|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 2
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym najchętniej załatwiło jedno przed a drugie po ślubie
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jakiś czas po ślubie chcemy, mam nadzieję, że się uda przed 30stka ![]() Hej jutro wolne : u mnie dzisiaj tez piękne słońce, aż oślepiało
|
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie puscil dyr wcześniej, bo o 17:30 spotykamy sie wszyscy z pracy z osobami towarzyszącymi na prywatnym seansie w kinie, a potem w miasto
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My często z moim działem się tak spotykamy ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Firma ogólnopolska ale nasz oddział składa się z 9 osób
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Konkretnie to zostaliśmy wszyscy zaproszeni przez producenta pomp, przed głównym filmem będzie włączona prezentacja z najnowszej pompy nie sądzę, żebyśmy się z własnej inicjatywy często spotykali Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i łatwiej zorganizować takie wyjście jakie macie. Baw się dobrze! ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
zobaczymy jak dzisiaj będzie
może jak fajnie to częściej będziemy wychodzić, ciężko stwierdzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłej zabawy ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Jadę do domu, pół godziny na ogarniecie i obiad i ruszamy
dzięki kochane Yoona nie zapomnij o linku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Balewska, baw się dobrze
Rany, jestem taka zmęczona, a jeszcze jutro test i jedziemy na weekend do rodziców, więc przydałoby się spakować. Ale chyba już dzisiaj nie mam na to siły, spakuję się jutro, bo naprawdę niewiele potrzebuję. |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Balewska bawcie się dobrze
![]() Maria udanego weekendu ![]() Poćwiczyłam i od razu lepiej się czuję za miesiąc święta kiedy ten rok zleciał?
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Balewska, mam nadzieję, że impreza będzie udana.
![]() Ja niedawno wróciłam ze swojej. mieliśmy pedagogiczny obiad imieninowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#734 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam ostatnio malutko czasu na wizaz, nie dam rady Was nadrobić
zaraz poczytam osttanie kilka stron żeby być mniej więcej w temacie.Kilka z Was zadeklarowało pomoc na moje marudzenie ostatnio, zamieściłam wątek w klubie zamiast wysyłac Wam PW, więc w wolnej chwili zapraszam.... ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja na szczescie juz wszystko mam, ufff w galeriach coraz wieksze tlumy Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Balewska mam nadzieje ze wieczor udany
Cytat:
![]() Mocno zaciskam kciuki w takim razie i owocnych staran zycze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Obudziłam się z anginą ropną Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Maria, kuruj się, Kochana!
![]() Dzień dobry! ![]() Jak to dobrze, że już piątek. Może i zbyt zmęczona nie jestem, ale potrzebuję snu. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Zmierzam do pracy, mam nadzieję, że będzie max 6 dzieci dziś, potem zajęcia. Ale za to wolna niedziela
Maria zdrowiej! Balewska jak wypad? Ruszacie dziś na jakieś zakupowe szaleństwo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Maria zdrowka!
Jak dobrze ze piątek,mialam okropny tydzien. Ja nic nie kupuje,raz ze przed wyplata,a dwa ze ciuchy kupuje ostatnio na firme to starczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypad aż za dobrze, nie wiem, jak wytrzymam dzisiaj 8 h
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balewska, super że impreza udana ![]() Piątek piateczek piatunio ![]() I nie ważne, że zamiast imprezy mam w planie się wyspać. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Ja może się przejdę po sklepach
Eh poprztykałam się wczoraj z TŻem o pierdołę i siedzę teraz taka jakaś wkurzona :/ Nie odzywamy się do siebie. A jak jest u Was, jak się już "poobrażacie" to kto pierwszy wyciąga rękę?
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy. Często ja, ale jak tż przesadzi to nie ma bata żebym się pierwsza odezwała
może taki masz dzień nerwowy. No udana, czekam na krytyczny moment dnia, w którym złapie mnie kac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Mój nie uznaje czegoś takiego jak obrażanie się, jak już się pokłócimy (choć u nas to bardziej jest dyskusja) to zaraz przychodzi i mamy sobie wszystko wyjaśnić, więc to raczej on wyciąga rękę, chyba, że uzna że przesadzam
|
|
|
#745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przynajmniej do stycznia.Dziś mam wolne, ale stresuję się bo muszę zawieźć psa na wyrwanie zęba W międzyczasie chyba skocze do galerii, żeby zobaczyć jakie promocje są w sklepach.W pracy średnia atmosfera, bo wszyscy mnie namawiają, żebym została jeszcze chociaż styczeń... a ja już decyzję podjęłam. Kolejna sprawa. Mieliśmy wizytacje osób z góry i jak jedna osoba się dowiedziała, że odchodzę i wyjeżdżam to chce mnie przenieść do tej samej pracy w londynie. Niby same plusy, ale po pierwsze wtedy będę musiała od razu iść z pracy do pracy, a ja już zaplanowałam, że robię sobie odpoczynek 1-2 miesiące (potrzebuję, żeby trochę powalczyć ze zdrowiem) a najważniejsza sprawa - bariera językowa Co do wyciągania ręki to u mnie prawie zawsze robi to TŻ mu nerwy bardzo szybko przechodzą, a ja potrafię złościć się bardzo długo Ale ostatnio bardzo mało się kłócimy. Kiedyś o wiele częściej...mariamarysienka zdrówka |
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
U nas różnie bywało, kiedyś ja ale stwierdziłam że dość. To potem on ale też miał dosyć
no bo ile można mieć wrażenie że tylko ty się starasz.I mamy umowę że nie rozmawiamy w emocjach. Dajemy sobie chwilę, w końcu komu przejdą nerwy - mówi że może już rozmawiać i wtedy decyzja drugiej osoby czy jest gotowa czy nie. Działa u nas bardzo dobrze ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja mam piątek wolny, także ćwiczenia były, teraz kawka, a później może się przejadę do miasta, może z netu coś zamówię, ale nie chce bez sensu kupować, jak czegoś nie potrzebuję. taaa już to widzę Dzisiaj może gdzieś wyjdziemy potańczyć, bo jutro Tż praca i siedzę w domu ;( A u nas przeważnie on pierwszy, chyba że ja przeskrobię to wtedy przepraszam no ale i tak się już uspokoiło w miarę ![]() Maria ojej zdrowia Balewska super, że udany wypad gdzie byliście ? ![]() Noemi fajna propozycja, a nie ma możliwości, żebyś zaczęła tam miesiąc później ? |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
U nas czasami kłótnie rozchodzą się po kościach. Czasem kłócimy się o takie durne rzeczy, że nawet nie chce nam się poruszać tematu
![]() Tż wie jakim sposobem mnie podejść. Jeżeli chodzi o takie pierdoły to nie przepraszamy się nawzajem. Ale niby mimochodem zaczyna mnie miziać po nodze, plecach, karku (jak ja to mówię ma zespół niespokojnych rąk:P) albo najgorzej... przyniesie coś do jedzenia i spyta się czy chcę... i już nie dam rady się gniewać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

no i łatwiej zorganizować takie wyjście jakie macie. Baw się dobrze! 

dzięki kochane 

kiedy ten rok zleciał?

mieliśmy pedagogiczny obiad imieninowy.
zaraz poczytam osttanie kilka stron żeby być mniej więcej w temacie.