![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Sylwia gratuluje!!!!
![]() No to chyba cos z forum sie stało wczoraj. Mariola Ja pracuje co prawda co drugi weekend,ale w tym miesiacu kolezanka ma egzaminy na uczelni i musiałam ja zastapić i jakoś tak wyszło ,że teraz 3 tygodnie pod rząd w weekend jestem w pracy:/ ale nastepny juz mam wolny ![]() ![]() chipsy...bo kurde moj brat jadl czipsy i taka slinke miałam na nie ,że musiałam ,jak w transie byłam, hmmm dziwne co słodycze z ludzmi potrafią zrobic haha ale teraz juz sie bede pilnować ![]() ![]() oj oj Jolka ty się tam kuruj i uważaj na siebie! żebys zdrowa była ! ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]()
#722 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz nie biorę zeli ale wrócę do niej jak tylko wyzdrowieję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki,anney mi tez sie zdazalo hehehhe
![]() ![]() buzka. milego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ale mi dzisiaj słabo ![]() ![]() Jolu ja ostatnio tez wzielam silna tabletke przeciwbolową ,ketonal, bo mnie tak potwornie glowa bolala,ze zyc sie nie dalo, no i zadnej reakcji z zela nie było , może tylko to że mnie łeb przestała boleć ![]() Buziak ![]()
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Ps.....monia Gratuluje,,,,,,mnie Ta Waga Spada Dddddddduuuuuuuuzzzzoooo. ....wolniej....
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
czy tą zelixę kupię tylko na receptę? napaliłam się widząc wasze rezultaty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Karidan tak zelixe kupisz tylko na recepte, ale jesli masz naprawde duzo do zrzucenia to ch6yba twój lekarz bez problemu ci przepisze. A ja ide spac,bo jutro do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie waże się! ![]() ![]() ![]() ![]() jaki świr ![]() ![]() dobranoc dziewczynki ![]() ![]()
#729 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jolu to dobrze, że ci powoli przechodzi ![]() ![]() Ja tez nie zauwazyłam,żeby ciałka było mniej ale to sie wytnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Oczywiście jak pogoda jest to ja musze siedzieć w pracy ![]() ![]() papa
#731 |
Raczkowanie
|
kurde dziewczyny, nie dosc ze nie pomagaja mi nic tabletki, bo nie trace na wadze to ciagle bym jadla i jadla
![]() do tego od paru dni na wszystkich sie ciagle wydzieram i mam straszne wahania nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
czesc KOCHANE MOJE.....Joluś popiwkowałam wczoraj ale nawet zyje...troche łeb mnie boli.....noi dzis tydzien....od brania zeli...niewiemm ile wazyłam tydz...temu...ale w srode było 91.6...dzis 88.8.....czyli cos spadło...ale wczoraj tylko piwkowałammmm..nic nie jadłam od obiadu...a teraz głodna jestem..jak fix...ale dzieci zamówiły pizze,,,zaraz przywioza,,,,,to sobie podje,,,,a raz na tydzien mozna......miłego dzionka...jutro zas do pracy...eh....no cóz Joluś kuruj.sie...nie spal sie za bardzo....ja zjem te pizze i tez na podwóreczko..na hustaweczce polezec...PA KOCHANE!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
NO WITAM WAS MOJE ZELKI U MNIE WAGA STOI CZY NA CZCZO CZY PO JEDZONKU TA CHOLERA STOI W MIEJSCU. CHYBA ZACZNę OD JUTRA BRAć PO 2 TABLETKI BO MUSZę SCHUDNąć DO WYJAZDU
![]() ALE DZISIAJ ROBIMY Z MężULKIEM I ZNAJOMYMI GRILLA NA ogródku mniam mniam tylko mam nadzieję ze waga mi nie podskoczy bo się załamię ![]() No to idę szykować mebelki i grilla pa pa kochane zelki miłego popołudnia wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przeczytajcie sobie
![]() ![]() ![]() ![]() http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=161db
#736 |
Raczkowanie
|
Jolu super! ja tez chce sie tak opalic
![]() Monia nie załamuj sie ,bo moze po chwili dopiero u Ciebie waga spadnie! ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Jade sie kapac nad wode ![]() ![]()
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No Anula , chyba nie do końca tak ale ja tez bym tak chciała aby mnie było stac i ktos podał i ugotował. Własnie sie wykapałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Przyczajenie
|
witajcie!ja dzis wziełam 4 tabletkę, czuję sie dobrze, ale wczoraj niedosc ze wstałam bardzo wczesnie to o 2 w nocy jeszcze sie kręciłam, mysłam, że wogóle nie usnę, a do tego weekend u mamy wiec hmm był i grill, i pyszny obiad no i deserek!
![]() ![]() pozdrawiam czy ktoras z was jest z woj.lubelskiego?pozdrowie nia z roztocza!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
wiecie co dziewczyny zjadlam dzisiaj jogurt i 1 kanapke i waga od wczoraj wzrosla o 1,5 kg heehe niezle co. dodam ze przed okresem nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
no ja tak mialam ostatnio. a moze masz owulacje? bo tak tez sie dzieje z waga.
albo waga popsuta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() No ja wsumie moge niewiele powiedziec o okresie i czy cos ma wpływ zela na niego, bo ja biore tabletki żeby mieć okres, ale chyba w ulotce jest cos napisane ,że mozliwe sa jakies takie skutki uboczne nie? ![]() Ja sie czuje jakos dziwnie tzn czuje ze tyje a nie chudne. Nie wazne sie dopiero w piatek, ale jakos tak dziwnie. Ostatnio coraz czesciej mam bole glowy ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]() ![]()
#744 |
Raczkowanie
|
![]()
witam mam recepte zdobyłam ja własnymi siłami od mojej lekarki alemusiałam sie napracwac przy tym bo niecciała mi wipisac mimi ze mam 40 kilo nadwagi zaczynam walke trymajcie cciui startuje z 97 kilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jobu33 Czas edycji: 2008-06-24 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
Witajcie....ja dziś zjadłam 29 tabl zelki i na diecie jestem przez dwa tyg przed braniem zeli i jestem mniejsza o 10 kg ale to juz praie 2 miesiace ... Jutro ide do doktorka po recepte na nastepne opakowanko ;-))) i mam nadzieje ze juz niedługo bede mniejsza o jeszcze kilka kg ...aaaaaaa dziewczynki wiem z własnego doświadczenia ze przez pifffko kg rosna ale po kilku dniach sp[adnie wam to samoczynnie .... pozdrawiam Was MIŚKI
![]()
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
![]()
no i jutro zaczynami kupiłam już zelixe oj ceny w aptekach są różne nawet po 72 zł pochdziłam troche ale kupiłam za 34,90 opłacalo się zaopatrzyłam sie w wode mineralną haha bo piszecie ze suszy i ruszamy do boju 30 kilo do zrzucnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
......powodzenia....w zrzucaniu......ale tanio KUPIłAS....gdzie????????? ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.