|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Back to School
Ja też pochwale się swoimi zeszycikami większość z nich jest w miękkiej okładce bo jednak plecaczek czy torba z sami książkami troszkę warzy
a jeśli chodzi o ten drugi zeszycik na drugim zdjęciu to on ślicznie pachnie czekoladką mam nadzieje ze będzie mi on przypominał te czasy z gimnazjum kiedy kupiłam sobie identyczny i na zajęciach z chemii w całej sali pachniało czekoladą ![]() |
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Anika śliczne zeszyciki
szczególnie to srodkowe zdjecie, to rzeczywiście fajny bajer z tą czekoladą :P znając mnie to kupię zeszyty I września i pewnie też większość w miękiej oprawie, bo te w twardej mi się już znudziły. Dziś zakupiłąm książkę do Historii z antykwariatu i dochodzę do wniosku, ze wiedza mnie kosztuje - - zabuliłam 17 zł!! a czeka mnie jeszcze do kupienia 2 tomy. ( na 3lata liceum mamy przewidziane 5 ksiązek do histy) .... A w empiku były takie śliczne notesiki.... <chlip> ;p |
|
|
|
|
#723 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
w tamtym roku na same książki do angielskiego wybuliłam 100zł dalej niemiecki i tym podobne... a do samej fizyki mam z 5 kasiążek
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak na razie kupiłam sobie tylko zeszyty bo we wrześniu zostają same brzydki bo przebrane a za kupno książek jeszcze się nie wzięłam ale już się boje bo w gimnazjum szło na to masa kasy a co dopiero w liceum gdzie mam masę nowych przedmiotów takich jak :
Ps : mam jeszcze jedno pytanko co myślicie o tych trzech torbach nadaje się jakaś do szkoły ?? Jak coś to tę z allegro widziałam w maximusie za 150złoty tylko czarną tez chanel więc nie patrzcie na cenę:P http://allegro.pl/item226256874_chan...ak_spears.html http://skateshop.pl/product-pol-1152...a-torebka.html http://www.skateamerica.com/store/Bi...P15684C494.cfm |
|
|
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Rzeczy w tym wątku na prawdę śliczne są - w większości-
przygarnełabym ![]() Cytat:
Moim zdaniem szkoła jest raczej miejscem nauki i spotkań ze znajomymi a nie koniecznie rewią mody czy dyskoteką, by każdy musiał wyglądac inaczej zwłaszcza na rozpoczęciu roku. Rozumiem kobiecą potrzebę podobania się ładnego wyglądania - chyba żadna z nas nie lubi jak ktoś ma identyczną bluzkę jak my. Ale rozpoczęcie roku to rozpoczęcie roku.poza tym skoro zmienia się szkolę to lepiej i na nauczycielach zrobić dobre wrażenie a oni patrzą na ubiór i wygląd ucznia. Z resztą , np, w dyskotekach też czesto dziewczyny ubrane są na jedno kopyto, na koncertach rockowych tez...
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
Ja póki co kupiłam 3 książki, jeszcze tylko językowe i basta
Skąd ten zeszyt pachnący czekoladą? Też chce xD |
|
|
|
|
#727 | |
|
|
Cytat:
wiesz... jakos nigdy o nich nie słyszałam... a co do reszty przedmiotów na szczescie skoczłyłam już PO ![]() ![]() a tak na marginesie przeciez nie bedziesz miała tych przedmiotów w jednym roku! i special for u fotki z PO ![]() Co do toreb nic specjalnego... widziałam lepsze
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Anika,skąd zeszyciki ?
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie czepiasz się. Każdy ma prawo do własnego zdania. Dobrze, że przytoczyłaś inne przykłady Jest to dla mnie po prostu smutne, kiedy każdy wygląda tak samo, nie ma na kim oka zawiesic. Nauczyciele tez lubią, gdy ktoś wyróżnia się klasą, a nie tandetą, bo nikt tu nie mówi o szokowaniu. Mam na mysli zwykły strój galowy, ale unowocześniony albo uduchowiony.
|
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale może to dlatego ze to specyficzny profil to "zarządzanie informacją" a tak w ogóle dzięki za zdjęcia. Te zajęcia z Po mogą być nawet ciekawe albo przynajmniej śmieszne ![]() Paseczkowa jak już pisałam większość jest z Auchana a reszta z rożnych sklepików jak kukardka czy papierniczy
