|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Modne i ciekawe ciuszki oraz dodatki na wymianę. Zapraszam :)
No właśnie, czekam na fotki rzeczy z poza wątku... jeszcze nie otrzymałam, więc jak narazie nie leci d nikogo
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2 pary nowych butów - JAPONKI z cekinami 38 (ok.24,8 cm) i BALERINKI 38/39 (25
Cytat:
mam fotki oproczej tej pierwszej spodniczki a ta rozowa ma zepsuty zameczek mam nadzieje ze doczytals
|
|
|
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2 pary nowych butów - JAPONKI z cekinami 38 (ok.24,8 cm) i BALERINKI 38/39 (25
No szkoda tylko,ze zamek zepsóty
ze spodenek musze zrezygnowac bo musze miec taki pasek... tzn nie moge miec tak golego zamka kurde nie wiem jak to napisać nie moge miec nic metalowego przy skorze- uczulona na nikiel. Metal czy jak kolwiek ale bluza mi sie podoba...
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie sie najbardziej podoba wlasnie ta skorzana torebka - tzn lubie taki kształt moze poczekamy na dexyzje w sprawie torebki jak cos to ci dam oczywiscie cos jeszcze oprocz tej bluzki |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
ok dam znac
a jakbys jednak chciała się tych dzinów pozbyć to ja odrazu mowie, że jestem chętna więc jakbyś coś u mnie za nie wyszukała to daj znac
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
fotki dotarły
![]() prosiłabym szybko o wymiary spódniczki i bluzki. Aha i jeszce z jakiego materiału jest bluzka? |
|
|
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapraszam do siebie cobysmy ustalily co za co bo nie wiem co robic z bluza D&G
|
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2 pary nowych butów - JAPONKI z cekinami 38 (ok.24,8 cm) i BALERINKI 38/39 (25 cm)!
hej odpisałam na pw
prosze o szybką odp |
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1151354409
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 2 pary nowych butów - JAPONKI z cekinami 38 (ok.24,8 cm) i BALERINKI 38/39 (25 cm)!
Iwona dokladne wymiary sa przy zdjeciach ,dzisiaj podopisywalam oraz dolozylam mase ciuchow ,zdjecie w bluzie przez pomylke wkleilam do siebie na koncu 2 strony i teraz nie mam jak przeniesc do siebie wiec zapraszam do mojego kramiku
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
na razie zarezerwowane, a wyjezdzam na tydzien, to najwyzej dam znac po powrocie co i jak, jesli bedzie bluzeczka, no i bolerko (mam sie wymieniac z inna dziewczyna, ale moze sie rozmyslec...)
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos innego za bolerko wypatrzysz?
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
Tunika niestety w sobote wrocila do sklepu
Majteczki wciaz wolne ale jutro je opisze wiec zagladnij do mojego kramiku bo moze sie okazac ze beda za male .
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam na moim wątku
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
ohhh
masz niesamowity wybór :P ale ja czekam aż znudzą Ci się spodnie OTL :P mam fajne takie prawie identyczne spodnie z NEXT'a kolor tylko taki jasny dzins... niskie biodrowy na kogos kto ma 165 cm ja jestem do nich za malutka ;D więc jakbyś była zainteresowana to daj znac :P a ja i tak wyjezdzam na 2 tygodnie w sobote wiec nie mam kasy juz na wysylanie paczek wiec jak narazie pasek zostaje moze jeszcze bedziesz go chciala jak wroce
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wranglery to takie pół biodrówki w stanie maja 23 cm
|
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie
- komplecik (tuba+bluza bez rękawków) --> w jakim jest stanie? te zamki z przodu bluzy to kieszenie? - jeansowa spodniczka falbaniasta, rozmiar ok. S/M --> jakie ma wymiarki?
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodnica:pas 31 cm (gumka - rozciagnie sie do 44 cm) biodra ok. 45 cm dlugosc ok 45 cm komplecik w stanie naprawde bardzo dobrym - byl uzywany ale malo (nie jest ani sprany ani zmechacony nie ma plam dziurek itp) |
|
|
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
hello znajdziesz coś u mnie za komplecik
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1152560956 zrobiłąm małą dokładke z kosmetykami ale w razie czego będe przeszukiwać szafy jeszcze
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Mozesz sprawdzic w srodku tych Wranglerow jaki to model? A i ile maja w pasie? O ile dobrze pamietam to obie bluzeczki beda na Ciebei za sezrokie. One sa za duze nawe na mnie to spokojnie 38.
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
A powiedz mi jeszcze jakie wymiarki ma błekitna (tak?
![]() )spodniczka plisowana BIK BOK i biała plisowana spódniczka ATLANTIC i w jakim są stanie? ![]() A masz może tą torebeczkę co kiedyś byłam na nią chętna, taką do reki?
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze jakis dobry podklad czy tusz a ciuszkow nic konkretnego - jesli masz cos na zbyciu w rozmiarze XS i S to przejrzę, moga byc tez torebki, klapki 37, sandalki 37-38
|
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze tylko BROKEN TWILL DENIM ale to raczej nie o to chodzi a ta kopertowa szara wiazana to tez 38?
|
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta BIK BOK ma w pasie 36 cm, dlugosc ok 33 cm (z tylu 34-35 cm) pod spodem podszewka, material jakby tweed (dołączam fotke zblizenia ) jest w stanie bardzo dobrym, spodniczka ATLANTIC raz załozylam i raz wypralam pas (gumka) 36 jest to biodrowka nisko na biodrach sie nosi dlugosc 36-37 cmta torebke mam
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Modne i ciekawe ciuszki oraz dodatki na wymianę. Zapraszam :)
znajdziesz cos za czerwona plisowaną spodniczke?
Podasz wymiarki? Duzo osob chce ta czarna bluzeczke asymetryczna ale jej juz nie ma - wlasnie bede zaznaczac to w watku Podoba mi sie tez rozowa tunika asymetryczna Wstepnie rezerwuje te 2 rzeczy
Wąteczek Avuśki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136370NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Modne i ciekawe ciuszki oraz dodatki na wymianę. Zapraszam :)
Cytat:
niestety nic u Ciebie nie znalazlam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

mam nadzieje ze doczytals
ze spodenek musze zrezygnowac bo musze miec taki pasek... tzn nie moge miec tak golego zamka kurde nie wiem jak to napisać
,takze mi sie podoba .Napisz prosze dlugosc w najdluzszym miejscu 

a ta kopertowa szara wiazana to tez 38?