|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takietam, patrzę na to Twoje zdjęcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Tak, właśnie. Zapomniałam o dresikach. Miodzio
![]() Takietam, i jak, był urlop na żądanie czy upalny dzień w pracy? ![]() ![]() Jeszcze prywata off topicowa do Suzany- jak się skusisz na jogę- do klubu czy indywidualnie- daj znać i koniecznie opisz wrażenia. Ja kiedyś ćwiczyłam przez jakiś miesiąc (siódme poty na tym wylewałam!) i teraz stosuję tylko do stretchingu po bieganiu. Ale też mam "smaczka" na profesjonalną jogę w klubie. I jak już mowa o zachciankach, to zapisałabym się na jakiś kurs tańca, ale...to chyba nie ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Jak już piszemy o swoich fitnessowych marzeniach to powiem, że mi się marzy squash
![]() ![]() Kurs tańca, mmmm. Też o tym myślałam, ale jestem kompletnie nierytmiczna ![]()
![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Oj inch, ja też na kurs tańca chętnie, najlepiej hiphop albo new jazz... ale to raczej strefa marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
jak to sie stało ze nie widzialam wczesniej tego watku
![]() uwielbiam biegac, zawsze ok 10 km dziennie, rano. bede podczytywac watek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się zorientować czy cos takiego jest z krakowie i jaka jest cena. Aga79 witamy i pozdrawiamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie to chyba powinnam się cieszyć, bo wygrałam tą walkę ![]() Dresiki to tzw. malie - spodnie treningowe do Capoeiry sprowadzone z Brazylii. Uwielbiam je, są niesamowicie wygodne, a na dodatek mają takie śmieszne kółko wszyte w kroku, które sprawia, że można bez obawy robić szpagat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym bardzi ladnie CI w nowej fryzurce ![]() ![]() Teraz wrocilam z biegania i powiem,ze jednak znacznie bardziej lubie biegac w Polsce :/ Tutaj okropnie grube angielki patrza sie na mnie dziwnie,otyle dzieci jedzac kolejne hamburgery wykrzykuja "go,go",a jeden pan pokusil sie nawet o uwage "czemu taka szczuplutka dziewczyna w ogole biega?".Ludzie przejezdzajac samochodem sie na mnie patrza jak na zjawisko. Nie podoba mi sie to,ale i tak nie zamierzam przestawac ![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ile Można Schudnąć Dzięki Bieganiu?
Ja też od dzisiaj zaczynam jogging...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Ale się dziewczyny rozpisałyście
![]() Takietam wyglądasz bosko! Boska figura i długie włosy. Ja chyba nigdy takich nie zapuszczę - od dwóch lat walczę by przejść obecną długość .... Muszę Cię o coś zapytać - robiłaś to zdjęcie w Szkocji? ![]() ![]() Inch randkuje ![]() ![]() Już Ci wklejam linki: http://testosterone.pl/product_info.php?products_id=492 –zastanawiam się, czy on naprawdę na mnie działa, czy sobie to wmawiam – bo czuję ostrego „kopa”. Dla ciekawostki dodam, że na Tomka nie działał w ogóle (nawet w zwiększonej porcji ![]() A z tą kawą to było tak: dwukrotnie podchodziłam do nauki i za każdym razem robiłam sobie kawę. Po drugiej zamiast pobudzenia poczułam całkowite „zamulenie”. Może organizm się „odzwyczaił” ![]() Inch - jeszcze o jodze – jeśli dostanę się do szkoły to nie będzie możliwości zapisania się na zajęcia. Nie wiem nawet czy będzie możliwość opuszczania murów szkoły. Jak się nie uda (tfuuu) to zapiszę się na jakąś sztukę walki – zastanawiałam się nad judo. A jak będzie można to wezmę cały karnet na różne zajęcia i popróbuję również jogi. Ania właśnie to uczucie mięśni ze stali jest okropne. Mam siłę wewnętrzna, ale organizmu odmawia posłuszeństwa. Jak zmienisz fryzurkę to koniecznie się pokaż. ![]() Wiem, że ciemny kolor mnie postarza i najlepiej mi w bardzo jasnym blondzie. Ale od rozjaśniania chyba zmienił mi się kolor włosów i nie jestem w stanie osiągnąć „ulubionego” odcienia. Nie mówiąc już o tym, że włosy są w opłakanym stanie. Jakiś czas temu sama eksperymentowałam z włosami i doprowadziłam się do wyglądu kurczaczka. Żaden fryzjer nie chciał podjąć się ściągania koloru, wszyscy proponowali krótkie ścięcie włosów. Pasemka były jedynym wyjściem. Teraz jeszcze trochę widać żółć na końcach – mimo że ścięłam włosy.
![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zdjęcie zrobione zostało we Włoszech w Toskanii. To dom naszych znajomych i masz rację, jest niesamowity. Cały urządzony w starym stylu - kocham to miejsce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze jedno co do włosów (rety, jakie mamy plotkowe off topy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
I teraz zgodnie z tematem wątku - jutro rano postaram się wziąć aparat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
A ja sie nabawilam jakiejś kontuzji
![]() ![]() Wiem, muszę mieć buty do biegania zatem prosze nie krzyczeć ![]() Juz nawet mam fundusze na buty ![]() Wiem, że było nieo wcześniej o bucikach- dokladnie będę studiować- ale czy buty sportowe w Niemczech są tańsze niż w Polsce czy wręcz przeciwnie? Za tydzień będę znów w Niemczech więc mam szansę kupić ![]() No i mam ochote dziś biegać. A tu zonk ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Nie znam cen niemieckich, nic a nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie o cenach butów sportowych tez nie wiem nic a nic
![]() Ale o każdą inną ceną można mni pytać- zwłaszcza jeśli chodzi o kosmetyki ![]()
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Hmm, dziewczyny, a ja mam pytanie. Zaraz po porannym biegu bolała mnie pięta (ale nie od strony podeszwy stopy, tylko zewnętrzny jej bok). Myślicie, że to po prostu obtarcie, czy coś poważniejszego może być? Nie pytałabym, ale dalej to czuję! A biegałam o szóstej rano, czyli 11 godzin temu...
![]() I drugie pytanie, również zdrowotne, mam nadzieję, że okaże się iż hipochondryzuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Olaolam łapała Cię zadyszka. Zmniejsz tempo!! Koniecznie! I zaczynaj od b. wolnego truchtu.
Po drugie- widocznie źle stawiasz stopę przy bieganiu-są różne 'naleciałości'. Staraj się stawiać stopy na śródstopiu, technika biegu uchroni Cię przed kontuzją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do stopy - nie biegałam w butach do joggingu, bo takich nie mam. Wybrałam się w starych Salomonach, rewelacyjnie wygodnych, ale na dość twardej, choć giętkiej, podeszwie. Może i to jest powodem ![]() Tak czy inaczej, jutro będę o dwie rady mądrzejsza! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Olaola- czekam na sprawozdanie, jak sie biegało.
Zgodnie z obietnicą zdjęcie moich widoczków na wtorkowej trasie. Jeszcze ciepłe, sprzed 7 rano ![]() ![]() To trasa nieasfaltowa, dobiegam do niej po jakichś 5 km. Jest dość długa, wzdłuz Wisły. Trasa zmusza mnie do całkowitego skupienia, bo niestety jest "kontuzjogenna" ![]() Udało mi się jedną fotkę pstryknąc sobie, bardzo młodo wyszłam, aż sama się dziwię ![]() ![]() PS. Gdybym mogła Wam nagrać śpiew ptaków... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Iiiiiinch!
![]() ![]() I nie widać Twoich oczu ![]() Do twarzy Ci w czapce ![]()
![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ze zdziwieniem skonstatowałam dziś, że bolą mnie mięśnie... ramion!! Jak cudownie! Jeszcze mi ręce zeszczupleją przy tym bieganiu, mój wielki kompleks ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Inch, nawet BARDZO młodo wyszłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Nati, buty sportowe w Niemczech są dużo tańsze niż w Polsce, zwłaszcza teraz - zaczyna się sezon przecen, no i Adidas zawsze jest tańszy, bo to przecież niemiecka firma. I wybór jest moim zdaniem większy, tzn. tych przecenianych, bo w zwykłych cenach to w sumie w Polsce tez dużo jest. Tak że ja na Twoim miejscu szukałabym tam. Warto połazić po niesportowych sklepach, zdarzają się pojedyńcze pary dobrych firmowych butów taniej niż w specjalistycznych miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Inch śliczną masz trasę, zazdorszczę Ci
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Świetny wątek...wizaż czytuję od dawna ale ten wątek jakoś przeoczyłam..
Uwielbiam bieganie..w zimie na bieżni a w lecie na dworze...teraz przez jakiś czas mieszkam w Szwecji a tu jest raj dla biegaczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Tratata, Specjalnie zmniejszyłam zdjęcie
![]() Właśnie tak młodo wyszłam, że chyba sprzedam ten patent siostrze, która walczy z przemijającą młodością ![]() ![]() Midi, buraka nie widać, bo to był dopiero tak gdzieś z 10 km, więc nie było po czym ![]() I jeszcze jedno -do Szatynki: dziękuję za komplement ![]() ![]() Rety, zasiedziałam się. Lecę dziś do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.