Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-02, 19:51   #721
Malena222
Przyczajenie

Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

WARSZAWA

Drogie Panie, jesli szukacie kompleksowej odnowy i odmłodzenia skóry, to polecam niezawodny duet: dr Agnieszka Surowiecka i kosmetolog Małgorzata Kowalewska. One razem działają cuda. Umiejętnie łącząc zabiegi kosmetyczne (peelingi, lasery) z medycyną estetyczną (botoks czy wypełniacze) można osiągnąć niebywały rezultat. Skóra jest nie tylko mniej pomarszczona czy bardziej napięta, ale przede wszystkim odzyskuje gęstość, jędrność i blask. A dzieki temu spojrzenie jest młodsze i wygląd - powalający! Naprawdę, po 2-3 miesiącach dochodzi do całkowitej rewitalizacji. Ja jestem zachwycona. Polecam wszystkim.

www.looqclinic.pl
Malena222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-02, 23:19   #722
BlueDecoria
Rozeznanie

Ze swojej strony szczerze mogę polecić Mesoclinic w Warszawie http://mesoclinic.pl/
Od początku stycznia mają tam niezłe rabaty. W zasadzie siostra była tam pierwsza (depilacja laserowa i mezoterapia), później zaciągnęła mnie
BlueDecoria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 09:47   #723
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez BlueDecoria Pokaż wiadomość
Ze swojej strony szczerze mogę polecić Mesoclinic w Warszawie http://mesoclinic.pl/
Od początku stycznia mają tam niezłe rabaty. W zasadzie siostra była tam pierwsza (depilacja laserowa i mezoterapia), później zaciągnęła mnie
Napisz coś więcej. Jakie zabiegi robilyscie?

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 13:48   #724
cndc
Raczkowanie

Jeśli chodzi o botox w Lublinie polecam klinikę Tarkiewicz - szybko i bezproblemowo, żadnych powikłań, a moja lwia zmarszczka zniknęła i już nie wyglądam na wiecznie zdenerwowaną
cndc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 19:22   #725
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Same reklamy na tym wątku.....

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 11:20   #726
karmena09
Przyczajenie

czy ktoras z dziewczyn moglaby wstawic zdjecie przed i po zabiegu powiekszania ust i gdzie byl owy zabieg wykonywany?
karmena09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-27, 02:04   #727
ggcentrum
Przyczajenie

Zapraszamy na darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej już w najbliższą sobotę (28.02.)!

Zapisy: 885 522 555

https://www.facebook.com/ggcentrum/p...type=1&theater

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Zapraszamy na darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej już w najbliższą sobotę (28.02.)!

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Edytowane przez ggcentrum
Czas edycji: 2015-02-27 o 02:04
ggcentrum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-28, 22:46   #728
midryga
Przyczajenie

innocencee - przecież wątek po to założony, żeby można było wpisywać gabinety, które się poleca...natomiast wracając do meritum: ja robiłam zabieg venus legacy na brzuch i epilację laserową na pachy i nogi w Dermamedzie (Wrocław). Panie miłe, gabinet czysty, przyjemny, przytulny. Pani, która robiła mi zabieg była bardzo profesjonalna - przez zabiegami opowiedziała wszystko, dała do podpisania deklaracje (np. że nie woskowałam pach czy nóg - przed laserem nie wolno). Przykładowo pachy i nogi robiła mi ok. godzinę.
midryga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-13, 19:30   #729
auris
Raczkowanie

W Łodzi chodzę do doktor Uszkiewicz www.ninauszkiewicz.pl, robiłam laser na blizny po trądziku i powiększałam nieco usta. Jestem zadowolona, ceny przystępne dosyć, atmosfera luźna no i zostałam wysłuchana,a poprzednio było różnie z tym...
auris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-31, 19:32   #730
wiosna_ach_to_ty
Przyczajenie

Jeszcze tak mi się nasunęło, że warto sprawdzić, czy lekarz jest certyfikowanym lekarzem medycyny estetycznej- - wtedy masz pewność, ze to profesjonalista, nie każdy dostaje taki certyfikat i ma on swoje wymagania.
wiosna_ach_to_ty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-02, 11:19   #731
Audrey_H
Przyczajenie

Zawsze ale to zawsze trzeba sprawdzić gabinet przed zrobieniem zabiegu. Cena nie zawsze jest wykładnią zdolności lekarza. Sama długo szukałam gabinetu, w Bydgoszczy polecam DorMed, Pani doktor Lorkowska-Czosnyka jest fantastyczna, zawsze wychodzę od niej młodsza
Audrey_H jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-06, 23:19   #732
Saberity
Raczkowanie

