![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------[/SIZE=1] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jeśli chodzi o pracę ja wyznaje zasadę dbaj o swój tyłek jak ty o niego nie za dbasz to nikt tego nie zrobi. A już na pewno nie pracodawca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Kruszyna, ale chcesz odejść z pracy czy iść na l4? Bo to właściwie nie powinien być twój problem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Zgadzam się z Ashya. Nie wiesz jak pracodawca się zachowa gdy dowie się o Twoich planach. Tak jak dziewczyny mówią, trzeba myśleć o sobie. Równie dobrze mogłabyś nie planować dziecka, nagle wpaść i też zostawiła byś szefa z niedoświadczonymi pracownikami. To nie jest Twój problem moim zdaniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Problem jest bardziej skomplikowany, bo to rodzinna firma..... A mój ojciec jak to facet, niekoniecznie zrozumie. Jednej strony chce z nim pogadać, żeby wszystko było jasne, z drugiej strony..... A jak uniesie się duma.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#725 |
Raczkowanie
|
To tym bardziej.
Ale co znaczy że uniesie się dumą? Że dziadkiem zostanie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na tym forum nie usłyszysz tego na codzień, ale gratki za jedna kreskę ![]() Cytat:
Ps. pracodawcy są różni i różnie mogą zareagować. Na którymś z wątków czytałam że szef jeden z dziewczyn wprost powiedział, że szukają kogoś ale nie na zastępstwo a za nią. Umowa na czas określony, więc sajonara. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A to takie buty. No to faktycznie ciężki temat. Wszystko zależy od tego jakie masz relacje z ojcem i jaki ma charakter... A jak zobaczysz II kreski, to zawsze możesz powiedziec, że nie planowaliscie a się przydarzyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-09-01 o 12:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaa wszystkich szefo przebadał ![]() Kruszyna jeśli to tata to .. Hmmm no jak dla mnie powinien byc najszczęśliwszy na ziemi.. przecież to tylko firma , a ty jesteś jego córka, a to jego wnuk , rodzina się liczy a nie firma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Znów mi nie wyświetlało poprzedniej strony
![]() Shadow, po raz pierwszy można tu napisać gratki jednej krechy ![]() Miłego dnia dziewczyny! Jakoś ostatnio nikt nie testuje? 🤔 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Nooo Heheh jak narazie cisza z testowaniem :P
Ja właśnie mojej kumpeli z współpracuje powiedzialam ze się staramy już ale ona i tak wiedziała ze po ślubie mieliśmy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój piesek też rano nie chciał wyjść na spacer. Musiałam ją ciągnąć. Zrobiła szybko pod klatką i od razu wbiegła od bloku. Księżniczka ![]() Też macie takie myśli, że jak się nie udało wam zajść za pierwszym, drugim i kolejnym razem to nie ma już szans, żeby się udało bez leków? Ja jakoś w tym tygodniu mam takie myśli. Niby się czyta, że zdrowa para powinna się starać 12 miesięcy, ale jakoś mi się to nie widzi. Czytałam ostatnio na jakimś forum ankietę i 50 procent kobiet zaszło w pierwszym cyklu, potem 20 procent w drugim i 20 w trzecim i potem to już były bardzo małe procenty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Sherlook, ja też mam właśnie takie obserwacje, że jednak jak w tych pierwszych 3 cyklach się nie uda to później jest bujanie z lekami.
Mnie gin powiedział, że jak w ciągu 6 miesięcy się nie uda to wtedy mamy przyjść i będą wdrażane jakieś leki, dlatego jestem mocno sfrustrowana, że to już 4 cykl, a młodsza się nie robię. Właściwie to mąż ma w niedzielę urodziny to może w sobotę zatestuję - jest sens na tydzień przed @ ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | ||
...
|
Cytat:
![]() To u nas już dorosły pan pies. Końcem października skończy 6 lat, a nadal zachowuje się jak duży szczenior albo śpi ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Hej dzień dobry w ten ponury wtorek
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio mi się obilo o uszy że w życiu człowieka są skoki co pół roku. Tak jak u mnie w marcu było do bani bo bylo # to teraz we wrześniu powinno być dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#734 |
Raczkowanie
|
U mnie większość koleżanek albo wpadła, albo udało im się zajść w pierwszym cyklu. Nie wiem czy to akurat zbieg okoliczności czy ma jakiś wpływ, ale żadna z nich nie brała tabletek anty. Za to jedna koleżanka, która była na tabletkach, zaszła w ciążę pół roku po odstawieniu a z drugim dzieckiem zaszła w pierwszym cyklu po powrocie @ po porodzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prosze nie robić testów potajemnie i przyznać się która jest najbliżej terminu @?? ![]() Cytat:
a) mam niedrozne jajowody i trzeba HSG lub laparoskopii b) nie mam owulacji I pomimo, że staram się myśleć pozytywnie i jednak mam nadzieję, to z tyłu głowy siedzi a lub b. Cytat:
![]() Hmm no trochę wcześnie na testy. Już chyba lepiej betę sprawdzić. Cytat:
![]() A moje za to wodę (jezioro, rzeke, strumyk) uwielbiaja. Od razu wbiegaja po brzuszek i się ganiają nawzajem ![]() ![]() ![]() Co do deszczu, to jednej (wariatka z charakteru) to absolutnie nie przeszkadza, a za to druga (spokojny ma charakter), jak ją ciagalam ostatnimi dniami po dworze w deszczu, to tylko taki smutny wzrok: dlaczego mi to robisz. I żeby ja rano teraz z łóżka wyciągnąć na spacer to trzeba na ręce i do przedpokoju żeby szelki ubrać. Księżniczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() Kurcze, bardzo mi się Twoja teoria o przeskokach podoba ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
safie, a jak długie masz cykle? Tydzień przed @ to raczej beta by mogła już coś tam wyjść, ale test to nie sądzę 🤔
A dziewczyny powiedzcie mi, miałyście kiedykolwiek delikatne różowe plamienie w dniu owu? Ja nigdy w życiu u siebie tego nie zauważyłam, a wczoraj akurat tak. Jajnik mocno mnie naparzał rano, a popołudniu przez ok 4h miałam takie nitki krwi. Jak na złość jak starania, to nie występujące wcześniej rzeczy i się trochę martwię... Na początku myślałam, że to od działania 🔥, ale akurat minęła już ok doba od ostatnich przytulanek. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#738 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
MoszKa88, kurczę wczoraj dopiero był 13dc, więc na zagnieżdżenie zdecydowanie za wcześnie 🤔 Osiwieję przez te starania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Około 27 - 29 dni, a już myślałam, że będę mieć prezent na urodziny ![]() Ja owulacji też nie czuję, albo nie potrafię tego zaobserwować. W sobotę trochę podbrzusze mnie pobolewało, ale tylko przez chwile Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wg pierwszy raz się spotykam z plamieniem przy owulacji ![]() Cytat:
Ciężko jest Ci cokolwiek poradzić, ale jedno jest pewne, jeśli zajdziesz w ciążę liczysz się Ty i maleństwo. W zwykłej firmie, mając tak stresującą pracę, nie chcąc zaszkodzić dziecku, poszłabyś na zwolnienie. Możesz powiedzieć ojcu, że się staracie. Ale kluczowe jest, co tak naprawdę zrobisz jeśli się okaze, że w tym cyklu się udalo? Musisz być silna psychicznie i wytrzymać utyskiwania i nerwy Ojca, bo tu już nie tylko o Ciebie będzie się rozchodzilo. A on jako prowadzący własna firmę powinien mieć plan B na takie sytuacje. Ciężko oczekiwać, że poświęcasz siebie i dziecko żeby ojcu zmartwień nie przysparzac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie można się tylko poddawać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
![]() Boże daj zobaczyć te upragnione dwie kreski 😪w ogóle jakoś tak dola dziś mam ... Hmm ale 2 dc. To tak normalką |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
MoszKa88, standardowo 26-27 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
ja dużo czytałam ze to normalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.