Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-06, 08:36   #721
Lena_94
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2

Cytat:
Napisane przez nalras Pokaż wiadomość
Mi trochę zajęło polubienie Nuoro jako takiego (jako modelu). Ale teraz bardzo ją doceniam, zwłaszcza za kieszonkę z przodu, za rączkę i za to, że mieści A5, a równocześnie jest dość mała. No i ma swoją klasę i styl . A już granat w złocie, czy czerwona są piękne!

Lena, a jakie są dla Ciebie nr 1 i nr 2?

1 to właśnie corleone, bo wydaje mi się bardzo oryginalna. Mam Prosecco, ale nie ukrywam że i czerń i czerwień bym przytuliła. Dla mnie jest "jakaś" i cena mniej boli bo w sieciówkach takich nie ma.
2 to Modena, bo bardzo podoba mi się format. Chyba powinnam ją kupić i przestać wam marudzić
3 to nuoro bo też jest "jakaś" i myślę że na jesień by mi pasowała. Jedyna wada to taka że ja lubię nosić pół domu ze sobą

Reszta modeli tak średnio mnie kręci
Stary 2017-07-06, 09:33   #722
edi053
Raczkowanie

No wlasnie mam to samo, jestem zachwycona moja nuoro a w zasadzie lezy na polce bo mi sie w niej nie miesci to co nosze zazwyczaj. Musze koniecznie kupic mniejszy portfel i czzytnik ksiazek to wtedy i chia w koncu ze mba wyjdzie do pracy.

Nalras te jowe zdobycze piekne
edi053 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-06, 09:53   #723
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edi053 Pokaż wiadomość
No wlasnie mam to samo, jestem zachwycona moja nuoro a w zasadzie lezy na polce bo mi sie w niej nie miesci to co nosze zazwyczaj. Musze koniecznie kupic mniejszy portfel i czzytnik ksiazek to wtedy i chia w koncu ze mba wyjdzie do pracy.

Nalras te jowe zdobycze piekne

Ja czasami noszę jeszcze taką najzwyklejszą bawełnianą torbę na cięższe albo większe rzeczy.
Stary 2017-07-06, 13:11   #724
bride88
Zadomowienie

Cytat:
Załącznik 7137421 Wakacje w Warszawie i dwie nowe, wyczekane zdobycze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

ale piękne jednak wzięłaś nuoro w złocie, ja chyba też się skuszę na złoto choć opinie nie najlepsze. To czerń czy granat bo piszesz o granacie a na moim laptopie widzę czerń

A w ogóle to chyba muszę przestać tu zaglądać bo zaczęła mi się podobać alba z rączką i genova a jeszcze niedawno mi się nie podobały

Edytowane przez bride88
Czas edycji: 2017-07-06 o 19:09
bride88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-06, 20:59   #725
nalras
Raczkowanie

Dzięki edio!

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Lena, Edio, to ja polecam Monopoli! Ze zdjęcia to nic takiego ale na żywo zauracza od zaraz Ja Nuoro traktuję jako "małą" torebkę, na najpotrzebniejsze rzeczy, podstawowe. Monopoli jest super, bo jest niby tylko trochę większa ale pojemniejsza o 500%!, a przy tym nadal dość mała Super się sprawdza, gdy muszę wziąć "prawie" pół domu ale akurat nie chce mi się tachać dużej torby Bo ja zazwyczaj też z całym "pół domu" i Olbią albo Marinellą

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez bride88 Pokaż wiadomość
ale piękne jednak wzięłaś nuoro w złocie, ja chyba też się skuszę na złoto choć opinie nie najlepsze. To czerń czy granat bo piszesz o granacie a na moim laptopie widzę czerń

A w ogóle to chyba muszę przestać tu zaglądać bo zaczęła mi się podobać alba z rączką i genova a jeszcze niedawno mi się nie podobały
Bride, tak, w złocie - wiem, że opinie różne, ale ja się zakochałam w granatowej w złocie więc się nie przejmuję, trudno, najwyżej przekonam się na własnej skórze I tak, jest granatowa, nie czarna, choć wiem, że tak trochę w czerń wyszła na zdjęciu Ale to jest granat, i to granat "w niebieski" nie "w czarny". Zdjęcia na stronie sklepu dobrze oddają kolor
Mi się Alba z rączką też bardzo podoba ale... przymierzyłam, i chyba jednak nie na mnie . A Genowa to jedna z moich pierwszych miłości więc cóż Ci powiem, piękna jest Także ten, ad zaglądania tutaj...
nalras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-07, 17:01   #726
ladybarque
Raczkowanie

A ja po prostu nie toleruje wielkich torebek, niedawno nawet rozważałam zakup jakiejś SP co by mi sie laptop mały do niej zmieścił, ale były tak ciężkie- same bez niczego, ze nie dałabym rady po prostu tego dźwigać! - torebkę mam największa Nuoro/Modene a laptop w etui w łapce i tylko tak daje rade
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-08, 12:10   #727
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki edio!

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Lena, Edio, to ja polecam Monopoli! Ze zdjęcia to nic takiego ale na żywo zauracza od zaraz Ja Nuoro traktuję jako "małą" torebkę, na najpotrzebniejsze rzeczy, podstawowe. Monopoli jest super, bo jest niby tylko trochę większa ale pojemniejsza o 500%!, a przy tym nadal dość mała Super się sprawdza, gdy muszę wziąć "prawie" pół domu ale akurat nie chce mi się tachać dużej torby Bo ja zazwyczaj też z całym "pół domu" i Olbią albo Marinellą

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Bride, tak, w złocie - wiem, że opinie różne, ale ja się zakochałam w granatowej w złocie więc się nie przejmuję, trudno, najwyżej przekonam się na własnej skórze I tak, jest granatowa, nie czarna, choć wiem, że tak trochę w czerń wyszła na zdjęciu Ale to jest granat, i to granat "w niebieski" nie "w czarny". Zdjęcia na stronie sklepu dobrze oddają kolor

Mi się Alba z rączką też bardzo podoba ale... przymierzyłam, i chyba jednak nie na mnie . A Genowa to jedna z moich pierwszych miłości więc cóż Ci powiem, piękna jest Także ten, ad zaglądania tutaj...

No właśnie monopoli na dla mnie kształt dużej torebki i dla mnie powinna być faktycznie duża. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie lubię jak torebka jest mała a ma format typowy dla tych dużych tak jak np nie uznaję wielkich kopertówek bo z kolei kopertówka ddla mnie powinna być dość mała

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Na A. Sassari kokos gold, czerwona Alba, granat gold Palermo, wymieniem bo ofert z nimi ostatnio nie było zbyt wiele.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-08, 12:25   #728
sorina
Zakorzenienie

Na olx mnóstwo rożnych modeli. Niestety nikt chii różowej nie chce sprzedać
sorina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-08, 12:31   #729
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Na olx mnóstwo rożnych modeli. Niestety nikt chii różowej nie chce sprzedać

To fakt, tej nie widziałam
Stary 2017-07-08, 14:53   #730
misia2211
Raczkowanie

Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2

A może któraś z Was jest zainteresowana kupnem czerwonej asti, jak nowa, jednak to piękne maleństwo nie dla mnieIMG_1499521978.133089.jpgIMG_1499521990.518836.jpg

Edytowane przez misia2211
Czas edycji: 2017-07-08 o 14:58
misia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-08, 15:57   #731
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lena_94 Pokaż wiadomość
No właśnie monopoli na dla mnie kształt dużej torebki i dla mnie powinna być faktycznie duża. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie lubię jak torebka jest mała a ma format typowy dla tych dużych tak jak np nie uznaję wielkich kopertówek bo z kolei kopertówka ddla mnie powinna być dość mała

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Na A. Sassari kokos gold, czerwona Alba, granat gold Palermo, wymieniem bo ofert z nimi ostatnio nie było zbyt wiele.
Tak, tak, wiem, o czym mówisz. Ale ja na Monopoli w ogóle nie zwracałam uwagi, dopóki jej nie przymierzyłam na żywo I teraz wydaje mi się idealna Dla tego zachęcam do prób Chociaż, to chyba też kwestia gabarytów właścicielki . Ja jestem dość niska, więc u mnie Monopolii wygląda raczej jak średnia torebka, nie jak mała. Wyobrażam sobie, że na kimś wysokim i mocnym faktycznie może sprawiać wrażenie "jak duża skurczona do małej" . To jest też ta kwestia, czy dobierać wielkość torebki, model, długość paska itd. itp. też do własnego wzrostu i tuszy, bo ta sama torebka będzie różnie wyglądała u osób o różnej budowie. Np. Asti u wysokiej i szczupłej "wisi" swobodnie na ramieniu, a u niższej i tęższej noszona na skos "opatuli" ciało. Ale to już kwestia, czym kto się przejmuje i dygresja nie na temat troszkę .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-07-08, 16:01   #732
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Nalras szalona ile ty juz ich masz? Daj w wolnym czasie zdjęcia dwóch Nuoro swoich
Sorina, proszę bardzo 1499526097530.jpg

Stary 2017-07-08, 16:04   #733
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bride88 Pokaż wiadomość

Bride, trochę się naszukałam miejsca do zdjęcia, w którym granatowa Nuoro wygląda jak granatowa, a nie czarna, ale proszę, w miarę jest 1499526265339.jpg

Stary 2017-07-08, 16:42   #734
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, tak, wiem, o czym mówisz. Ale ja na Monopoli w ogóle nie zwracałam uwagi, dopóki jej nie przymierzyłam na żywo I teraz wydaje mi się idealna Dla tego zachęcam do prób Chociaż, to chyba też kwestia gabarytów właścicielki . Ja jestem dość niska, więc u mnie Monopolii wygląda raczej jak średnia torebka, nie jak mała. Wyobrażam sobie, że na kimś wysokim i mocnym faktycznie może sprawiać wrażenie "jak duża skurczona do małej" . To jest też ta kwestia, czy dobierać wielkość torebki, model, długość paska itd. itp. też do własnego wzrostu i tuszy, bo ta sama torebka będzie różnie wyglądała u osób o różnej budowie. Np. Asti u wysokiej i szczupłej "wisi" swobodnie na ramieniu, a u niższej i tęższej noszona na skos "opatuli" ciało. Ale to już kwestia, czym kto się przejmuje i dygresja nie na temat troszkę .

Jasne, że tak. Ja jestem akurat wysoką tyczką więc lubię i duże i małe torebki, tylko ich wygląd musi odpowiadać wielkości której są.
Tj małe lubię tylko czasami mam za dużo rzeczy

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Sorina, proszę bardzo Załącznik 7141101

Ładne, dobrze widzę jeden pasek zwykły a drugi mix z łańcuchem? Jak wygodniej?
Stary 2017-07-08, 16:56   #735
sorina
Zakorzenienie

Narlas super, dzieki za zdjecie. Ja bez swojej kokosowej Nuoro jestem nadal a tak pasowała do wszystkiego. Fajny ten nowy odcień granatu. On jest inny od tego co masz olbie?
Stary 2017-07-08, 18:27   #736
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lena_94 Pokaż wiadomość
Jasne, że tak. Ja jestem akurat wysoką tyczką więc lubię i duże i małe torebki, tylko ich wygląd musi odpowiadać wielkości której są.
Tj małe lubię tylko czasami mam za dużo rzeczy

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Ładne, dobrze widzę jeden pasek zwykły a drugi mix z łańcuchem? Jak wygodniej?
Hehehe, pewnie

ad. łańcucha i paska, to bardzo lubię oba . Z łańcuchem wygodniej nosi się na ramię ale z paskiem można też nosić na skos. Jakbym miała wybrać tylko jeden, to byłby to pasek (lekki, bardziej uniwersalny, w tych kontekstach też wygodniejszy). Ale, wybór byłby z żalem bo bardzo lubię z łańcuchem

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Narlas super, dzieki za zdjecie. Ja bez swojej kokosowej Nuoro jestem nadal a tak pasowała do wszystkiego. Fajny ten nowy odcień granatu. On jest inny od tego co masz olbie?
Sorina, dzięki . Tak, ten odcień granatu jest inny. Olbia jest granatem wpadającym w grafitowy, a Nuoro jest granatem wyraźnie wpadającym w niebieski. Nuoro ma bardzo piękny odcień, choć mi to pasuje, że duża Olbia jest w ciemniejszym i bardziej stonowanym kolorze.
A co się stało z Twoją Nuoro??? :O

Stary 2017-07-08, 18:31   #737
sorina
Zakorzenienie

Złotka do wymiany poszły.
Stary 2017-07-08, 18:58   #738
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehehe, pewnie

ad. łańcucha i paska, to bardzo lubię oba . Z łańcuchem wygodniej nosi się na ramię ale z paskiem można też nosić na skos. Jakbym miała wybrać tylko jeden, to byłby to pasek (lekki, bardziej uniwersalny, w tych kontekstach też wygodniejszy). Ale, wybór byłby z żalem bo bardzo lubię z łańcuchem

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Sorina, dzięki . Tak, ten odcień granatu jest inny. Olbia jest granatem wpadającym w grafitowy, a Nuoro jest granatem wyraźnie wpadającym w niebieski. Nuoro ma bardzo piękny odcień, choć mi to pasuje, że duża Olbia jest w ciemniejszym i bardziej stonowanym kolorze.
A co się stało z Twoją Nuoro??? :O

To byłby trudny wybór
Stary 2017-07-08, 21:38   #739
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Złotka do wymiany poszły.
A co się stało? Starły Ci się? I przyjęły Ci bez problemu na reklamacje? Czy, że "normalne zużycie" ? Wymienią Ci całkiem, czy pozłocą te, które masz? Hahaha, jakbym jeszcze wśród tych 1000a pytań o czymś zapomniała, to dopowiedz śmiało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-07-08, 21:53   #740
sorina
Zakorzenienie

Juz jakis czas temu mi sie starły. Pisałam do SP i mowila zeby przywieźć . Jak byłam w Warszawie to zostawiłam w butiku. Była Dorota tylko i ona troche zdziwiona ze wymienia i mowi ze i tak sie zetrą No zobaczymy co mi tam zrobią. Chyba wymienia bo Sabrina pisała ze nie wie czy sie wyrobią do przerwy. Nic nie pisze wiec sie nie wyrobili i w sierpniu dopiero znow ruszają z produkcja.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Przetarcia na karabinczykach, na tych zaczepach i na tych diamencikach dwóch co sie otwiera
Stary 2017-07-09, 06:50   #741
bride88
Zadomowienie

Cytat:
Sorina, proszę bardzo Załącznik 7141101

Cytat:
Bride, trochę się naszukałam miejsca do zdjęcia, w którym granatowa Nuoro wygląda jak granatowa, a nie czarna, ale proszę, w miarę jest Załącznik 7141116

Dziękuję śliczna jest i ta kokosowa też

Cytat:
Juz jakis czas temu mi sie starły. Pisałam do SP i mowila zeby przywieźć . Jak byłam w Warszawie to zostawiłam w butiku. Była Dorota tylko i ona troche zdziwiona ze wymienia i mowi ze i tak sie zetrą No zobaczymy co mi tam zrobią. Chyba wymienia bo Sabrina pisała ze nie wie czy sie wyrobią do przerwy. Nic nie pisze wiec sie nie wyrobili i w sierpniu dopiero znow ruszają z produkcja.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Przetarcia na karabinczykach, na tych zaczepach i na tych diamencikach dwóch co sie otwiera

O kurcze to jednak dużo tego złotka zeszło:/
Stary 2017-07-09, 09:45   #742
nalras
Raczkowanie

Cytat:

A gdzie pisałaś do Sabriny? Masz maila? Ja zostawiłam pasek od Palermo, bo mi się rozpiął w czasie spaceru i torebka spadła :O. Chciałam wymienić na nowy albo dać mocniejsze napy bo te w mojej były słabe. Ale Dorota powiedziała, że to od obciążenia tak się stało, i że mi dodadzą 2 napy. (Po przerwie wakacyjnej). Tyle, że ja nie jestem przekonana, w torebce miałam 3 rzeczy na krzyż, przecież to Palermo! I myślę, nad skonsultowaniem się z Sabriną...

Stary 2017-07-09, 10:33   #743
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie pisałaś do Sabriny? Masz maila? Ja zostawiłam pasek od Palermo, bo mi się rozpiął w czasie spaceru i torebka spadła :O. Chciałam wymienić na nowy albo dać mocniejsze napy bo te w mojej były słabe. Ale Dorota powiedziała, że to od obciążenia tak się stało, i że mi dodadzą 2 napy. (Po przerwie wakacyjnej). Tyle, że ja nie jestem przekonana, w torebce miałam 3 rzeczy na krzyż, przecież to Palermo! I myślę, nad skonsultowaniem się z Sabriną...

Na stronie sklepu w dziale kontakt jest mail

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Pisałam i myślałam że to do sklepu a to do S. Nawet w odpowiedzi dała do wiadomości kogoś ze sklepu.
Stary 2017-07-09, 12:35   #744
sorina
Zakorzenienie

Tak na str jest mail i odpisuje SP. Palermo to za bardzo chyba nie da sie o ciążyć u mnie bardzo mocno trzymają te zatrzaski.
Stary 2017-07-09, 15:18   #745
bride88
Zadomowienie

U mnie w Palermo też wszystko mocno trzyma. I rzeczywiście z tego maila ze strony mi odpisywała Sabrina
Stary 2017-07-10, 12:50   #746
Marli19911
Przyczajenie

Hejo
Decyzja padła na nuoro SP zapisała mnie na sierpień teraz mają urlop Mam dylemat co do koloru niby szary ale właśnie jest jakieś ale sama już nie mogę się zdecydować na kolor . Czy faktycznie szary bd pasował na okres letni ??? jeszcze chodzi mi po głowie oldrose . Pomożecie ??

Edytowane przez Marli19911
Czas edycji: 2017-07-10 o 12:51
Marli19911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-10, 13:16   #747
sorina
Zakorzenienie

Ja bym brała old rose. Szare lubię torebki ale jakos Nuoro taka szara
Muszka w tym kolorze
Stary 2017-07-10, 17:05   #748
edi053
Raczkowanie

Marli bierz jak czujesz, ja bym stawiala na szarosc i wlasnie mysle ze nuoro bedzie pieknie w tym kolorze i do leganckich rzeczy i na sportowo
edi053 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-11, 08:20   #749
misia2211
Raczkowanie

Ja tez bym brała szara ale ja mam awersje do różu, wiec obiektywna nie jestem

misia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-11, 10:43   #750
karola051984
Przyczajenie

Zrezygnowałam z zakupu Corleone prosseco Gold,ponieważ to jednak nie mój kolor. Zakupiłam za to czarną Albę gold wersję klasyczną plus rączka. Jestem bardzo zadowolona. Model piękny. Polecam!
karola051984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości