![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Witajcie Dziewczęta....
![]() Ostatni tydzień miałam maraton w pracy,bo w jednej,jak i drugiej ludziska L4 złożyli kumulacyjnie.....ale w tym tygodniu,może odsapnę ... W diecie nie najgorzej,ale wpadają słabsze dni...np.weekendowo z okazji Agnieszki....zjadłam spory kawałek ciasta szpinakowego z maskarpone,które na moje życzenie solenizantka przygotowała ,ale była tak miła,że obiadek strikte dietetyczny(bez mojego już życzenia) .... A właśnie... nasza Aga (której tu ostatnio brak)...chyba też świetuje dzisiaj... ![]() ![]() ![]() Stylowa... ![]() ![]() ![]() A jak w nowej pracy ?? Eliza .... gratulacje za 8kę,mnie taki spadek by już satysfakcjonował ![]() ![]() ![]() Taż widziałam foty Beatki na fejsie,fakt,że zimowe kurtki ładnie co nieco tuszują,ale też myslę,że Beatka ,bardziej potrzebuje tych spadków dla własnej satysfakcji... bo do otyłości jej stale daleko ![]() U mnie dzisiaj w menu: śniadanie...2 kromki razowego z ziarnami z masłem ,salami i sałatą 2 śniadanie:bułka razowa z warzywami i salami obiad:3 placki ziemniaczane+budyń czekoladowy kolacja:zupa warzywna dodatkowo między posiłkami:miseczka sałaty z warzywami z sosem jogurtowo-majonezowym,cukierek miętowy z czekoladą No pewnie z 2 tys.kalorii wyszło... ![]() ![]() Z płynami dzisiaj bez szaleństwa... bo jakieś 2 litry ..... ale sie nie poddaję....trwam dalej... ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-01-21 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Basiu-Ty cwaniaro
![]() ![]() U mnie dziś ładnie-obyło sie bez grzechów. Jutrzejsze menu prezentuje się następująco : Śniadanie- sałatka taka jak dziś II śniadanie-grapefruit,koktajl z mleka,banana,kakao i 2 daktyli Obiad- makaron shirataki z pieczoną brukselka z czosnkiem i serem gorgonzola Kolacja-nie wiem może jogurt naturalny Prócz tego morwa,herbata zielona i min.1.5 litra czystej ....wody ![]()
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
ja dziś się załamałam stając na wadze, ale nie ma się czemu dziwić po weekendowym menu jakie sobie zaserwowałam. @ nadchodzi ale to żadne wytłumaczenie ani na głupotę ani na wzrost wagowy. Tak więc dziś spięłam się trochę, choć bardzo ciągnęło mnie do kuchni, zjadłam rano koktajl, potem sałatkę, potem dwie kanapki z pastą pieczarkową, na kolacje 3 mandarynki. zaliczyłam godzinny trening na rowerkach, ale jak sobie znów poprzestawiać w głowie by było dobrze?. na jutro też zaplanowałam trening ale już wysiłkowy 2 godz, cierp ciało jak się jadło ile wlazło, na środę znów rowerki, czwartek luz i w piątek też coś poczynię, za karę ![]() Agusiom wszystkiego naj ![]() ![]() Elizka fajnie że nie jesteś sama ![]() ![]() ja zaczynam twierdzić że nic w przyrodzie nie ginie - co u Ciebie spada u mnie rośnie ![]() Milenko ale ten Twój małż jest romantyczny ![]() Lyrcia tak dobrze mi szły spadki, jeszcze lepiej idą wzrosty, że już Cię przegoniłam ![]() ![]() dobrej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Basiu - rzadko ma takie spędy
![]() ![]() Basiu niezłe te pasty co nie?też dziś dokupiłam. Miłej nocji ![]()
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może w końcu muszę dostać jakiegoś kopa od dietetyka??... szkoda,że koleżanka od "Topolskiego "....nas opuściła ![]() Daję sobie czas do końca miesiąca,jak nie będzie przynajmniej 2 kg stabilnego spadku.... to muszę na fachowca się zdecydować ... Tymczasem.... pięknych starań...wytrwałości i codziennego zadwolenia Wszystkim życzę.... no i żeby zdrówko nas nie opuszczało ![]()
![]() |
![]() |
#726 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O czymś nie wiem? Cytat:
A to ciasto szpinakowe to coś w rodzaju biszkoptu czy jak? Zaciekawiłaś mnie ![]() Cytat:
Marna pociecha, że mnie przegoniłaś. Wskoczysz na rowerek raz czy dwa, machniesz trening i zejdziesz a ja macham na rowerze, pilnuję diety i waga zaklęta. W życiu nie miałam takiego zastoju. Cytat:
Żeby nie być gołosłownym...Dziś waga kolejne 10 dkg w górę! za co??? ![]()
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2019-01-22 o 13:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | ||||||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj przepis https://www.kwestiasmaku.com/przepis/lesny-mech Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-01-22 o 14:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Lyrcia co do filmu to żeby zrozumieć Glassa trzeba by oglądnąć Splita bo są ściśle powiązane ze sobą no i Niezniszczalnego ale to już staroć .Ja na Splicie byłam i bardzo mi się podobał -główny aktor gra rewelacyjnie człowieka o wielu osobowościach.
U mnie dziś grzecznie-zjadłam obiad i zakopałam się w wyrze-pora na drzemkę ![]() Ciasto leśny mech nigdy nie jadłam a jestem ciekawa smaku. No właśnie Stylowa pewnie jeszcze odsypia wczorajszą imprezkę ![]() Ja też lubię zimę pewnie też dlatego że można dużo ukryć ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-01-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
Leśny mech ... upsss....rozpływające sie ciasto u ustach,sama raczej nie robię ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-01-22 o 15:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Barbra- w małżeństwie krótko to fakt ale małż już 5 lat kwiaty nosi i nadal robi to dość regularnie jeszcze mu się chce
![]()
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
W cuda nie wierzę
![]() Kurde przez ten leśny mech mam zachcianki na słodycze a nie miałam ![]() ![]()
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fakt....lepiej o nich nie mówić,nie posiadać,nie jeść....wtedy ciągoty brak ![]() U mnie w menu dzisiaj: sniadanie: kawa i 3 ciastka owsiane z żurawiną obiad:zupa soczewicowa z dodatkiem kiełbaski+bułka żytnia podwieczorek:kawałek sera pleśniowego chudszego+pół grejfruta+ garstka orzechów kolacja:też białko p.s. no wpadły te dwa cukierki czekoladowe i ciastko kruche ![]() płyny: koło 3 litrów z kawką będzie ![]() Z ruchu ....spacer w ramach zakupów
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki... Miałam dzisiaj swoje pierwsze święto , ale niczym się ten dzień nie różni od pozostałych. Nawet wnusi nie widziałam jedynie synowa przysłała mi zdjęcie. Niestety nie są razem i nie wiem czy kiedyś będą razem... Coś tam nie pykło w tym związku. Nie wiem, nie pytam. Razem wychowują dziecko ale nie mieszkaja.
Nie odsypialam tylko byłam w pracy. Jak na razie jest spoko, zupełnie inna robota z dziećmi. Już weszłam w dyżury na szczęście bo nie cierpię wstawać na ranki codziennie. Dziewczyny są fajne, na razie... Zastanawiam się czemu szybciej nie podjęłam takiej decyzji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Pisałam do Was dlugiego posta, z wielocytatami i zamknęlam jakimś skrótem stronę i poszło w kosmos. Już tego nie odtworzę ![]() Pozostało mi Wam życzyć miłego dnia. Waga 72,1kg.... Niestety wczoraj napatrzyłam się na zielony mech i pożarłam 6 kupnych ciastek, więc z 500 kcal weszło w de i mi cały plan diety na wczoraj siadł. Dziś niby mniej tyci, ale odbije jutro, na bank odbije ![]()
![]() |
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie....
Cytat:
[QUOTE]Milennka03....Kurde przez ten leśny mech mam zachcianki na słodycze a nie miałam weźcie przestańcie [/QUOTE] No jasne....żeby na mnie było ![]() Ja wczoraj przed nocą,też pożarłam 2 pierniki ![]() ![]() Dzisiaj nie zamierzam tego błędu popełnić ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Stylowa.... ![]() Czasem pozostaje nam zaakceptować pewne wybory takimi jakie są.... ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Ja dzisiaj zabrałam sie za porządkowanie szaf,dzieki czemu zbytnich ciągot do zakazanego nie było.... wodę ładnie uzupełniałam siedząc w domu.... Ale i tak....idzie wszystko tak flegmatycznie,że już sama nie wiem co począć ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-01-23 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj i dziś grzecznie.Tyle że w piekarniku chleb i pachnie na cały dom ciężko będzie się oprzeć takiemu ciepłemu
Aha-Lyrcia u mnie w Auchan akcja smaki Azji i nasz makaroniki w kształcie ryżu jest w ofercie i to w alejce promocyjnej za 3.99zl.Zobacz czy u Ciebie czasem nie ma tej akcji bo nie wiem czy to od danego miasta zależy ale jeśli jest ta akcja to będzie na pewno.Kupiłam maly zapasik. Menu dziś Śniadanie-bułka razowa z pastą pieczarkowa ,serem i warzywami. II śniadanie-jogurt naturalny +siemię lniane,daktylem i łyżeczka miodu. Obiad-makaron shirataki z pieczoną brukselka i serem pleśniowym Kolacja-twaróg chudy że szczypiorem i rzodkiewką. Ale zapach chleba w domu mnie osłabia...oby nie zdążył ostygnąc przed pójściem spać bo inaczej pewnie zadegustuję ![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta...
![]() Poczytałam wczoraj o diecie Topolskiego.... i idąc za ciosem wykupiłam dietę... skoro na słodycze potrafię wydawać bez żalu,to 60 zł za ułożenie diety nie jest wielkim wyrzeczeniem ....czekam na ułożenie diety,tylko zapomniałam napisać dietetykowi ,że mam sładość do słodyczy ![]() ![]() Wczoraj udało się bez pokus słodyczowych,ale brakuje mi motywacji takiej codziennej,stabilnej.... To co udaje mi się sumiennie,to przygotowanie dzbanka przegotowanej wody z cytryną/limonką +imbir+szczypta miodu nawłociowego .... mam w ten sposób zagwarantowany pierwszy litr płynów.... Dzisiaj w planach: śniadanie :bułka żytnia z pastą z awokado+2 plastry polędwicy+2 pomidorki 2 śniadanie: 1/2 grejfruta+garstka orzechów obiad:gołąbki mięsno-warzywne podwieczorek/kolacja ...jeszcze nie wiem....oby zdrowo ![]() Miłego dnia.... ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Barbra dawaj regularnie znać jak Ci będzie szło.Ciekawa jestem efektów.
U mnie dziś tak: Śniadanie 3 kromki domowego chleba gryczano-żytniego z pastą pieczarkową, serem i warzywami II śniadanie 4 małe mandarynki Obiad- tu będzie 1 piwo i nie wiem co -bo idę z koleżanką po pracy do pubu i planuję tam coś zjeść, niestety jedzenie mają dobre więc spróbuję jakieś mniejsze zło wybrać może jakaś sałatka Kolacja- dziś chyba odpuszczę. Do tego kawa z mlekiem rano, morwa i 2x zielona herbata oraz z litr wody (to w pracy) oraz chmiel ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Dobry
Wiecie pogniewalam sie na wage.... tak maupa ladnie pokazywala (powiedzmy ze ladnie) a wczoraj tz wymienil baterie.... czy mam mowic wiecej? Normalnie jakas porazka to jest.... 73.7 to duzo za duzo.... Normalnie juz nie mam ppjecia co jest zle.... Wczoraj w ogole mialam taki spadek cukru ze sie ratowalam chalwa...ale az mi sie rece trzesly, juz dawno tak nie mialam..... A pani dr nadal nie widzi powodow dla ktorych mialabym zrobic krzywa insulinowa.... chyba poswiece niedziele ktoras i podejde i zrobie.... i jak sie okaze ze mialam dobre podejrzenia to jek te wyniki wepchne w paszcze.... Poza tym zima sie panoszy jak glupia... szczeka mnie jeszcze po zebie boli.... Eh... spadam popracowac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Asiu- to powinnaś opitolić chłopa, po co wymieniał
![]() Ja się delektuję zimą ale wiem że jestem wyjątkiem że ją lubię - z Barbrą ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
![]() Asia trzeba było zostawić baterie ![]() Ja to jestem mądra.Wczoraj odwiedziłam Maca i dzisiaj waga pokazała mi co o mnie myśli ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Ja będę jutro płakała przy wazeniu.- z planowanej sałatki w knajpie jak to zwykle nici wyszły -wypiłam dwa piwa. Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć że jedno miało 400 ml nie standardowo 500 prócz tego smażony ser z frytkami z sosem czosnkowym i sałatkę a na drugie deser lodowy. Brawo ja...Ale warto było takie to dobre....
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
Milenka też bym popłynęła z frytkami i tym serem... Mniam... Piwo bym mogła ci oddać.
Ja dziś po nocy więc też uprawiam sport, chodzę od lodówki do kanapy , ciągle coś mamlam a na dodatek zbliża się krwawica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez @ za pasem-wychodzi na to że będę miała na wyjazd do mamci ![]() Jutrzejsze menu będzie takie: Śniadanie-3 kromki mojego chleba z jajkiem i warzywami II śniadanie-3 mandarynki i kefir. Obiad- to samo co wczoraj i przedwczoraj bo czyszcze lodówkę-pieczona brukselka z makaronem shirataki i reszta sera pleśniowego Kolacja-nie wiem Miłej nocki ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-01-24 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Sluchajcie jestem w szoku.... po wczorajszych 73.7 wlazlam na wage spodziewajac sie moze malego spadku..... a tu 71.5
Normalnie wlazilam na ta wage prawie z 10x i za kazdym razem w innym miejscu.... i bez zmian.. Ale jeszcze sie niw ciesze bo cholera wie co sie zadzieje do jutra..... Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
No to nic ino się cieszyć Asiu.U mnie tak: 2 x rano weszłam na wagę i było -300 gram ale za 2 minuty weszłam ponownie i wskazało zastój czyli waga ta sama co tydzień temu.Niepotrzebnie wchodziłam drugi raz... nie wiem co wpisać w fitatu ale chyba ten zastój...
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Basiu, ciekawa jestem jak Ci pójdzie na diecie tego Topolskiego. Ja już byłam bliska wykupienia, ale jeszcze dałam sobie szansę na samodietę ![]() Milennko, jak tak czytałam wcześniej, że się wybierasz do pubu i masz ambitne plany na jednym piwie i sałatce poprzestać, to sobie pomyślałam, ciekawe, czy sprosta. No i dalej czytam..... I ![]() ![]() Asiu, niedobry ten Twój facet. Baterie wymienił, wagę popsuł ![]() Eliza, za Maca ![]() Stylowa, zostaw lodówkę w spokoju ![]() Dziś troszkę się podbudowałam. Wlazłam na wagę a ta pokazała 71,4kg. To znaczy, że chyba wreszcie ruszyła. Najwyższy czas, bo mi motywacja spadła do 0. A wczoraj na obiad miałam chińszczyznę. W końcu w sklepach chiński nowy rok. To jakże by inaczej. Millenko, u mnie w Auchan cuda na kiju w azjatyckim zakątku. Obkupiłam się pastami, makaronem noodles, zwykłym. Shirataki niestety u mnie nie ma, ale ryżowy kupiłam sobie w Allegro, więc mam zapas. Jutro idziemy na proszony obiad do rodziców TŻta, pewnie za dietetycznie nie będzie, ale nie będę wydziwiać i z dietą się obnosić. Ja mam robić tiramisu. Lekko nie będzie ![]() A dziś w menu tradycyjnie: Na dzień dobry kawa z mlekiem I śniadanie 2 kromeczki mojego pełnoziarnistego zakalca z 30g fety i plastrami wędzonej piersi z kurczaka II śniadanie 240ml zielonego koktajlu z warzyw Przedobiad 220ml zielonego koktajlu Obiad 200g makarony shirataki z 50 gramami wędliny, 125g chudego kilimka i 2 łyżek chudego jogurtu kolacja 125g kilimka z jogurtem i szczypiorkiem Mam jeszcze ugotowane udko z kurczaka, może też je wcisnę do jakiegoś posiłku Powinnam się zmieścić w max 1300kcal a tylko przy takich wartościach waga i spada. Wody już mam za sobą 1,5l i się dopiero rozkręcam ![]() U mnie tak średnio z zimą, ale mróz -5st jest. Fajnie się oddycha. Miłego dnia ![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#750 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane...
![]() No dostałam tą dietę....i co ?....tu jest wszystko o czym wiemy,tylko przysłowiowy kopniak w d... na poprawę motywacji ,i jeszcze fota w załączeniu wysportowanego dietetyka,co by powera do działania nie zabrakło.A swoją drogą,tak sobie czasem patrzyłam na programy dietetyków,którzy zachęcając do zdrowego żywienia ,swoją sylwetką dobrym przykładem nie świecili ..... no to tu chociaż dobry start dla oka ![]() No raczej zakazane jest upublicznianie diet.... ale zasady ogólne są nam wszystkim znane ... czyli sumienność, cierpliwość, regularność... (2 litry wody dziennie +inne płyny (kawka nie jest wykluczona),regularne godziny posiłków-wybrałam 5 jak miałam w zwyczaju,furorę robią koktajle warzywne (do nich nie byłam przyzwyczajona),posiłki ze sposobami przygotowania,ale jak nie mam czasu na pichcenie to mogę dzień przetrwać też na kanapkach pełnoziarnistych... i to co mnie bardzo cieszy,to że mogę zamienić kolację ze śniadaniem....czyli jak wrócę z pracy po całym dniu,to kanapka nie jest zabroniona,albo obiad w godzinach późniejszych,albo jak idę na noc,to zabiorę bardziej treściwe danie do pracy,nie ma tu wałkowania,że ostatni posiłek o 17 czy 18 ej ![]() To co mam tu podane jak na dłoni,to wartości odżywcze z uwzględnieniem zapotrzebowania na żelazo i witaminy oraz gospodarkę elektrolitową,oczywiście z uwzględnieniem zapotrzebowania na proporcje :białka+tłuszcze+ węglowodany... dla tego przelicznika głównie zdecydowałam się na gotowca .... Przez weekend opróżniam lodówkę z zapasów zywieniowych....a potem się zabieram .Trzymajcie kciukasy ![]() Nie określiłam limitu do schudnięcia ....BMI pokazuje mi nadwagę...i będę usatysfakcjonowana każdym spadkiem....zatem pierwszy cel to brak 7-ki z przodu wagi,a potem stabilna 6 -stka ![]() Jak nie będę zadwolona ze spadków...mam kontaktować się z dietetykiem,będzie modyfikował dietę,w ramach tej opłaty miesięcznej,czyli 60 zł. Kontaktować mam się kiedy uznam za stosowne,nie ma bata z naciskiem informowania o wadze,jeśli nie mam takiej potrzeby... Skoro na słodycze,bez większych wyrzutów sumienia umiałam wydać z 50 zł /miesięcznie....to czemu nie na dietetyka ??? To tyle...na start ode mnie ![]() Sama w NR ...osiągnłęłam wynik spadkowy - 1 kg ....zobaczymy jak pójdzie z dietetykiem ![]() Elizka...dzięki,bo Twoje spadki wreście mnie jakoś zmotywowały ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() Jak sama przeliczasz wartości energetyczne.... to nic szczególnego ,nowego dla siebie w tym gotowcu dietetyka nie znajdziesz...no chyba ,że ten przysłowiowy kopniak,na odległość....ale to my Ci w tym pomożemy ![]() ![]() Możesz mi Kochana....coś doradzić z tymi zielonymi koktajlami,bo głównie mam propozycje ze szpinakiem,a jego najbardziej lubię ... no wiecie w czym,ale głośno nie powiem ![]() Na szczęście druga opcja jest ...banan z awokado,to juz bardziej dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Gawędząc z Wami... "obskoczyłam" internetowe wyprzedaże....czego efektem są takie oto bluzy,wczoraj odebrałam: https://netmoda.pl/product-pol-11033...90-CZARNY.html https://netmoda.pl/product-pol-11029...88-CZARNY.html... moja ciut inna,ale podobny fason....już zniknęłą ze sprzedaży. Osobiście lepiej czuję się w tej pierwszej (krótszej)....ale jak się wylaszczę,to na jesień ta dłuższa,będzie jak ulał ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-01-26 o 14:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.