|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od dziś nie prostuję! Ktoś się przyłączy?
Drogie Dziewczyny!
Mój 3 dzień bez prostownicy, a nawet bez suszarki! i jakoś żyję.
|
|
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
holyBoy, badz twardy! w koncu jestes facet - bedziesz prostownica sobie glowe zawracal
Ja jutro wyjezdzam do anglii, wiec prawdopodobnie bede rzadziej zagladac na forum, ale w postanowieniu nieprostowania wytrwam Trzymajcie sie cieplutko i nie prostujcie wloskow: ) |
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wróć cała i ze wszystkimi włosami <Joke> haha
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
dzisiaj wyprostowałam ostatni raz. U mnie strasznie pada, więc moje prostowanie i tak poszło na marne. Pewnie będę wyglądac fatalnie włosy mam tak do brody, z przodu dłuższe z tyłu krótsze+ grzywka.A zaczęłam je prostować jak poszłam na studia,ja nie wiem jak sobie radziłam bez prostownicy.Uzależniłam się całkowicie.Chyba nie będę wychodzić z domu w niewyprostowanych włosach
|
|
|
|
#725 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a w ogóle to czymamy kciukensy, czymamy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#726 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za wiarę właśnie jestem w trakcie czytania strony numer 6. Jeszcze trochę do końca
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzis mijaja 2 tyg. bez prostowania
Mam fajnie wycieniowane wloski ale boje sie, ze teraz beda glupio wygladać jak wgniote pianke i nie beda sie juz tak ukladac. Trzymajcie za mnie kciuki, bo prostownica korci |
|
|
|
#729 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie płakaj, będzie dobrze |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie nie placz
![]() haha a moja prostownica ląduje w koszu <zepsuta!> hmmmm ja nie prostuje włosków od 18 Czerwca. Dumne jestescie ze mnie ? :P
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś sobie coś podobnego postanowiłam, to po tygodniu wróciłam do dawnych nawyków
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Prostowałam włosy naprawdę rzadko-raz na tydzień, dwa, ale jak poszłam ostatnio do fryzjera to fryzjerka aż nakrzyczała na mnie że takie włosy mam zniszczone
. Jakie odżywki wam pomagają? I co stosujecie przed prostowaniem? Chciałabym raz na jakiś czas jednak prostować na specjalne okazje, a nie chcę zniszczyć całkiem włosów
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai waxa polecam , kupisz go w aptece za ok 18 zł a przed prostowaniem biosilk używam, ale teraz staram sie nie prostowac bo to porażka jest w ogóle
i nie wiem czy pasemka sobie robic teraz czy dac sobie spokoj ehh
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie prostuję moich włosków od jakiś 2 miesięcy, a przyznam że prostowałam jakies 3 lata po kazdym myciu czyli co drugi dzień. Czasem nawet częściej. A teraz powiedziałam sobie- KONIEC!! Zdarza mi sie tylko wyprostować troszkę włosy przy czole bo mi się denerwująco wykrecają na boki, ale poza tym nic. A nawet czasem sobie loczki nakrece
I mi z tym dobrze, kwestia przyzwyczajenia dziewczynki Dacie rade a włosy beda Wam wdzięczne i odpłacą się zdrowym wyglądem. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mija 2 tydzień (właściwie to trzeci) bez prostownicy
) aż się sama sobie dziwię że tak dobrze to przechodzę. Teraz po umyciu i rozczesaniu włosów mam proste i korci mnie aby je wyprostować ale jestem LENIWA i mnie się po prostu NIE CHCE Z odżywek używam biosilku i to wszystko.
|
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Baby
No jestem juz w Anglii... pogoda nie dopisuje nieprostowaniu wlosow:/ caly czas pada - wiec beda krecic sie jak szalone, ale ja to przetrwam nie bede prostować i kropeczka Dzis mija 24 dzien bez prostowania myslalam, ze wytryzmam gora dwa tyg. Powodzenia!
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah ta angielska pogoda kurcze ale sie zdziwiłam rano - wstałam a włosy prawie proste szkoda że to tylko jednorazowy wybryk.
|
|
|
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
No i oto nadszedł pierwszy dzień bez prostownicy.Nie wiem jak ja wytrwam.Moje włosy wywijają się we wszystkie strony.
Może jak się odzwyczają od prostownicy to zapanuję nad nimi Bo narazie to uparte, robią co chcą |
|
|
|
#739 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mi włosy przed totalną masakrą uratował Absolut Repair, którego z całej duszy polecam tak że używam już lżejszych rzeczy (a w szafce straszy jeszcze jakaś połowa z 750ml Repair Rescue )z takich drogeryjnych rzeczy to podoba mi się nowy gliss kur (olejki ) i maski ekspresowe Nivea - ale jak wspomniałam nie wiem jakie mają działanie regeneracyjne, bo od tego mam inne rzeczy
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
heloo dziewuszki ja wrocilam od fryzjera załamka mialy byc jasne pasemka a mam całe wlosy blond:P dzis wieczorem albo jutro rano mi będzie poprawiala jakos przyciemniala moze nalozy jeszcze brazowe pasemka
i siłą rzeczy wyprostowała mi fryzjerka
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Divine, zamiesc zdjecie
przeciez niejest chyba tak zle no tylko gorzej z pielegnacja rozjasnionych wlosow
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. No ostatnio prostowałam na wesele 2 tygodnie temu (ale przyznacie, że to jakaś okazja
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Witam w klubie;p ja już tydzień bez prostowania tzn prostuje tylko grzywkę a reszta włosów układa mi się w fale i całkiem fajnie to wygląda
kiedys prostowałam co dzień, teraz tylko w nd i na wyjścia Włoski mam nawet w dobrym stanie dzięki vichy, balsamikowi kanebo .....pozdrawiam Wizażanki nie prostujące .....damy radę
|
|
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
witam Cie, czytam od niedawna rozne artykuły na temat prostowania wlosow bo sama to robie od jakiegos czasu. kiedys prostowalam bez zadnych odzywek ale zaczelam uzywac do tego biosilk i w sumie nic wiecej,jednak koncowki sie strasznie zniszczyly.czy w takim razie mozesz mi doradzic jakis balsamow, odzywek powinno sie uzywac?
pozdrawiam
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Decyzja podjęta... zawsze prostowałam codziennie... Koniec z tym. Całe wakacje nie chce prostować włosów! Chyba że gdzieś będą musiała wyjśc i wtedy TYLKO grzywke.... Eh, zebym tylko wytrzymała
Będe czytala ten wątek dzień w dzień, to moze sie uda...Dołączam się do NIE prostowania... Czas zacząc wojne P.s to już 4 dzień O,o ^^ |
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
hehe ja juz 1 tydzien bez prostownicy i nawet mnie nie ciagnie do niej
nom jak juz mowilam tylko grzyweczke zeby jakos wygladala nom a na razie maski i szampony regenerujace i powoli widac poprawe pozdrawiam wizażanki |
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz miesiac nie prostuje
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
Drugi dzień bez prostowania. Ciężko ale jakoś idzie, chociaż az mnie korci aby wyprostować. W końcu postanowiłam, że będę zapuszczać włosy i nie prostować, więc wytrwam
Jutro zamierzam kuopic jakieś odzywki, które wygładzają włosy, może chociaż one dadzą mi jakąś nadzieję, że idzie przetrwac bez prostowania
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
hawi juz zamiescilam foty na "zapuszczamy wlosy" wiec jak ktos ma ochote to prosze zajrzec są tam moje zdjątka przed i po reklamacji najpierw mialam blond a teraz poprawiłam i mam poprzetykane bordem
geniusz i czemu niby problem z pielegnacja co Ty wymyślasz
|
|
|
|
#750 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja chyba zacznę do nich chodzić z transparentem: NIE żYCZę SOBIE PROSTOWANIA Cytat:
Cytat:
Cytat:
) rozjaśniacz dużo bardziej niszczy kudły niż choćby zwykła farba bez porządnych masek się pewnie nie obejdzie |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

i jakoś żyję. 

...

Mam fajnie wycieniowane wloski ale boje sie, ze teraz beda glupio wygladać jak wgniote pianke i nie beda sie juz tak ukladac. Trzymajcie za mnie kciuki, bo prostownica korci

. Jakie odżywki wam pomagają? I co stosujecie przed prostowaniem? Chciałabym raz na jakiś czas jednak prostować na specjalne okazje, a nie chcę zniszczyć całkiem włosów

)