|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Skoro YR nas podczytuje wkleję tutaj kopię maila, którego do nich naskrobałam przed chwilą. Miarka się jak dla mnie przebrała na przestrzeni ostatnich miesięcy. Myślicie, że doczekam się w ogóle odpowiedzi?
" Witam, W dniu 12.12.2020 złożyłam zamówienie internetowe numer PL4VPIxxxxxx. Do zamówienia według oferty i kodu rabatowego, z którego skorzystałam miałam otrzymać prezent niespodziankę, tj. "prezent niespodzianka o wiosennym zapachu 100ml", którym była woda toaletowa Hello Printemps, jak też otrzymała moja przyjaciółka. Ja nie otrzymałam prezentu w ogóle, a po telefonach z upomnieniem mleczko niezgodne z przedstawionym opisem. Czuję się oszukana otrzymaniem tańszego zamiennika. Kolejną sprawą jaką chciałam poruszyć jest zamówienie z 09.12.2020 click&collect PL4VPIxxxxxx na kwotę 19,91zł. Zamówienie widnieje jako przetwarzane, wciąż nie uzyskałam zwrotu środków za niego po anulacji. Panie na infolinii odpowiadają, że takie zamówienie w ogóle nie istnieje w waszym systemie. Gdzie więc przepadło? Zamówienie PL4VPIxxxxxx na kwotę 160,87zł☠zostało również anulowane, tutaj wykorzystałam 400 punktów na rabat, również prosiłam telefonicznie o zwrot punktów, miały się pojawić w ciągu paru dni. Pragnę również poruszyć kwestię waszej realizacji zamówień click&collect, z którą miałam do czynienia w miesiącu wrzesień, gdzie jeździłam wykorzystując moje paliwo i czas przez parę dni po całej Warszawie, a wciąż nie mogłam odebrać zamówień z przyczyn nieznanych. Nikt nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi, Panie w sklepach stacjonarnych☠odsyłały☠na infolinię, infolinia do sklepów stacjonarnych. Jestem rozżalona, sfrustrowana traktowaniem, waszą polityką firmy i brakiem konsekwencji. Nie zliczę telefonów, które wykonywałam na waszą infolinię, za każdym razem słysząc uspokojenia i obietnice o przekierowywaniu spraw do odpowiednich działów. Nerwów i środków za telefony i oczekiwanie na sensowną odpowiedź również nie mogę zliczyć. Jestem, a raczej byłam waszą klientką od przeszło 7 lat i z zaniepokojeniem obserwuję to co się dzieje. Od tylu lat polecałam☠znajomym oraz na swoich profilach społecznościowych wasze produkty, byłam wierną klientką ze statusem VIP (który swoją drogą jak się okazuje w praktyce również nie za wiele ma do zaoferowania...) wydając również w ofertach katalogowych i stacjonarnie tysiące złotych. Przykro mi, że osoby, które z mojego polecenia zostały waszymi klientami zarzucają mi teraz nieszczerość i również są niezadowolone.W celu ewentualnej weryfikacji podaję numer klienta:xxxxxxxx☠ Sprawa w moim odczuciu nie może tak pozostać, oczekuję waszego działania, rozwiązania moich problemów i w końcu reakcji! Z poważaniem, xyz " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale masz pecha z tymi zamówieniami ![]() Wkurzyłabym sie ostro! Ewidentnie lecą sobie w kulki, nie zostawiaj tak tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dostałam też ulotkę urodzinową ze stacjo, -50 poza ZP, prezent niespodzianka i 300(!) pkt za dowolny zakup (bez limitu kwoty). Niestety realizacja tylko w stacjonarce, a szkoda bo na koronaszoping się nie wybieram, a do samego rosia nie pojadę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
No właśnie moja sprawa z niezgodnością oferty na ulotce styczniowej a tym co wychodzi w sklepie online też została ponoć skierowana do innego działu i też obawiam się, że się to tak skończy. Jednak zamierzam po 5 dniach roboczych jak nie dostane odp, napisać im, że kieruję sprawę UOKiK i Wam też to polecam. To nic nie kosztuje a może się jakimś cudem zreflektują. Bo zauważyłam, że YR wyraźnie idzie w "influencerów" oznaczanie na insta, jakieś dodatkowe herbatki, worek plecak też widziałam w relacjach na długo przed dostępnością w sklepie i wiele innych przykładów. A zwykły szary klient nawet jak ma GOLDa już nic dla nich nie znaczy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Amorito
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
No i QNdA 50ml w starym opakowaniu zniknęło ze strony...
W nd chciałam kliknąć flakonik, to niby była jedna sztuka, dodawała się do koszyka, ale nie dało się złożyć zamówienia ![]() ![]() Ciekawe kiedy przecenią 30ml? Cena mogłaby być podobna do SEP 30ml ![]()
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
kod ARGAN5 (1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 prezent niespodziankę, rękawice do demakijażu przy zakupie od 69 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać orientalny zestaw do ciała przy zakupie od 69 zł. (3) Rabat 50% na 1 dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnej sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (4) Rabat 50% na 2. dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Klient może otrzymać 100 punktów gratis przy zakupie min. 3 kosmetyków. (6) Klient może kupić zestaw: szampon i odżywka w promocyjnej cenie 29,90 zł (do wyboru spośród szamponów i odżywek w cenie regularnej 19,90 zł). (7) Klient może kupić 2 dowolne balsamy do ust 4,8 g w cenie 15,90 zł. Kod ważny do 31.01.2021 lub do wyczerpania zapasów. Promocje nie łączą się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A W dodatku dostałam ofertę wysyłkową od 59 zl darmowa dostawa i serum jako gratis ( prezent spersonalizowany). No i zrezygnowałam z zamawiania póki co. Coś jeszcze wycofują? Aaa, widzę na tej ofercie ze tusz sexy pulp "wkrótce wycofany" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Trafiłam z tym kodem argan 5.
Czekam na lepszy kod może coś na wale w tynki (walentynki,) coś fajnego będzie i pewnie uzupelnię zapas żeli do kąpieli dawno nie było 3 za 2 . Wróciła świeczka jagodowa. Ostatnio zapaliłam szarlotkę-mąz wchodzi i mówi szarlotkę pieczesz. Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Wtajemniczenie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88411334]W wysylkowej tez już nie ma QNdA w starej szacie graficznej, przed chwilą próbowałam zamówić ehh
![]() A W dodatku dostałam ofertę wysyłkową od 59 zl darmowa dostawa i serum jako gratis ( prezent spersonalizowany). No i zrezygnowałam z zamawiania póki co. Coś jeszcze wycofują? Aaa, widzę na tej ofercie ze tusz sexy pulp "wkrótce wycofany"[/QUOTE] Chyba dobrze się stało, że w końcu nie zamówiłam, bo to nie jest do końca mój zapach. Mam flakon i wystarczy ![]() Cytat:
![]() Jak pachnie ta jagodowa? ![]()
![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
A to nie promocja 1+1 na kosmetyki do makijażu?
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam ofertę wysyłkową 9PYK1RA50 ważną do 31 marca. Darmowa dostawa powyżej 119zł. Prezent nr1 od 59zł jest spersonalizowany - ja mam Bois de Sauge 100ml (lub wybrany produkt z katalogu do 69zł). Prezent nr2 od 159zł naszyjnik swarovskiego i miniaturka 5ml Oui a l'Amour w nowym opakowaniu.
W tej ofercie jest QNdA 50ml w starym opakowaniu za 79zł, Naturelle 69zł, Nature Homme drzewo gwajakowe&jałowiec 75ml 55zł. Oferta nie wchodzi jeszcze online.
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam przed chwilą takiego SMSa: "Gratulujemy! Na Twoim koncie jest ponad 600 pkt! Wymien punkty na rabat 90zl na 1 kosmetyk przy zakupie do 30.01. Dziekujemy, ze jestes z nami." A na koncie klienta ważność moich punktów jeszcze przez rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam ich perfumy <3 zwlaszcza Pur Evidence (czy jakoś tak xD)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
🦄
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Ja też dostałam takiego smsa i sprawdzałam - do końca tego roku ważne punkty. A widzę że wy też dziewczyny nic nie wiecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Mnie tak wkurzył ten SMS... dosyć, ze nie dostaje już żadnych ofert na maila, ulotkę może dostanę, w grudniu była. To jeszcze pewnie zmienia coś z tymi punktami bo za dużo narozdawali przy tych akcjach co były Np na pepperze :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
Kto ich wie... A może chodzi tylko o to, żeby przyciągnąć klientów do sklepów stacjonarnych. Za dużego powodzenia przy pozamykanych galeriach handlowych pewnie nie mają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.