![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Spotykam się z facetem czekającym na rozwód
A czemu ten wątek się ciągnie, mimo, że autorka poprosiła o zamknięcie? Dwie moderatorki przyszły i poszły. Teraz sypią się tylko uszczypliwe komentarze, które nic nie wnoszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jaki musiałby być podany powód, by prośbę uznano. Może, jakaś podpowiedz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
przeciez powiedziala ze chce zamknac, wiec watek powinien byc zamkniety. nie ma powodu na ten festiwal domyslow.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
wg mnie to wystrczajacy powod.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Konto usunięte
|
Moderatorka zapytała czy chce zamknąć wątek czy tylko napisała „zamknijmy temat” bo nie chciała o czymś tam pisać. Ale wątek pozostawia nadal otwarty
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Już dawno było ogłoszone, że wątki nie będą zamykane tak o, bo się autorom nie podobają odpowiedzi i żeby się zastanowić czy się chce takowy w takim razie zakładać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
BAN stały
|
Po co zamykać? Autorka w końcu zostanie prze misia sprowadzona na Ziemię. Niech wtedy będzie miała miejsce na opisanie sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
BAN stały
|
Od kiedy watki na intymnym sa zamykane na zawolanie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2020-09-22 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Rowniez zycze Ci powodzenia autorko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Konto usunięte
|
Ja też Ci życie powodzenia Autorko.
W przeciwieństwie do innych osób ,ja nie widzę nic niestosownego w zachowaniu tego faceta , jest w trakcie rozwodu więc nie może pozwolić sobie na bliższe relacje z innym kobietami do czasu aż będzie formalnie rozwiedziony. Jeśli rozwiązanie sprawy to kwestia miesiąca czy dwóch to bym się wstrzymała z wyciąganiem pochopnych wniosków co do jego intencji. Moja mama gdy się rozwodziła to też radziłam jej żeby dała sobie spokój na ten czas z facetami i poczekała na to aż będzie formalnie osobą wolną. Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2020-09-23 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
BAN stały
|
[1=54ce3fbc88f185a30110098 9ca5a9ee48614e14d_61d6310 24e2fc;88155678]Ja też Ci życie powodzenia Autorko.
W przeciwieństwie do innych osób ,ja nie widzę nic niestosownego w zachowaniu tego faceta , jest w trakcie rozwodu więc nie może pozwolić sobie na bliższe relacje z innym kobietami do czasu aż będzie formalnie rozwiedziony. Jeśli rozwiązanie sprawy to kwestia miesiąca czy dwóch to bym się wstrzymała z wyciąganiem pochopnych wniosków co do jego intencji. Moja mama gdy się rozwodziła to też radziłam jej żeby dała sobie spokój na ten czas z facetami i poczekała na to aż będzie formalnie osobą wolną.[/QUOTE] Przecież on z nią sypia! Regularnie się widują. O czym ty mówisz w ogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Spotykam się z facetem czekającym na rozwód
[1=54ce3fbc88f185a30110098 9ca5a9ee48614e14d_61d6310 24e2fc;88155678]Ja też Ci życie powodzenia Autorko.
W przeciwieństwie do innych osób ,ja nie widzę nic niestosownego w zachowaniu tego faceta , jest w trakcie rozwodu więc nie może pozwolić sobie na bliższe relacje z innym kobietami do czasu aż będzie formalnie rozwiedziony. Jeśli rozwiązanie sprawy to kwestia miesiąca czy dwóch to bym się wstrzymała z wyciąganiem pochopnych wniosków co do jego intencji. Moja mama gdy się rozwodziła to też radziłam jej żeby dała sobie spokój na ten czas z facetami i poczekała na to aż będzie formalnie osobą wolną.[/QUOTE] Oczywiście, ze może sobie pozwolić. Jeśli rozwód ma być bez orzeczenia o winie, to nowe związki rozwodzących się ludzi nie maja znaczenia. Wręcz przeciwnie - nowy związek (rozpoczęty jednak po podjęciu decyzji o separacji) zwykle dla sądu jest argumentem za tym, ze nastąpił calkowty rozpad pożycia. Mąż obecny TŻ rozwodził się z żoną, kiedy go poznałam, od pół roku byli w separacji, nigdy nie było żadnego ukrywania a tym bardziej takich żałosnych cyrków, jakie uskutecznia „partner” autorki. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Moim zdaniem facet z zasadami . Najpierw sprzata caly bajzel w swoim zyciu,jaki bylo w tym przypadku nie udane malzenstwo. Czyli rozwodzi się. A pozniej szuka kogoś do zwiazku... A nie- jeszcze sie nie rozwiodl, ale sie rowziedzie. jeszcze nie chce zawiazku , ale sie z kims spotyka. Nie dla mnie to typowo nie jest facet z zasadami.
![]() |
![]() |
#737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście ze nie jest bo chciałby mieć ciastko i zjeść ciastko .Ja jestem przekonana ze nie ma żadnego rozwodu i autorka zostanie wieczną narzeczoną żonatego mężczyzny . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie rozpoczęcie nowego związku przed rozwodem jest ok, dla Ciebie nie. I super. Tylko ze tu facet najpierw sobie jakieś zasady ustalił, a potem uznał, że jak urlop to już nie i można je sobie zmienić, nowe zasady ustalić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;88164614]Nie no, myślę, że zasady są takie, jakie ktoś sobie sam ustali i się ich trzyma, jakie by nie były.
Dla mnie rozpoczęcie nowego związku przed rozwodem jest ok, dla Ciebie nie. I super. Tylko ze tu facet najpierw sobie jakieś zasady ustalił, a potem uznał, że jak urlop to już nie i można je sobie zmienić, nowe zasady ustalić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] z tym sie zgadzam. Poznali sie w lutym przez internet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Termin rozprawy został wyznaczony na listopad
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Tak. Nie wiem czemu ale sama się tym denerwuje ;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A na tym weselu byliście? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Byliśmy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
U mojej koleżanki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.