Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-02, 08:22   #721
smileska
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Dews no moj srednio rusza sie kilka razy na godzinę. A czasami tanczy przez pol godziny ale potem ma przerwę na jakis czas. Jak chodze czy cos robie to tez czuje ze sie rozpycha ale są dni kiedy czuje go duzo rzadziej i wtedy zaczynam sie niepokoić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 08:28   #722
freya_ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Dziewczyny to wam te dzieci tak się ruszają cały czas? Czy już długo nie czujecie ruchów? Ja jak jestem w ruchu to rzadko kiedy coś czuję, jak leżę to bardzo często czuję się też nie zawsze. Dzieci też śpią czasami nie?

Ja się obudziłam bólem głowy, ciekawe czy to przez farbę ;/ Ale wstaje i do miasta jadę

A co do spania to też nie śpię, co prawda wygodnie mi, ale też sikam kilka razy na noc :/

Jak chodzę to się nie rusza (a przynajmniej ja nie czuje), zauważyłam też, że rano jest mniej aktywny.
Ja też stękam

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 08:45   #723
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Dziewczyny to wam te dzieci tak się ruszają cały czas? Czy już długo nie czujecie ruchów? Ja jak jestem w ruchu to rzadko kiedy coś czuję, jak leżę to bardzo często czuję się też nie zawsze. Dzieci też śpią czasami nie?

Ja się obudziłam bólem głowy, ciekawe czy to przez farbę ;/ Ale wstaje i do miasta jadę

A co do spania to też nie śpię, co prawda wygodnie mi, ale też sikam kilka razy na noc :/

Też się zastanawiam czy on śpi, bo ja go czuje nawet jak w ruchu jestem :P Mam tak ruchliwe dziecko, że jak już jest te 30 minut spokoju to zaczynam się martwic :P A w dodatku jego walenie w moje wnętrze jest już tak bolesne, że nie jednokrotnie syczę albo łapie się za brzuch
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 08:50   #724
AnetaErr
Wtajemniczenie

Wreszcie zaczęła się ruszać normalnie po kanapce z dżemem! Uff oby tak zostało

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 09:10   #725
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Witam się w niedzielę !
31 tc czas start ! Ale leci, dziewczyny dopiero testy robiłyśmy a tu już końcówka prawie.
Mój mały mnie straszył z rana bo zawsze o 5 puka w brzuszku a dziś nic.. wstałam o 7 nic.
Usnęło mi się, miałam sen erotyczny hehe i mnie puknął hehe pewnie dlatego co matce się śni

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Dews mój robi, ja u mamy bo za dużo pyłu, za dużo roboty i mój na materacu śpi.
Jeśli chodzi o buca szwagra to bez zmian, nie odzywa się do mojego ani nie garnie się do pomocy, debil

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 09:50   #726
lady isss
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny. Wczoraj troche was podczytywalam w wolnych chwilach, ale dzien zalatany to zanim nadrobilam to juz bylyscie dawno w polu wiec sie nie odzywalam. Kurde znowu mnie ucho zaczyna bolec :/ mam jeszxze kropelki to bede zakrapiac zeby siw nie rozwinelo jak ostatnio. Zaczynam podejrzewac ze moze to byc spowodowane ta osemka co ostatnio mnie bolala, albo od klimy w aucie moze lub.tego jak moj okno otwiera w samochodzie? Lewa strona wiec i jedno i drugie pasuje w kazdym razie zaczyna bolec tak jak ostatnio. Moj tez potrafi dosc bolesnie mnie walnac. Wczoraj z rana to chyba jakirs karate trenowal i polobroty. Dzis troche spokojniejszy, ale ja dopiero kawke zaczynam pic wiec zaraz sie zacznie zapwne...

Bylismy wczoraj po wozek. Czekamy na nowe kolka i fotelik bo nie mieli na miejscu, ale za tydzien ax dw powino byc to do odbioru. Zdecydowalismy sie jednak na adamexa mimo, ze upatrzony irlismy babyactive mommy z tegoezgledu, ze w jednym i w drugim dalo zaslonic sie caly przod, ale adamex jednak lepiej zabudowany no i przy podniesieniu klapy do gory ma okienko takie. Wiadomo szukalosmy wozka pod wzgledem uzywania go przez cala zime. Kolor khaki. Co myslicie? received_762125104179090.jpeg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 10:29   #727
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Mi się podoba
Adamexy są super ja mam w granacie
Mój chłop chyba śpi, jeszcze się do mnie nie odezwał, nie będę go budzić nie mam serca po całym tygodniu pracy..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-02, 10:32   #728
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Mi się podoba
Adamexy są super ja mam w granacie
Mój chłop chyba śpi, jeszcze się do mnie nie odezwał, nie będę go budzić nie mam serca po całym tygodniu pracy..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Moj poszedl z Martynka do kosciola po tem maja skoczyc na drobne zakupy

Stary 2018-09-02, 10:34   #729
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Właśnie zdałam sobie sprawę że jeszcze w sumie 7 tygodni i mogę rodzić zleci jak nie wiem, zaczynam świrować bo nie ma łóżeczka ani wyprawki, remont już bliżej końca ale gdzie tam do niego. A nie wspomnę że sprzątania będzie kupę i już się boję, że się nie wyrobie
Chyba poproszę moją mamę co by pomogła mi sprzątać jak już będzie koniec remontu

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-02, 10:40   #730
sara3008
Zakorzenienie

Lady, super wózek. Uwielbiam adamexy
Karolkowa, mój wstał o 7 i poszedł robić śniadanie, mówię żeby mi też zrobił i do łóżka przyniosl, a on mi wmawia że nic takiego nie powiedziałam pojechał oczywiście na robotę, zapewnił że wróci wczesniej-jakos koło 19 wczoraj się smialam, że samotnej matce z dwójką dzieci będzie ciężko, a on na to -samotnej ale z pieniędzmi... I jak ja mam mu wytumaczyc, że pieniądze to nie wszystko? :/

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Ja za 5.5 tygodnia będę miała ciążę donoszona i zamierzam Leosia wykurzac naturalnymi sposobami

Stary 2018-09-02, 10:44   #731
lady isss
Wtajemniczenie

Mi dzis na apce pokazalo, ze do porodu zostalo 70 dni. Ja caly czas powtarzam, ze przygotowuje sie na szybszy porod, a w ostatni weekend pazdziernika chce byc bardziej aktywna zeby byc moze troszke przspieszyc jak sie bedzir mial.urodzic to sie urodzi i tak a jesli nie to i tak to nic nie zmieni z Martynka porod mialam wywolywany w 36 tyg bo skakalo jej tetno mocno a i tak sie nie urodzila wiec obaw nie mam. Drugiej strony naprawde nie chce urodzic 1 listopada i to do tego stopnia, ze po prostu pobiegam po schodach, pospaceruje i dzien bede konczyc seksem moze cos sie ruszy przed swietem zmarlych. Na usg polowkowym pokazywalo termin na 7.11 a i marti urodzila sie w 14 dni przed terminem takze sie nie obawiam

Stary 2018-09-02, 10:51   #732
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Mi dzis na apce pokazalo, ze do porodu zostalo 70 dni. Ja caly czas powtarzam, ze przygotowuje sie na szybszy porod, a w ostatni weekend pazdziernika chce byc bardziej aktywna zeby byc moze troszke przspieszyc jak sie bedzir mial.urodzic to sie urodzi i tak a jesli nie to i tak to nic nie zmieni z Martynka porod mialam wywolywany w 36 tyg bo skakalo jej tetno mocno a i tak sie nie urodzila wiec obaw nie mam. Drugiej strony naprawde nie chce urodzic 1 listopada i to do tego stopnia, ze po prostu pobiegam po schodach, pospaceruje i dzien bede konczyc seksem moze cos sie ruszy przed swietem zmarlych. Na usg polowkowym pokazywalo termin na 7.11 a i marti urodzila sie w 14 dni przed terminem takze sie nie obawiam

A jak wykryli skakajace tętno ?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Lady, super wózek. Uwielbiam adamexy
Karolkowa, mój wstał o 7 i poszedł robić śniadanie, mówię żeby mi też zrobił i do łóżka przyniosl, a on mi wmawia że nic takiego nie powiedziałam pojechał oczywiście na robotę, zapewnił że wróci wczesniej-jakos koło 19 wczoraj się smialam, że samotnej matce z dwójką dzieci będzie ciężko, a on na to -samotnej ale z pieniędzmi... I jak ja mam mu wytumaczyc, że pieniądze to nie wszystko? :/

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Ja za 5.5 tygodnia będę miała ciążę donoszona i zamierzam Leosia wykurzac naturalnymi sposobami

A zwolni z pracami jak urodzisz ? Czy jeszcze bardziej zacznie ? . Moja znajoma tez ma problem ze swoim bo go praktycznie w domu nie ma bo presja na pieniadze

Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 10:51   #733
dews
Zakorzenienie

U mnie 81 dni jeszcze niby ale to termin z usg, pierwszy 6 dni później więc powoli zaczynam sobie wmawiac, że nie ma co się nastawiać na początek listopada..

Ale również zaczynam stosować wszystkie możliwe sposoby na wywołanie porodu jak tylko ciąża będzie donoszona :p

dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 10:54   #734
Vicarika
Zakorzenienie

Ja wedlug OM mam na 16 listopada na prenatalnych tez 16 listopada a ostatnio wyliczylo mi 17 listopada wiec od 5 juz dzialam , zawsze to wiecej z 500 plus dostane

Stary 2018-09-02, 10:54   #735
sara3008
Zakorzenienie

Vica, mówi że weźmie trochę wolnego. Jak będę w szpitalu, bo będzie musiał z Igorem zostac i potem zobaczy, bo jak będę tak niemobilna jak po pierwszym porodzie (z powodu tego spapranego szycia) to zostanie dłużej... Czy zwolni? Wątpię... W piątek właśnie z gościem się umówił na kolejną robote... Podejrzewam, że do następnego lata będę go widziała jedynie w nocy...

Stary 2018-09-02, 11:11   #736
smileska
Zadomowienie

Wlasnie wstalam. Spałam caly czas, czyzby to byl sposob? W nocy nie moge, to bede cale dnie przesypiac?? 🤤
Mi aplikacja pokazuje ze zostalo mi 65 dni do TP(we wtorek zaczynam 32TC). Ale biorąc pod uwagę ze będę miała CC to podejrzewam ze zostało mi niewiele bo jakies 5 tygodni? A mam jakies glupie przeczucie ze synio jak corka bedzie chcial wyskoczyc w 36TC czyli pod koniec wrzesnia ...

Laski a co ja mam powiedzieć? Moj na przelomie pazdziernika-listopada zaczyna szkolenie czyli bedzie w domu raz na tydzien, a w marcu wylot na misje ... i zostane sama na pół roku
Przerażona jestem, ale jak caly czas slysze: wiedzialas z kim sie wiazesz, przed ślubem ostrzegalem ze bierzesz mnie razem z pracą
No i taka prawda, wiedzialam ...
Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze

Edytowane przez smileska
Czas edycji: 2018-09-02 o 11:14
Stary 2018-09-02, 11:19   #737
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
A jak wykryli skakajace tętno ?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

A zwolni z pracami jak urodzisz ? Czy jeszcze bardziej zacznie ? . Moja znajoma tez ma problem ze swoim bo go praktycznie w domu nie ma bo presja na pieniadze

Skaczace tetno wyszlo na kontroli u gina. Stwierdzila, ze jej sie to nie bardzo podoba i dala skierwanie do szpitala na wywolanie. W szpitalu mialam sie stawic rano. Po badaniu powiedzieli, ze na ta chwile jest ok i byc moze mala za bardzo w brzuchu wariowla to i tetno bylo wieksze, zrobili usg powiedzieli, ze na usg widac, ze ciaza donoszona i moga wywolac bo to juz kwestia dni jak rodzic zaczne. Polozyli mnie na lozku porodowym, podpieli kroplowke ale skurczy nie bylo. Polezalam na oddziale do nastepnego dnia a ze dalej nic sie nie dzialo to zbadali i pytali czy probujemy jeszcze raz czy chce isc do domu. Po tem tylko podpieli mnie pod ktg, zrobili usg - nic sie nie dzialo wiec wrocilam do domu - nie chcialam rodzic w Tczewie bo pordwka jeszxze wted ja rzeznia wygladala wiec jesli to nie bylo konieczne zeialam do domu czym predzej . Po kilku dniach wypadl mi czop i po tygodniu od czopa odeszly wody.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Pocieszyscie mnie dziewczyny, bo myslalam ze tylkoja jestem jakas szalona i chce probowac przyspieszyc moja mama mowila ze pewnie i tak smo wyskoczy szybciej i ze nawet jesli to uatwie sobie porod plan mam zamiar wdrazyc 26 pazdziernika, a mamuska juz ogarnela soie wolne od 29 do 4 listopada a moj Pawel ma nadal opory przed moim pomyslem biegania po schodach wczoraj bylismy u jego ciotki i na pole po krowe szlismy to mi co chwile gadal ze nie mam isc tak daleko i i takich gorkach bo jescze na polu urodze. Nie urodzilam dzis w apce pokazal sie 31tc to niech jeszcze to 5-6 tyg posiedzi tam

Stary 2018-09-02, 11:47   #738
jajoanka
Zakorzenienie

Jak na niedzielne przedpoludnie to jesescie dzis mega aktywne!

Ja rano bylam u mamy i chrzesniaczki. Od mamy dostalam kilka kolejnych pieluch tetrowych, a dla chrzesniaczki zanioslam przybory szkolne, bo jutro zaczyna 4 klase!

Teraz juz jestem w domu, popijam sobie herbatke porzeczkowa i zastanawiam sie nad porodem, nad torba do porodu, nad rzeczami, ktore musze wyprac i uprasowac...

Powiedzcie mi, kiedy ciaza jest juz donoszona? W ktorym tyg? No i jak to jest z wczesniakami - wczesniak to dziecko co sie rodzi np. miesiac przed terminem czy tez taki co "wyskoczy" 2 tyg.przed? Jak to jest? Pewnie wlasnie kwestia tej ciazy "donoszonej" i przedwczesnej... tylko wlasnie nie wiem jak to rozroznic? Ktos fachowo odpowie?

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-02, 11:50   #739
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość

Ja rano bylam u mamy i chrzesniaczki. Od mamy dostalam kilka kolejnych pieluch tetrowych, a dla chrzesniaczki zanioslam przybory szkolne, bo jutro zaczyna 4 klase!

Teraz juz jestem w domu, popijam sobie herbatke porzeczkowa i zastanawiam sie nad porodem, nad torba do porodu, nad rzeczami, ktore musze wyprac i uprasowac...

Powiedzcie mi, kiedy ciaza jest juz donoszona? W ktorym tyg? No i jak to jest z wczesniakami - wczesniak to dziecko co sie rodzi np. miesiac przed terminem czy tez taki co "wyskoczy" 2 tyg.przed? Jak to jest? Pewnie wlasnie kwestia tej ciazy "donoszonej" i przedwczesnej... tylko wlasnie nie wiem jak to rozroznic? Ktos fachowo odpowie?

Ciaza donoszona to 38 tydzien , 36 tc to tez wczesniak nawet 37 tc to wczesniak , tak mi lekarz tlumaczyl

Stary 2018-09-02, 11:51   #740
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Wlasnie wstalam. Spałam caly czas, czyzby to byl sposob? W nocy nie moge, to bede cale dnie przesypiac?? 🤤
Mi aplikacja pokazuje ze zostalo mi 65 dni do TP(we wtorek zaczynam 32TC). Ale biorąc pod uwagę ze będę miała CC to podejrzewam ze zostało mi niewiele bo jakies 5 tygodni? A mam jakies glupie przeczucie ze synio jak corka bedzie chcial wyskoczyc w 36TC czyli pod koniec wrzesnia ...

Laski a co ja mam powiedzieć? Moj na przelomie pazdziernika-listopada zaczyna szkolenie czyli bedzie w domu raz na tydzien, a w marcu wylot na misje ... i zostane sama na pół roku
Przerażona jestem, ale jak caly czas slysze: wiedzialas z kim sie wiazesz, przed ślubem ostrzegalem ze bierzesz mnie razem z pracą
To ja już na pracę mojego nie narzekam
Cytat:

W pierwszej ciąży byłam u ginekologa w 37+1 i wtedy położna powiedziała, że ciąża donoszona i mogę urodzić w każdej chwili wcześniaki to dzieci urodzone przed tym 37+1, chociaż w niektórych szpitalach podobno do 37+6 uważają za wcześniaki

Stary 2018-09-02, 11:51   #741
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość

A z racji tych misji przejdzie szybciej na emeryture ?

Stary 2018-09-02, 11:53   #742
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja już na pracę mojego nie narzekam W pierwszej ciąży byłam u ginekologa w 37+1 i wtedy położna powiedziała, że ciąża donoszona i mogę urodzić w każdej chwili wcześniaki to dzieci urodzone przed tym 37+1, chociaż w niektórych szpitalach podobno do 37+6 uważają za wcześniaki

Cytat:
Ciaza donoszona to 38 tydzien , 36 tc to tez wczesniak nawet 37 tc to wczesniak , tak mi lekarz tlumaczyl

Czyli wczesniak to tak mniej wiecej przed 37-38, a jak miedzy 38 a 41 sie urodzi to to "normalny" samodzielny maluszek, tak? Bo pozniej to juz ciaza przenoszona?

Stary 2018-09-02, 11:54   #743
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli wczesniak to tak mniej wiecej przed 37-38, a jak miedzy 38 a 41 sie urodzi to to "normalny" samodzielny maluszek, tak? Bo pozniej to juz ciaza przenoszona?

Po 42 przenoszona

Stary 2018-09-02, 11:55   #744
smileska
Zadomowienie

Cytat:
A z racji tych misji przejdzie szybciej na emeryture ?

Prawa emerytalne nabywa za 3 lata, czyli po 15 latach w wojsku(ale zamierza w wojsku byc 22 lata-glupio jakos tak w wieku 35 lat zostac emerytem). Misje tego nie przyspieszają. Ale dzieki misjom zwieksza mu sie % przyszłej emerytury. Niby nie robi tego dla kasy (bo nie narzekamy na jej brak) tylko dlatego ze to lubi, ze raz na jakis czas taka adrenalina mu potrzebna itd ale ja wiem swoje, robi to dla pieniędzy. Najgorsze ze w jego mniemaniu jest to łatwy pieniądz w moim odwrotnie. Bo to ja przez 6 miesięcy umieram ze strachu czy wróci cały i zdrowy, czy mu psychika nie siądzie, i to ja zostaje sama ... ehhh widziały gały co brały

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-02, 11:56   #745
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Po 42 przenoszona

Okej. To do 42 czekamy... a po tym czasie obowiazkowo na wywolanie, no nie?

Dzis wlasnie mama mojej chrzesnicy mi mowila, ze rzadko sie zdarza, zeby chlopcy sie szybciej pchali na swiat. Ze wg niej i w jej otoczeniu zazwyczaj wychodzili po terminie, albo byli wlasnie po wywolaniu i troche sie tym zmartwilam...

Mam nadzieje, ze to nie jest regula i moj bedzie w miare "punktualny"

Stary 2018-09-02, 12:01   #746
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Okej. To do 42 czekamy... a po tym czasie obowiazkowo na wywolanie, no nie?

Dzis wlasnie mama mojej chrzesnicy mi mowila, ze rzadko sie zdarza, zeby chlopcy sie szybciej pchali na swiat. Ze wg niej i w jej otoczeniu zazwyczaj wychodzili po terminie, albo byli wlasnie po wywolaniu i troche sie tym zmartwilam...

Mam nadzieje, ze to nie jest regula i moj bedzie w miare "punktualny"

Raczej już po tygodniu od tp lekarze kierują do szpitala. Ja tak właśnie miałam, że skierowaniem miałam jechać w poniedziałek ale w sobotę pojechałam że skurczami. Rzadko kiedy czeka się do 42 tyg. Z tymi porodami to też słyszałam, że chłopcy częściej przenoszenia i że właśnie w pierwszej ciazy. Nie jest to regułą, bo mam sporo koleżanek które córki rodziły po tp a chłopców przed

Stary 2018-09-02, 12:03   #747
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej już po tygodniu od tp lekarze kierują do szpitala. Ja tak właśnie miałam, że skierowaniem miałam jechać w poniedziałek ale w sobotę pojechałam że skurczami. Rzadko kiedy czeka się do 42 tyg. Z tymi porodami to też słyszałam, że chłopcy częściej przenoszenia i że właśnie w pierwszej ciazy. Nie jest to regułą, bo mam sporo koleżanek które córki rodziły po tp a chłopców przed

Jasna sprawa. Kazdy porod inny

A powiedzcie kiedy sie robi usg z jakimis przeplywami? To jest juz ostatnie badanie, jakby przedporodowe czy jak to jest?

Stary 2018-09-02, 12:12   #748
Vicarika
Zakorzenienie

Co do chlopcow moja siostra 2 urodzila rowno 14 dni przed , przyjaciolka 3 dni przed , moja mama dzien przed a znowi znajoma czekala 16 dni po terminie .

Przeplywy chyba robi sie do 33tc

Stary 2018-09-02, 12:21   #749
sara3008
Zakorzenienie

Ale się w☠☠☠☠iłam! Niby nic a mnie z równowagi wyprowadziło.. wróciłam ze sklepu, położyłam siatkę z zakupami na stole i chowam lody do zamrazarki, a mój ojciec mi grzebie w tej siatce :/ wyrwałam mu i mówię, że to moje zakupy, ja jemu nie zaglądam jak coś kupi albo zamówi na necie... Ostatnio kurier mi paczkę przywiózł jak mnie nie było i jak weszlam do domu, to ojciec już ja otwierał... Twierdząc, że myślał że to coś do niego.... Taaaa yhy, szkoda że kurier zawsze mówi do kogo paczka... Kuźwa co go to interesuje co ja sobie kupuję?

Stary 2018-09-02, 12:35   #750
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Mój wstał po 11 i nie dość że połamany od pracy, to jeszcze od materaca ..
Już mi go brakuje :-(
Sara to jak moja teściowa ciekawość pierwsza klasa !
Tylko ciekawe czy jakbym miała w siatce wibrator czy by odgadnela co to
W ogóle co to kogo interesuje co się kupuje ? Za jego nie robiłaś zakupów, wcale się nie dziwię że się wkurzylas bo miałabym to samo

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

apka pokazuje mi 61 dni do porodu a było dopiero co 200

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości