![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Natura
ja jak nim posmarowałam ręce, to są mięciutkie i gładkie, stąd mój zachwyt, może na głuższą metę reczywiście nie jest dobry, bardzo mnie zachęca ze względy na aloes, drugi w składzie po wodzie, a w nowej gazetce nie ma rewelacji, jedynie kupię lakier do zdobienia
![]() a wracając do kremu, to ile on kosztuje?i ile ma ml? |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
A ja zamierzam sobie kupić ten melonowy mus do ciała za 7,99. Od dawna miałam na niego chrapkę ale tych 12 czy 13 złotych to jednak jakoś szkoda mi było, wolałam wydać na serum eveline.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
Ja też jakiś kupię, choć mam tyle balsamów do ciała.
#728 |
Zadomowienie
|
Jak zobaczyłam te musy w promocji to z rozpędu już wczoraj pobiegłam do natury
![]() ![]() Poszłam więc dziś jeszcze raz, kupiłam melonowy, chciałam jeszcze daktylowy ale nie było, ten brzoskwiniowy jakoś mnie nie kusi a o melonowym marze od miesięcy ale zawsze jakoś za dużo smarowideł miałam na półce; szkoda tylko, ze latem takiej promocji nie było ![]()
#729 |
Zadomowienie
|
Ja zrobiłam już dziś zakupy promocyjne, w tym dwa musy:melonowy i brzoskwiniowy. Figa też była, ale trzeba się wreszcie powstrzymać, bo smarowidła do ciała już mi z półki wypadają
![]() ![]() Moje drugie uzależnienie to wszelkiej maści błyszczyki, no i kupiłam sobie od razu trzy te nowe Sensique Double Effect. Myślałam co prawda, że obie "końcówki" stosuje się naraz, ale chyba jednak nie. Jedna to błyszczyk powiększający a druga nabłyszczający, z brokacikiem. Kolorki bardzo ładne. Wypróbuję w najbliższym czasie. Mam pytanie - czy w waszych Naturach są w promocji podkłady Max Factor (zgodnie z gazetką), bo u mnie widziałam je dzisiaj w normalnej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Daszka wypróbuj i zdaj relacje,bo czaje się na ten błyszczyk Sensique.Duży wybór kolorów?a jaka pojemność?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
aha i czaję się na ten balsam Tutti frutti ale chcę go stosować do twarzy,ciekawe czy się nadaje....ostatnio uzyłam krem do rąk -Oriflame z orchidea i mi pasuje na twarz...to takie moje dziwactwa..mój tato tak robi i jest git,a kiedyś się śmiałam...chyba się starzeje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Elo elo... :d Ja bylam w Naturze w pierwszy dzien promocji (wczoraj, rpzedwczoraj? stracilam poczucie czasu). Chcialam wziac mus Farmony figowo-daktylwy (brzoskwinia jest bardzo slodka, arbuz w maire ok) i do tego krem oliwkowy Ziaji z plynem do demakijazu gratis - oczywiscie nie mieli tego zestawu, wybiore sie w poniedzialek. W ogole to denerwuje mnie, ze ejst na cos promocja, a oni tego nie maja wrrrr. >:[
Zastanawiam sie, czy kupic mamie poczworne cienie Sensique, bo sie jej fiolety skonczyly. Wydaja sie w porzadku: latwe rozprowadzanie i intensywne kolory (na rece) tylko hmm nie wiem, jak trwalosc. Planuje kupic jakas kredke do oczu, czytalam recenzje o super-kredce firmy Diadem Szafir, maja to w Naturze, chyba musze sie im blizej przyjrzec. |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ich plus to na pewno piękne kolorki - jestem zadowolona z tych, które wybrałam, dalej było niestety trochę gorzej ![]() Jak wspominałam wcześniej jest to podwójny błyszczyk (2x4ml): z jednej strony powiększający (o trochę ciemniejszym odcieniu, dobrze kryjący, z pędzelkiem-zgrozą ![]() Mam sporo różnych błyszczyków, ale w żadnym nie spotkałam się z takim okropnym pędzelkiem ![]() ![]() Szkoda - dobrze, że nie były bardzo drogie (ok.7zł), ale do tej pory byłam zadowolona z Sensique a tutaj takie małe rozczarowanie. Ogólne wrażenie ratują tylko te kolorki (szczególnie brudny róż ![]() Jeśli nie żal ci tych kilku złotych, to kup go sobie, ale lepiej sprawdź najpierw ten pędzelek. Zapomniałabym o Tutti Frutti - nie próbowałam ich jeszcze (kupiłam na zapas oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Stella - proszę daj znać jak użyjesz musu figowego - też miałam go sobie kupić do kolekcji, ale podobno ma dość cukierkowy zapach i odpuściłam sobie. Na razie
![]() A propos poczwórnych cieni Sensique - jeśli myślisz o tych okrągłych w okrągłym opakowaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Witam,,mam nadzieję,,że nikomu to się nie przytrafi,,ale Ja po cieniach Sensiquemiałam powazne komplikacje z zapaleniem spojowek,,,ok.roku temu dlatego unikam ich jak ognia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
nie no mam dość tej natury w krakowie!!!!żeby w tak duzym mieście była tyylko jedna i to w dodatku słabo wyposażona.wczoraj jak byłam nie mieli produktów promocyjnych"może będą w przyszłym tygodniu" wrrrr
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Daszka dziękuję serdecznie za odpowiedż,jak będę w pobliżu to przyjże się uważniej tym błyszczykom
![]() A co do Ziaja krem oliwkowy +płyn do demakijażu to ja kupiłam,ale było to pierwszego dnia promocji,pół godziny po otworzeniu sklepu,były tylko 2 opakowania. A balsamy Tutti Frutti były też 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
No to mnie pocieszacie z krakowska Natura... Jak znowu beda braki to sie wkurze. >:[ Chce mus daktylowy (zapach wcale nie ejst cukierkowy, jest cieply, ale nie slodki, to brzoskwinia jest mdlaca slodkoscia) i krem oliwkowy dla chlopaka, plyn sobie zostawie oczywiscie. I chyba kupie mamie te [poczworne cienie Sensique. My amy nierwazliwe oczy. :P Swoja droga... jest druga Natura w Krakowie, tylko nie ejstem pewna gdzie, moja mama ostatnio byla na zakupach i wziela ulotke, to chyba bylo w Solvayu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam przejść się w poniedziałek pani powiedziała że wtedy mają dowieźć promocyjne produkty ja na pewno się przejde za tymi naklejkami na paznokcie,kuknę czy są te musy daktylowe
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
mus daktylowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Ja niestety dziś nie natrafiłam na te musy do ciała, ale za to kupiłam krem oliwkowy ziaji lekka formuła 200 ml + płyn do demakijażu i dostałam gratis 3 cienkie podpaski Naturella. Zauważyłam, że dziś pakowali gratis produkty, tak na Mikołajki.
#744 |
Konto usunięte
|
o jak milo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Coś tam kasjerka jeszcze miała, ale pewnie dodaja przy większych zakupach (może całą paczkę podpasek ;P)
#746 |
Konto usunięte
|
ee to ja nie skorzystam bo podpasek nie uzywam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
czy wiecie moze gdzie we wroclawiu sa kosmetyki essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić poczwórne cienie Sensique - mam zielone, długo trzymają się na powiece, delikatnie wałkują się po hmm... 8 godz. Ogólnie jestem z nich zadowolona. A pod wpływem Wizażu, a właściwie Wizażanek
![]() ![]() ![]() ![]()
#749 |
Raczkowanie
|
Warto się wybrać do Natury
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.