|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznańskie Śluby :D
Bo wkradła się mała literówka. Powinno być tak www.agarafi.weselny.pl
|
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Marudo bardzo dziekuje za namiary na DJa
musze sie skontaktowac i popytac co i jak a w ogole to ktoś slyszał o djThomasie???tzn byl na weselu gdzie gral albo cos???a co do fotek Fuszerki to tak mnie zainspirowały ze w poniedziałek podpisujemy umowy z tym samym fotografem
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
MARUDKO!!!!!
A gdzie zdjęciolka???? |
|
|
|
|
#724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za poprawkę Integra!!! |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Hej Fuszerka
Pralinke musze obadac, mam tam zabi skok z pracy za namiary na Fotografa bede uparcie dziekowac, bo jestem juz teraz baaardzo zadowolona a poprzez Niego dotarlam jeszcze do kosmetyczki ![]() Moze ktos umialby mi polecic jakiegos dobrego fryzjera ale dla faceta? Moj TZ ma dosc specyficzne wlosy i polscy fryzjerzy srednio sobie radza a ja bym chciala zeby mial jakas fajna fryzurke ![]() Poza tym to nawet calkiem fajnie ida przygotowania, mam nadzieje w ciagu 2 tygodni miec juz gotowe zaproszenia |
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie odnosnie makijazu i fryzury
kogo wezmiecie?zamowicie do domu, czy zamierzacie sie gdzies wybrac? odnosnie fryzjera meskiego, to nie wiem MOhini, o jakie wlosy chodzi, ale moj chlopak ma bardzo krecone, chodzi na ul Katowicka do trendy do kamili, albo do tomka lub marcina moze neich sobe wyprobuje przed slubem czy mu pasuje |
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
ja mialam makijazystke w domu, poznalam ja na wizazu. Bardzo fajna dziewczyna no i tak mnie umalowala ze wszystko do konca sie trzymało. Tak więc polecam kogoś do domku. Na próbną byłam w salonie. Poszukajcie w historii ona też tutaj pisała nick: annlee a i robiła mi jeszcze paznokcie, moje są słabe więc musiałam sobie akryl nałożyć. wyglądały baardzo naturalnie, nie jak plastikowe tipsiaki. Jeśli chodzi o fryzjerkę to też miałam swoją, która czesała mnie w domu. Namiary moge podać dla chętnych poprzez wiadomość prywatną. Maruda! Czekamy na fotki koniecznie!!!! |
|
|
|
|
#728 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fryzjerka niestety nie moze przyjsc, ale za to mam ja nie za daleko ![]() Cytat:
bardzo geste i dosc sztywne ![]() Katowicka to niestety zupelnie inny koniec miasta moze cos blizej centrum ktos moglby polecic?? najlepiej Grunwald lub Jerzyce
|
||
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
JeŻyce!
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Mohini bierzecie nasz tradycyjny ślub? Czy wystąpisz w sari?
|
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Elfir jestes tu bardziej zaawansowana niz ja, ale moze warto sobie przypomniec regulamin ???
Cytat:
_________________________ ____ Marika, saree nie bede miala, mogloby to byc nieco ryzykowne, nie mam wprawy ![]() ale faktycznie sukienka przywieziona z Indii szyta w stylu gagra choli
|
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lub w centrum Kenzo na Ratajczaka i p.Sylwię, albo salon Stradivadius i p. Michała na grunwaldzie ul. górecka. Mój mąż też ma gęste czarne włosy i Sywlia jakoś sobie poradziła, nawet mu je troche wyprostowała prostownicą, żeby stały heh
|
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje, poszukamy ![]() Ten na Goreckiej, to pewnie w Panoramie??? |
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Mohini możesz pokazać tą sukienkę??
Przepraszam że tak męczę ale bierzecie ślub katolicki? I skąd jest Twój TŻ? To znaczy jakiej części Indii? Poznaliście się tutaj w Polsce? Jeny....ale ciekawska jestem.......
|
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisalam wiecej w "Jestem w zwiazku z obcokrajowcem" Sukienki na razie nie moge pokazac, bo po prostu nie mam zdjecia, ale obiecuje, ze spelnie prosbe ![]() Moj TZ jest z okolic Mumbaju, uprzedzajac pewnie nastepne pytanie, bylam juz tam 2 razy ![]() Slub bierzemy jednostronny.. sporo przy tym formalnosci, ale juz wszystko zalatwione ![]() A co do poznania sie, to zawiklana historia, ale powiem tyle, ze polaczyl nas jezyk Niemiecki, zeby bylo jeszcze smieszniej
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ale afera, a przeciez umiesiclam stosowny emotikon, bo po prostu rozsmieszyl mnie ten blad u poznanianki
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostarczylam rozrywki, fajnie.... osobiscie wole sie smiac niz plakac ![]() nie zmienia to jednak faktu, ze Twoje zachowanie bylo nie tylko wbrew regulaminowi, ale przede wszystkim i po prostu nietaktowna .....o zosliwosc juz nie posadzam, spoko
|
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest boczna ulica od palacza. chyba to górecka lub górczyńska? teraz to już nie wiem sama. |
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic poszperam jeszcze, a jak nie to sie przejade, daleko nie mam
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam torty z Pralinki. Kandulski moze sie schowac.
|
|
|
|
|
#741 |
|
Przyczajenie
|
Hello
Marika mam taka małą prośbe mogłabyś mi coś więcej napisac na temat wesela w dwóch stawach na sali kominkowej? ile osob mniej wiecej bylo na tym weselu na ktorym bylas? czy bylo wystarczajaco miejsca? czy ludzie nie ocierali sie o siebie? pozdrowionka fatma
|
|
#742 | ||
|
Raczkowanie
|
Poznańskie Śluby :D
FATMA, oto wypowiedz Mariki na temat dwoch stawow. Dlugo drazylam ten temat i mimo roznych opini zdecydowalam sie
Jak bedzie zobaczymy juz wkrotce hahaha Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-28 o 21:45 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Marika, kiedys pisalas odnosnie bielizny
dzis sobie polazilam, popatrzylam i pomierzylam Wiesz te modele Triumpha, to jak dla mnie odpadaja zupelnie W ogole ani wykonczenie ani fason... Polecam za to poszukac modeli firm Dalia i Samanta. Polska produkcja i jak dla mnie o niebo lepsze od Triumpha, ktory (ale to moja osobista opinia) jakos malo do przodu idzie ![]() Ja wybralam bardotke Dalia Ivette, maja tez do tego cala reszte do wyboru
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
iwusek dziękuję za przypomnienie mojej wypowiedzi....chciałam pisać od nowa
![]() Mohini no właśnie ja jeszcze nie mierzyłam...i nie widziałam ich na żywo. Ciekawe jakie na mnie wywrą wrażenie Ale pooglądam tez inne ![]() Zaczęłam niedawno robić zaproszenia
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Siemka siemka swoją nieobecnosc tłumacze nastepnym wyjazdem -tym razem do Karpacza, musielismy sie jeszcze troche zrelaksowac zanim wroci sie do codziennego zycia w szkole i pracy (wczoraj wieczorem wrocilismy). W tygodniu ogarne wszystkie foty i postaram sie cos wrzucic.Sciskam i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje zapalu! Moje sie drukuja, ciekawe kiedy do mnie dotra wreszcie ![]() A teraz narzekanie Mam problem z fryzjerka.... Moja fryzjerka jest z rodziny i ogolnie jestem z niej zadowolona. Tyle, ze przy umawianiu sie na dzien slubu, uparla sie, ze ona musi robc fryzure PO makijazu (sic!) bo jej makijazystka grzywke popsuje Mnie samej wydawalo sie to mocno nielogiczne. Makijazystka powiedziala, ze w takim ukladnie w ogole nie podejmie sie makijazu... Ja tez nie mam ochoty, zeby mi sie makijaz rozplynal u fryzjera No i klops... Fryzjerke usilowalam przekonac juz 2 razy, bezskutecznie odmowie to bedzie obraza. Mam tego serdecznie dosc Mozecie mi dac namiary, na jakas godna polecenia fryzjerke/fryzjera? Wsciekla jestem, bo juz terminy mialam poumawiane boje sie szukac w ciemno nowego fryzjera, a tym bardziej eksperymentowac w dniu slubu
|
||
|
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
Iwusek
my też już się zdecydowalismy na dwa stawy ślub mamy 19 października 2007 czyli już niedługo jednak zastanawiam się czy sala nie będzie za mała na 40 osób sama już nie wiem czy może zmienić na tę większą niechciałabym aby goście podczas tańczenia obijali się o siebie pozdrowionka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Fatma na 40 osób powinna sala Ci starczyć
|
|
#749 |
|
Przyczajenie
|
Marika mam nadzieje
oby se ludzie na glowy nie wchodzili bo bedzie masakra pozdrowionka
|
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

musze sie skontaktowac i popytac co i jak

a ja bym chciala zeby mial jakas fajna fryzurke 

Pisalam wiecej w "Jestem w zwiazku z obcokrajowcem"
Odchodząca farba z mostku. Brakowało mi też oświetlenia. Kiedy zrobiło sę ciemno, stawów nie było już widać.....
Świetny pomysł