|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Też to zauważyłam...no niestety,a mówią,że ten sezon jest taki pasjonujący,ciekawe w którym miejscu??
Ja już też dawno ni widzialam takich akcji jak w tamtym sezonie...to byly cuda...
|
#722 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcesz sie podzielic ze mna Kimim, jakiz to spotkal mnie zaszczyt ogromny A ze jestesmy mu wierne to wiadomo! ;] Ale on nam niezabardzo (zona ) Ale coz... jakos musimy mu to wybaczyc. W koncu czego nie robi sie z milosci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzeczywiscie jakos nie zauwazylam ostatnio, zeby na GP byly duze emocje... Na pit stopach sa, szczegolnie jak Kubicy ustawiaja taka taktyke :/ A jak pada deszcz to jest najciekawiej, bo nigdy nie wiadomo kto wygra. Jak w tej piosence: Wszystko sie moze zdarzyc... ![]() Moze na Monzie bedzie ciekawiej, zobaczymy ![]() Cytat:
A zeszly sezon nie ogladalam w calosci, bo zaczelam ogladac od momentu, kiedy Kubica zaczal wystepowac w F1, ale na podstawie obejrzanych wyscigow uwazam, ze tamten zeson byl nawet ciekawy. |
||||
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
A co tam żona!!!Ją zawsze idzie wyeliminować!!!
Jakby Kimi nas zobaczył,no ale głównie Bożenke i Plotkare,to by się z zachwytu przewrócił,w końcu jesteśmy Polkami!!! ![]() A żoneczka poszła by out!!!
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Lewis ma 5 punktów przewagi nad Ferdkiem więc tutaj jeszcze nic nie jest rozstrzygnięte, aczkolwiek wydaje mi się, że kierowcy Ferrari mogą powalczyć o 3 miejsce. Mam nadzieję, że Kimi będzie 3 chociaż nie obraziłabym się jakby był wyżej
w klasyfikacji konstruktorów Mclaren ma 11 punktów przewagi, mimo wszystko mam wielką nadzieje, że to Ferrari wygra Monza- Hamilton najszybszy na testach Lewis Hamilton, kierowca McLarena uzyskał najlepszy czas podczas pierwszego dnia testów na włoskim torze Monza. Drugi czas uzyskał Fin Kimi Raikkonen z Ferrari, a trzeci niemiecki kierowca BMW, Nick Heidfeld. Kubicy nie było nigdzie w tabeli więc chyba nie startował. w ogóle dzisiaj czytałam jeszcze, że niemieckie media strasznie się nakręcają, że w 2009 Alonso zajmie miejsce Kubicy. I niech tak będzie, niewiadomo jaki team zaproponowałby Kubicy pracę, ale w każdym razie nie będę żałować, że opuści owłosioną małpę, która uważa się za chodzący cud świata. |
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze,że przynajmniej Planeta Małp ma żonke,nie musi być o nas zazdrosna,heeeee
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten sezon jest nudny jak flaki z olejem, zero wyprzedzania, czasem mam wrażenie że fajniejsze od wyścigu to są kwalifikacjie, bo tam jest ta presja żeby miec jak najlepszy czas
![]() Tak Bożenko, podzielę się Kimim z Tobą, uważam że zasługujesz Nie to co Angel, myśli że jest niewiadomo kim bo ma urodziny w tym samym dniu co nasz bożyszcz phi ![]() No i oczywiście Edzia, Polki w końcu są najpiękniejsze!(no zależy które A ja bym chciała żeby Maki wygrały klasyfikacje konstruktorów, bo dobrze w końcu widzieć że ich sprzęcicho nie jest takie złe Bo w sezonie kiedy Kimi jeździł w Makach to nie powiem żeby bolid był jakoś specjalnie nieawaryjny.. Ale dobrze w końcu widzieć Kimiego któremu się nic nie psuje, uff co za ulga![]() A cały sezon błagam niech tylko nie Hamilton wygra, za dużo miałby tego dobrego. Nie żebym miała coś do niego o nie nie, po prostu no wszedł z buciorami w F1 i zaczął wygrywać, kiedy inni już starzy wyjadacze w Formule chcieli coś powojować i uważam że innym się ten tytuł tak samo należy... Wybasenowałam się wczoraj i zmarzłam jak chulera, a Angel się grzała jak widzę w domku Nie wpadłam już wczoraj bo mi się net popsuł Kasia a jeśli on nie lubi pomidorów? Trzeba wybrać coś neutralnego co na niego możesz wylać/wysypać/wybabrać go tym, coś co nadawałoby się do.. zlizania
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
ahh Paula zazdrość czuję, zazdrość
![]() ja tam wole żeby Ferrari wygrało, przynajmniej nie kradnie nikomu dokumentów tylko samo potrafiło dorobić się sukcesu i ma ładny czerwony kolor ja znów jem budyń który przypomina wodę, smakuje nie najlepiej co prawda, ale cóz, chyba będe inwestować w słodkie chwile przynajmniej nie zepsuje i może nawet coś zjem Edzia, Nick nie ma żony, żyję z nią na kocią łapę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
PHI.
Jaka tam zazdrość, ja się urodziłam w dniu zburzenia muru berlińskiego i w tym samym dniu do Gwen Stefani, i co, oko bieleje? ![]() A wcale nikt nikomu nie kradnie dokumentów! Proszę nie oskarżać Maków! To było tak że jeden z Maków i jeden z Ferrarki się zgadali i chcieli mieć team ale im nie wyszło i dokumenty zostały u Maka i ten Mak poszedł do photocopier skopiować wszystko dla Ferrarki, a jak wiadomo McLaren don't fix their photocopiers i wyszło szydło z worka ![]() Ja lubię budyń czekoladowy z małe co nieco ale jak mi mama zrobi (chyba zaraz sobie wsune Grycany smietankowe bo odkryłam je właśnie w lodówcE )Męczył mnie mój róż majtkowy
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
a ja na dodatek w ten sam dzień co eminem
haha dobra starczy tego bo czuje sie jak za czasów przedszkola ja już znalazłam swoją miłość więc możesz być spokojna o Kimasa, oczywiście nie zapominając o Bożence jak Wam się znudzi trójkącik to może spróbujemy kwadracik ? |
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana w przedszkolu porównywałabyś jeszcze godzinę urodzenia i ustawienie Saturna w stosunku do konstelacji Oriona i czy to dobry omen
![]() Nasz trójkącik jest na bardzo żelaznych zasadach i nie przewidujemy w najbliższym sezonie rozwinąć go do kwadraciku, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Zależy ile TY NAM zapłacisz za transfer do naszego zespołu i może uda nam się skopiować dla Ciebie nasze dokumenty na photocopier Kimiego
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
![]() ok, potem postaramy się wynegocjowac jakąś potencjalną sumę, aczkolwiek narazie jestem zadowolona ze współpracy, która odbywa się w mojej stajni idę myć głowe ahoj |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze, ale ostrzegam iż musisz ustosunkować się do naszych warunków. Jeśli uda nam się zrealizować wszystkie plany to oczekuję, że możemy nawet stworzyć owocujący pięciokąt
![]() To ja też idę głowe myć hehe Bo za godzinke Życie na fali, z braku laku dobre i to ![]() "ahoj"? Ty szczurze lądowy jak śmiesz używać naszego języka żeglarzy!![]()
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
śmiem używać ohoj Ty szczerbaty ośle [
dobra to było bezsesnu ![]() a mi się wciąż nie mogą ściągnąć herosi a życie na fali mi się bardzo podobało, ale skończyłam na 12 odcinku bo zamiast przejmować się serialem byłam wściekła, że nie mogę mieszkać w Kalifornii i nie jestem tak chuda jak Mischa i w końcu uznałam, ze moje życie jest beznadziejne aż się wkurzyłam i uznałam, że nie oglądam tego |
|
|
|
#734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wiecie kto się może 4 maja urodził??No bo wtedy to ja wyszłam z lekszym przyśpieszeniem z brzuszka mamy i darłam się w niebogłosy. CZyż maja to nie piękny miesiąc?? A co do trójkącików,to ja taki tworze z Sacharka i Ferdkiem,żyje nam się wspaniale,ale ostatnio wpieprzyła się nam Raquel i musimy się dzielić Ferdkiem,on to się ma dobrze kurczak,może sobie wybierać jak w haremie...hi hi hi ![]()
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
![]() No ale święta prawda!!! Jak go pierwszy raz zobaczyłam w nowym image,to się zastanawiałam co to za kudłacz archaiku wylądował w naszej epoce...??Później się pokapowałam,że to Nick...ale miałam zdziwko No ja nie wiem,że to nie przeszkadza tej jego lasencji,ja bym tak nie mogła,jak oni się całują??? Ciekawe czy na całym ciele zrobił akcję-"zapuszczamy włosiska"???
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałabym coś do tematu "Jak Nick i jego partnerka całują się i czy nie przeszkadza im szczecina Nick'a", ale nie będę taka obrzydliwa
powiem jedno - mam nadzieję że on dba o tą swoją szczecinę, bo na miejscu tej jego lasencji nie chciałabym wyciągać z jego brody jakichś obcych ciał ![]() No Alonso ma z wami harem, za to Kimi całe LACHONARIUM ![]() Jack Sparrow także iż jednakże mnie również podnieca szczurze lądowy Przynajmniej nie ma nic wspólnego z Planetą Małp...Też miałam taki okres przejściowy z Życiem na fali!! Ale teraz Marissa już nie żyje więc nie mam obsejsji na punkcie jej anorektyzmu, za to jest jej siostra... A w ogóle u mnie na osiedlu jest jeden taki istny Ryan Edzia leże i kwicze To jednak ta jego partnerka wiedziała w co się pakuje! Jak dziecko nie chce jeść zupki to mówi, że tata przyjdzie i zjedzone w mgnieniu oka
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O matko,Kimosław to normalnie chodzi cały czas obolały,bo nie chcecie pewnie dac spokoju...oj biedak,ale i szczęściarz. Czytałam kiedyś w Super Expresie,że Kimi to troche nawywijał tej swojej kobicie,że ona go znalazła z jakąś laską w łóżku czy coś,sam to mówił,ale że mu wybaczyła i nadal są ze sobą.Ale wiecie co,lubię takich...he he żart,nie będę się kręcić koło szanownego pana Kimka...bo jeszcze bo mordce dostanę...i będę ze śliwką chodzić
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
z tym straszeniem dzieci to wymiata
haha wyobrażacie sobie Nicka, jakby jechał bolidem bez kasku, tożto dopiero musi poczuć wiatr we włosach Plotka a wiesz, ze mi się Ryan nie podobał zbytnio ale za to Seth taki słooodki był i w ogóle w niektórych momentach był rozbrajający |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też wolę Seth'a
Dziś był taki rozczulający odcinek - Święto Dziękczynienia, ale jaja bo Summer zaprosiła kilunastu biedaków ulicznych z racji odbywania akcji pomocy ubogim No nieważne ![]() ![]() No też słyszałam że Kimi to za wierny nie był Ale z tą wiernością to przyznajcie same szczerze, że każdy inaczej ją rozumuje Hehe i taki Nick śpiewający: "kwiaty we włosach potaargał wiatr"
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wreszcie udało mi sie przeczytać wszystko co tu napisałyście, dzięki za picie i powitanie widze że nie mam żadnego kierowcy, jak to tak ? Edzia, witaj w naszym gronie wszystkie filmiki, włącznie z got summer są very hot ![]() wyścig w niedziele oczywiście oglądałam
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Luna a może chciałabyś Nico Rosberga ?
nie prezentuje się tak źle wcale kiedyś Plotka podsunęła pomysł z losowaniem nie wiem czy dziewczyny by chciały takie rozwiązanie, ale ja bym chętnie zrobiła takie na próbe bo czuje, ze byłoby śmiesznie ale bym zjadła coś słodkiegoo
|
|
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj jest zdjątko: http://img409.imageshack.us/my.php?i...pictureez8.jpg Tylko,że on jest testerem...a to juz nie to co kierowca,taki prawdziwy... ale zawsze coś,nawet ładny jest.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co... juz chcialam odp na wasze wiadomosci, ale stwierdzilam, ze zajmie mi to zbyt duzo czasu
wiec napisze tak ogolnie ![]() Najpierw zaczne od tego, ze widzialam dzis Oliviera Janiaka ![]() Ale nie udalo mi sie wziasc autografu gdyz on wychodzil ze z manhattanu, a ja wchodzilam co innego gdyby to byl Kimi to bym rzucila sie w pogon za nim zeby tylko dostac autograf Co do planety malp to sie tak usmialam z waszych wypowiedzi na jego temat mialyby duza ogladalnosc hehe ![]() Angel z tym losowaniem to ja nie wiem... bo co bedzie jak trafie na planete malp albo yamamoto? Tak jest bezpieczniej, bo wiem, ze mam mojego kochanego Kimaska ![]() A tak sie zastanowilam i stwierdzilam, ze zadna z nas nie ma Roberta czy mi sie tylko tak wydaje??
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Nelsinho wejdzie za Fisichelle w przyszłym sezonie prawdopodobnie więc prawdziwy będzie
Ogólnie to nie mam nic do niego Oprócz tego, że robi kariere tylko dlatego że jest synem byłego świetnego kierowcy (tak samo jak Rosberg zresztą).. A niech se tam jeżdżą byle by było na co popatrzeć, bo jeszcze by nam się pojawiło paru dublerów Planety Małp i byłoby nieciekawie...A jak byśmy losowały? Tzn. ja mogę zrobić losowanie w moim kapelusiku z dzieciństwa który mam do tej pory, ale jak będziecie wyciągać losy? ![]() Angel ja też bym zjadła coś słodkiego .. ale posilam się Jogurtem Naturalnym Zott'a (ekstra kremowy bez cukru) i nektarynką i próbuje powstrzymać od zjedzenia łyżki Grycanów śmietankowych które mam w zamrażalniku ![]() Bożenko widzę, że coś czytasz, gdzieś jest serce och serce moje? ![]() Luna wcale nie wariatki. Też umiemy na poważnie.
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, Boźenko wyprzedziłaś mnie!
Nie no takich Yamamotów i Planety Małp to by się wyeliminowało z losowania ![]() ![]() W POLSCE JEST MANHATTAN?! Czy byłaś w Nowym Jorku?!
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=aJ-Ie5b8b0M
A to link do filmiku o wkurzonych i śmiesznych kierowcach 4 kółek
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak tak to odetchnelam z ulga uff..Pewnie, ze jest, ino jo A wlascicielem czy jak to sie tam zwie tego manhattanu jest sam Dariusz Michalczewski ![]() Polecialam do Nowego Jorku swoim prywatnym odrzutowcem |
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Mannhatan w Gdansku takie centrum handlowe chyba
Byłam tam kiedys i w tym prawdziwym także Bożenko, przecież ja mam Robcia jak Ty czytasz moje tabele? haha też się zastanawiałam jakby moglo wyglądac nasze glosowanie i tez sie bałam ze jakiegos jamamoto wylosuje ale przynajmniej bylo by smiesznie Plotka tez lubie Zott'y naturalne, ale dzisiaj wypatrzyłam Activie Naturalną
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale oni sie potrafia cieszyc ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

chcesz sie podzielic ze mna Kimim, jakiz to spotkal mnie zaszczyt ogromny
) Ale coz... jakos musimy mu to wybaczyc. W koncu czego nie robi sie z milosci 

taki słooodki był i w ogóle w niektórych momentach był rozbrajający
czy mi sie tylko tak wydaje??