|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2020 😍
Ja życzę sobie i Wam wszystkim żeby ten rok 2020 był dla nas szczęśliwy
![]() A postanowień nie robię bo nigdy nic z tego nie wychodzi.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Poproszę o dopisanie po pierwszej wizycie u gina jak już będę miała pewność co i jak .Ja postanowienie mam jedno- przetrwać następny rok w miarę dobrej formie i nie zwariować Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę szczęśliwego Nowego Roku
![]() Ja dzisiejszy wieczór spędzam sama z córką bo mąż poszedł właśnie do roboty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2020
Mój też dziś w pracy, sylwestra spędzam z mamą.
![]() Ode mnie dla Was też najlepsze życzenia, przede wszystkim zdrowia dla Was i dzieci oraz szczęśliwych, donoszonych ciąż. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Można dołączyć ?
Na początek: Lat 28, pierwsza ciąża. Tp 20.08.2020. 27.12 miałam wizytę u ginekologa wtedy 6t1d, widoczne bijące serduszko Z okazji Nowego Roku wszystkim życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań w 2020
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Silumin
jak lekarka kazała się nie martwić to jej posłuchaj ;-) Piękny termin narodzin 20.08.20, mam świra na punkcie liczb ;-) sama urodziłam idealnie w terminie więc tego Ci życzę
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy ten sam termin i tez 27.12 zobaczyłam serduszko ![]() Ja mam bolące piersi ale mdłości praktycznie wcale. Niby się powinnam cieszyć ale wiadomo jak jest... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Ja córkę urodziłam 28.07, a termin miałam na 05.08, wydaje mi się, że chyba lepiej urodzić trochę wcześniej, niż później, końcówka ciąży, szczególnie latem, daje w kość
![]() Ja się czuję nędznie, ciągłe mdłości, jakieś zawroty głowy i inne słabości, mam nadzieję, że za jakiś czas poczuję się lepiej. Ja, oczywiście, również życzę Wam wszystkiego co najlepsze w 2020 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny A macie już wybrane szpitale w których chcecie rodzić? Ja kompletnie nie wiem gdzie, chodzę do lekarki prywatnie powiedziała mi że ta decyzję zostawia rodzicom. I ciągle szukam jakiś opini o szpitalach wkoło. Jak to jest u Was ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny najlepszego na ten nadchodzący Nowy Rok
🥳 🥂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, urodziłam 18 grudnia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
W każdym razie jestem po wizycie, serduszko bije ciąża jest młodsza o tydzień. Tp wg usg wypada na 15.08. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dziewczyny, wszystkiego najlepszego na ten nadchodzący rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
To może i ja się dołączę
rocznikowo 33 lata, pierwsza ciąża, tp 08.08.2020 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak samopoczucie? U mnie nawet ok Jak nie mam mdłości to mam straszny apetyt.. A jak mam mdłości to tez muszę coś zjeść, żeby mi przeszło;-)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś od rana jestem okropnie senna. Mdłości też mnie męczą od wczoraj. Moja mama się martwiła, że wczoraj i dziś wymiotowałam, a to przecież normalne.
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie czuje jak na kacu ... ale to chyba ze zmeczenia bo bylismy w domu dopiero o 4:30
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha! Identycznie jak ja:p tez wrocilismy 4:30... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Ja przez ostatnie dni miałam mdłości o dziwo dzisiaj jest w miarę ok, oby tak zostało bo jutro już wracam do pracy bo urlopie więc chciałabym jakoś przeżyć dzień
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
My mieliśmy iść, ale mąż sam poszedł, ja prawdopodobnie mam grypę. Jutro mam lekarza dopiero, bo nic się nie dało wcześniej. Zresztą dopiero jutro miałam wracać do pracy. Na razie gorączki nie mam szczególnej i zbija się apapem, to może nie będzie tragedii. Zaraziłam się na spotkaniu rodzinnym - rodzice mieli kontakt z dzieckiem z grypą, ale nalegali, żeby się spotkać, bo im nic nie jest. To nic im nie było w niedzielę, we wtorek latali po lekarzach. Jeszcze nie wiedzą, to też nie chciałam odstawiać histerii, a trzeba było
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też jeszcze nikt nie wie poza mężem;-)
|
#744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już powiedziałam mamie, najbliższym znajomym oraz w pracy.
W pracy już nie chciałam dłużej ukrywać, dogadałam się z szefem, żebym już nie przychodziła na rano do pracy, no i wiadomo - muszę się oszczędzać, nie dźwigać. I wydaje mi się, że już zaokrąglił mi się brzuch. Pod szerszymi swetrami jeszcze nie widać, ale w opiętych rzeczach już się uwidocznił.
|
#746 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- My powiedzieliśmy w święta rodzinie najbliższej a dziś przy okazji życzeń noworocznych najbliższym znajomym. A w ogóle wczoraj moja koleżanka urodziła synka Ja, żeby nie zapeszać, nie czuję się źle. Mam ochotę więcej leżeć, odpoczywać, tyle że przy dziecku, to dość ciężkie. Noce też roznie wyglądają. Mąż ma wolne do 06.01, więc więcej czasu spędza z synkiem teraz niż ja. Muszę jutro umówić badania prenatalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
My powiedzielismy rodzinie bliskiej i najblizszym przyjaciolom. Wyszlam z zalozenia ,ze nawet jak odpukac cos zlego sie wydarzy to przyda mi sie ich wsparcie.
A no i moj manager wie bo poki co jestesm na l4 do 22 stycznie ze wzgledu na krwiaki podkosmowkowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze normalnie pracuję. Nie pracuje fizycznie, więc na razie nie mówię nic w pracy.
Nie mówiliśmy jeszcze nikomu, bo na razie sami chcemy się oswoić, nacieszyć tym szczęściem bez porad, specjalnego traktowania itd. Tego jeszcze będzie pewnie po kokardę;-) I dobrze, ale ten czas teraz też jest wyjątkowy ![]() W wigilię było więcej osób niż tylko najbliższą rodzina, więc się wstrzymaliśmy. Zaraz kolejna rodzinna impreza w niedzielę. Chciałabym powiedzieć jakoś w okolicach dnia babci i dziadka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#749 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
można do was dołączyć??? Taqk naprawdę podczytuję Was od dłuższego czasu ![]() Mam 33 lata i jest to moja druga ciąża. Syn ma 4 lata. Termin porodu mam na 04.08. Umówiona jestem na prenatalne 20.01. Biorę duże dawki luteiny ze względu na dość dużą torbiel na jajniku Ja jestem w grupie tych co mają mdłości..... od południa do nocy... Ae do pracy jeszcze chodzę |
|
|
|
#750 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie! Witaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
My wyszlismy z takiego samego zalozenia. No ja l4 mam ze wzgledu na bole brzucha - biore duphaston i magnez do tego lek na tarczyce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

.
.

🥂

ciąża jest młodsza o tydzień. Tp wg usg wypada na 15.08.