęście matki

A kota szukaliście w okolicy? Popytaj sąsiadów, do mojej Babci przychodziły koty z całej okolicy. Tak sobie pomieszkać na trochę i coś dobrego łaskawie przyjąć w hołdzie
Stary 2017-05-29, 20:17   #747
gosia261282
Gang Iren

Szukaliśmy. Wywiesiliśmy ogłoszenia.
Stary 2017-05-29, 20:21   #748
caffeine
Zakorzenienie

Jeszcze coś na temat egzotyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (252,4 KB, 30 załadowań)
Stary 2017-05-30, 06:50   #749
aussiewoman
Zakorzenienie

Dzisiaj ma być u mnie nawet 30C, a do tego po południu burze. Zdecydowanie nie lubię burz, boję się ich, tak samo jak i wichur oraz gradobicia.

Truskaweczki pycha cześć już zjedzona wczoraj, część spoczęła w galaretce uwielbiam ten truskawkowy czas

Gosia - nie chciałabym być złym prorokiem, ale jednak szanse na odnalezienie kota z dnia na dzień maleją. Tydzień to bardzo długo jednak. Pech z dzieciakami. Oby im szybko przeszło.
Mój młody kicha i prycha. Alergia zaatakowała pełną siłą. No ale i trawy kwitną wszędzie i na potęgę. Wczoraj miał wf 3h na dworze. Mówił, że było ciężko. A ja stwierdziłam, że jest sierota. Mój powiedzieć, że ma alergię na trawy i nie może wychodzić na zewnątrz i jeszcze do tego biegać itd... ech, może zapamięta na kolejny rok
Stary 2017-05-30, 08:00   #750
gosia261282
Gang Iren

Aussie, wiem Tęsknię za nim.

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości