|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
Poka wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#721 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
polecam salon inno ul. pi連udskiego a konkretnie fryzjerk Eliz z tego salonu 1 babka tam mi owali豉 w這sy na tbs ze wygladalam jak kurczak i nie wiadomo z czym na g這wie a Eliza mnie uratowa豉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
Witam
a mo瞠 kt鏎a z was robi豉 dekoloryzacj w Bia造m.? Je郵i tak to w jakim salonie? Jak wysz這 i za ile? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 78
|
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez eni200 Czas edycji: 2010-04-24 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
Cytat:
Nie orientujesz si czy potrafi 軼ina kr璚one, falowane w這sy? I ile kosztuje u Niego 軼i璚ie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
mysle ze dalby rade kreconym wlosom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Podaje link znaleziony w google
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/f...ski-IDFXB.html pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Polecam pana Wojtka Koszykowskiego, prawdziwy profesjonalista, by豉m u niego raz ale na pewno tam wr鏂. Strzy瞠 d逝go, ale cz這wiek czuje si dopieszczony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
witam
chcialabym zasiegnac rady, mam bardzo cieniutkie, sypi帷e si w這sy, mo瞠 kt鏎a z Was polecic mi fryzjera umiej帷ego 軼ina takie trudne w這sy???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
A ja ca造 czas zastanawiam si czy um闚i si do tego Wojtka czy do Emilki (sprawdzona, radzi sobie z moimi w這sami)
![]() I tu i tu cena podobna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
perfumove love
|
Czy ceny u Emilki nie uleg造 zmianie? Ostatnio p豉ci豉m 60z, nie wiem na ile nastawia si teraz
![]() No i jestem ciekawa, czy b璠zie w stanie zrobi mi fryz ze zdj璚ia, kt鏎e jej poka輳 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Witam.A ja znowu pochwal si,dzisiaj moja sister zrobi豉 trwa貫 prostowanie w這s闚-exxtrrrra.Szkoda,瞠 nie mog bo mam blondzika bardzo rozwi您a這by to moje puszki.Kto pyta o dekoloryzacj ja nadal swoje polecam salon na grochowej Secret Style. Moja mama chodzi do Emilki i jest te zawsze zadowolona z us逝g,nie zawsze z ceny,ale co za co.Kole瘸nka chodzi gdzie na Sienkiewicza i te jest zadowolona wi璚 z tego co widz to coraz wiecej jest mistrz闚 fryzjerstwa.Pozdrawiam.Mo ni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 15
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Cytat:
A jakie sa ceny u Pana Wojtka?? Ile bierze za strzy瞠nie i koloryzacj? I czy jest u niego z g鏎y ustalony cennik, czy dopiero po wykonanej us逝dze ustala cen? Przepraszam za tyle pyta, ale z ch璚i bym si do niego wybra豉 i wol us造sze wi璚ej konkret闚 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja
hej dziewczyny a wiecie gdzie mo積a zrobi dobr trwa陰 lub headline? A moze w jakim zak豉dzie robi za darmo praktykantki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
ja za strzyzenie Boba zaplacilam 60zl(poltorej godziny mnie scinal),cennik wisi na scianie. dostalam tez paragon,wiec nie ma tu przekretow. niestety nie wiem ile kosztuje koloryzacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysy na prezent
![]() |
#740 |
perfumove love
|
Oddam wizyt u Marzeny w Kameleonie, jutro (25.05) o 16:15. Kto jest ch皻ny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
Dekoloryzacja
By豉m na dekoloryzacji w Ego-Arcie(Piotr i Pawe)u pani Ewelinki.Mam d逝gie w這sy do pasa,zap豉ci豉m 240z,wraz ze zmian koloru.Jestem mega szcz瘰liwa.W這sy nie s zniszczone,a kolor pi瘯ny ,z ca貫go serca polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
A mo瞠sz powiedzie jaki mia豉 kolor w這s闚 przed dekoloryzacj? Jak farb by造 malowane no i jaki kolor po?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 027
|
witajcie
![]() S逝chajcie, jestem na etapie poszukiwania NAPRAWDE dobrego fryzjera. Dlatego zalogowa豉m si na forum, 瞠by was troch podpyta ![]() Przez wiele lat chodzi豉m do p. Marty Sza豉j (ko這 antykwariatu) - babka naprawde by豉 鈍ietna, 郵iczny baleja, 豉dnie 軼ina豉.. ale ostatnio mnie zaczelo wkurzac, ze zaczela naraz umawiac po 2-3 klientki. I zamiast skupic sie na mnie jednej - robila kilka naraz. Efekt zaczynal byc tragiczny - nierowne sciecie, malo uwagi... Ado tego cena zaczela rosnac ![]() Przejrzalam wszystkie strony, i zastanawiam sie nad cosmo na grochowej, nad deja vu na s這necznym stoku,i jeszcze widzialam przychylne opinie o salonie Patki na warszawskiej... Czy mog造by軼ie mi podpowiedzie, jak wyglada cenowo w tych salonach? A mo瞠 by軼ie mog造 poleci mi jakiegos fryzjera, kt鏎y NAPRAWDE 豉dnie 軼ina, umie dobra fryzurke do twarzy?? (Mam proste, grube w這sy, ale wiecznie przyklapni皻e...:/) B璠 BARDZO wdzi璚zna za porady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Pomy趾a ![]() ![]() Mam nadzieje ze kto mi odpowie ![]() Aha, zapomnia豉m napisa, 瞠 kameleon jest wykluczony... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#744 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Emila WIE 瞠 ma talent i powodzenie w鈔鏚 klientek i ju wida jej zmanierowanie. Szkoda. Takie jest moje zdanie. ps. Tyle na plus, 瞠 nadal dobrze 軼ina. Pod warunkiem oczywi軼ie, 瞠 powie si dok豉dnie czego od niej oczekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, to w豉郾ie tak, jak z Pani Mart, do kt鏎ej przez tyle lat chodzi豉m... Zacz窸a si chyba uwa瘸 za niewiadomo kogo, nie podoba mi si to. Je郵i ju p豉c (i to wcale nima貫 pieni康ze...), to chc konkretnie. Nie lubi, jak kto odwala cha速ur i to jeszcze na mojej g這wie.... A o tej Emilce ju si w豉郾ie te wielu nieprzychylnych opinii nas逝cha豉m
![]() Dziewczyny prosz, pole熯ie jakiego fryzjera, kt鏎y umie naprawd 豉dnie strzyc... I najlepiej 瞠by kwota za strzy瞠nie zamyka豉 si do 50 z (o ile jest to wog鏊e mo磧iwe przy obecnych cenach...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
hej , co do fryzjera wybieram sie do pana Wojtka , jestem juz um闚iona na malowanie i sciecie , mam nadzieje ze jest dobry wiele os鏏 jego chwali這 ,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ja te prosz o takie zdj璚ia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 428
|
ooo w豉郾ie, te bym poprosi豉
![]()
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.