.:: Zelixa::. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-21, 08:58   #721
aneey
Raczkowanie

Dot.: .:: Zelixa::.

Sylwia gratuluje!!!!

No to chyba cos z forum sie stało wczoraj.

Mariola Ja pracuje co prawda co drugi weekend,ale w tym miesiacu kolezanka ma egzaminy na uczelni i musiałam ja zastapić i jakoś tak wyszło ,że teraz 3 tygodnie pod rząd w weekend jestem w pracy:/ ale nastepny juz mam wolny A w tyg mam wolne dwa lub 3 dni.

chipsy...bo kurde moj brat jadl czipsy i taka slinke miałam na nie ,że musiałam ,jak w transie byłam, hmmm dziwne co słodycze z ludzmi potrafią zrobic haha ale teraz juz sie bede pilnować nie dam sie

oj oj Jolka ty się tam kuruj i uważaj na siebie! żebys zdrowa była !

pozdrawiam

kiedyś ma być --> 60 kg

11.07.2009 - to będzie nasz dzień!
aneey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:22   #722
jobu33
Wtajemniczenie

Witam, jak was juz Mariolka poinformowałaCi erpię okropny ból (korznki- zapalenie nerwów).lecz chciałam Wam powiedzieć,że zelixa omal nie spwodowała ,że znalazłabym sie w szpitaliPo wizycie u lekarza połknełam tabletki na moje hihi korzonki i zaszła reakcja zeli z lekamiNie mogłam wstac na nogi i jak to określił mąż leciałam przez ręcePo wizycie pogotowia doszlismy do wnioski ,że to reakcja silnych leków przeciwbólowych i zelixyNastepne doświadczenie....Nie wolno alkoholu i innych leków łaczyc z zelką.
Teraz nie biorę zeli ale wrócę do niej jak tylko wyzdrowiejęCieszę,s ię że chudniecie a ja przerwaBuziaki
jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:51   #723
Buffy25
Raczkowanie

czesc dziewczynki,anney mi tez sie zdazalo hehehhe nio i przez 38 dni 10 kg mnie. kurde rewelacja ta zela. ale naprawde mowie wam ze jak nic nie jem to wolno idzie a jak jem w miare normalnie tylkomniej bo sie nie chce wiecej to szybciej waga mi leci chyba przestane jesc te jogurty w koncu hehehehhee bo ich nie znosze
buzka. milego weekendu
Buffy25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 11:26   #724
aneey
Raczkowanie

Cześć

Ale mi dzisiaj słabo i kręci mi sie w glowie z początku myślalam ,że to po kawie ale nie to chyba musi byc od zeli:/

Jolu ja ostatnio tez wzielam silna tabletke przeciwbolową ,ketonal, bo mnie tak potwornie glowa bolala,ze zyc sie nie dalo, no i zadnej reakcji z zela nie było , może tylko to że mnie łeb przestała boleć

Buziak

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-21, 11:40   #725
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneey Pokaż wiadomość
Cześć

Ale mi dzisiaj słabo i kręci mi sie w glowie z początku myślalam ,że to po kawie ale nie to chyba musi byc od zeli:/

Jolu ja ostatnio tez wzielam silna tabletke przeciwbolową ,ketonal, bo mnie tak potwornie glowa bolala,ze zyc sie nie dalo, no i zadnej reakcji z zela nie było , może tylko to że mnie łeb przestała boleć

Buziak
....a mnie ostatnio pobolewa tez głowa...a jak wypiłam wczoraj 1 piwo to czułam ze mnie zaczyna boleć i juz wiecej nie piłam....ale dzis zas sie skusiłam...i obawiam sie bo po poł mamy u nas swięto BOBRU....JEST FESTYN I ZEby tylko mnie zas łeb nie bolał a wczoraj to wypiła 2 ibupromy ..1 rano o 6 w pracy bo mnie łeb ćmił...a 2 o 14...bo mnie brała migrena....jakiejs specjalnej reakcji nie było...gorzej...jak wypije piwko....CAłUJE WAS...JOLCIA KURUJ...SIE....SIEDZE NA GG..ODEZWIJ SIE!!!!
Mariolka Dubiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 11:42   #726
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Ps.....monia Gratuluje,,,,,,mnie Ta Waga Spada Dddddddduuuuuuuuzzzzoooo. ....wolniej....
Stary 2008-06-21, 19:28   #727
Karidan
Raczkowanie

czy tą zelixę kupię tylko na receptę? napaliłam się widząc wasze rezultaty...
Karidan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 21:47   #728
aneey
Raczkowanie

Witam

Karidan tak zelixe kupisz tylko na recepte, ale jesli masz naprawde duzo do zrzucenia to ch6yba twój lekarz bez problemu ci przepisze.

A ja ide spac,bo jutro do pracy A potem to juz bede z moim kochaniem nareszcie

nie waże się! yyy ostatnio ważyłam sie w piątek , to teraz hmmm w piatek

jaki świr yy zmęczona jestes bardzo

dobranoc dziewczynki

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-22, 07:45   #729
jobu33
Wtajemniczenie

Witam. Korzonki juz przechodzą, Anula mam nadzieje ,że wypoczniesz a nagroda bedzie spadek duuuuuuuuuuuuzy wagiJa się nie ważyłam tydzień ale nie widze aby moje sadełko spadłoDzisiaj piekna pogoda, zaraz lecę na leżaczek sie opalaćDobrze ,że mam dom i nikt nie bedzie mnie podglądał, bo jeszcze może sie wystraszyćPapapap a Buziaki zelixanki mariolka mam nadzieję ,że za duzo nie popiwkowałaś wczoraj na święcie bobu
Stary 2008-06-22, 09:16   #730
aneey
Raczkowanie

Cześć

Jolu to dobrze, że ci powoli przechodzi oby tak dalej

Ja tez nie zauwazyłam,żeby ciałka było mniej ale to sie wytnie W ogóle dzisiaj bym sie prawie spóźniła na autobus bo zaspałam i wiecie co? nie wzięłam zelixy kurde no , a zawsze ja nosze w torebce ale dzisiaj jak na złość mam inną ale dam rade, poszłam sobie sniadanko kupic i bedzie dobrze a jutro znowu wezme zele

Miłego dnia

Oczywiście jak pogoda jest to ja musze siedzieć w pracy a jutro pewnie będzie lać

papa

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-22, 09:41   #731
fibak36
Raczkowanie

kurde dziewczyny, nie dosc ze nie pomagaja mi nic tabletki, bo nie trace na wadze to ciagle bym jadla i jadla nie mam pojecia dlaczego
do tego od paru dni na wszystkich sie ciagle wydzieram i mam straszne wahania nastroju ojjj ciezko
fibak36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:20   #732
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

czesc KOCHANE MOJE.....Joluś popiwkowałam wczoraj ale nawet zyje...troche łeb mnie boli.....noi dzis tydzien....od brania zeli...niewiemm ile wazyłam tydz...temu...ale w srode było 91.6...dzis 88.8.....czyli cos spadło...ale wczoraj tylko piwkowałammmm..nic nie jadłam od obiadu...a teraz głodna jestem..jak fix...ale dzieci zamówiły pizze,,,zaraz przywioza,,,,,to sobie podje,,,,a raz na tydzien mozna......miłego dzionka...jutro zas do pracy...eh....no cóz Joluś kuruj.sie...nie spal sie za bardzo....ja zjem te pizze i tez na podwóreczko..na hustaweczce polezec...PA KOCHANE!!!!
Stary 2008-06-22, 14:50   #733
monikastege
Przyczajenie

NO WITAM WAS MOJE ZELKI U MNIE WAGA STOI CZY NA CZCZO CZY PO JEDZONKU TA CHOLERA STOI W MIEJSCU. CHYBA ZACZNę OD JUTRA BRAć PO 2 TABLETKI BO MUSZę SCHUDNąć DO WYJAZDU
ALE DZISIAJ ROBIMY Z MężULKIEM I ZNAJOMYMI GRILLA NA ogródku mniam mniam tylko mam nadzieję ze waga mi nie podskoczy bo się załamię
No to idę szykować mebelki i grilla pa pa kochane zelki miłego popołudnia wam życzę:c mok::cm ok::cmo k:
monikastege jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 18:05   #734
jobu33
Wtajemniczenie

Monikastege i Fibak haha fajne nicki. Nic sie nie martwcie , ja juz od miesiąca na zeli i początkowo nic mi nie ubywała a ogólnie 2 tyg temu tylko 6 kg. Ale sie nie przejmuje , bo wiem że waga spada tylko wolniej Dziewczyny ale sie opaliłam , bordowa jestem, usnełam na słońcumając okulary na nosieBedą mieć ubaw w pracy
Stary 2008-06-22, 18:34   #735
aneey
Raczkowanie