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
uf ja akurat książki i zeszyty mam już z głowy
pozostał mi plecak;/ ale nie mam nic u mnie w Białymstoku;(a wy wolicie torby czy plecaki?;> ja mam tak grube książki ze nie mam innego wyboru i musi to być plecak;/ |
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
ja przez ostatnie miesiące szkoły nosiłam duużą torbę, ale od września raczej zaczne znów używać plecaka, bo nie dość że mi wygodniej to plecak noszę na dwóch ramieniach, nie jak torbę na jednym więc mi to aby na zdrowie wyjdzie
poza tym 90% dziewczyn z mojej szkoły ma torby, a ja mam już tak, że jak coś mają wszyscy to ja tego nie chce.zostały mi aby do kupienia zeszyty, w tamtym roku kupiłam w makro takie w twardej okładce w kwiatki i bardzo mi się podobały szkoda tylko że moje zeszyty zawsze ładnie wyglądają na zewnątrz w środku już niestety nie
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
hihih a ja zaczynam w tym roku Łacinę, jestem strasznie jej ciekawa !!
|
|
|
|
|
#735 | |||
|
|
Cytat:
ale w koncu skonczyłam na 4 to była jednyna chwila kiedy moglismy robic zdjecia... na pamiatke a co do profilu to śmieszny jakiś... jestes w jakims liceum profilowanym, technikum albo jakims takim? Nie dziwota ze nigdy nie słyszałam o czymś takim... ja nie mam tych wszystkich przedmiotów w jednym roku... teraz miałam PO i mam technologie (niestety z tym bede sie meczyła długo- taki profil ), ale np z przygotowania do życia w rodzinie sama zrezygnowałam (tzn nie zgodziłam sie na uczęszczanie - szkoda czasu ) przedsiebiorczość dopiero za rok... i teraz rok WOKu i WOSu ... nie martw sie... moze nie skonasz w Twojej szkole ![]() Cytat:
ma w koncu juz te swoje 400 lat ) Cytat:
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
jestem w klasie humanistycznej
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-24 o 09:26 |
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
łoł
łacina to damn świetny język!!![]() na początku jest trochę trudno ale spodobało mi się
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Ja kocham łacine <3<3<3
Specjalnie dl aniej poszlas do najlepszego lo w olsztynie i bede miala polski, historia,angielski i lacina. Ale laciny sie juz doczekac nie moge
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
A ja też dodam parę ciuszków
. Według mnie śliczne są ).
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Wszytskei trzy pary spodni idealne
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
I następne ciuszki.
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
i ta żółta bluzkaaa
|
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam zupełnie co robić to pododaję ciuszki
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
I moje szkolne zakupy.
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnia porcja ciuszków na dziś
.
|
|
|
|
|
#747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#748 |
|
|
Dziękuję, wiem.
Wreszcie znalazłam ładny plecak.
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie podobają twoje trampeczki emememsiku
wpsot idealne jak dla mnie <3
|
|
|
|
|
#750 | |
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

szczególnie to srodkowe zdjecie, to rzeczywiście fajny bajer z tą czekoladą :P 

wiesz... jakos nigdy o nich nie słyszałam... a co do reszty przedmiotów na szczescie skoczłyłam już PO 

Jest to dla mnie po prostu smutne, kiedy każdy wygląda tak samo, nie ma na kim oka zawiesic. Nauczyciele tez lubią, gdy ktoś wyróżnia się klasą, a nie tandetą, bo nikt tu nie mówi o szokowaniu. Mam na mysli zwykły strój galowy, ale unowocześniony albo uduchowiony.
ale może to dlatego ze to specyficzny profil to "zarządzanie informacją" a tak w ogóle dzięki za zdjęcia. Te zajęcia z Po mogą być nawet ciekawe albo przynajmniej śmieszne 

matura to bzdura ! ;D