![]() |
#721 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
MŻ
![]() ![]() śniadanie to podstawa ale zamieniłam zwykły chlebek i pyszne pachnące bułeczki na chleb ciemny, ograniczyłam smażone mięsko, przeżuciłam się na gotowane, wiecej warzyw, dużo wody niegazowanej, zrezygnowałam (no dobra dobra będę się starała ![]() ![]() Więcej ruchu, ograniczam jazde samochodem (kiedys jeżdziłam samochodem wszędzie) i połykam chrom, podobno ma się mniejszą ochotę na słodycze, zobaczymy Aha po stosowaniu diety, czyli ok. 2 tygodni już widzę efekty, kurczę wiecie jaka to motywacja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
[quote=kala507;4704266]Tak
to postanowione a więc: DZIEWCZYNKI DOŁĄCZAM DO WAS muszę schudnąć przynajmniej 7kg. i to jak najszybciej, trzeba się na plaży jakoś pokazać ![]() Tylko oczywiście z rozsądkiem pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was (jak i za siebie ) kciukasy ![]() ![]() jestem z tobą powodzenia
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#725 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
tak tak potwierdzam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
ja zaczełam jesc term line 2 zobaczymy co z tego wyniknie i oczywiscie zero słodyczy itp wiecej ruchu i mniej jesc
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
a tak wogóle im wiecej mysle o kaloriach i o nie jedzeniu bzdur tym wieksza mam na to ochote nie wiem oco chodzi
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4325,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4177}
-->
REKLAMA
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
Ratunku
![]() ![]() Otworzyłam dzis szafeczke a tam co M&M pyszne słodziutkie kolorowe ![]() ![]() ![]() Nie moge nie moge nie moge nie moge NIE MOGE ICH ZJEŚĆ!!! Wymary i wage podam jak znajde centymetr
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
moze mi ktos napisze jesli mam jesc np 4 razy dziennie to mniej wiecej co i w jakich godzinach.ale dołek
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
yooniga- raczej 5 razy jak dasz rade
![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie mysle ze to dieta itd tylko jedz mniej i juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4326,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4180}
-->
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie slyszalam o tym spalaniu miesni, ale wierze wam jak najbardziej
![]() Witam Kala507 ![]() Duuuzo tu nas.
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
![]()
Dieta bikini 5 kg w ciągu 10 dni
Zaczęło się lato a dla niektórych także wakacje. Zanim jednak zrzucimy z siebie większość ciuchów i pokażemy się na plaży, może warto zastosować jakąś dietę... np. dietę bikini. Proponowana w tym tygodniu dieta trwa 10 dni i można dzięki niej schudnąć ok. 5 kg. Jej podstawą są warzywa, owoce oraz zioła. Przebiega ona w 3 etapach: I etap: Oczyszczanie i przygotowanie do odchudzania. Ttrwa dwa dni, pierwszego dnia zjada się ok. 800 kcal, zaś drugiego 1000. Można w tym czasie zrzucić jeden zbędny kg. II etap: Spalanie zbędnego tłuszczu. Przez 6 dni należy spożyć nie więcej niż 1000 kcal dziennie. W tym czasie można schudnąć ok. 3 kg. III etap: Stabilizacja wagi i zapobieganie efektowi jo-jo. Trwa 2 dni i przyzwyczaja organizm do normalnych posiłków; dzienna dawka kalorii wynosi 1200. Można stracić 1 kg. W trakcie stosowania diety koniecznie należy wypijać codziennie 2 litry niegazowanej wody mineralnej oraz pić zioła przyspieszające przemianę materii, jak np.: rumianek, bratek polny, melisa. Jeśli dotychczasowy spadek wagi nie jest wystarczający, można jeszcze przez 6 dni stosować dietę 1200 kcal o jadłospisie zbliżonym do tego na 2 ostatnie dni. 1 dzień: Śniadanie (250 kcal):Mały kubek jogurtu z ziarnami zbóż, z filiżanką malin i łyżką otrębów, herbata ziołowa. Obiad (300 kcal): 200 g ugotowanej fasolki szparagowej, 2 ugotowane ziemniaki, 100 g pieczonej ryby. Podwieczorek (0 kcal): Woda po ugotowanej fasolce. Kolacja (250 kcal): 300 g ugotowanych szparagów, 100 g (3 plastry) chudej szynki, herbata ziołowa. 2 dzień: 1,5 kg owoców (np. truskawek, malin lub kiwi), należy podzielić na porcje i zjeść na śniadanie, obiad i kolację. Między posiłkami pić wodę lub herbatki ziołowe. 3 dzień: Śniadanie (250 kcal): 50 g serka Tosca 3% tłuszczu; 2 łyżki płatków kukurydzianych; filiżanka truskawek. Obiad (400 kcal): Omlet z warzywami (jajko, 3 łyżki kukurydzy, pomidor, 3 pieczarki i szczypiorek usmażyć na łyżce oleju); szklanka soku wielowarzywnego. Podwieczorek (100 kcal): Mały kubek jogurtu naturalnego (150 g) z łyżką otrębów owsianych; suszona śliwka. Kolacja (250 kcal): Pełnoziarnista grzanka; plaster sera topionego light; pomidor; kiszony ogórek; szklanka soku z pomarańczy. 4 dzień: Śniadanie (260 kcal): Kromka razowca z łyżeczką margaryny; jajko na miękko; pomidor. Obiad (400 kcal): 200 g ugotowanego ryżu (3 łyżki surowego); 150 g grillowanego sera feta; sałatka jarzynowa (paprykę, kiszony ogórek, 2 łyżki kukurydzy i kiełki rzeżuchy wymieszać z 1 małego kubka jogurtu naturalnego); szklanka czerwonego barszczu. Podwieczorek (50 kcal): Jabłko. Kolacja (300 kcal): 2 kromki chrupkiego chleba; 150 g twarożku granulowanego o obniżonej kaloryczności; ogórek. 5 dzień: Śniadanie (250 kcal): 2 kromki chrupkiego chleba, jajko na twardo z łyżką ketchupu, kiełki rzodkiewki, kawa lub herbata bez cukru albo zioła. Obiad (400 kcal): 150 g pieczonej polędwicy, surówka z kilku liści sałaty, mniszka, pomidora, cebulki dymki i 1 małego kubka jogurtu naturalnego bez cukru, ugotowany ziemniak, szklanka bulionu z kostki. Podwieczorek (50 kcal): Pomarańcza. Kolacja (300 kcal): Kromka razowca, 30 g (plaster) odchudzonego sera żółtego z łyżką ketchupu, liść sałaty, szklanka czystego czerwonego barszczu. 6 dzień: Śniadanie (250 kcal): Koktajl bananowo-malinowo-jogurtowy (zmiksuj maty kubek, czyli 150 g naturalnego jogurtu z filiżanką malin, średnim bananem i łyżką otrębów owsianych); grejpfrut. Obiad (350 kcal): 150 g pieczonej piersi kurczaka; 300 g brokułów (średnia róża); 2 ugotowane ziemniaki; 3 łyżki kiszonej kapusty; szklanka soku z warzyw. Podwieczorek (50 kcal): Jabłko. Kolacja (350 kcal): 200 g ryby po grecku; mizeria; kromka razowca; szklanka bulionu z kostki. 7 dzień: Śniadanie (300 kcal): Mały kubek jogurtu naturalnego (150 g) z 3 łyżkami muesli; kiwi. Obiad (400 kcal): 150 g pieczonej piersi indyka; 2 ziemniaki; sałatka z mniszka lekarskiego, sałaty i pomidora, skropiona, sosem winegret; szklanka czystego białego barszczu. Podwieczorek (50 kcal): Brzoskwinia. Kolacja (300 kcal): 250 g ugotowanych warzyw chińskich (z mrożonki) skropionych sosem sojowym, 30 g makaronu sojowego, szklanka ziół. 8 dzień: Śniadanie (200 kcal): Opakowanie ryżu na mleku z wiśniami. Obiad (400 kcal): 150 g pieczonego fileta rybnego; 3 łyżki kapusty kiszonej; 2 gotowane ziemniaki; szklanka soku wielowarzywnego. Podwieczorek (100 kcal): Opakowanie puddingu waniliowego (150 g) z 3 łyżkami truskawek. Kolacja (350 kcal): 2 kromki razowca posmarowane cienko margaryną; 50 g wędzonej piersi indyka (4 plasterki cienko pokrojone); pomidor; herbata. 9 dzień: Śniadanie (300 kcal): Mały kubek jogurtu naturalnego (150 g) z 3 łyżkami muesli i łyżką rodzynków, mandarynka. Przegryzka (50 kcal): Jabłko. Obiad (400 kcal): Sałatka z tuńczyka i makaronu, kromka razowca, szklanka soku pomidorowego. Podwieczorek (100 kcal): Ugotować 100 g fasolki szparagowej, zjeść ją i popić wodą, w której się gotowała, 2 kromki chleba chrupkiego. Kolacja (350 kcal): Sałatka nicejska, kromka razowca cienko posmarowana margaryną. 10 dzień: Śniadanie (300 kcal): 2 kromki razowca cienko posmarowane margaryną, 50 chudej wędliny (2 plasterki), kiszony ogórek, 2-3 rzodkiewki, 2 łyżki kiełków mieszanych. Przegryzka (90 kcal): Mały banan. Obiad (450 kcal): Sałatka ryżowa, kromka razowca, szklanka soku pomidorowego. Podwieczorek (200 kcal): 2 kromki chrupkiego chleba cienko posmarowane ketchupem, 4 łyżki pasty jajecznej ze szczypiorkiem. Kolacja (300 kcal): Jedna kromka grahama, 2 plastry chudego białego sera z łyżką szczypiorku i 2-3 rzodkiewki, sól, pieprz. moze komus sie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() witam nowe uczestniczki kala507 i yooniga ![]() ale się dzisiaj nagimnastykowałam, mycie paneli, półek, okna, podłóg, drzwi...dzień porządków miałam w sklepie...ufffff szkoda gadać :x widzę, że wątek się szybko rozrasta...szczerze to nawet nie chce mi się narazie czytać wszystkiego porządnie, przelaciałam tylko żeby wiezieć o co chodzi... ![]()
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Udo (w najgrupszym miejscu) -58
![]() talia -71 biust-80 (nie komentuje tego w moim ciele tylko biust i uszy małe) biodra- 96 oponka (wstrętna opona)-81 ajjjjj niedobrze mam 168 i waże.... no wąłnsie nie mam wagi, osttanio jak się ważyłam to było chyba 61 kg. Od jutra zaczynam diete bikini, mam nową motywacje ![]() ![]() Evil_Queen witaj ![]() Paula ![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4327,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
witaj mam zamiar zrobic cos ze swoja waga mam nadziejem ze ludzie i ten watek mi jakos pomogą
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
muszę Wam coś napisać...
jako osoba niecierpiąca zwykłej wody źródlanej...musze się podzielić nową wiedzą, polecam wszystkim którzy się odchudzają i nie lubią wody bez smaku...wodę Veroni Mineral z sokiem...brzoskwiniową... butelka 1,5 litra kosztuje 2 zł a ma tylko 14 kcal w 100 ml jest bez CUKRU i bez KONSERWANTÓW...jak dla mnie bomba ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe uczestniczki akcji chudnięcia
![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4328,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4299}
-->
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() i zjadlam pyszna zupke ogorkowa ![]() ![]() ![]() a teraz do cwiczen... znacie moze jakies cwiczenia na pupe? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
szczerze dziewczyny to ja zaczynam mieć wątpliwości...chyba nie dam rady jednak schudnąć...
obiecywałam sobie, że jak zacznę prace to coś się ruszy u mnie... rano zjadam pół miseczki płatków z rodzynkami i mlekiem, w pracy np duży jogurt pitny, ruszam się tyle co sprzatać trzeba, przychodzę do domu nie mam siły na nic, o ćwiczenbiach nie wspomnę, zwykle jem jakiś obiad dobry bo inaczej nie mam siły oddychać...[to zabrzmiało jakbym pracowała w kopalni wegla ;p] potem kolacja bo nie umiem sobie odmówić....i co jak tu się odchudzić...chyba oszukuję Was i siebie samą ![]()
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
paula bez marudzenia, do cwiczen natychmiast! zeby mi to bylo ostatni raz!
![]()
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() skończyły się czasu siedzenia w domu i "zbijania bąków"...teraz wiem co to znaczy pracować... ![]() ![]()
![]() |
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4329,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
zauwżcie że z naszej grupy tylko ja chyba nie mam się czym pochwalić
![]()
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
paula nie denerwuj mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Paula! - dasz rade!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
Paula a może jakaś kąpiel zrelaksujesz się a jak wyjdziesz z wanny to nie ebdizesz juz taka zmęczona i możesz wtedy zacząć ćwiczyć co?
Ja dziś juz trochę ćwiczyłam, zamierzam ejszcze chwile poćwiczyć. Przed chwilą zjadłam kolacyjke serek wiejski, małego pomidorka i ogóreczka pychaaa ![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4330,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Paula mnie też nie chciało się ćwiczyć więc postanowiłam ze codziennie zaraz po wstaniu włączam ten filmik który tu zamieściłam i ćwicze te osiem minut ( oczywiście po chwili rozgrzewki ). I jakoś idzie!!! Może tez spróbuj a nóż widelec to będzie dobre rozwiązaniev
![]()
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam dosc... wczoraj zdawalam angielski (zdalam, uf), a jutro lacine
![]() ![]() ![]() ja rano na czczo biegam na orbitreku, musze niedlugo zwiekszyc czas biegania (na razie 10 minut) zeby caly ten tluszczyk spalic ![]() ![]()
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
dziękuję, jesteście kochane
![]() uwielbiam wchodzić na nasz wątek i pisać z Wami...postaram się znaleść motywację do ćwiczeń...bo inaczej nici z moich planów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.