Dziewczyny przeczytajcie sobie a my sie tu trujemy zelixą

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=161db

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-22, 18:37   #736
aneey
Raczkowanie

Jolu super! ja tez chce sie tak opalic

Monia nie załamuj sie ,bo moze po chwili dopiero u Ciebie waga spadnie! i Fibak ty tak samo!!! nie załamywac sie dziewczyny, bo pewnie "organizm walczy z rzuceniem tych kg" i pewnie przegra i po jakims czasie spadnie i od razu duzo

Pozdrawiam

Jade sie kapac nad wode po ciemnemu najlepiej

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-22, 19:47   #737
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneey Pokaż wiadomość
Dziewczyny przeczytajcie sobie a my sie tu trujemy zelixą

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=161db
Oczywiście musiał zrezygnować z Big Maców, frytek i shakerów. Jadł jedynie sałatki, jabłka (bez polewy karmelowej) i od czasu do czasu tortille.

No Anula , chyba nie do końca tak ale ja tez bym tak chciała aby mnie było stac i ktos podał i ugotował. Własnie sie wykapałami strasznie mie wszystko pieczeJutro się waże , trzymajcie kciiukiA Mariolka chyba nowu piwkujePa Buziaki, Ancia nie utop się ale nie my pływamy na powierzchni wodyHahahaha żart
Stary 2008-06-22, 20:03   #738
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Oczywiście musiał zrezygnować z Big Maców, frytek i shakerów. Jadł jedynie sałatki, jabłka (bez polewy karmelowej) i od czasu do czasu tortille.

No Anula , chyba nie do końca tak ale ja tez bym tak chciała aby mnie było stac i ktos podał i ugotował. Własnie sie wykapałami strasznie mie wszystko pieczeJutro się waże , trzymajcie kciiukiA Mariolka chyba nowu piwkujePa Buziaki, Ancia nie utop się ale nie my pływamy na powierzchni wodyHahahaha żart
JOlus nie piwkuje...bo musiałabym jutro zas na żadanie....kurowałam sie cały dzien...na hustawce...a jak mi sie kurna do roboty nie chce isc....,,,PA!!!
Stary 2008-06-22, 21:24   #739
monik79
Przyczajenie

witajcie!ja dzis wziełam 4 tabletkę, czuję sie dobrze, ale wczoraj niedosc ze wstałam bardzo wczesnie to o 2 w nocy jeszcze sie kręciłam, mysłam, że wogóle nie usnę, a do tego weekend u mamy wiec hmm był i grill, i pyszny obiad no i deserek!ale jutro mam mozliwosc pokręcenia na rowerku wiec działamy dalej, wagi 2 w kącie bo jedna elektroniczna druga szklana elekt, i obydwie do kitu zepsute, trzeba sobie kubic zwykłą z tarcza!!!w sierpniu mam wesele wiec kreacja bedzie kupowana tydzien przed z nadzieja ze rozmiar bedzie mniejszy!!
pozdrawiam czy ktoras z was jest z woj.lubelskiego?pozdrowie nia z roztocza!!!!
monik79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 21:52   #740
fibak36
Raczkowanie

jobu33 dzieki mam nadzieje ze tak bedzie...
a co do tego artykulu to ja w to nie wierze
Stary 2008-06-23, 20:13   #741
Buffy25
Raczkowanie

wiecie co dziewczyny zjadlam dzisiaj jogurt i 1 kanapke i waga od wczoraj wzrosla o 1,5 kg heehe niezle co. dodam ze przed okresem nie jestem mialyscie tak???
Buffy25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 21:35   #742
fibak36
Raczkowanie

no ja tak mialam ostatnio. a moze masz owulacje? bo tak tez sie dzieje z waga.
albo waga popsuta
Stary 2008-06-24, 07:32   #743
aneey
Raczkowanie

Cześć

No ja wsumie moge niewiele powiedziec o okresie i czy cos ma wpływ zela na niego, bo ja biore tabletki żeby mieć okres, ale chyba w ulotce jest cos napisane ,że mozliwe sa jakies takie skutki uboczne nie?

Ja sie czuje jakos dziwnie tzn czuje ze tyje a nie chudne. Nie wazne sie dopiero w piatek, ale jakos tak dziwnie. Ostatnio coraz czesciej mam bole glowy i czasami kreci mi sie w glowie. A i wróciły smakii na słodycze ale mam nadzieje,że minie jeszcze

Miłego dnia dziewczynki:

kiedyś ma być --> 60 kg

Stary 2008-06-24, 10:13   #744
lola2013
Raczkowanie

Arrow Dot.: .:: Zelixa::.

witam mam recepte zdobyłam ja własnymi siłami od mojej lekarki alemusiałam sie napracwac przy tym bo niecciała mi wipisac mimi ze mam 40 kilo nadwagi zaczynam walke trymajcie cciui startuje z 97 kilo
lola2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 13:47   #745
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lola2013 Pokaż wiadomość
witam mam recepte zdobyłam ja własnymi siłami od mojej lekarki alemusiałam sie napracwac przy tym bo niecciała mi wipisac mimi ze mam 40 kilo nadwagi zaczynam walke trymajcie cciui startuje z 97 kilo
...czesc dziewczynki.....ja tez qrwa..nie chudne,,,juz mam nerw.....jem niewiele,,,ale zdaje mi sie ze przez to piwkowanie...waga..stoi.. ....widze ze nie tylko u mnie...jak tak dalej bedzie to wszystkie doła załapiemy........TRz ymajcie sie...,,ja sie jeszcze nie poddaje,,,,ale mam chwile zwatpienia....Miłego popołudniaps..LOLA ..powodzenia!!!!
Stary 2008-06-24, 16:42   #746
jobu33
Wtajemniczenie

Smile Dot.: .:: Zelixa::.

SPRAWOZDANIE 26 dni zelixa 10 17 dni meridia15 - waga spadła 8,5 kg, nie jest to sukces w stounku do innych dziewczynale ja i tak sie cieszęJeżeli tak dalej pójdzie to w przeciągu 3 miesiecy schudne około 20 kg a to juz jest cośDlatego nie poddaję się a Wam mówię NIE DOŁOWAC SIĘALE IŚĆ DO PRZODU. Ja tez bym chciała miec romiar chociaż 40-42 ale dopne tego Nastepne sprawozdanie za miesiąc

Edytowane przez jobu33
Czas edycji: 2008-06-24 o 17:49
Stary 2008-06-24, 18:36   #747
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Witajcie....ja dziś zjadłam 29 tabl zelki i na diecie jestem przez dwa tyg przed braniem zeli i jestem mniejsza o 10 kg ale to juz praie 2 miesiace ... Jutro ide do doktorka po recepte na nastepne opakowanko ;-))) i mam nadzieje ze juz niedługo bede mniejsza o jeszcze kilka kg ...aaaaaaa dziewczynki wiem z własnego doświadczenia ze przez pifffko kg rosna ale po kilku dniach sp[adnie wam to samoczynnie .... pozdrawiam Was MIŚKI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 22:22   #748
lola2013
Raczkowanie

Arrow Dot.: .:: Zelixa::.

no i jutro zaczynami kupiłam już zelixe oj ceny w aptekach są różne nawet po 72 zł pochdziłam troche ale kupiłam za 34,90 opłacalo się zaopatrzyłam sie w wode mineralną haha bo piszecie ze suszy i ruszamy do boju 30 kilo do zrzucnia
lola2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 22:41   #749
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
no i jutro zaczynami kupiłam już zelixe oj ceny w aptekach są różne nawet po 72 zł pochdziłam troche ale kupiłam za 34,90 opłacalo się zaopatrzyłam sie w wode mineralną haha bo piszecie ze suszy i ruszamy do boju 30 kilo do zrzucnia
......powodzenia....w zrzucaniu......ale tanio KUPIłAS....gdzie????????? ???
Stary 2008-06-24, 22:46   #750
favola
Raczkowanie

GG do favola

Cytat:
Witaj,zaczynasz od 10mg ,czy 15 mg zelixy?Pierwszy miesiąc rzeczywiście suszy niesamowicie,ale przy drugim opakowaniu nie miałam już żadnych skutków ubocznych.Bardzo dobrze gasi pragnienie czerwona herbata z sokiem grapefriutowym,ale nie każdy lubi ten smak.Od 10 kwietnia schudłam 20 kilogramów(przede mną drugie tyle).Powodzenia
favola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości