Natura - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-28, 10:33   #721
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Natura

ja jak nim posmarowałam ręce, to są mięciutkie i gładkie, stąd mój zachwyt, może na głuższą metę reczywiście nie jest dobry, bardzo mnie zachęca ze względy na aloes, drugi w składzie po wodzie, a w nowej gazetce nie ma rewelacji, jedynie kupię lakier do zdobienia
a wracając do kremu, to ile on kosztuje?i ile ma ml?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 10:44   #722
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie pamietam pojemności - 75ml albo 100ml i w promocji kupiłam za 10 lub 11 zł.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 10:45   #723
phdwao
Zakorzenienie

dzięki
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 07:29   #724
blue_cat
Rozeznanie

A ja zamierzam sobie kupić ten melonowy mus do ciała za 7,99. Od dawna miałam na niego chrapkę ale tych 12 czy 13 złotych to jednak jakoś szkoda mi było, wolałam wydać na serum eveline.
blue_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 08:32   #725
blackcoffee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blue_cat Pokaż wiadomość
A ja zamierzam sobie kupić ten melonowy mus do ciała za 7,99. Od dawna miałam na niego chrapkę ale tych 12 czy 13 złotych to jednak jakoś szkoda mi było, wolałam wydać na serum eveline.

Melonowy mus...? NIe wiem co to ale już to chcę
blackcoffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 11:39   #726
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez blackcoffee Pokaż wiadomość
Melonowy mus...? NIe wiem co to ale już to chcę
Chodzi o mus arbuzowo-melonowy Farmony z serii Tutti Frutti. Są chyba jeszcze 2-3 rodzaje. Chyba są po raz pierwszy w promocji w Naturze - i tez się na nie zamierzam
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 14:30   #727
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Ja też jakiś kupię, choć mam tyle balsamów do ciała.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 15:47   #728
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Jak zobaczyłam te musy w promocji to z rozpędu już wczoraj pobiegłam do natury i dopiero przy kasie zorientowałam sie, ze jest środa a nie czwartek

Poszłam więc dziś jeszcze raz, kupiłam melonowy, chciałam jeszcze daktylowy ale nie było, ten brzoskwiniowy jakoś mnie nie kusi a o melonowym marze od miesięcy ale zawsze jakoś za dużo smarowideł miałam na półce; szkoda tylko, ze latem takiej promocji nie było
Stary 2007-11-29, 17:01   #729
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Ja zrobiłam już dziś zakupy promocyjne, w tym dwa musy:melonowy i brzoskwiniowy. Figa też była, ale trzeba się wreszcie powstrzymać, bo smarowidła do ciała już mi z półki wypadają. Chociaż może...Uwielbiam balsamy
Moje drugie uzależnienie to wszelkiej maści błyszczyki, no i kupiłam sobie od razu trzy te nowe Sensique Double Effect. Myślałam co prawda, że obie "końcówki" stosuje się naraz, ale chyba jednak nie. Jedna to błyszczyk powiększający a druga nabłyszczający, z brokacikiem. Kolorki bardzo ładne. Wypróbuję w najbliższym czasie.
Mam pytanie - czy w waszych Naturach są w promocji podkłady Max Factor (zgodnie z gazetką), bo u mnie widziałam je dzisiaj w normalnej cenie?
Stary 2007-11-29, 18:05   #730
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam dzis w Naturze - kupiłam tylko kozi kremd o rąk Ziaji. Nic innego mnie nie zainteresowało.

Instagram

Stary 2007-11-29, 21:55   #731
rzyrafka
Zakorzenienie

mnie z nowej gazetki też nic nie interesuje, no moż epodkład Manhattan ale w Kraku i tak go nie dorwę w naturze
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 11:50   #732
Iwona 25
Zakorzenienie

Daszka wypróbuj i zdaj relacje,bo czaje się na ten błyszczyk Sensique.Duży wybór kolorów?a jaka pojemność?
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 11:53   #733
Iwona 25
Zakorzenienie

aha i czaję się na ten balsam Tutti frutti ale chcę go stosować do twarzy,ciekawe czy się nadaje....ostatnio uzyłam krem do rąk -Oriflame z orchidea i mi pasuje na twarz...to takie moje dziwactwa..mój tato tak robi i jest git,a kiedyś się śmiałam...chyba się starzeje
Stary 2007-11-30, 22:16   #734
stellla
Rozeznanie

Elo elo... :d Ja bylam w Naturze w pierwszy dzien promocji (wczoraj, rpzedwczoraj? stracilam poczucie czasu). Chcialam wziac mus Farmony figowo-daktylwy (brzoskwinia jest bardzo slodka, arbuz w maire ok) i do tego krem oliwkowy Ziaji z plynem do demakijazu gratis - oczywiscie nie mieli tego zestawu, wybiore sie w poniedzialek. W ogole to denerwuje mnie, ze ejst na cos promocja, a oni tego nie maja wrrrr. >:[

Zastanawiam sie, czy kupic mamie poczworne cienie Sensique, bo sie jej fiolety skonczyly. Wydaja sie w porzadku: latwe rozprowadzanie i intensywne kolory (na rece) tylko hmm nie wiem, jak trwalosc.

Planuje kupic jakas kredke do oczu, czytalam recenzje o super-kredce firmy Diadem Szafir, maja to w Naturze, chyba musze sie im blizej przyjrzec.
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 06:59   #735
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Daszka wypróbuj i zdaj relacje,bo czaje się na ten błyszczyk Sensique.Duży wybór kolorów?a jaka pojemność?
Sama nie wiem czy ci go polecić czy odradzić Zaznaczam, że wypróbowałam na razie tylko jeden odcień (czerwony, numerki oderwałam), dwa pozostałe (brudny róż i różowo-fioletowy) nałożyłam tylko na chwilę, żeby sprawdzić kolor.
Ich plus to na pewno piękne kolorki - jestem zadowolona z tych, które wybrałam, dalej było niestety trochę gorzej
Jak wspominałam wcześniej jest to podwójny błyszczyk (2x4ml): z jednej strony powiększający (o trochę ciemniejszym odcieniu, dobrze kryjący, z pędzelkiem-zgrozą, ale o tym za chwilę), z drugiej połyskujący, z brokatem (nieco jaśniejszy, bardziej przejrzysty na ustach, z gąbeczką).
Mam sporo różnych błyszczyków, ale w żadnym nie spotkałam się z takim okropnym pędzelkiem jak w tym Double Effect- włoski są nierówne, odchylają się na boki, są za długie. Chyba tylko dlatego, że spodobał mi się odcień, postanowiłam jeszcze "uratować" ten błyszczyk i przycięłam pędzelek nożyczkami. Trochę to pomogło, ale nie wiem czy nie będzie się dalej "rozcapierzał". Nie sądzę, żebym trafiła na felerny egzemplarz, bo przy drugim błyszczyku pędzelek był tyko trochę lepszy i też nie obyło się bez nożyczek Jakieś takie niedopracowane te błyszczyki-mają za ciasne otworki, są gęste. Nie są to na pewno błyszczyki, które nakłada się szybciutko, bez patrzenia w lusterko.
Szkoda - dobrze, że nie były bardzo drogie (ok.7zł), ale do tej pory byłam zadowolona z Sensique a tutaj takie małe rozczarowanie.
Ogólne wrażenie ratują tylko te kolorki (szczególnie brudny róż), miły zapach i fajny efekt "wypełnionych", błyszczących ust.
Jeśli nie żal ci tych kilku złotych, to kup go sobie, ale lepiej sprawdź najpierw ten pędzelek.

Zapomniałabym o Tutti Frutti - nie próbowałam ich jeszcze (kupiłam na zapas oczywiście , ale myślę, że jeśłi nie masz jakoś bardzo wrażliwej cery, to powinny się nadać do twarzy. Tak samo jak te zapachowe kremy do ciała i twarzy Dax.
Stary 2007-12-01, 07:10   #736
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Stella - proszę daj znać jak użyjesz musu figowego - też miałam go sobie kupić do kolekcji, ale podobno ma dość cukierkowy zapach i odpuściłam sobie. Na razie
A propos poczwórnych cieni Sensique - jeśli myślisz o tych okrągłych w okrągłym opakowaniu (paletki), to bardzo polecam. Już o nich wspominałam kiedyś - są trwalsze niż inne cienie tej marki, mniej zbierają się w powiekach i mają bardzo ładnie dobrane kolorki.
Stary 2007-12-01, 07:14   #737
Toogra
Zadomowienie

Witam,,mam nadzieję,,że nikomu to się nie przytrafi,,ale Ja po cieniach Sensiquemiałam powazne komplikacje z zapaleniem spojowek,,,ok.roku temu dlatego unikam ich jak ognia.
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 08:40   #738
martul
Rozeznanie

GG do martul

nie no mam dość tej natury w krakowie!!!!żeby w tak duzym mieście była tyylko jedna i to w dodatku słabo wyposażona.wczoraj jak byłam nie mieli produktów promocyjnych"może będą w przyszłym tygodniu" wrrrr
Stary 2007-12-01, 09:20   #739
Iwona 25
Zakorzenienie

Daszka dziękuję serdecznie za odpowiedż,jak będę w pobliżu to przyjże się uważniej tym błyszczykom

A co do Ziaja krem oliwkowy +płyn do demakijażu to ja kupiłam,ale było to pierwszego dnia promocji,pół godziny po otworzeniu sklepu,były tylko 2 opakowania.
A balsamy Tutti Frutti były też 2tylko 2-arbuzowy, i drugi brzoskwioniowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-02, 08:24   #740
stellla
Rozeznanie

No to mnie pocieszacie z krakowska Natura... Jak znowu beda braki to sie wkurze. >:[ Chce mus daktylowy (zapach wcale nie ejst cukierkowy, jest cieply, ale nie slodki, to brzoskwinia jest mdlaca slodkoscia) i krem oliwkowy dla chlopaka, plyn sobie zostawie oczywiscie. I chyba kupie mamie te [poczworne cienie Sensique. My amy nierwazliwe oczy. :P Swoja droga... jest druga Natura w Krakowie, tylko nie ejstem pewna gdzie, moja mama ostatnio byla na zakupach i wziela ulotke, to chyba bylo w Solvayu.
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 11:11   #741
martul
Rozeznanie

GG do martul

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
No to mnie pocieszacie z krakowska Natura... Jak znowu beda braki to sie wkurze. >:[ Chce mus daktylowy (zapach wcale nie ejst cukierkowy, jest cieply, ale nie slodki, to brzoskwinia jest mdlaca slodkoscia) i krem oliwkowy dla chlopaka, plyn sobie zostawie oczywiscie. I chyba kupie mamie te [poczworne cienie Sensique. My amy nierwazliwe oczy. :P Swoja droga... jest druga Natura w Krakowie, tylko nie ejstem pewna gdzie, moja mama ostatnio byla na zakupach i wziela ulotke, to chyba bylo w Solvayu.
nie ma drugiej natury przynajmiej w spisie na stronie

polecam przejść się w poniedziałek pani powiedziała że wtedy mają dowieźć promocyjne produkty ja na pewno się przejde za tymi naklejkami na paznokcie,kuknę czy są te musy daktylowe
Stary 2007-12-02, 11:41   #742
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

mus daktylowy? hmmm ciekawe
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 16:12   #743
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Ja niestety dziś nie natrafiłam na te musy do ciała, ale za to kupiłam krem oliwkowy ziaji lekka formuła 200 ml + płyn do demakijażu i dostałam gratis 3 cienkie podpaski Naturella. Zauważyłam, że dziś pakowali gratis produkty, tak na Mikołajki.

Stary 2007-12-05, 16:37   #744
Konto usunięte

o jak milo a byly inne gratisy?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 17:07   #745
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Coś tam kasjerka jeszcze miała, ale pewnie dodaja przy większych zakupach (może całą paczkę podpasek ;P)

Stary 2007-12-05, 17:25   #746
Konto usunięte

ee to ja nie skorzystam bo podpasek nie uzywam fajnie bylo by dostac co innego
Stary 2007-12-05, 18:31   #747
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

czy wiecie moze gdzie we wroclawiu sa kosmetyki essence?
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:53   #748
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Ja mogę polecić poczwórne cienie Sensique - mam zielone, długo trzymają się na powiece, delikatnie wałkują się po hmm... 8 godz. Ogólnie jestem z nich zadowolona. A pod wpływem Wizażu, a właściwie Wizażanek kupiłam w Naturze krem do rąk Ziaji Kozie mleko - rewelacja! i z tydzień później nieplanowanie też Ziaji krem do rąk oliwkowy - również polecam ach i super są maseczki z Daxa szczególnie Słodkie migdały z miodem a moja mama jest zadowolona też z Dax'owej maseczki z soją

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 08:47   #749
Agatkkka
Raczkowanie

Warto się wybrać do Natury są super zestawy prezentowe szczegóły w gazetce na stronie
Agatkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 09:21   #750
Hosenka*
Zakorzenienie

Jejciu tyle zestawów, promocji ...
A mi nic w oko nie wpadło

Obmacam tylko nowe Essence

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości