|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#721 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
polecam salon inno ul. pi³sudskiego a konkretnie fryzjerkê Elizê z tego salonu 1 babka tam mi owali³a w³osy na tbs ze wygladalam jak kurczak i nie wiadomo z czym na g³owie a Eliza mnie uratowa³a
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
Witam
a mo¿e która¶ z was robi³a dekoloryzacjê w Bia³ym.? Je¶li tak to w jakim salonie? Jak wysz³o i za ile? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez eni200 Czas edycji: 2010-04-24 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Cytat:
Nie orientujesz siê czy potrafi ¶cinaæ krêcone, falowane w³osy? I ile kosztuje u Niego ¶ciêcie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
mysle ze dalby rade kreconym wlosom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Podaje link znaleziony w google
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/f...ski-IDFXB.html pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Polecam pana Wojtka Koszykowskiego, prawdziwy profesjonalista, by³am u niego raz ale na pewno tam wrócê. Strzy¿e d³ugo, ale cz³owiek czuje siê dopieszczony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
witam
chcialabym zasiegnac rady, mam bardzo cieniutkie, sypi±ce siê w³osy, mo¿e która¶ z Was polecic mi fryzjera umiej±cego ¶cinaæ takie trudne w³osy???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
A ja ca³y czas zastanawiam siê czy umówiæ siê do tego Wojtka czy do Emilki (sprawdzona, radzi sobie z moimi w³osami)
![]() I tu i tu cena podobna. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#732 |
perfumove love
|
Czy ceny u Emilki nie uleg³y zmianie? Ostatnio p³aci³am 60z³, nie wiem na ile nastawiaæ siê teraz
![]() No i jestem ciekawa, czy bêdzie w stanie zrobiæ mi fryz ze zdjêcia, które jej poka¿ê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witam.A ja znowu pochwalê siê,dzisiaj moja sister zrobi³a trwa³e prostowanie w³osów-exxtrrrra.Szkoda,¿e nie mogê bo mam blondzika bardzo rozwi±za³oby to moje puszki.Kto¶ pyta³ o dekoloryzacjê ja nadal swoje polecam salon na grochowej Secret Style. Moja mama chodzi do Emilki i jest te¿ zawsze zadowolona z us³ug,nie zawsze z ceny,ale co¶ za co¶.Kole¿anka chodzi gdzie¶ na Sienkiewicza i te¿ jest zadowolona wiêc z tego co widzê to coraz wiecej jest mistrzów fryzjerstwa.Pozdrawiam.Mo ni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Cytat:
A jakie sa ceny u Pana Wojtka?? Ile bierze za strzy¿enie i koloryzacjê? I czy jest u niego z góry ustalony cennik, czy dopiero po wykonanej us³udze ustala cenê? Przepraszam za tyle pytañ, ale z chêci± bym siê do niego wybra³a i wolê us³yszeæ wiêcej konkretów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja
hej dziewczyny a wiecie gdzie mo¿na zrobiæ dobr± trwa³± lub headline? A moze w jakim¶ zak³adzie robi± za darmo praktykantki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
ja za strzyzenie Boba zaplacilam 60zl(poltorej godziny mnie scinal),cennik wisi na scianie. dostalam tez paragon,wiec nie ma tu przekretow. niestety nie wiem ile kosztuje koloryzacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
perfumove love
|
Oddam wizytê u Marzeny w Kameleonie, jutro (25.05) o 16:15. Kto¶ jest chêtny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
Dekoloryzacja
By³am na dekoloryzacji w Ego-Arcie(Piotr i Pawe³)u pani Ewelinki.Mam d³ugie w³osy do pasa,zap³aci³am 240z³,wraz ze zmian± koloru.Jestem mega szczêsliwa.W³osy nie s± zniszczone,a kolor piêkny ,z ca³ego serca polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
A mo¿esz powiedzieæ jaki mia³a¶ kolor w³osów przed dekoloryzacj±? Jak± farb± by³y malowane no i jaki kolor po?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 027
|
witajcie
![]() S³uchajcie, jestem na etapie poszukiwania NAPRAWDE dobrego fryzjera. Dlatego zalogowa³am siê na forum, ¿eby was trochê podpytaæ ![]() Przez wiele lat chodzi³am do p. Marty Sza³aj (ko³o antykwariatu) - babka naprawde by³a ¶wietna, ¶liczny baleja¿, ³adnie ¶cina³a.. ale ostatnio mnie zaczelo wkurzac, ze zaczela naraz umawiac po 2-3 klientki. I zamiast skupic sie na mnie jednej - robila kilka naraz. Efekt zaczynal byc tragiczny - nierowne sciecie, malo uwagi... Ado tego cena zaczela rosnac ![]() Przejrzalam wszystkie strony, i zastanawiam sie nad cosmo na grochowej, nad deja vu na s³onecznym stoku,i jeszcze widzialam przychylne opinie o salonie Patki na warszawskiej... Czy mog³yby¶cie mi podpowiedzieæ, jak wyglada cenowo w tych salonach? A mo¿e by¶cie mog³y poleciæ mi jakiegos fryzjera, który NAPRAWDE ³adnie ¶cina, umie dobraæ fryzurke do twarzy?? (Mam proste, grube w³osy, ale wiecznie przyklapniête...:/) Bêdê BARDZO wdziêczna za porady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Pomy³ka ![]() ![]() Mam nadzieje ze kto¶ mi odpowie ![]() Aha, zapomnia³am napisaæ, ¿e kameleon jest wykluczony... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Emila WIE ¿e ma talent i powodzenie w¶ród klientek i ju¿ widaæ jej zmanierowanie. Szkoda. Takie jest moje zdanie. ps. Tyle na plus, ¿e nadal dobrze ¶cina. Pod warunkiem oczywi¶cie, ¿e powie siê dok³adnie czego od niej oczekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, to w³a¶nie tak, jak z Pani± Mart±, do której przez tyle lat chodzi³am... Zaczê³a siê chyba uwa¿aæ za niewiadomo kogo, nie podoba mi siê to. Je¶li ju¿ p³acê (i to wcale nima³e pieni±dze...), to chcê konkretnie. Nie lubiê, jak kto¶ odwala cha³turê i to jeszcze na mojej g³owie.... A o tej Emilce ju¿ siê w³a¶nie te¿ wielu nieprzychylnych opinii nas³ucha³am
![]() Dziewczyny proszê, poleæcie jakiego¶ fryzjera, który umie naprawdê ³adnie strzyc... I najlepiej ¿eby kwota za strzy¿enie zamyka³a siê do 50 z³ (o ile jest to wogóle mo¿liwe przy obecnych cenach...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
hej , co do fryzjera wybieram sie do pana Wojtka , jestem juz umówiona na malowanie i sciecie , mam nadzieje ze jest dobry wiele osób jego chwali³o ,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ja te¿ proszê o takie zdjêcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 428
|
ooo w³a¶nie, te¿ bym poprosi³a
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.