Warszawa

Polecam gabinet fleur de beaute na Ursynowie. Ciężko tam trafić za pierwszym razem ale warto, bo mają nowy laser i dorzucają krem za darmo (nie spotkałam się z taką praktyką w innych gabinetach)
Saberity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 13:28   #733
Megi 20
Przyczajenie

Witam czy ktoś korzystał z usług MedEstetica z Katowicach (dr Izabela Lenartowicz) wybieram się ale wolałabym poznać Wasz opinie zanim pójdę...
Megi 20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 20:26   #734
Agnes65
Przyczajenie

We Wrocławiu polecam lekarza Łukasza Dudę-Barcik. Ma duże wyczucie piękna, potrafi powiedzieć kobiecie jaki zabieg jest jej potrzebny, doradzić - co można poprawić aby wyglądało naturalnie. Robiłam u niego volumetrię , usta i botox ( kilka razy ) i uważam, że ma artyzm w dłoniach. Niesamowicie dokładny..., wydobędzie piękno z każdej twarzy. Chodzę do niego regularnie - przyjmuje w CTL na Jaracza
Agnes65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-15, 00:30   #735
kurkawodnaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnes65 Pokaż wiadomość
We Wrocławiu polecam lekarza Łukasza Dudę-Barcik. Ma duże wyczucie piękna, potrafi powiedzieć kobiecie jaki zabieg jest jej potrzebny, doradzić - co można poprawić aby wyglądało naturalnie. Robiłam u niego volumetrię , usta i botox ( kilka razy ) i uważam, że ma artyzm w dłoniach. Niesamowicie dokładny..., wydobędzie piękno z każdej twarzy. Chodzę do niego regularnie - przyjmuje w CTL na Jaracza
pierwszy wpis i od razu polecający. Wiarygodne to bardzo Artyzm bym rzekła.
kurkawodnaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-15, 11:49   #736
emilia33
Raczkowanie

nie wiem czy któraś z Was pisała o klinice Elite w Warszawie, ale szczerze polecam. wiele moich koleżanek ma za sobą zabiegi w tej klinice: m.in. wypełnianie zmarszczek własną tkanką tłuszczową, usuwanie cellulitu. klinika ma dwie lokalizacje w Warszawie. do polecenia!
emilia33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-15, 23:27   #737
motylanoga
Raczkowanie

hej, chciałam zrobić botoks w Warszawie, macie kogoś sprawdzonego w rozsądnej cenie?
motylanoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-15, 23:58   #738
Anusia90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylanoga Pokaż wiadomość
hej, chciałam zrobić botoks w Warszawie, macie kogoś sprawdzonego w rozsądnej cenie?
To u doktora Bohdana Potockiego! Ja akurat jestem w trakcie leczenia osoczem bogatopłytkowym, ale moja przyjaciółka miała tam robiony botox - na czoło, bo bardzo marszczyła brwi jak coś opowiadała i się dorobiła głębokiej zmarszczki.
Płaciła chyba coś koło 470 zł. jest zadowolona.
Bała się,że ktoś w pracy się dowie, (większość facetów) ale rano nic nie było widać, a po kilku dniach przestała się marszczyć.
Doktor Potocki przyjmuje na Grójeckiej.
Tutaj jest strona: www.potocki-pelka.pl

Ze swojej czystym sumieniem mogę polecić osocze bogatopłytkowe. Chciałam zrewitalizować skórę po zimię, która w tym czasie mi się zaczęła starzeć w oczach. Jestem po dwóch seriach, skora wydaje się młodsza, a te najmniejsze zmarszki zniknęły. Jest napięta, jedrniejsza i po prostu ładniejsza. Za tydzień mam trzecią serię, tym razem z preparatem PRX. Myślałam wcześniej o mezoterapii, ale jak mogę mieć całkiem naturalny dla mojego ciała preparat, równie skuteczny, to wybieram bez wahania.
Osocze tam kosztuje 770zł.
Anusia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 15:45   #739
Sonea21
BAN stały

Wybór kliniki musi być przemyślany, to nie może być decyzja podjęta w 5 minut. Zawsze trzeba dość skrupulatnie sprawdzić kompetencje osób tam pracujących. Przychodzimy tam by poprawić nasz wygląd, a co za tym idzie też samopoczucie. Mamy sobie pomóc, a nie zaszkodzić. Ja słyszałam pozytywne opinie o Klinice xxx w Poznaiu niedaleko Rataj/ centrum.

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-01-15 o 20:47 Powód: Reklama.
Sonea21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 17:31   #740
szpilkaXXX
Raczkowanie

Warszawa

Dziewczyny, szukam kogoś u kogo mogłabym ostrzyknąć brodę w miarę rozsądnej cenie. Czy ktoś mógłby polecić ?
szpilkaXXX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 10:01   #741
kasprzyk
Raczkowanie

W moim przypadku świetnie sprawdziło się powiększanie ust u dr Budzicz z Krakowa: http://www.budzicz.pl/poznaj-problem...wanie-ust.html. Lekarka delikatnie wymodelowała mi ich kontur, więc zmiana nie jest bardzo widoczna i nie wyglądam jakbym miała rybie usta, ale twarz nabrała wyrazu
kasprzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 11:19   #742
Agnes65
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kurkawodnaa Pokaż wiadomość
pierwszy wpis i od razu polecający. Wiarygodne to bardzo Artyzm bym rzekła.
no i co z tego że jest pierwszy, na tym forum szukałam po prostu info kto robi skleroterapię i wypowiedziałam się na temat lekarza od medycyny estetycznej
Agnes65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 20:51   #743
motylanoga
Raczkowanie

Mnie interesuje tylko Warszawa, Poznań czy Kraków odpadają. od dłuższego czasu przeglądam informacje w internecie i większość to niestety same reklamy. Póki co sprawdzałam kliniki gdzie za jedną okolicę botoksu chcą ok 700 zł, wydaje mi się, że to trochę za dużo. Sprawdzę tę na Grójeckiej. A macie może jakieś opinie o Akademii rzeźbienia twarzy Marusza?
motylanoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 22:19   #744
agne2
Raczkowanie

Sfera w Jerozolimskich,ok. 400zł, Radziejewska 450, Styczeń ok. 450 akurat to ceny za kurze łapki, informacje od koleżanek
agne2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 14:01   #745
rosana_80
Przyczajenie

Polecam MTTEstetica w Krakowie, pracują na wysokiej klasy sprzęcie, oferują szeroki zakres zabiegów i doceniają stałych klientów (rabaty !), ale mają też różne promocje dla nowych klientów wystarczy śledzić ich stronę. albo FP na facebook’u. Polecam zwłaszcza nici liftingujące u pani doktor Tyc-Tyki, wie co robi!
rosana_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 21:54   #746
Ostryga83
Przyczajenie

W Łodzi

Ale super, że trafiłam na to forum Tu jest masa ciekawych informacji!!
To ja też wtrącę swoje trzy grosze
Byłam w piątek na zabiegu intensywnie wyszczuplającym w Gabinecie Medycyny Estetycznej Art Estetyka w Łodzi. Skorzystałam z okazji i kupiłam serię 10-ciu zabiegów.
Gabinet bardzo fajny, sprawdzony i polecony przez koleżankę. Mega sympatyczna pani, która robiła zabieg. Miałam pewność, że jestem w dobrych rękach.
Ceny normalne, ale warto sprawdzać promocje, bo kilka numerów dalej w innym gabinecie zabiegi tego typu są droższe nawet w promocyjnej cenie.
Tutaj spokojnie mogę polecić.
Jak by ktoś był zainteresowany opisem zabiegu to podrzucam linka:
http://www.artestetyka.pl/polecane/64
Ostryga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 10:04   #747
kayenne88
Przyczajenie

Też byłam w MTTEstetica i przyciągnęły mnie pochlebne komentarze na temat właścicielki i promocje, mają teraz 50% zniżki na peelingi chemiczne, a to ostatni dzwonek przed wakacjami!
kayenne88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 12:54   #748
halinagoniec
Przyczajenie

Hehe rzeczywiście tyle tu wątków w jednym wątku odnośnie medycyny estetycznej - tak jak w temacie, śmiało mogę polecić Klinikę Ziemlewski z Warszawy ale z tego co wiem mają też oddziały w innych miastach. Chodziłam tam na mezoterapię skóry głowy, depilację laserową i za każdym razem wychodziłam zadowolona. Świetne podejście do pacjenta i ceny przystępne.
halinagoniec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-24, 14:44   #749
siden
Przyczajenie

Umówiłam się na zabieg liposukcji NIL w klinice w Jaworznie. http://www.klinikaurody.org.pl/ .Czy któraś z Was przechodziła przez liposukcję? Muszę przyznać, że im bliżej zabiegu tym bardziej się boję.
siden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:14   #750
Margatea
BAN stały

To prawda - moim zdaniem nie tylko ceny powinny być wykładnią tego, czy lekarz jest dobry, czy nie. Jest jeszcze coś takiego jak certyfikowani.org, gdzie są lekarze z całej pl, którzy mają specjalny certyfikat (0dnawialny co 2 lata, muszą jeździć na konferencje, dokształcać się). Co sądzicie o tym?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

To prawda - moim zdaniem nie tylko ceny powinny być wykładnią tego, czy lekarz jest dobry, czy nie. Jest jeszcze coś takiego jak certyfikowani.org, gdzie są lekarze z całej pl, którzy mają specjalny certyfikat (0dnawialny co 2 lata, muszą jeździć na konferencje, dokształcać się). Co sądzicie o tym?
Margatea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości