Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-01-04, 18:30   #721
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Aleksa masz chyba mocne plecy jesli tak, to graty ze tak Cie dopieszczono dlugim terminem
Mówisz? Nie wykorzystywałam tych kodów, bo kiedyś miniaturka olejku arganowego mnie nic a nic nie kusiła, ale że udało mi się upolować duży żel szarlotkowy, to przecież nie mogłam puścić takiego "gołego" zamówienia. W końcu jakikolwiek kod jest lepszy niż żaden a że teraz prezentem jest żel UMAJ, to wyszło fajne grażyńskie zamówienie
Stary 2021-01-04, 19:00   #722
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Baaardzo długo ja teraz w grudniu zrealizowałam dwa kody - z 2020 i 2019r.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super pomysł! Ja właśnie sprawdziłam swój kod urodzinowy sprzed prawie roku i nadal działa. Chyba wykorzystam.

SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-04, 19:32   #723
Juneczka20
Raczkowanie

Skoro YR nas podczytuje wkleję tutaj kopię maila, którego do nich naskrobałam przed chwilą. Miarka się jak dla mnie przebrała na przestrzeni ostatnich miesięcy. Myślicie, że doczekam się w ogóle odpowiedzi?

" Witam,
W dniu 12.12.2020 złożyłam zamówienie internetowe numer PL4VPIxxxxxx. Do zamówienia według oferty i kodu rabatowego, z którego skorzystałam miałam otrzymać prezent niespodziankę, tj. "prezent niespodzianka o wiosennym zapachu 100ml", którym była woda toaletowa Hello Printemps, jak też otrzymała moja przyjaciółka. Ja nie otrzymałam prezentu w ogóle, a po telefonach z upomnieniem mleczko niezgodne z przedstawionym opisem. Czuję się oszukana otrzymaniem tańszego zamiennika.
Kolejną sprawą jaką chciałam poruszyć jest zamówienie z 09.12.2020 click&collect PL4VPIxxxxxx na kwotę 19,91zł. Zamówienie widnieje jako przetwarzane, wciąż nie uzyskałam zwrotu środków za niego po anulacji. Panie na infolinii odpowiadają, że takie zamówienie w ogóle nie istnieje w waszym systemie. Gdzie więc przepadło?
Zamówienie PL4VPIxxxxxx na kwotę 160,87zł☠zostało również anulowane, tutaj wykorzystałam 400 punktów na rabat, również prosiłam telefonicznie o zwrot punktów, miały się pojawić w ciągu paru dni.
Pragnę również poruszyć kwestię waszej realizacji zamówień click&collect, z którą miałam do czynienia w miesiącu wrzesień, gdzie jeździłam wykorzystując moje paliwo i czas przez parę dni po całej Warszawie, a wciąż nie mogłam odebrać zamówień z przyczyn nieznanych. Nikt nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi, Panie w sklepach stacjonarnych☠odsyłały☠na infolinię, infolinia do sklepów stacjonarnych.
Jestem rozżalona, sfrustrowana traktowaniem, waszą polityką firmy i brakiem konsekwencji. Nie zliczę telefonów, które wykonywałam na waszą infolinię, za każdym razem słysząc uspokojenia i obietnice o przekierowywaniu spraw do odpowiednich działów. Nerwów i środków za telefony i oczekiwanie na sensowną odpowiedź również nie mogę zliczyć. Jestem, a raczej byłam waszą klientką od przeszło 7 lat i z zaniepokojeniem obserwuję to co się dzieje.
Od tylu lat polecałam☠znajomym oraz na swoich profilach społecznościowych wasze produkty, byłam wierną klientką ze statusem VIP (który swoją drogą jak się okazuje w praktyce również nie za wiele ma do zaoferowania...) wydając również w ofertach katalogowych i stacjonarnie tysiące złotych.
Przykro mi, że osoby, które z mojego polecenia zostały waszymi klientami zarzucają mi teraz nieszczerość i również są niezadowolone.W celu ewentualnej weryfikacji podaję numer klienta:xxxxxxxx☠
Sprawa w moim odczuciu nie może tak pozostać, oczekuję waszego działania, rozwiązania moich problemów i w końcu reakcji!
Z poważaniem,
xyz "
Juneczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-04, 19:45   #724
Luna1818
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Juneczka20 Pokaż wiadomość
Skoro YR nas podczytuje wkleję tutaj kopię maila, którego do nich naskrobałam przed chwilą. Miarka się jak dla mnie przebrała na przestrzeni ostatnich miesięcy. Myślicie, że doczekam się w ogóle odpowiedzi?

" Witam,
W dniu 12.12.2020 złożyłam zamówienie internetowe numer PL4VPIxxxxxx. Do zamówienia według oferty i kodu rabatowego, z którego skorzystałam miałam otrzymać prezent niespodziankę, tj. "prezent niespodzianka o wiosennym zapachu 100ml", którym była woda toaletowa Hello Printemps, jak też otrzymała moja przyjaciółka. Ja nie otrzymałam prezentu w ogóle, a po telefonach z upomnieniem mleczko niezgodne z przedstawionym opisem. Czuję się oszukana otrzymaniem tańszego zamiennika.
Kolejną sprawą jaką chciałam poruszyć jest zamówienie z 09.12.2020 click&collect PL4VPIxxxxxx na kwotę 19,91zł. Zamówienie widnieje jako przetwarzane, wciąż nie uzyskałam zwrotu środków za niego po anulacji. Panie na infolinii odpowiadają, że takie zamówienie w ogóle nie istnieje w waszym systemie. Gdzie więc przepadło?
Zamówienie PL4VPIxxxxxx na kwotę 160,87zł☠zostało również anulowane, tutaj wykorzystałam 400 punktów na rabat, również prosiłam telefonicznie o zwrot punktów, miały się pojawić w ciągu paru dni.
Pragnę również poruszyć kwestię waszej realizacji zamówień click&collect, z którą miałam do czynienia w miesiącu wrzesień, gdzie jeździłam wykorzystując moje paliwo i czas przez parę dni po całej Warszawie, a wciąż nie mogłam odebrać zamówień z przyczyn nieznanych. Nikt nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi, Panie w sklepach stacjonarnych☠odsyłały☠na infolinię, infolinia do sklepów stacjonarnych.
Jestem rozżalona, sfrustrowana traktowaniem, waszą polityką firmy i brakiem konsekwencji. Nie zliczę telefonów, które wykonywałam na waszą infolinię, za każdym razem słysząc uspokojenia i obietnice o przekierowywaniu spraw do odpowiednich działów. Nerwów i środków za telefony i oczekiwanie na sensowną odpowiedź również nie mogę zliczyć. Jestem, a raczej byłam waszą klientką od przeszło 7 lat i z zaniepokojeniem obserwuję to co się dzieje.
Od tylu lat polecałam☠znajomym oraz na swoich profilach społecznościowych wasze produkty, byłam wierną klientką ze statusem VIP (który swoją drogą jak się okazuje w praktyce również nie za wiele ma do zaoferowania...) wydając również w ofertach katalogowych i stacjonarnie tysiące złotych.
Przykro mi, że osoby, które z mojego polecenia zostały waszymi klientami zarzucają mi teraz nieszczerość i również są niezadowolone.W celu ewentualnej weryfikacji podaję numer klienta:xxxxxxxx☠
Sprawa w moim odczuciu nie może tak pozostać, oczekuję waszego działania, rozwiązania moich problemów i w końcu reakcji!
Z poważaniem,
xyz "
O ja Cię kręcę...
Ale masz pecha z tymi zamówieniami
Wkurzyłabym sie ostro! Ewidentnie lecą sobie w kulki, nie zostawiaj tak tego
Luna1818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-04, 20:08   #725
rinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Super pomysł! Ja właśnie sprawdziłam swój kod urodzinowy sprzed prawie roku i nadal działa. Chyba wykorzystam.

Hahahaha A ja byłam na tyle głupia że usunęłam maila z kodem czyszcząc skrzynkę mailową we wrześniu, bo przecież nieważny
rinah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 08:23   #726
amy93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Juneczka20 Pokaż wiadomość

" Witam,
Zamówienie PL4VPIxxxxxx na kwotę 160,87złzostało również anulowane, tutaj wykorzystałam 400 punktów na rabat, również prosiłam telefonicznie o zwrot punktów, miały się pojawić w ciągu paru dni.
Pragnę również poruszyć kwestię waszej realizacji zamówień click&collect, z którą miałam do czynienia w miesiącu wrzesień, gdzie jeździłam wykorzystując moje paliwo i czas przez parę dni po całej Warszawie, a wciąż nie mogłam odebrać zamówień z przyczyn nieznanych. Nikt nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi, Panie w sklepach stacjonarnychodsyłałyna infolinię, infolinia do sklepów stacjonarnych.
Od tylu lat polecałamznajomym oraz na swoich profilach społecznościowych wasze produkty, byłam wierną klientką ze statusem VIP (który swoją drogą jak się okazuje w praktyce również nie za wiele ma do zaoferowania...) wydając również w ofertach katalogowych i stacjonarnie tysiące złotych.
Przykro mi, że osoby, które z mojego polecenia zostały waszymi klientami zarzucają mi teraz nieszczerość i również są niezadowolone.W celu ewentualnej weryfikacji podaję numer klienta:xxxxxxxx
Z poważaniem,
xyz "
Przekażą do odpowiedniego działu i tyle. U mnie już parę takich wiadomości czeka i chyba się nie doczeka odpowiedzi. Z click and collect też miałam problemy, kilka dni przetwarzali, na infolinii mówili że sklep za to odpowiada, sklep natomiast nic nie dostał. Mieli z infolinii oddzwonić jak coś ustalą i czwarty miesiąc czekam

Dostałam też ulotkę urodzinową ze stacjo, -50 poza ZP, prezent niespodzianka i 300(!) pkt za dowolny zakup (bez limitu kwoty). Niestety realizacja tylko w stacjonarce, a szkoda bo na koronaszoping się nie wybieram, a do samego rosia nie pojadę

amy93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 09:25   #727
kotova
Raczkowanie

No właśnie moja sprawa z niezgodnością oferty na ulotce styczniowej a tym co wychodzi w sklepie online też została ponoć skierowana do innego działu i też obawiam się, że się to tak skończy. Jednak zamierzam po 5 dniach roboczych jak nie dostane odp, napisać im, że kieruję sprawę UOKiK i Wam też to polecam. To nic nie kosztuje a może się jakimś cudem zreflektują. Bo zauważyłam, że YR wyraźnie idzie w "influencerów" oznaczanie na insta, jakieś dodatkowe herbatki, worek plecak też widziałam w relacjach na długo przed dostępnością w sklepie i wiele innych przykładów. A zwykły szary klient nawet jak ma GOLDa już nic dla nich nie znaczy...
kotova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-01-05, 10:45   #728
amorito
Amorito

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
graty. ze tez ja nie mam takich odkryc
ani ja
amorito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 11:04   #729
rinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotova Pokaż wiadomość
No właśnie moja sprawa z niezgodnością oferty na ulotce styczniowej a tym co wychodzi w sklepie online też została ponoć skierowana do innego działu i też obawiam się, że się to tak skończy.
Nie wiem jak Ty, ale mi się pomadki duplikowały po dodaniu kodu. Każde kolejne odświeżenie koszyka lub próba usunięcia ponownie duplikowało ilość Wątek rozmowy między mną na YR ciągnie się od tygodnia, a ja nie dostałam rozwiązania poza "proszę wyczyścić ciasteczka" co oczywiście nic nie dało. Czekałam na złożenie zamówienia i akurat w międzyczasie zniknęła płukanka z malin Tej drugiej ulotki pocztą nie dostałam, pewnie "za karę" że za często piszę na BOK no ale jak zamawiam miniaturkę Cuir de Nuit w bombce na prezent a dostaję Garden Party to jak mam nie napisać do nich
Stary 2021-01-05, 13:55   #730
kotova
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rinah Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Ty, ale mi się pomadki duplikowały po dodaniu kodu. Każde kolejne odświeżenie koszyka lub próba usunięcia ponownie duplikowało ilość Wątek rozmowy między mną na YR ciągnie się od tygodnia, a ja nie dostałam rozwiązania poza "proszę wyczyścić ciasteczka" co oczywiście nic nie dało. Czekałam na złożenie zamówienia i akurat w międzyczasie zniknęła płukanka z malin Tej drugiej ulotki pocztą nie dostałam, pewnie "za karę" że za często piszę na BOK no ale jak zamawiam miniaturkę Cuir de Nuit w bombce na prezent a dostaję Garden Party to jak mam nie napisać do nich
Wiesz co u mnie chodzi o to, że na styczeń dostałam ulotkę, w której było napisane, że zestaw argan z kosmetyczką mam za zakupy od 39 zł i 200 pkt klubowych za dowolny zakup. Po wpisaniu kodu z ulotki oferta jest taka jak w mailingu czyli zestaw od 69 zł i 100 pkt przy zakupie 3 kosmetyków. Gdzieś tu wklejałam odpowiedź z BOKU, że w skrócie zakupy online i stacjo to inne kanały dystrybucji. Co z tego jak na ulotce wyraźnie jest napisane: do wykorzystania online/telefonicznie/ w sklepie. Albo nie panują nad tym albo robią to z premedytacją, nie wiem w sumie co gorsze.
kotova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 13:57   #731
Aleksa_888
Wtajemniczenie

No i QNdA 50ml w starym opakowaniu zniknęło ze strony...
W nd chciałam kliknąć flakonik, to niby była jedna sztuka, dodawała się do koszyka, ale nie dało się złożyć zamówienia wczoraj tak samo, a dziś już nie ma szkoda
Ciekawe kiedy przecenią 30ml? Cena mogłaby być podobna do SEP 30ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-01-05, 14:02   #732
rinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotova Pokaż wiadomość
Wiesz co u mnie chodzi o to, że na styczeń dostałam ulotkę, w której było napisane, że zestaw argan z kosmetyczką mam za zakupy od 39 zł i 200 pkt klubowych za dowolny zakup. Po wpisaniu kodu z ulotki oferta jest taka jak w mailingu czyli zestaw od 69 zł i 100 pkt przy zakupie 3 kosmetyków. Gdzieś tu wklejałam odpowiedź z BOKU, że w skrócie zakupy online i stacjo to inne kanały dystrybucji. Co z tego jak na ulotce wyraźnie jest napisane: do wykorzystania online/telefonicznie/ w sklepie. Albo nie panują nad tym albo robią to z premedytacją, nie wiem w sumie co gorsze.
Aha... to może wysłali różne, ja dostałam właśnie tą "standardową" która też nie działa poprawnie. Ale tak, skoro piszą o stacjo/online/tel to niech się teraz nie wypierają :P
Stary 2021-01-05, 16:46   #733
Giwejra
Raczkowanie

kod ARGAN5 (1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 prezent niespodziankę, rękawice do demakijażu przy zakupie od 69 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać orientalny zestaw do ciała przy zakupie od 69 zł. (3) Rabat 50% na 1 dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnej sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (4) Rabat 50% na 2. dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Klient może otrzymać 100 punktów gratis przy zakupie min. 3 kosmetyków. (6) Klient może kupić zestaw: szampon i odżywka w promocyjnej cenie 29,90 zł (do wyboru spośród szamponów i odżywek w cenie regularnej 19,90 zł). (7) Klient może kupić 2 dowolne balsamy do ust 4,8 g w cenie 15,90 zł. Kod ważny do 31.01.2021 lub do wyczerpania zapasów. Promocje nie łączą się.
Giwejra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 17:01   #734
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
No i QNdA 50ml w starym opakowaniu zniknęło ze strony...
W nd chciałam kliknąć flakonik, to niby była jedna sztuka, dodawała się do koszyka, ale nie dało się złożyć zamówienia wczoraj tak samo, a dziś już nie ma szkoda
Ciekawe kiedy przecenią 30ml? Cena mogłaby być podobna do SEP 30ml
W wysylkowej tez już nie ma QNdA w starej szacie graficznej, przed chwilą próbowałam zamówić ehh
A W dodatku dostałam ofertę wysyłkową od 59 zl darmowa dostawa i serum jako gratis ( prezent spersonalizowany). No i zrezygnowałam z zamawiania póki co.

Coś jeszcze wycofują?
Aaa, widzę na tej ofercie ze tusz sexy pulp "wkrótce wycofany"
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 17:31   #735
pchelek831
Raczkowanie

Trafiłam z tym kodem argan 5.

Czekam na lepszy kod może coś na wale w tynki (walentynki,) coś fajnego będzie i pewnie uzupelnię zapas żeli do kąpieli dawno nie było 3 za 2 .

Wróciła świeczka jagodowa.

Ostatnio zapaliłam szarlotkę-mąz wchodzi i mówi szarlotkę pieczesz.

Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka
pchelek831 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 18:30   #736
fehn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Giwejra Pokaż wiadomość
kod ARGAN5 (1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 prezent niespodziankę, rękawice do demakijażu przy zakupie od 69 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać orientalny zestaw do ciała przy zakupie od 69 zł. (3) Rabat 50% na 1 dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnej sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (4) Rabat 50% na 2. dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Klient może otrzymać 100 punktów gratis przy zakupie min. 3 kosmetyków. (6) Klient może kupić zestaw: szampon i odżywka w promocyjnej cenie 29,90 zł (do wyboru spośród szamponów i odżywek w cenie regularnej 19,90 zł). (7) Klient może kupić 2 dowolne balsamy do ust 4,8 g w cenie 15,90 zł. Kod ważny do 31.01.2021 lub do wyczerpania zapasów. Promocje nie łączą się.
Żeby "klient" nie oszalał od tych prezentów

fehn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-05, 18:31   #737
Aleksa_888
Wtajemniczenie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88411334]W wysylkowej tez już nie ma QNdA w starej szacie graficznej, przed chwilą próbowałam zamówić ehh
A W dodatku dostałam ofertę wysyłkową od 59 zl darmowa dostawa i serum jako gratis ( prezent spersonalizowany). No i zrezygnowałam z zamawiania póki co.

Coś jeszcze wycofują?
Aaa, widzę na tej ofercie ze tusz sexy pulp "wkrótce wycofany"[/QUOTE]

Chyba dobrze się stało, że w końcu nie zamówiłam, bo to nie jest do końca mój zapach. Mam flakon i wystarczy

Cytat:
Napisane przez pchelek831 Pokaż wiadomość
Trafiłam z tym kodem argan 5.

Czekam na lepszy kod może coś na wale w tynki (walentynki,) coś fajnego będzie i pewnie uzupelnię zapas żeli do kąpieli dawno nie było 3 za 2 .

Wróciła świeczka jagodowa.

Ostatnio zapaliłam szarlotkę-mąz wchodzi i mówi szarlotkę pieczesz.

Chciałabym świeczkę szarlotkową

Jak pachnie ta jagodowa?
Stary 2021-01-05, 19:35   #738
rinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Giwejra Pokaż wiadomość
Wychodzi na to, że oferta ta sama co z ulotki. Oczywiście u mnie ogólnodostępny kod ARGAN5 również duplikuje te pomadki
Stary 2021-01-05, 20:12   #739
pchelek831
Raczkowanie

A to nie promocja 1+1 na kosmetyki do makijażu?

pchelek831 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-01-07, 10:13   #740
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Dostałam ofertę wysyłkową 9PYK1RA50 ważną do 31 marca. Darmowa dostawa powyżej 119zł. Prezent nr1 od 59zł jest spersonalizowany - ja mam Bois de Sauge 100ml (lub wybrany produkt z katalogu do 69zł). Prezent nr2 od 159zł naszyjnik swarovskiego i miniaturka 5ml Oui a l'Amour w nowym opakowaniu.
W tej ofercie jest QNdA 50ml w starym opakowaniu za 79zł, Naturelle 69zł, Nature Homme drzewo gwajakowe&jałowiec 75ml 55zł.
Oferta nie wchodzi jeszcze online.
Stary 2021-01-07, 13:48   #741
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna1818 Pokaż wiadomość
Gdybyś chciała to się podzielę oferta styczniowa bo mam 2 ale raczej nie będę korzystać.
Mam podobne postanowienie

Kusisz, ale podziękuję, bo połowicznie udało mi się skorzystać z tej oferty jak był błąd i kod z grudniowej ulotki wchodził jako styczniowy

Dostałam przed chwilą takiego SMSa:
"Gratulujemy! Na Twoim koncie jest ponad 600 pkt! Wymien punkty na rabat 90zl na 1 kosmetyk przy zakupie do 30.01. Dziekujemy, ze jestes z nami."

A na koncie klienta ważność moich punktów jeszcze przez rok

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-07, 14:27   #742
empress_theodora
Raczkowanie

Ja uwielbiam ich perfumy <3 zwlaszcza Pur Evidence (czy jakoś tak xD)
empress_theodora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-07, 14:45   #743
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Kusisz, ale podziękuję, bo połowicznie udało mi się skorzystać z tej oferty jak był błąd i kod z grudniowej ulotki wchodził jako styczniowy

"Gratulujemy! Na Twoim koncie jest ponad 600 pkt! Wymien punkty na rabat 90zl na 1 kosmetyk przy zakupie do 30.01. Dziekujemy, ze jestes z nami."

Tez to dostalam.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-01-07, 15:25   #744
KikiEs
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość

Też dostałam i zaczęłam się zastanawiać, czy nie planują zmieniać czegoś na gorsze...
KikiEs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-07, 16:00   #745
rinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KikiEs Pokaż wiadomość
Też dostałam i zaczęłam się zastanawiać, czy nie planują zmieniać czegoś na gorsze...
Oby nie, też dostałam tą wiadomość. Dopiero co złożyłam zamówienie i nie widziałam nic wartego wymiany za punkty Zamiast takich akcji powinni dodać filtr "zielony punkt" to by ułatwiało poszukiwania produktu który można zrabatować czymkolwiek
Stary 2021-01-07, 16:15   #746
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rinah Pokaż wiadomość
Oby nie, też dostałam tą wiadomość. Dopiero co złożyłam zamówienie i nie widziałam nic wartego wymiany za punkty Zamiast takich akcji powinni dodać filtr "zielony punkt" to by ułatwiało poszukiwania produktu który można zrabatować czymkolwiek
I ja dostałam taką wiadomość. Punktów mam ponad 1000, ale ważne jeszcze prawie rok.

Stary 2021-01-07, 18:32   #747
Vogue22
Raczkowanie

Ja też dostałam takiego smsa i sprawdzałam - do końca tego roku ważne punkty. A widzę że wy też dziewczyny nic nie wiecie . Jak będę mieć czas i nie zapomnę, to jutro podejdę do stacjonarki i zapytam. Może pracownice będą bardziej doinformowane
Vogue22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-07, 19:57   #748
love_figo
Raczkowanie

Mnie tak wkurzył ten SMS... dosyć, ze nie dostaje już żadnych ofert na maila, ulotkę może dostanę, w grudniu była. To jeszcze pewnie zmienia coś z tymi punktami bo za dużo narozdawali przy tych akcjach co były Np na pepperze :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
love_figo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-07, 20:09   #749
SilverMist
Rozeznanie

Kto ich wie... A może chodzi tylko o to, żeby przyciągnąć klientów do sklepów stacjonarnych. Za dużego powodzenia przy pozamykanych galeriach handlowych pewnie nie mają.

Stary 2021-01-07, 21:27   #750
umman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Kto ich wie... A może chodzi tylko o to, żeby przyciągnąć klientów do sklepów stacjonarnych. Za dużego powodzenia przy pozamykanych galeriach handlowych pewnie nie mają.
Moim zdaniem cos kombinuja z punktami... a odnosnie pepperow i tym podobnych akcji, no cóż..sklaniam sie ku tezie ze to sam Rosiek wrzucił te oferte na peppera zeby sciagnac nowych... bo pozbywali sie czegos co mieli w nadmiarze, tak jak zwykle jest z ich dziurami. Sa dopóki, doputy ten towar mają zbyć. Jakoś nigdy im nie przeszkadzało wyłączyć kodu w trakcie trwania oferty, nawet na 2 tygodnie przed końcem... rosiek kontroluje dziury i kody
umman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości