KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy zapisałabyś się do Klubu Recenzentki?
tak, zapisałbym się do Klubu Recenzentki 1 221 92,71%
nie, nie zapisałabym się do Klubu Recenzentki 96 7,29%
Głosujący: 1317. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-25, 10:02   #721
AneciaG
Wtajemniczenie

GG do AneciaG
Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł

Cytat:
Napisane przez Beata321
Drogie koleżanki, jesteście niesprawiedliwe... Jestem Wizażanką od kilku dni, bo właśnie teraz znalazłam wizaż.pl w internecie. Buszuję tu w poszukiwaniu porad i pomysłów. Poparłam pomysł z KLUBEM RECENZENTKI, bo uważam, że jest ciekawy, a nie dlatego, że jestem pazerna na darmowe próbki i miałabym darmową pielęgnację i makijaż... Inna sprawa, że nie każdego stać, żeby kupować wszystkie fajne kosmetyki "jak leci" w drogich drogeriach i perfumeriach, zwłaszcza, że nawet tam czasem trudno o fachową poradę. Ostatnio zastanawiałam się nad wyborem cieni do powiek i jedyna rada, jaką usłyszałam, to taka, ŻE JA MUSZĘ SIĘ DOBRZE CZUĆ W TYM KOLORZE... (a skąd ja mam to wiedzieć, jak nie wypróbuję...) Uważam, że możliwość sprawdzenia kosmetyku tylko z malutkiej próbki może nam dać jakiś pogląd na to, czy będzie dla nas odpowiedni. Co z zapachem, konsystencją, że nie wspomnę o kolorze??? Po sprawdzeniu mogę zaryzykować i kupić większe opakowanie tego kosmetyku, ale "w ciemno" się boję po prostu...
Beata, tu chodzi poprostu o to, że jak w żadnej innej sondzie nagle pojawiło się całe mnóstwo osób które mają np. tylko jednego posta. Więc chyba musi to o czymś świadczyć? I jeszcze to - . Ja nie chcę nikogo krytykować, ale to tak zaczyna wyglądać i tyle. I nie jesteśmy niesprawiedliwe tylko każda z nas ma oczy i widzi.
Stary 2006-05-25, 10:53   #722
agnieha_bb
Raczkowanie

GG do agnieha_bb

Własnie własnie, ja rozumiem ze jest grupka dziewczyn ktore tylko buszuja po wizazu, szukaja sobei jakis nowinek, czegos co by je zainteresowało a niezbyt rzadko sie wypowiadaja w postach (heh, ja tak mam, jestem czesto ale małomównie). Ale ta liczba osob z jednym postem, ktora od razu popieraja ta akcje to rzeczywiscie chyba lekka przesada... chyba niektorzy mysla za dostna cała ciezarowke kosmetykow jak sie tylko wypowiedza na forum
Stary 2006-05-25, 12:39   #723
Arachnela
Przyczajenie

Jestem zdecydowanie za! Nie ma jak próbki, których u nas w polskich sklepach jest na lekarstwo i chyba ekspedientki rozdają je między sobą a nie dają klientom. Zdarzyło mi się poprosić o próbkę kremu i owszem dostałam kilka, pani wyjęła konspiracyjnie koszyk pełen próbek. W domu okazało się, że wszystkie są przeterminowane i to niektóre ponad rok! Nie dadzą i kiszą!
Arachnela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 13:17   #724
natee
Zakorzenienie

fajny pomysł , tez sie zgadzam

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 13:46   #725
Madzia14
Zakorzenienie

GG do Madzia14

miałam się tu rozpisać ale jakoś mi sie nie chce Może dlatego że jestem chora
Przeczytałam atek i również jestem za tym, aby nie mieszać naszego niezawodnego i wspaniałego KWC w KR dobrym pomysłem byłby własnie stworzenie osobnego podforum gdzie wymieniałybyśmy się uwagami dot. próbek Mam tylko nadzieję, iż osoby niepełnoletnie też mogą uczestniczyć w KR, przecież w końcu mamy b. dużo kosmetyków dla nastek m.in. Under20, crealasil, clearskin i wiele, wiele innych
Ciekawi mnie też bardzo nagły wysyp nowych wizażanek Normalnie jak grzybki po deszczu

Także jestem ZA Klubem Recenzentki

studentka technologii chemicznej
Madzia14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 13:59   #726
Niezapominajka19_86
Przyczajenie

Talking Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł

No i ja także jestem >ZA< Uważam,że to bardzo fajny pomysł Pozdrawiam wszystkie Wizażanki!!
Niezapominajka19_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 15:09   #727
Kuciaczek1234
Raczkowanie

Ja np malo sie wypowiadam wole przygladac sie czytac bardzo bym chciala estwoac kosmetyki z probek bo wiadomo wiekszosc kosmetykow jest droga i boje sie kupowac w ciemno no ale i tak mam 18 lat a testowac ma sie od 20
Kuciaczek1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-25, 16:47   #728
kasiula155
Przyczajenie

GG do kasiula155

ja jestem za !!!!! ttak ttak ttak odrazu zapisuje sie do tego klubu hihi super pomyslnaprawde
Stary 2006-05-25, 18:50   #729
SONIACZEK
Przyczajenie

Naprawdę super pomysł. Mozna na "własnej skórze" poznać nowe kosmetyki )
SONIACZEK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 19:25   #730
agagniesia
Przyczajenie

Witam wszystkich tez jestem jak najbardziej za nowym pomyslem
agagniesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 20:03   #731
Beata321
Raczkowanie

GG do Beata321

Cytat:
Napisane przez Arachnela
Jestem zdecydowanie za! Nie ma jak próbki, których u nas w polskich sklepach jest na lekarstwo i chyba ekspedientki rozdają je między sobą a nie dają klientom. Zdarzyło mi się poprosić o próbkę kremu i owszem dostałam kilka, pani wyjęła konspiracyjnie koszyk pełen próbek. W domu okazało się, że wszystkie są przeterminowane i to niektóre ponad rok! Nie dadzą i kiszą!
Arachnela, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości... Trudno cokolwiek zdobyć w drogeriach. A wracając do tych próbek, to ja już dziękuję. Kupię sobie "pełnowymiarowe" opakowania i już. Najwyżej wyrzucę kremik, jak uznam, że mnie denerwuje jego zapach albo konsystencja lub wydam komuś innemu zapach, z którym źle będę się czuła, ale nikt już nie będzie się wyzłośliwiał, ŻE CHCĘ COŚ ZA DARMO. Mam nadzieję, że nie wszystkie Wizażanki mnie tak źle odebrały.

PS. Luna83 sympatycznie mnie przywitała. Pozdrawiam Cię Luna!!!
Beata321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-25, 20:10   #732
Beata321
Raczkowanie

GG do Beata321

Zapomniałam napisać. Bez względu na to, jak skończy się sprawa z KR, będę tu nadal buszować. Jest tu mnóstwo ciekawych wypowiedzi i podpowiedzi, jak ładnie wyglądać, a ja mam w pracy dwudziestukilku facetów i jedną koleżankę... Muszę dobrze wyglądać i już!!!
Stary 2006-05-25, 20:14   #733
Mysiaczek
Rozeznanie

Ja również jestem za , szczególnie, że jest możliwość wyboru czy się chce przynależeć czy do klubu nie.
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 21:15   #734
kasia.d
Przyczajenie

Naprawde fajny pomysł, oczywiście jestem za

Edytowane przez kasia.d
Czas edycji: 2006-05-29 o 20:35
kasia.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 22:45   #735
201703061227
Konto usunięte

Świetny pomysł...Jestem za!!
201703061227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-25, 22:48   #736
201703061227
Konto usunięte

Talking Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł

Świetny pomysł...Jestem za!!
201703061227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 01:02   #737
jaskra
Przyczajenie

Jestem jak najbardziej ZA Swietny pomysl!!!Zglaszam sie
jaskra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 10:11   #738
RUDA.KOTKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgomalgo
Pomysł dobry, tylko własnie co z wiarygodnoscia opinii osob ktore nie zuzyly calego produktu, a swoja ocene opieraja tylko npdst. wyprobowania malenkiej probki...nie twierdze ze takie opinie nie sa nic warte, wszystko bedzie fajnie jesli przy danej recenzji bedzie zaznaczone ze dana osoba uzywala tylko probki.
Pomimo tych uwag pomysl mi sie podoba i jakby co to moglabym wcielic sie w role takiego krolika doswiadczalnego
w pewnym sensie masz racje <malgomalgo> ,tylko czy takie dawanie całych produktów do testowania nie zawerzyłoby grona dziewczyn ktore chca byc "kroliczkami doswiadczalnymi" no wiesz na moje to probki powinny dostawac nowo zapisane osoby do klubu a całe produkty te ktore sa w nim juz dugo i ciagle sie udzielaja...
ups...zakreciłam nie o to mi chodziło
mysle ze masz racje ze zwykłe małe probki moga byc tylko jak juz to ; cieni albo kredek czy jakis tam rzeczy po ktorych odrazu mozna stwierdzic czy jest dobra czy nie a w przypadku takich rzeczy jak podkłady czy inne produkty dla ktorych potrzeba czasu by wyłapac wady to powinny byc rozdawane całe produkty lub tez wieksze probki wiem bo...kiedys miałam podkład ktory zachwalała moja kolezanka,wiec go kupiłam i byłam zachwycona, ale po 2 tygodniach zaczełam załowac ze go kupiłam:/ skutki nakładania podkładu były tragiczne:/

Edytowane przez RUDA.KOTKA
Czas edycji: 2006-05-26 o 12:38
RUDA.KOTKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 10:35   #739
sylweryna
Raczkowanie

GG do sylweryna

Jestem na tym forum od kwietnia. Fakt, nie udzielam się jakoś szczególnie, przeglądam po prostu, obserwuję i pewnie w tym temacie również nie zabrałabym głosu gdyby nie e-mail z zapytaniem na mojej skrzynce. wydawało mi się,że to świetny pomysł a im więcej chętnych tym lepiej. Nie przypuszczałam, że to że jestem tu "nowa" i tak ochoczo poparłam ten pomysł czyni mnie osobą pazerną, chcącą wyłudzić jakieś próbki za darmo, bo przecież jako "nowej" takowe próbki się nie należą. Trzeba było od razu zaznaczyć w mailu, że ta zabawa dotyczy wyłącznie zaawansowanych użytkowniczek a "nowym" od tego pomysłu wara.
Mój głos na "tak" oznaczał wyłącznie poparcie pomysłu, bez znaczenia czy miałabym w nim bezpośrednio uczestniczyć czy nie. Patrząc jednak na krytyczne wypowiedzi za uczestnictwo w projekcie dziękuję, pozostanę sobie przyczajoną wizażanką jak dotąd.
Pozdrawiam
sylweryna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-26, 12:31   #740
RUDA.KOTKA
Raczkowanie

Wink Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł

ojejka ktoś tu za bardzo wzioł do siebie to co pisza inni

mi bynajmniej nie chodziło o rzadne naciaganie czy wyłudzanie probek...
tylko stwierdziłam ze fajnie byłoby gdyby osoby bedace baaaardzo zaawansowane w zycie wizazu mogły testowac całe produkty a nie probki...bo sama wiem po własnych doswiadczeniach ze niektore produkty poznaje sie dopiero po pewnym czasie i wady wychodza dopiero pozniej a wiadome ze jesli ktos bywa tylko od czasu do czasu na tej stronie to oczywiste ze nie beda komentowac testowanych produktow tak czesto jak beda to robic osoby zaawansowane aha i nie napisałam ze "nowym" osoba sie nie naleza probki tylko napisałam ze "nowe" osoby i mało udzielajace sie powinny dostawac zwykłe probki a nie całe produkty to jest roznica
hm...mam nadzieje ze to wyjasniło moja opinie do konca...

p.s.
sama nie jestem czesto tutaj wiec pisze z obiektywnego punktu widzenia

pozdrawiam
RUDA.KOTKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 14:38   #741
Karlotta
Raczkowanie

GG do Karlotta

Ja rowniez jestem za.
Karlotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 14:42   #742
M@RT@
Raczkowanie

Popieram ten świetny pomysł!!!
M@RT@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 15:27   #743
Żaneta19
BAN stały

Jestem jak najbardziej ZA za tym pomysłem moze to być ciekawe doświadczenie a pozatym moze wkońcu dobiore jakies kosmetyki w sam raz dla mnie. Ale mam jedno małe pytanko czy byłoby to bezpłatne???
Żaneta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 16:31   #744
welka
Przyczajenie

GG do welka

Cytat:
Napisane przez Toogra
Jesli kobiety 'starsze'tez mają byc objete to ja jestem ZA)
Z koleji ja popieram jesli beda objete kobiety 'mlodsze'... (przed 20) pomysl sam w sobie bardzo dobry
welka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 17:58   #745
Papryczkaa
Zakorzenienie

zgłaszam chęć do uczestniczenia w Klubie Recenzentki

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 18:50   #746
Katiusia
Zakorzenienie

Jestem jak najbardziej za!!
Stary 2006-05-26, 19:33   #747
columbia
Przyczajenie

Świetny pomysł!!!
columbia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 21:44   #748
wizaz-styljola
Przyczajenie

Świetny pomysł,popieram
wizaz-styljola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-26, 23:30   #749
Beata321
Raczkowanie

GG do Beata321

Witam!
Czytam kolejne wypowiedzi i już nie rozumiem, dlaczego "młodsze stażem" Wizażanki są dyskryminowane z powodu małej ilości postów, skoro te, które napisały ich więcej, często ograniczały się do jednego krótkiego zdania mało tym wnosząc na forum. Dziewczynki, liczy się jakość,a nie ilość... /Ktoś tak kiedyś powiedział./
POZDROWIENIA!!!
Stary 2006-05-27, 00:11   #750
Mumin
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez MSN do Mumin Send a message via Skype™ to Mumin

Ja też jestem za. Świetny pomysł.
Mumin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości