Wszystko o Oriflame - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-13, 16:09   #721
BRAVIA
Raczkowanie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

a ja z miss o nie miałam dobrych doświadczeń, sprzedałam chyba 5 tych wód i każda miała ten sam defekt, wylewała się z flakonika. wiadomo, że są to perfumki takie trochę dekoracyjne i powinny stać na szafce, a nie walać się po torebce, ale żadna moja koleżanka nie doniosła ich w całości do domu , a zapach całkiem przyjemny, jednak uraz został.

co do serii do stópek jestem baaardzo zadowolona.miałam już peeling ten zółty i teraz kupiłam sobie jeszcze ten antyperspiracyjny krem i też jest super!! ta seria się udała oriflame
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 17:04   #722
isa666
Zakorzenienie

A mi nie przyszedł żel peelingujący z granatem i kwiatem wiśni
Coś nie mam szczęścia do Ori, odkąd zamawiam coś z tej firmy już mam w brakach pomadkę power Shine(odkąd się pojawiła), błyszczyk Lukier i teraz ten żel

Teraz bedę zamawiać tą nową kredkę do oczu, oby przyszła, bo jak nie...
Stary 2007-08-13, 18:19   #723
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A mi nie przyszedł żel peelingujący z granatem i kwiatem wiśni
Coś nie mam szczęścia do Ori, odkąd zamawiam coś z tej firmy już mam w brakach pomadkę power Shine(odkąd się pojawiła), błyszczyk Lukier i teraz ten żel

Teraz bedę zamawiać tą nową kredkę do oczu, oby przyszła, bo jak nie...
No rzeczywiście nie masz szczęścia powiem Ci, że z kredką też może być ciężko, bo dużo ich było w brakach. Zależy jaki odcień zamawiałaś ale może się uda.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 18:29   #724
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
No rzeczywiście nie masz szczęścia powiem Ci, że z kredką też może być ciężko, bo dużo ich było w brakach. Zależy jaki odcień zamawiałaś ale może się uda.
Ło matko Ja chce tą brązową Chesnut Brown czy jakoś tak
Zamówienie jeszcze nie złożone, jutro będę dzwonić do konsultantki, ale się zacznam wahać czy ryzykować tą kredkę, jak może nie przyjść
Stary 2007-08-13, 18:43   #725
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Ło matko Ja chce tą brązową Chesnut Brown czy jakoś tak
Zamówienie jeszcze nie złożone, jutro będę dzwonić do konsultantki, ale się zacznam wahać czy ryzykować tą kredkę, jak może nie przyjść

Zobaczyłam w magazynie i brązowa nie jest w brakach jest grey i prune w brakach, więc nie ma obaw [jak narazie]

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-08-13, 18:44   #726
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

[quote=Ines-ka;4998235]Bo zaśmiecasz wątek.

Którą można było umieścić w poprzednim poście za pomocą opcji 'edytuj'.

niech ci będzie
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 18:45   #727
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczyłam w magazynie i brązowa nie jest w brakach jest grey i prune w brakach, więc nie ma obaw [jak narazie]
No to może mam szansę
Dziękuję za info

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 19:03   #728
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
niech ci będzie
Może trochę więcej uprzejmości? Przecież grzecznie wszystko wyjaśniłam więc po co te ""?

Łeee. Edt Lucia inaczej pachnie niż talk. Tzn. tak bardziej kwiatowo, a w talku przebija ta pudrowa nuta. Chociaż koleżanka zapytała czym tak ładnie pachnę to jakoś mi się średnio podobają.

isa666, zawsze możesz zapytać w tym wątku o konkretny produkt czy jest w brakach.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 19:24   #729
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Może trochę więcej uprzejmości? Przecież grzecznie wszystko wyjaśniłam więc po co te ""?

Łeee. Edt Lucia inaczej pachnie niż talk. Tzn. tak bardziej kwiatowo, a w talku przebija ta pudrowa nuta. Chociaż koleżanka zapytała czym tak ładnie pachnę to jakoś mi się średnio podobają.

isa666, zawsze możesz zapytać w tym wątku o konkretny produkt czy jest w brakach.
Nie lubię jak ktoś mówi,że coś zaśmiecam. 2posty to chyba nie grzech?
Jak czujesz się urażona to przepraszam. Dzięki za wyjaśnienie
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 20:08   #730
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
Nie lubię jak ktoś mówi,że coś zaśmiecam. 2posty to chyba nie grzech?
Jak czujesz się urażona to przepraszam. Dzięki za wyjaśnienie

Testował może już ktoś ten puder GG w pędzelku? Szukam czegoś do poprawek w ciągu dnia, a ta forma wydawałaby się najlepsza, bo z kompaktami w plecaku to różnie bywa. Jeśli któraś z was będzie na prezentacji nowości/spotkaniu/? to proszę o zdanie relacji. No i przetestowanie pod kątem jasności i stapiania się z podkładem adaptacyjnym.

W Luci po ok. 3 godzinach wyczuwam słodkie nuty, kwiatki wywietrzały. Teraz podoba mi się bardzo.
Stary 2007-08-14, 16:50   #731
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy mydełko truskawka i passiflora z kat. 11 to jakaś nowość?
Zainteresowało mnie i ciekawam jak pachnie
Stary 2007-08-14, 17:23   #732
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a czy mydełko truskawka i passiflora z kat. 11 to jakaś nowość?
Zainteresowało mnie i ciekawam jak pachnie
Nie, one już były na wyprzedaży rok temu (wiem bo jeszcze dwa mi zostały ) Ale zapachy mają naprawdę świetne i warto je kupić gdyby nie to, że łącznie mydełek Ori do zużycia mam jeszcze 7 to bym wzięła bez gadania

Ineska suuuper awek
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 17:44   #733
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Nie, one już były na wyprzedaży rok temu (wiem bo jeszcze dwa mi zostały ) Ale zapachy mają naprawdę świetne i warto je kupić gdyby nie to, że łącznie mydełek Ori do zużycia mam jeszcze 7 to bym wzięła bez gadania

Ineska suuuper awek
W takim razie może się skusze, tak ładnie w katalogu te mydełka wyglądają

A i chciałam jeszcze pochwalić odżywke do rzęs tą o turkusowym kolorze, mi naprawdę pomogła, niedługo ją ocenię na KWC. Zauważyłam, że mniej mi rzęsy wypadają i stały się mniej poddatne na sklejanie, gdy maluję je tuszem
I bardzo wydajna jest, tak więc ja polecam
Stary 2007-08-14, 18:22   #734
Elwinga
Rozeznanie

A ja stwierdzam, że, niestety, morelowy płyn do kąpieli jest taki sobie - tzn. pieni się w normie, ale zapach w butelce jest ledwo wyczuwalny, a w wannie to już w ogóle

Szampon z żurawiną i miętą pieprzową czuć bardziej miętą. Taki sobie, w sumie może i niezły, ale nie ma powodu, by go kupić ponownie.

A katalog 12 dla mnie zupełnie nieciekawy. Jakoś ostatnio wygrywa u mnie Avon.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 19:32   #735
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ineska suuuper awek
A dziękuję.

Cytat:
Napisane przez Elwinga Pokaż wiadomość
A ja stwierdzam, że, niestety, morelowy płyn do kąpieli jest taki sobie - tzn. pieni się w normie, ale zapach w butelce jest ledwo wyczuwalny, a w wannie to już w ogóle

Szampon z żurawiną i miętą pieprzową czuć bardziej miętą. Taki sobie, w sumie może i niezły, ale nie ma powodu, by go kupić ponownie.

Chyba te płyny ogólnie są kiepskie. Kokosowy kupiłam zaraz jak się pojawił, użyłam parę razy (i chyba od tamtego czasu w ogóle nie wchodziłam do wanny, bo wolę prysznic ). Zapach w butelce ładny, ale w wannie to już muszę nos przystawić do wody żeby go poczuć.

Szampon z żurawiną i miętą lubię. Chociaż po użyciu konieczne jest zastosowanie odżywki, bo inaczej trudności z rozczesaniem gwarantowane. Dzisiaj zaczynam drugie opakowanie.

U mnie jakoś też. Puder GG odłożę do następnego katalogu i poczekam na recenzje.

Z kat 12 biorę dla siebie..
żel upiększający brwi dla blondynek
podkład adaptacyjny porcelain
żel do usuwania skórek
brązową kredkę do oczu

Stary 2007-08-14, 21:49   #736
ojalika
Wtajemniczenie

dziewczyny mam takie pytanie, jak wygląda takie spotkanie w oriflame ? (zaproszenia dostaje sie od konsultantek), warto pójść?
Stary 2007-08-15, 08:40   #737
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanie, jak wygląda takie spotkanie w oriflame ? (zaproszenia dostaje sie od konsultantek), warto pójść?

Warto! Zawsze warto pójść jeżeli ktoś Cię zaprasza i jest to darmowe! Wkońcu nic nie tracisz Ja zapraszam swoje klientki i inne osoby zainteresowane Oriflame na pokazy makijażu, pielęgnacji ciała, czasami nawet ktoś pójdzie na szkolenie katalogowe [zobaczą na żywo i się skuszą]. Takie spotkanie do niczego nie zobowiązuje. Zawsze możesz się zapytać swojej konsultantki na czym polega.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-08-15, 10:39   #738
BRAVIA
Raczkowanie

hej, na takie spotkania nie trzeba miećzaproszenia, zawsze w filii czy oddziale jest napisane gdzies na tablicy o której i kiedy jest jakie spotkanie, najciekawszesa na pewno nowości z katalogów i szkolenia kosmetyczne zawsze jest lista na którą wpisują się uczestnicy. chodziłamna takie szkolenia jak jeszcze nie bylam konsultantką, dużo mi dały, przynajmniej zawsze wiedziałam jakie sa w ofercie kosmetyki i co mogę polecac moim klientkom, zawsze robiłam sobie róznież próbniki z kolorów lakierów, pomadek, cieni, na zwykłej białej kartce lepiej widać jak wygląda dany kosmetyk, bo w katalogu zwykle kolory sa troche inne niż na zywo i nie ma reguły, żeby zawsze były ciemniejsze czy jasniejsze, po prostu są inne

zamówiłam już jakis czas temu dla siebie te szmineczki co wyglądają na ustach jak błyszczyk z visions, no i jestem zadowolona z nich bardzo co prawda zły sobie kolor wybrałam, bo troche za ciemny, ale zamówię sobie jeszcze jaśniejsze. fajnie nawilżają usta i naprawdę błyszcza a nie maja w sobie takiego grubego brokatu. no i róz z giordani...mmm super jest
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 13:34   #739
isa666
Zakorzenienie

A ja chyba nie wezmę tej kredki, bo dziś kupiłam tusz 2000 Calorie z kredką w zestawie, co prawda czarna jest, ale jakoś przeżyję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-15, 16:41   #740
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
a ja z miss o nie miałam dobrych doświadczeń, sprzedałam chyba 5 tych wód i każda miała ten sam defekt, wylewała się z flakonika. wiadomo, że są to perfumki takie trochę dekoracyjne i powinny stać na szafce, a nie walać się po torebce, ale żadna moja koleżanka nie doniosła ich w całości do domu , a zapach całkiem przyjemny, jednak uraz został.

co do serii do stópek jestem baaardzo zadowolona.miałam już peeling ten zółty i teraz kupiłam sobie jeszcze ten antyperspiracyjny krem i też jest super!! ta seria się udała oriflame
U mnie kilka osób kupiło Miss O i są zadowolone. Rzeczywiście jeden feler to jest buteleczka. Dobrze wymyślili, ale mogli utwierdzić na stłe skoro i tak nie ma uzupełniaczy do wód.

Ja również bardzo lubię serię do stóp ostatnio kupiłam talk i jestem bardzio zadowolona. Zapach lekko miętowy, nie wysypuje się za bardzo i co najważniejsze stopy są przez długi czas suche, a w lato co ciągle mi się pocą.

Cytat:
Napisane przez Elwinga Pokaż wiadomość

Ja miałam płyn kokosowy. Bardzo mi się podobał. W wannie miałam pełno piany zapach słabowyczuwalny, niestety. W sprawach żeli to Avon jest lepszy

Szamponu z żurawiną nie używałam, ale się zastanawiałam czy nie kupić. Kupiłam za to przeciwłupieżowy, bo po używaniu Dove dostałam łupieżu:| Na początku ten szampon mnie przestraszył, bo dostałam jeszcze gorszego łupieżu, ale na szcęście było to chwilowe. Po jeden butelce łupież odszedł Teraz próbuję szamponu i odżywki prostującej. Powiem, że szampon lejący, ale odżywka już bardziej treściwa. Dość ładny zapach. Włosy są gładkie, ale jednak troszke się puszą dopiero na drugi dzień, jak się uleżą w czasie snu, są prościutkie i mm miękkie Niestety taki efekt jest tylko z odżywką, sam szampon niewiele robi:|

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-08-15, 16:56   #741
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie kilka osób kupiło Miss O i są zadowolone. Rzeczywiście jeden feler to jest buteleczka. Dobrze wymyślili, ale mogli utwierdzić na stłe skoro i tak nie ma uzupełniaczy do wód.

Szamponu z żurawiną nie używałam, ale się zastanawiałam czy nie kupić. Kupiłam za to przeciwłupieżowy, bo po używaniu Dove dostałam łupieżu:| Na początku ten szampon mnie przestraszył, bo dostałam jeszcze gorszego łupieżu, ale na szcęście było to chwilowe. Po jeden butelce łupież odszedł|
Flakonik po Miss O można wykorzystać później do innych perfum bez atomizera.

Miałam dokładnie tak samo z szamponami Dove, ten z papają i pokrzywą zlikwidował problem w tydzień. Teraz chyba mam znowu przez odżywkę z serii z jedwabiem. Będę musiała z niej zrezygnować na rzecz Biosilku, chociaż jest świetna.
Stary 2007-08-15, 18:05   #742
smerfeta01
Zakorzenienie

Dziewczyny możecie mi pokrótce opisać Nomadic Her bo zastanwiam się nad kupnem...
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 18:12   #743
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

dziewczyny czy ktoras z was chce segregator ten zielony oriflame.. (ten startowy) ze startowym wkladem? oddam za koszty wysylki, bo go niepotrzebuje
Stary 2007-08-15, 18:12   #744
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi pokrótce opisać Nomadic Her bo zastanwiam się nad kupnem...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-her-edt.html

Nie tylko Ty. W recenzjach wizażanki piszą że inny niż z próbki, a z tej mi się nie spodobał. Cały czas te same kadzidła. A ja dopiero zaczynam przygody z zapachami tej kategorii.
Stary 2007-08-15, 18:12   #745
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

dziewczyny czy ktoras z was chce segregator ten zielony oriflame.. (ten startowy) ze startowym wkladem? oddam za koszty wysylki, bo go niepotrzebuje
Stary 2007-08-15, 18:16   #746
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-her-edt.html

Nie tylko Ty. W recenzjach wizażanki piszą że inny niż z próbki, a z tej mi się nie spodobał. Cały czas te same kadzidła. A ja dopiero zaczynam przygody z zapachami tej kategorii.
niestety moja konsultantka nie ma próbek, więc zamawiałabym totalnie w ciemno...
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 18:23   #747
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
niestety moja konsultantka nie ma próbek, więc zamawiałabym totalnie w ciemno...
Lepiej przetestować ten zapach przed zakupem. Jeśli masz możliwość wybierz się do jakiejś filii.
Stary 2007-08-15, 21:11   #748
Hosenka*
Zakorzenienie

Ma może któraś z was szminkę/próbkę Giordani Gold kolorek Warm Chestnut lub coś innego w brązie? Chciałabym kupić mamie na urodziny - ma jasne usta więc wszystkei szminki czy błyszczyki wychodzą jasno, za jasno.... Czy mogłybyście wkleić fotki na ustach/rece??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-08-16 o 09:47
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 00:32   #749
lafaza
Raczkowanie

Cytat:
ja ją mam ale uzywam tylko na specjalne okazje - nie na codzien
jest mocna bardzo dlugo sie utrzymuje to trzeba przynac
lafaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 09:46   #750
Fenris
Czekam na Ragnarok

Nomadic Her - bardzo ładny, mocny zapach. Dość trwała. Przeważa nuta wanilii, jest podobieństwo do Far Away Avonu, ale Nomadic jest delikatniejsza.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości