Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-04-21, 21:19   #721
elmo3d
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

polecam salon inno ul. pi³sudskiego a konkretnie fryzjerkê Elizê z tego salonu 1 babka tam mi owali³a w³osy na tbs ze wygladalam jak kurczak i nie wiadomo z czym na g³owie a Eliza mnie uratowa³a
elmo3d jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-23, 16:30   #722
jakowuk
Przyczajenie

Witam
a mo¿e która¶ z was robi³a dekoloryzacjê w Bia³ym.? Je¶li tak to w jakim salonie? Jak wysz³o i za ile?
jakowuk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-24, 22:12   #723
eni200
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 78

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez szczypiornica Poka¿ wiadomo¶æ
hej! ja chodzi³am do wojtka koszykowskiego jak jeszcze pracowa³ w ellafryzie potem znikn±³ i nigdzie nie mog³am go znale¼æ. bylam nawet w ellafryzie i prosilam o nr tel do niego ale babeczki nie chcia³y mi podaæ. ale ju¿ go odnalaz³am facet jest niez³y, ¶cina d³ugo ale bardzo dok³adnie, ma fajne pomys³y i jest nowoczesny. Generalnie pe³na profeska. da³am siê namówiæ na zmianê koloru i jestem bardzo zadowolona. mam kole¿ankê, która specjalnie przyje¿dza do niego z warszawy, ma strasznie grube w³osy i mówi, ¿e tylko on umie je dobrze ¶cinaæ. tak¿e polecam.
polecam Pana Wojtka,scinac umie super,koloru jeszcze nie robilam. To prawda,ze dlugo scina,ale bardzo dokladnie,mojego boba ci±³ pó³torej godziny,ale bardzo dokladnie to robil i wlosy uk³adaj± sie super(tylko myje i lekko susze),a przy tym bardzo mi³y facet.a na wizyte nie czekalam dlugo 2 dni,mial akurat wolny termin,ale powiedzialam ze mi zalezy na czasie

Edytowane przez eni200
Czas edycji: 2010-04-24 o 22:14
eni200 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-25, 08:53   #724
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Cytat:
Napisane przez eni200 Poka¿ wiadomo¶æ
polecam Pana Wojtka,scinac umie super,koloru jeszcze nie robilam. To prawda,ze dlugo scina,ale bardzo dokladnie,mojego boba ci±³ pó³torej godziny,ale bardzo dokladnie to robil i wlosy uk³adaj± sie super(tylko myje i lekko susze),a przy tym bardzo mi³y facet.a na wizyte nie czekalam dlugo 2 dni,mial akurat wolny termin,ale powiedzialam ze mi zalezy na czasie
Mog³aby¶ podaæ adres salonu i nr?
Nie orientujesz siê czy potrafi ¶cinaæ krêcone, falowane w³osy?
I ile kosztuje u Niego ¶ciêcie?
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-26, 14:46   #725
eni200
Raczkowanie

mysle ze dalby rade kreconym wlosom ja mam niesforne wlosy i swojego porpzedniego boba musialam ukladac na prostownice lub szczotke, a teraz wystarczy ze umyje i lekko wysusze i jest git,wiec napewno dobrze Cie zetnie. Dane podam na priv. za sciecie placilam 60zl
Stary 2010-04-26, 19:17   #726
toniejamagda
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Podaje link znaleziony w google
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/f...ski-IDFXB.html
pozdr
toniejamagda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-26, 19:27   #727
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez toniejamagda Poka¿ wiadomo¶æ
Podaje link znaleziony w google
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/f...ski-IDFXB.html
pozdr
Rozbawi³o mnie "TONI & GAY" Ot, literówka...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 08:27   #728
Senga86
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Polecam pana Wojtka Koszykowskiego, prawdziwy profesjonalista, by³am u niego raz ale na pewno tam wrócê. Strzy¿e d³ugo, ale cz³owiek czuje siê dopieszczony Tylko trudno go znale¶æ, bo nie ma ¿adnych oznaczeñ przed budynkiem w którym ma salonik
Senga86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-29, 08:38   #729
wloski
Przyczajenie

witam

chcialabym zasiegnac rady, mam bardzo cieniutkie, sypi±ce siê w³osy, mo¿e która¶ z Was polecic mi fryzjera umiej±cego ¶cinaæ takie trudne w³osy????

wloski jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-30, 07:39   #730
eni200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wloski Poka¿ wiadomo¶æ
witam

chcialabym zasiegnac rady, mam bardzo cieniutkie, sypi±ce siê w³osy, mo¿e która¶ z Was polecic mi fryzjera umiej±cego ¶cinaæ takie trudne w³osy????

no wlasnie Wojtek
Stary 2010-04-30, 08:44   #731
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja ca³y czas zastanawiam siê czy umówiæ siê do tego Wojtka czy do Emilki (sprawdzona, radzi sobie z moimi w³osami)
I tu i tu cena podobna.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-30, 15:23   #732
hathayoga
perfumove love

Czy ceny u Emilki nie uleg³y zmianie? Ostatnio p³aci³am 60z³, nie wiem na ile nastawiaæ siê teraz

No i jestem ciekawa, czy bêdzie w stanie zrobiæ mi fryz ze zdjêcia, które jej poka¿ê

Kosmetyki

Wish
Stary 2010-04-30, 17:25   #733
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ceny u Emilki nie uleg³y zmianie? Ostatnio p³aci³am 60z³, nie wiem na ile nastawiaæ siê teraz

No i jestem ciekawa, czy bêdzie w stanie zrobiæ mi fryz ze zdjêcia, które jej poka¿ê
Ja rok temu w czerwcu p³aci³am 65 z³. Przedtem 60.
Stary 2010-05-04, 08:42   #734
wloski
Przyczajenie

Cytat:
no wlasnie Wojtek

w³a¶nie umówi³am siê do Wojtka.....

na nastêpny tydzieñ, zdam relacjê
wloski jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-04, 22:19   #735
kwiatuszekm
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Witam.A ja znowu pochwalê siê,dzisiaj moja sister zrobi³a trwa³e prostowanie w³osów-exxtrrrra.Szkoda,¿e nie mogê bo mam blondzika bardzo rozwi±za³oby to moje puszki.Kto¶ pyta³ o dekoloryzacjê ja nadal swoje polecam salon na grochowej Secret Style. Moja mama chodzi do Emilki i jest te¿ zawsze zadowolona z us³ug,nie zawsze z ceny,ale co¶ za co¶.Kole¿anka chodzi gdzie¶ na Sienkiewicza i te¿ jest zadowolona wiêc z tego co widzê to coraz wiecej jest mistrzów fryzjerstwa.Pozdrawiam.Mo ni
kwiatuszekm jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 08:14   #736
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Cytat:

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Ja równie¿ polecam Pana Wojtka. Mam geste, krecone wlosy- i wszystkie fryzjerki scinaly tak samo, az trafilam do Jego salonu- (najpierw na Lipowej a teraz na Legionowej) i tu....olsnienie....jednak mozna inaczej sciac moje wlosy....i duzo duzo lepiej. Jestem bardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem.
nesalirfi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-19, 12:32   #737
mari168
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Cytat:
Napisane przez nesalirfi Poka¿ wiadomo¶æ
Ja równie¿ polecam Pana Wojtka. Mam geste, krecone wlosy- i wszystkie fryzjerki scinaly tak samo, az trafilam do Jego salonu- (najpierw na Lipowej a teraz na Legionowej) i tu....olsnienie....jednak mozna inaczej sciac moje wlosy....i duzo duzo lepiej. Jestem bardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem.

A jakie sa ceny u Pana Wojtka?? Ile bierze za strzy¿enie i koloryzacjê? I czy jest u niego z góry ustalony cennik, czy dopiero po wykonanej us³udze ustala cenê? Przepraszam za tyle pytañ, ale z chêci± bym siê do niego wybra³a i wolê us³yszeæ wiêcej konkretów
mari168 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-19, 23:36   #738
juciek
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja

hej dziewczyny a wiecie gdzie mo¿na zrobiæ dobr± trwa³± lub headline? A moze w jakim¶ zak³adzie robi± za darmo praktykantki?
juciek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-20, 14:47   #739
eni200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mari168 Poka¿ wiadomo¶æ
A jakie sa ceny u Pana Wojtka?? Ile bierze za strzy¿enie i koloryzacjê? I czy jest u niego z góry ustalony cennik, czy dopiero po wykonanej us³udze ustala cenê? Przepraszam za tyle pytañ, ale z chêci± bym siê do niego wybra³a i wolê us³yszeæ wiêcej konkretów
ja za strzyzenie Boba zaplacilam 60zl(poltorej godziny mnie scinal),cennik wisi na scianie. dostalam tez paragon,wiec nie ma tu przekretow. niestety nie wiem ile kosztuje koloryzacja.
Stary 2010-05-24, 19:50   #740
hathayoga
perfumove love

Oddam wizytê u Marzeny w Kameleonie, jutro (25.05) o 16:15. Kto¶ jest chêtny?

Kosmetyki

Wish
Stary 2010-05-25, 11:02   #741
ewelina050586
Przyczajenie

Dekoloryzacja

By³am na dekoloryzacji w Ego-Arcie(Piotr i Pawe³)u pani Ewelinki.Mam d³ugie w³osy do pasa,zap³aci³am 240z³,wraz ze zmian± koloru.Jestem mega szczêsliwa.W³osy nie s± zniszczone,a kolor piêkny ,z ca³ego serca polecam.
ewelina050586 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-26, 08:57   #742
jakowuk
Przyczajenie

A mo¿esz powiedzieæ jaki mia³a¶ kolor w³osów przed dekoloryzacj±? Jak± farb± by³y malowane no i jaki kolor po?
jakowuk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-02, 18:42   #743
maddd
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 027

witajcie

S³uchajcie, jestem na etapie poszukiwania NAPRAWDE dobrego fryzjera. Dlatego zalogowa³am siê na forum, ¿eby was trochê podpytaæ

Przez wiele lat chodzi³am do p. Marty Sza³aj (ko³o antykwariatu) - babka naprawde by³a ¶wietna, ¶liczny baleja¿, ³adnie ¶cina³a.. ale ostatnio mnie zaczelo wkurzac, ze zaczela naraz umawiac po 2-3 klientki. I zamiast skupic sie na mnie jednej - robila kilka naraz. Efekt zaczynal byc tragiczny - nierowne sciecie, malo uwagi... Ado tego cena zaczela rosnac Wiec sie delikatnie mowiac wkurzylam, i szukam kogo innego....

Przejrzalam wszystkie strony, i zastanawiam sie nad cosmo na grochowej, nad deja vu na s³onecznym stoku,i jeszcze widzialam przychylne opinie o salonie Patki na warszawskiej... Czy mog³yby¶cie mi podpowiedzieæ, jak wyglada cenowo w tych salonach?
A mo¿e by¶cie mog³y poleciæ mi jakiegos fryzjera, który NAPRAWDE ³adnie ¶cina, umie dobraæ fryzurke do twarzy?? (Mam proste, grube w³osy, ale wiecznie przyklapniête...:/)

Bêdê BARDZO wdziêczna za porady Z góry dziêkujê ))

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Pomy³ka Mia³o nie byæ "Patki" :P Tylko "Pati"

Mam nadzieje ze kto¶ mi odpowie Zale¿y mi bardzo na waszych opiniach co do tych trzech salonów, ew. mo¿e macie namiary na kogo¶ innego, dobrego?

Aha, zapomnia³am napisaæ, ¿e kameleon jest wykluczony...
maddd jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-02, 20:04   #744
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Napisane przez maddd Poka¿ wiadomo¶æ
w
Przez wiele lat chodzi³am do p. Marty Sza³aj (ko³o antykwariatu) - babka naprawde by³a ¶wietna, ¶liczny baleja¿, ³adnie ¶cina³a.. ale ostatnio mnie zaczelo wkurzac, ze zaczela naraz umawiac po 2-3 klientki. I zamiast skupic sie na mnie jednej - robila kilka naraz. Efekt zaczynal byc tragiczny - nierowne sciecie, malo uwagi... Ado tego cena zaczela rosnac Wiec sie delikatnie mowiac wkurzylam, i szukam kogo innego....
.
To podobnie jak z Emilk±. Kiedy¶ j± lubi³am, by³a skromna, sympatyczna, fajnie siê z ni± rozmawia³o. I naprawdê przyk³ada³a siê do strzy¿enia. W tej chwili umawia na raz dwie klientki, zawsze druga siedzi z farb± i czeka na zmycie i strzy¿enie. Widaæ, ¿e siê spieszy. Nie ma ju¿ tej "intymnej" atmosfery, chwili na wypicie kawy i poradê co do fryzury lub koloru... Bach, bach, bach, jedna klientka za drug± i co rusz minimum 70z³ wpada + ewentualne napiwki. Do tego te koszmarne godziny pracy Emi - tylko do 15:00 i to w tygodniu. Urlop w robocie mam braæ, ¿eby pój¶æ do fryzjera?
Emila WIE ¿e ma talent i powodzenie w¶ród klientek i ju¿ widaæ jej zmanierowanie. Szkoda.
Takie jest moje zdanie.

ps. Tyle na plus, ¿e nadal dobrze ¶cina. Pod warunkiem oczywi¶cie, ¿e powie siê dok³adnie czego od niej oczekuje.

Kosmetyki

Wish
Stary 2010-06-02, 20:28   #745
maddd
Wtajemniczenie

Kurcze, to w³a¶nie tak, jak z Pani± Mart±, do której przez tyle lat chodzi³am... Zaczê³a siê chyba uwa¿aæ za niewiadomo kogo, nie podoba mi siê to. Je¶li ju¿ p³acê (i to wcale nima³e pieni±dze...), to chcê konkretnie. Nie lubiê, jak kto¶ odwala cha³turê i to jeszcze na mojej g³owie.... A o tej Emilce ju¿ siê w³a¶nie te¿ wielu nieprzychylnych opinii nas³ucha³am
Dziewczyny proszê, poleæcie jakiego¶ fryzjera, który umie naprawdê ³adnie strzyc... I najlepiej ¿eby kwota za strzy¿enie zamyka³a siê do 50 z³ (o ile jest to wogóle mo¿liwe przy obecnych cenach...)
Stary 2010-06-03, 09:11   #746
eni200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maddd Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze, to w³a¶nie tak, jak z Pani± Mart±, do której przez tyle lat chodzi³am... Zaczê³a siê chyba uwa¿aæ za niewiadomo kogo, nie podoba mi siê to. Je¶li ju¿ p³acê (i to wcale nima³e pieni±dze...), to chcê konkretnie. Nie lubiê, jak kto¶ odwala cha³turê i to jeszcze na mojej g³owie.... A o tej Emilce ju¿ siê w³a¶nie te¿ wielu nieprzychylnych opinii nas³ucha³am
Dziewczyny proszê, poleæcie jakiego¶ fryzjera, który umie naprawdê ³adnie strzyc... I najlepiej ¿eby kwota za strzy¿enie zamyka³a siê do 50 z³ (o ile jest to wogóle mo¿liwe przy obecnych cenach...)
pisalysmy wczesniej o Wojtku z Legionowej( strzyzenie 60zl) naprawde super gosc,skromny umie dordzic,bardzo dobrze scina i umawia jedna klientke.
Stary 2010-06-03, 11:09   #747
casss
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

hej , co do fryzjera wybieram sie do pana Wojtka , jestem juz umówiona na malowanie i sciecie , mam nadzieje ze jest dobry wiele osób jego chwali³o ,
casss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-03, 14:00   #748
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Napisane przez casss Poka¿ wiadomo¶æ
hej , co do fryzjera wybieram sie do pana Wojtka , jestem juz umówiona na malowanie i sciecie , mam nadzieje ze jest dobry wiele osób jego chwali³o ,
mo¿esz zrobiæ zdjêcie fryzury PRZED Wojtkiem i PO?

Kosmetyki

Wish
Stary 2010-06-03, 19:19   #749
maddd
Wtajemniczenie

Tak, ja te¿ proszê o takie zdjêcia Bêdê wdziêczna!!
Stary 2010-06-03, 20:25   #750
niuniaaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 428

Cytat:
Napisane przez hathayoga Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿esz zrobiæ zdjêcie fryzury PRZED Wojtkiem i PO?
ooo w³a¶nie, te¿ bym poprosi³a bo zamierzam siê do niego umówiæ

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.