|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???
WARSZAWA
Drogie Panie, jesli szukacie kompleksowej odnowy i odmłodzenia skóry, to polecam niezawodny duet: dr Agnieszka Surowiecka i kosmetolog Małgorzata Kowalewska. One razem działają cuda. Umiejętnie łącząc zabiegi kosmetyczne (peelingi, lasery) z medycyną estetyczną (botoks czy wypełniacze) można osiągnąć niebywały rezultat. Skóra jest nie tylko mniej pomarszczona czy bardziej napięta, ale przede wszystkim odzyskuje gęstość, jędrność i blask. A dzieki temu spojrzenie jest młodsze i wygląd - powalający! Naprawdę, po 2-3 miesiącach dochodzi do całkowitej rewitalizacji. Ja jestem zachwycona. Polecam wszystkim. www.looqclinic.pl |
|
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Ze swojej strony szczerze mogę polecić Mesoclinic w Warszawie http://mesoclinic.pl/
Od początku stycznia mają tam niezłe rabaty. W zasadzie siostra była tam pierwsza (depilacja laserowa i mezoterapia), później zaciągnęła mnie
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o botox w Lublinie polecam klinikę Tarkiewicz - szybko i bezproblemowo, żadnych powikłań, a moja lwia zmarszczka zniknęła i już nie wyglądam na wiecznie zdenerwowaną
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Same reklamy na tym wątku.....
|
|
#726 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoras z dziewczyn moglaby wstawic zdjecie przed i po zabiegu powiekszania ust i gdzie byl owy zabieg wykonywany?
|
|
|
|
|
#727 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszamy na darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej już w najbliższą sobotę (28.02.)!
Zapisy: 885 522 555 https://www.facebook.com/ggcentrum/p...type=1&theater ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Zapraszamy na darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej już w najbliższą sobotę (28.02.)! Rejestracja: 885 522 555 https://www.facebook.com/ggcentrum/p...type=1&theater ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- Zapraszamy na darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej już w najbliższą sobotę (28.02.)! Rejestracja: 885 522 555 https://www.facebook.com/ggcentrum/p...type=1&theater Edytowane przez ggcentrum Czas edycji: 2015-02-27 o 02:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
innocencee - przecież wątek po to założony, żeby można było wpisywać gabinety, które się poleca...natomiast wracając do meritum: ja robiłam zabieg venus legacy na brzuch i epilację laserową na pachy i nogi w Dermamedzie (Wrocław). Panie miłe, gabinet czysty, przyjemny, przytulny. Pani, która robiła mi zabieg była bardzo profesjonalna - przez zabiegami opowiedziała wszystko, dała do podpisania deklaracje (np. że nie woskowałam pach czy nóg - przed laserem nie wolno). Przykładowo pachy i nogi robiła mi ok. godzinę.
|
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
W Łodzi chodzę do doktor Uszkiewicz www.ninauszkiewicz.pl, robiłam laser na blizny po trądziku i powiększałam nieco usta. Jestem zadowolona, ceny przystępne dosyć, atmosfera luźna no i zostałam wysłuchana,a poprzednio było różnie z tym...
|
|
|
|
|
#730 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze tak mi się nasunęło, że warto sprawdzić, czy lekarz jest certyfikowanym lekarzem medycyny estetycznej- - wtedy masz pewność, ze to profesjonalista, nie każdy dostaje taki certyfikat i ma on swoje wymagania.
|
|
|
|
|
#731 |
|
Przyczajenie
|
Zawsze ale to zawsze trzeba sprawdzić gabinet przed zrobieniem zabiegu. Cena nie zawsze jest wykładnią zdolności lekarza. Sama długo szukałam gabinetu, w Bydgoszczy polecam DorMed, Pani doktor Lorkowska-Czosnyka jest fantastyczna, zawsze wychodzę od niej młodsza
|
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa
Polecam gabinet fleur de beaute na Ursynowie. Ciężko tam trafić za pierwszym razem ale warto, bo mają nowy laser i dorzucają krem za darmo (nie spotkałam się z taką praktyką w innych gabinetach) |
|
|
|
|
#733 |
|
Przyczajenie
|
Witam
czy ktoś korzystał z usług MedEstetica z Katowicach (dr Izabela Lenartowicz) wybieram się ale wolałabym poznać Wasz opinie zanim pójdę...
|
|
|
|
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
We Wrocławiu polecam lekarza Łukasza Dudę-Barcik. Ma duże wyczucie piękna, potrafi powiedzieć kobiecie jaki zabieg jest jej potrzebny, doradzić - co można poprawić aby wyglądało naturalnie. Robiłam u niego volumetrię , usta i botox ( kilka razy ) i uważam, że ma artyzm w dłoniach. Niesamowicie dokładny..., wydobędzie piękno z każdej twarzy. Chodzę do niego regularnie - przyjmuje w CTL na Jaracza
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Artyzm bym rzekła.
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy któraś z Was pisała o klinice Elite w Warszawie, ale szczerze polecam. wiele moich koleżanek ma za sobą zabiegi w tej klinice: m.in. wypełnianie zmarszczek własną tkanką tłuszczową, usuwanie cellulitu. klinika ma dwie lokalizacje w Warszawie. do polecenia!
|
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
hej, chciałam zrobić botoks w Warszawie, macie kogoś sprawdzonego w rozsądnej cenie?
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Płaciła chyba coś koło 470 zł. jest zadowolona. Bała się,że ktoś w pracy się dowie, (większość facetów) ale rano nic nie było widać, a po kilku dniach przestała się marszczyć. Doktor Potocki przyjmuje na Grójeckiej. Tutaj jest strona: www.potocki-pelka.pl Ze swojej czystym sumieniem mogę polecić osocze bogatopłytkowe. Chciałam zrewitalizować skórę po zimię, która w tym czasie mi się zaczęła starzeć w oczach. Jestem po dwóch seriach, skora wydaje się młodsza, a te najmniejsze zmarszki zniknęły. Jest napięta, jedrniejsza i po prostu ładniejsza. Za tydzień mam trzecią serię, tym razem z preparatem PRX. Myślałam wcześniej o mezoterapii, ale jak mogę mieć całkiem naturalny dla mojego ciała preparat, równie skuteczny, to wybieram bez wahania. Osocze tam kosztuje 770zł. |
|
|
|
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
Wybór kliniki musi być przemyślany, to nie może być decyzja podjęta w 5 minut. Zawsze trzeba dość skrupulatnie sprawdzić kompetencje osób tam pracujących. Przychodzimy tam by poprawić nasz wygląd, a co za tym idzie też samopoczucie. Mamy sobie pomóc, a nie zaszkodzić. Ja słyszałam pozytywne opinie o Klinice xxx w Poznaiu niedaleko Rataj/ centrum.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-15 o 20:47 Powód: Reklama. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa
Dziewczyny, szukam kogoś u kogo mogłabym ostrzyknąć brodę w miarę rozsądnej cenie. Czy ktoś mógłby polecić ?
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
W moim przypadku świetnie sprawdziło się powiększanie ust u dr Budzicz z Krakowa: http://www.budzicz.pl/poznaj-problem...wanie-ust.html. Lekarka delikatnie wymodelowała mi ich kontur, więc zmiana nie jest bardzo widoczna i nie wyglądam jakbym miała rybie usta, ale twarz nabrała wyrazu
|
|
|
|
|
#742 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Mnie interesuje tylko Warszawa, Poznań czy Kraków odpadają. od dłuższego czasu przeglądam informacje w internecie i większość to niestety same reklamy. Póki co sprawdzałam kliniki gdzie za jedną okolicę botoksu chcą ok 700 zł, wydaje mi się, że to trochę za dużo. Sprawdzę tę na Grójeckiej. A macie może jakieś opinie o Akademii rzeźbienia twarzy Marusza?
|
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Sfera w Jerozolimskich,ok. 400zł, Radziejewska 450, Styczeń ok. 450 akurat to ceny za kurze łapki, informacje od koleżanek
|
|
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
Polecam MTTEstetica w Krakowie, pracują na wysokiej klasy sprzęcie, oferują szeroki zakres zabiegów i doceniają stałych klientów (rabaty
|
|
|
|
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
W Łodzi
Ale super, że trafiłam na to forum
Tu jest masa ciekawych informacji!!To ja też wtrącę swoje trzy grosze ![]() Byłam w piątek na zabiegu intensywnie wyszczuplającym w Gabinecie Medycyny Estetycznej Art Estetyka w Łodzi. Skorzystałam z okazji i kupiłam serię 10-ciu zabiegów. Gabinet bardzo fajny, sprawdzony i polecony przez koleżankę. Mega sympatyczna pani, która robiła zabieg. Miałam pewność, że jestem w dobrych rękach. Ceny normalne, ale warto sprawdzać promocje, bo kilka numerów dalej w innym gabinecie zabiegi tego typu są droższe nawet w promocyjnej cenie. Tutaj spokojnie mogę polecić. Jak by ktoś był zainteresowany opisem zabiegu to podrzucam linka: http://www.artestetyka.pl/polecane/64 |
|
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
Też byłam w MTTEstetica i przyciągnęły mnie pochlebne komentarze na temat właścicielki i promocje, mają teraz 50% zniżki na peelingi chemiczne, a to ostatni dzwonek przed wakacjami!
|
|
|
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
Hehe rzeczywiście tyle tu wątków w jednym wątku
odnośnie medycyny estetycznej - tak jak w temacie, śmiało mogę polecić Klinikę Ziemlewski z Warszawy ale z tego co wiem mają też oddziały w innych miastach. Chodziłam tam na mezoterapię skóry głowy, depilację laserową i za każdym razem wychodziłam zadowolona. Świetne podejście do pacjenta i ceny przystępne.
|
|
|
|
|
#749 |
|
Przyczajenie
|
Umówiłam się na zabieg liposukcji NIL w klinice w Jaworznie. http://www.klinikaurody.org.pl/ .Czy któraś z Was przechodziła przez liposukcję? Muszę przyznać, że im bliżej zabiegu tym bardziej się boję.
|
|
|
|
|
#750 |
|
BAN stały
|
To prawda - moim zdaniem nie tylko ceny powinny być wykładnią tego, czy lekarz jest dobry, czy nie. Jest jeszcze coś takiego jak certyfikowani.org, gdzie są lekarze z całej pl, którzy mają specjalny certyfikat (0dnawialny co 2 lata, muszą jeździć na konferencje, dokształcać się). Co sądzicie o tym?
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- To prawda - moim zdaniem nie tylko ceny powinny być wykładnią tego, czy lekarz jest dobry, czy nie. Jest jeszcze coś takiego jak certyfikowani.org, gdzie są lekarze z całej pl, którzy mają specjalny certyfikat (0dnawialny co 2 lata, muszą jeździć na konferencje, dokształcać się). Co sądzicie o tym? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.