|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
Cytat:
1 to właśnie corleone, bo wydaje mi się bardzo oryginalna. Mam Prosecco, ale nie ukrywam że i czerń i czerwień bym przytuliła. Dla mnie jest "jakaś" i cena mniej boli bo w sieciówkach takich nie ma. 2 to Modena, bo bardzo podoba mi się format. Chyba powinnam ją kupić i przestać wam marudzić ![]() 3 to nuoro bo też jest "jakaś" i myślę że na jesień by mi pasowała. Jedyna wada to taka że ja lubię nosić pół domu ze sobą Reszta modeli tak średnio mnie kręci
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie mam to samo, jestem zachwycona moja nuoro a w zasadzie lezy na polce bo mi sie w niej nie miesci to co nosze zazwyczaj. Musze koniecznie kupic mniejszy portfel i czzytnik ksiazek to wtedy i chia w koncu ze mba wyjdzie do pracy.
Nalras te jowe zdobycze piekne |
|
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czasami noszę jeszcze taką najzwyklejszą bawełnianą torbę na cięższe albo większe rzeczy.
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale piękne ![]() A w ogóle to chyba muszę przestać tu zaglądać bo zaczęła mi się podobać alba z rączką i genova a jeszcze niedawno mi się nie podobały
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2017-07-06 o 20:09 |
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki edio!
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Lena, Edio, to ja polecam Monopoli! ale akurat nie chce mi się tachać dużej torby ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Ale to jest granat, i to granat "w niebieski" nie "w czarny". Zdjęcia na stronie sklepu dobrze oddają kolor Mi się Alba z rączką też bardzo podoba ale... przymierzyłam, i chyba jednak nie na mnie . A Genowa to jedna z moich pierwszych miłości więc cóż Ci powiem, piękna jest Także ten, ad zaglądania tutaj...
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
A ja po prostu nie toleruje wielkich torebek, niedawno nawet rozważałam zakup jakiejś SP co by mi sie laptop mały do niej zmieścił, ale były tak ciężkie- same bez niczego, ze nie dałabym rady po prostu tego dźwigać! - torebkę mam największa Nuoro/Modene a laptop w etui w łapce
i tylko tak daje rade
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie monopoli na dla mnie kształt dużej torebki i dla mnie powinna być faktycznie duża. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie lubię jak torebka jest mała a ma format typowy dla tych dużych tak jak np nie uznaję wielkich kopertówek bo z kolei kopertówka ddla mnie powinna być dość mała ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Na A. Sassari kokos gold, czerwona Alba, granat gold Palermo, wymieniem bo ofert z nimi ostatnio nie było zbyt wiele.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Na olx mnóstwo rożnych modeli. Niestety nikt chii różowej nie chce sprzedać
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To fakt, tej nie widziałam
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
A może któraś z Was jest zainteresowana kupnem czerwonej asti, jak nowa, jednak to piękne maleństwo nie dla mnie
IMG_1499521978.133089.jpgIMG_1499521990.518836.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez misia2211 Czas edycji: 2017-07-08 o 15:58 |
|
|
|
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż, to chyba też kwestia gabarytów właścicielki . Ja jestem dość niska, więc u mnie Monopolii wygląda raczej jak średnia torebka, nie jak mała. Wyobrażam sobie, że na kimś wysokim i mocnym faktycznie może sprawiać wrażenie "jak duża skurczona do małej" . To jest też ta kwestia, czy dobierać wielkość torebki, model, długość paska itd. itp. też do własnego wzrostu i tuszy, bo ta sama torebka będzie różnie wyglądała u osób o różnej budowie. Np. Asti u wysokiej i szczupłej "wisi" swobodnie na ramieniu, a u niższej i tęższej noszona na skos "opatuli" ciało. Ale to już kwestia, czym kto się przejmuje i dygresja nie na temat troszkę .
|
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1499526097530.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1499526265339.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, że tak. Ja jestem akurat wysoką tyczką więc lubię i duże i małe torebki, tylko ich wygląd musi odpowiadać wielkości której są. Tj małe lubię tylko czasami mam za dużo rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Ładne, dobrze widzę jeden pasek zwykły a drugi mix z łańcuchem? Jak wygodniej?
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Narlas super, dzieki za zdjecie. Ja bez swojej kokosowej Nuoro jestem nadal
a tak pasowała do wszystkiego. Fajny ten nowy odcień granatu. On jest inny od tego co masz olbie?
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ad. łańcucha i paska, to bardzo lubię oba . Z łańcuchem wygodniej nosi się na ramię ale z paskiem można też nosić na skos. Jakbym miała wybrać tylko jeden, to byłby to pasek (lekki, bardziej uniwersalny, w tych kontekstach też wygodniejszy). Ale, wybór byłby z żalem bo bardzo lubię z łańcuchem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
. Tak, ten odcień granatu jest inny. Olbia jest granatem wpadającym w grafitowy, a Nuoro jest granatem wyraźnie wpadającym w niebieski. Nuoro ma bardzo piękny odcień, choć mi to pasuje, że duża Olbia jest w ciemniejszym i bardziej stonowanym kolorze. A co się stało z Twoją Nuoro??? :O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Złotka do wymiany poszły.
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To byłby trudny wybór
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
A co się stało? Starły Ci się? I przyjęły Ci bez problemu na reklamacje? Czy, że "normalne zużycie"
? Wymienią Ci całkiem, czy pozłocą te, które masz? Hahaha, jakbym jeszcze wśród tych 1000a pytań o czymś zapomniała, to dopowiedz śmiało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Juz jakis czas temu mi sie starły. Pisałam do SP i mowila zeby przywieźć . Jak byłam w Warszawie to zostawiłam w butiku. Była Dorota tylko i ona troche zdziwiona ze wymienia i mowi ze i tak sie zetrą
No zobaczymy co mi tam zrobią. Chyba wymienia bo Sabrina pisała ze nie wie czy sie wyrobią do przerwy. Nic nie pisze wiec sie nie wyrobili i w sierpniu dopiero znow ruszają z produkcja.---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Przetarcia na karabinczykach, na tych zaczepach i na tych diamencikach dwóch co sie otwiera |
|
|
|
|
#741 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczna jest i ta kokosowa teżCytat:
O kurcze to jednak dużo tego złotka zeszło:/
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I myślę, nad skonsultowaniem się z Sabriną... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na stronie sklepu w dziale kontakt jest mail ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Pisałam i myślałam że to do sklepu a to do S. Nawet w odpowiedzi dała do wiadomości kogoś ze sklepu.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na str jest mail i odpisuje SP. Palermo to za bardzo chyba nie da sie o ciążyć
u mnie bardzo mocno trzymają te zatrzaski.
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w Palermo też wszystko mocno trzyma. I rzeczywiście z tego maila ze strony mi odpisywała Sabrina
|
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
Hejo
Decyzja padła na nuoro SP zapisała mnie na sierpień teraz mają urlop Mam dylemat co do koloru niby szary ale właśnie jest jakieś ale sama już nie mogę się zdecydować na kolor . Czy faktycznie szary bd pasował na okres letni ??? jeszcze chodzi mi po głowie oldrose . Pomożecie ??
Edytowane przez Marli19911 Czas edycji: 2017-07-10 o 13:51 |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brała old rose. Szare lubię torebki ale jakos Nuoro taka szara
Muszka w tym kolorze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Marli bierz jak czujesz, ja bym stawiala na szarosc i wlasnie mysle ze nuoro bedzie pieknie w tym kolorze i do leganckich rzeczy i na sportowo
|
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez bym brała szara
ale ja mam awersje do różu, wiec obiektywna nie jestem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
Zrezygnowałam z zakupu Corleone prosseco Gold,ponieważ to jednak nie mój kolor. Zakupiłam za to czarną Albę gold wersję klasyczną plus rączka. Jestem bardzo zadowolona. Model piękny. Polecam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

. A już granat w złocie, czy czerwona są piękne! 

ile ty juz ich masz? Daj w wolnym czasie zdjęcia dwóch Nuoro swoich 

No zobaczymy co mi tam zrobią. Chyba wymienia bo Sabrina pisała ze nie wie czy sie wyrobią do przerwy. Nic nie pisze wiec sie nie wyrobili i w sierpniu dopiero znow ruszają z produkcja.