![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ugg Boots
Hej dziewczyny, ostatnio byłam na kilka dni w UK i tam widziałam zatrzęsienie UGG. Zero Emu, same Ugg'i. W sumie zawsze mi sie podobały, ale cena mnie odpychała.
Znalazłam taka strone http://www.shoorepublic.com/default.aspx?c=eur ale z tego co sprawdzałam, nie jest ona autoryzowana.. szkoda, bo ceny są dość dobre. Ciągle się wacham skąd je zamówić.. musze ogarnąc troche Wasz wątek..
![]() |
![]() |
#722 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam kilka stron.
Sprawdziłam (już setny raz) strone http://www.uggaustralia.com/index.aspx, buty classic tall sa w cenie 180$. Jest informacja że wysyłka do 30.11.2010 jest darmowa. Tylko nie ogarniam tej tabelki trochę.. ;/ Któraś z Was jest lepiej ogarnięta w tym wszystkim już.. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc.. powiedzcie mi, czy ta wysyłka darmowa obejmuje Polskę albo chociaż Anglię? Dzięki!
![]() |
![]() |
#724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23455587]To nie Ugg. Zerknij dokladnie na zdjecie i wszyta z tylu metke.[/QUOTE]
Dzięki za info. Ale ze mnie ciołek, nawet nie przypatrywałam się dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23455620]Przejrzyj dokladnie strone. Tabelka jest czytelna. Kazda z nas poswiecila troche swojego czasu, aby zdobyc Ugg. Ty chcesz, zeby informacje na stronie Ci sprawdzac. Przeciez mozesz zrobic to sama.[/QUOTE] Ok.. ok...
![]() |
![]() |
#726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23455682]Na uggaustralia.com buty kosztuja 180$ a przesylka 90$. Do tego clo i vat. Taniej kupisz je na stronie www.asos.com (w prawym gornym rogu masz wybor kraju; wybierz europejski). Teraz na Asosie jest darmowa wysylka a do tego latwo w sieci znalezc obowiazujacy znizkowy kod, ktory da Ci 10% znizki.[/QUOTE]
Tak, już to wszystko sobie przekalkulowałam. Muszę przemyśleć sprawę, bo w sumie podobną cenę wywalilam w tym miesiącu na pandore ![]() Ale jestem zdesperowana , bo jak widzę snieg za oknem to mną trzęsie z zimna. W każdym badz razie, dzięki za pomoc!
![]() |
![]() |
#728 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: UGG gdzie kupić oryginalne HELP !
Dziewczyny, wiecie może gdzie można kupić oryginały? Szukam, przeglądam, porównuję i nie mogę znaleźć żadnego "pewniaka"
![]() Słyszałam, że UGG są trochę lepsze jakościowo od EMU, ale jeszcze trochę i kupię te drugie, jako że są łatwiej dostępne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Konto usunięte
|
Skorzystaj z wyszukiwarki. Istnieje watek zbiorczy o Ugg. Poza tym wystarczy przyjrzec sie oficjalnej stronie Ugg aby znalezc pelna liste autoryzowanych sprzedawcow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na drugim wątku o UGGach przewijają się sklepy internetowe z których spokojnie można zamawiać. Najpopularniejsze to Victoria's Secret i ASOS. No i Gortz w Złotych Tarasach, ale ceny kosmiczne za Classic Tall . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23465840]Skorzystaj z wyszukiwarki. Istnieje watek zbiorczy o Ugg. Poza tym wystarczy przyjrzec sie oficjalnej stronie Ugg aby znalezc pelna liste autoryzowanych sprzedawcow.[/QUOTE]
Wyszukiwarka mi podała ten wątek. Google, konkretnie, więc trochę przypadkiem tu trafiłam szukając informacji o butach. Podłączyć do zbiorczego? ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() No właśnie ceny w stacjonarnych sklepach powalają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co prawda UGGi są nieporównywalnie lepsze jakościowo od EMU ale na pewno nie są warte 1300 zł . spróbuj zamówić z ktoregoś z tych sklepow. A wątki myślę, że można rzeczywiście połączyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Nie cierpię wyglądu tych butów, choć przez lata oglądania ich podróbek na ulicach zdążyłam się przyzwyczaić. Nie zamierzałam ich kupować, ale zmusił mnie do tego bardzo aktywny pies, coraz niższa temperatura i odmarznięte palce u stóp. Mam nadzieję, że będą tego warte i sprawdzą się "użytkowo". Zamówiłam classic tall z asosa. Dopiero w poniedziałek zrobię przelew, zastanawiam się jeszcze czy mając rozmiar 38 lepiej wybrać 37,5 czy 38,5 - równa 38 nie jest dostępna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci serdecznie za tę wspaniałomyślną radę. Bardzo pomogłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Konto usunięte
|
To może ja pomogę
![]() Ja nie jestem zwolenniczką kupowania o numer mniejszych UGGów - nauczyłam się na wlasnym przykładzie - tylko polecam wziąć taki numer, jaki rzeczywiście nosimy na co dzień. Tutaj również poradziłabym zaczekać aż będzie równy Twój rozmiar ale jeżeli nie, to weź pół rozmiaru mniejsze. Myślę, że te pół numeru nie zrobi dużej róznicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja pierwsze UGGi wzięłam numer mniejsze bo tak też się naczytałam i naprawdę żałowałam. Futerko jakoś znacząco się nie ubiło a mi brzydko odbijał się na przodzie buta palec. Teraz już mam w swoim rozmiarze i tak samo futerko jest miękkie jak było i smyra mnie i po palcach, i po pięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Czy możecie polecić sprawdzony sklep internetowy na terenie EU który oferuje UGGi, z wyłączeniem ASOS ?
Chciałam dzisiaj złożyć zamówienie na buty dla siebie i połóweczki, ale na ASOS nasze rozmiary są wyprzedane ![]() Wolę zamówić buty na terenie EU ze względu na brak dodatkowych opłat w postaci vat i cła. Będę wdzięczna za pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Konto usunięte
|
Odpowiedzialam na zadane pytanie. Twoim problemem byl polowkowy rozmiar. Napisalam wiec, ze polowek nie ma. Nie mozesz kupic czegos, co nie istnieje
![]() Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-11-28 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
http://www.amazon.co.uk/ tam kupisz oryginalne uggi i emu, a wysyłka do PL jest darmowa, sprawdź
![]() javari.co.uk też ma darmową wysyłkę do PL, to sklep z autoryzowanej strony UGG, wystarczy przejrzeć listę sklepów, którą podaje UGG Edytowane przez pinaplesss Czas edycji: 2010-11-28 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23495137]Odpowiedzialam na zadane pytanie. Twoim problemem byl polowkowy rozmiar. Napisalam wiec, ze polowek nie ma. Nie mozesz kupic czegos, co nie istnieje
![]() W Europie - oprocz UK- Asos jest we Francji i w Niemczech. Moze w ktoryms z tych krajow beda mieli rozmiar, ktorego szukasz?[/QUOTE] Dziękuję za podpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
DROGIE PANIE, OTO LISTA SKLEPÓW, KTÓRE SPRZEDAJĄ PODROBIONE UGG
4myboots.com 2010luxuryboots.com 2010uggbootsuk.com 511stores.com aceugg.com addboots.com aggboots.co.uk aggbootssale.co.uk aheadtrade.com airmaxsneaker.com ajking8.com alihello.com allofbags.com allofshoes.co.uk allofshoes.com alluggs.co.uk amazonboot.com arrivalugg.com auggshop.com australia-boots.co.uk australiabootsforsale.com australiacardy.com australiasuggboots.com australiaugg.us australiauggshopping.com australiauggstore.net authenticuggboots.com baileyuggboots.co.uk bayugg.co.uk bayugg.com bestbootsale.com bestugg.co.uk bestuggboots.co.uk bestuggboots.com bestuggoutlet.com betterol.com bidsth.com bootonly.com boots.hotugg.com boots.uggsharing.com boots2uk.com boots8.com bootsabc.com bootsale-uk.com bootsbay.co.uk bootsday.co.uk bootsme.com bootsoffer.com bootssaleuk.com bootsussale.com brand51.com britishuggboots.com buyalltimes.com buycheapuggboots.com buyituggboots.com buylouboutin.com buyugg.co.uk buyuggaustralia.co.uk buyuggboot.net buyuggboots.net buyuggbootsuk.com buyuggss.com cardybootssale.com cardyclassic.com cgukfashion.co.uk chaussures-vogue.com cheapu99boots.com cheapuggs2u.com cheapuggsaleuk.com chipst.com chooseugg.com christianlouboutin.org.uk cityfashionshop.com classic-styler.com classic-ugg.com colorsugg.com comegetfresh.com cosieboots.com cozyuggaustralia.com crazyuggs.co.uk csboots.com cuteugg.com dearugg.com designersbrand.com dropshipugg.com ebootesonly.com ecshow.co.uk ecuggboot.com ecwarmboots.com eluxurywow.com e-ugg.com fancyuggboots.com fashionuggboots.com fastuggboots.com fbikey.co.uk festivalugg.co.uk flyinshow.com freeship2u.com gbpugg.co.uk get-ugg.com globalugg.co.uk globalugg.com go4ugg.com gobuyuggs.com goodbootsonsale.com gooddunk.com goodugg.co.uk happydayzpromotions.com hellouggs.com Hiboots.com hideboots.com hotterugg.com hotugg.com howugg.com ieshoes.com iluxuryonline.com inthego.com inugg.com jeansexpress.co.uk kicksboots.com kicksnike.com kicksugg.com kissbrand.com ladyboots.co.uk ladyugs.com leadshoes.com lemonkissboutique.com leo-boots.com linksoflondoncharmswholes ale.com londonugg.com lookproper.com louboutinschristian.com love-ugg.com miugg.com mmogood.biz moreugg.com musthaveugg.com my4season.com my4shop.com mybootssale.com mytobling.com myuggboots100.com myuggsky.com myuggsonshop.com my-zz.com newugg.com nike-city.com nikeshoesunion.com nikexyz.com offerugg.com officalugg.com officialugg.co.uk officialugg.com officialuggboots.com ohugg.co.uk ohuggs.com okeyugg.com okugg.co.uk okuggboots.co.uk okuggboots.com okuggboots.org olshoe.com olugg.com ourwear.com outlet4ugg.com pickmyjerseys.com pickmyuggs.com pickuggboots.com popbiz24.com popboot.com popularuggs.co.uk popularuggs.com ppugg.co.uk ppuggboots.co.uk prettyuggboots.co.uk purchaseuggboots.com qcdeals.com realugboots.com realugg.com retailugg.com romanticboots.com salemyugg.com salesuggboots.com saleuggboots.co.uk saleuggs.co.uk sellugg.co.uk sell-ugg.com selluggboots.co.uk sheepskinugg.com shoescollectors.com shoes-on-line.com shopping66.com shoppingugg.com shoppinguggboots.co.uk shopugg.co.uk showuggboots.com showuggs.co.uk snowugg.co.uk solenike.com somuch.co.uk specialugg.com specialuggboot.com stepinstyle.co.uk stepinstyle.co.uk store.alihello.com store.uggsdream.com store-uggboots.com styleuggstore.co.uk superugg.co.uk superugg.com supplyuggboots.co.uk sweetnike.com thedenimzone.com thegoodbootsonsale.com theuggblacktall.com timberlandsale.com topbootsmart.com topsnowboots.com topsuggboots.com touchugg.com tougg.com tradesneaker.com tradingsun.com truedenimz.com ugg.4myboots.com ugg.allofshoes.com ugg.eu.com ugg.gg ugg.kicksboots.com ugg.kissugg.co.uk ugg.olshoe.com ugg.uk.com ugg2all.com ugg2u.com ugg2you.com ugg2your.com ugg4boots.co.uk ugg4girls.com ugg4ladies.co.uk ugg4sale.com ugg4shop.co.uk ugg555.com ugg668.com uggau.com uggaustral.com uggaustralianuk.com uggaustraliasell.com ugg-australiauk.com uggbaileybutton.co.uk ugg-bailey-button.co.uk uggblack.com uggboot.biz uggbootaustralian.co.uk ugg-boots.uk.com uggboots1.co.uk uggboots100.co.uk uggboots2.co.uk uggboots2006.com uggboots365.co.uk uggboots365.com uggboots4all.com uggbootsale.co.uk uggbootsaleon.com uggboot-sale-uk.com uggbootsale-uk.org uggbootsale-uk.org uggbootsauthentic.com uggbootsc.co.uk uggbootsclub.com uggbootsdirect.com uggbootsdiscount.com uggboots-euro.com uggbootsforsale.co.uk uggbootsforuk.com uggbootsglobal.co.uk uggbootshoes.com uggbootshop.co.uk uggbootsky.co.uk ugg-boots-london.com ugg-boots-london.com uggboots-mall.net uggbootsmart.com uggbootsonline.co.uk ugg-boots-online.com uggboots-onsale-uk.com uggbootssale.org uggbootssaler.com uggbootsselling.co.uk ugg-boots-store.co.uk uggbootsstore.com uggbootsuk4sale.com ugg-boots-view-uk.com uggbootsvip.co.uk uggbootsvip.com uggbootsweb.com uggboot-uk.com uggbootwarehouse.com uggbuy.co.uk uggbuy.com uggca.com uggclassic.co.uk uggclassicboots.org ugg-classic-short-boots.org uggcoming.com uggdaily.co.uk ugg-deutschland.info uggdiscountboots.com uggdiscountstore.net uggdiy.com uggebuy.com Uggeplaza.com uggeshop.com uggeu.com uggeurostore.com uggfactory.com uggfactorysale.net ugg-factorysale.net uggfactoryshop.net uggfair.com uggfamily.com uggfans.com uggfirst.co.uk uggfirst.us uggfirst.us uggforever.co.uk uggforme.com uggfree.co.uk uggfree.com uggglobal.co.uk uggheres.com ugghome.com uggifts.co.uk ugginukp.com ugginukp.com uggireland.co.uk uggisboots.co.uk uggkings.com uggll.com ugglondon.co.uk ugglovers.co.uk ugglyboot.co.uk ugglyboots.co.uk ugg-mall.com uggmall.net uggmall.net ugg-malls.com uggmart.co.uk uggmart.com uggmk4.com uggmvp.com uggnicekicks.com uggoffer.com uggofficial.co.uk uggol.co.uk uggol.com uggol.com uggonboot.com uggonboots.com uggonlineshop.co.uk uggonlinestore.com ugg-onlinestore.com uggonline-uk.com uggonly.com uggonlys.com uggonsale.co.uk uggonsaleo.com uggood.co.uk uggood.com uggoutlet.net uggoutlet-branch.com uggoutlets.co.uk uggrain.com uggretailer.net uggretailer.org uggs.allofshoes.co.uk uggs.cc uggs.me uggs.me uggs.mmogood.biz uggs365.co.uk uggs365.co.uk uggs4alls.com uggs4sale.co.uk uggsale.cc uggsalea.com uggsalej.com uggsale-outlet.net uggsales.com uggsalesuk.com uggsaleuke.com uggsaleukx.com uggsaleukz.com uggsaustralianuk.com uggsaustraliauk.com uggs-australiauk.com uggsaustralia-uk.com uggsbailey.co.uk uggsblacktall.com uggsboot.co.uk uggsbootsale.co.uk uggsbootshot.com uggsbootsireland.com uggsboots-online.com uggs-boots-sales.com uggsbuy.com uggscardy.co.uk uggsdealer.net uggsdream.com uggselling.co.uk uggs-fashion.com uggsforcheap.com uggsfromchina.com uggshack.com uggshare.co.uk uggsharing.com uggsheepskinboot.com uggsheepskinboots.co.uk uggshelf.com uggshoes-shop.com uggshoesuk.com ugg-shop.net uggshoph.com uggshoponline.com uggshoponline-uk.com uggshoppe.biz uggshoppe.net uggshow.co.uk uggsky.co.uk uggslife.com uggsline.co.uk uggsline.uk.com uggsoflondon.com uggsoflondon.com uggsonsaler.com uggsore-outlet.com uggsoutlet.co.uk uggsoutletuk.com uggsstorec.com Uggstar.co.uk uggstoponline.co.uk u-ggstore.com uggstore.gg uggstore.uk.com uggstore365.com uggstoree.com uggstoreo.com uggstoreu.com uggstory.com uggstreet.com uggstyles.com uggs-uk.com uggsunuk.com uggsure.co.uk uggsvip.com uggs-vip.com uggsvipshop.com uggswear.com uggsweet.com uggtalk.com uggtime.co.uk ugg-trade.com uggtrend.com ugg-uk.com ugg-uk1.com uggukblog.com ugg-uksale.in uggus.co.uk uggwholesale.co.uk uggwholesale.us uggwholesale6.com uggwinter.co.uk uggyard.com uggzones.com uglyugg.com ukcardy.com ukcardyboots.com ukugg.co.uk ukuggboots.com uk-uggboots.com uk-ugg-boots.com uk-uggs.com uk-uggs-boots.com uk-uggs-cheap.com uk-uggshop.com up2ugg.com usaugg.com usuggboots.com usuggboots.com uuboots.com vipuggboots.com vipuggmall.com webugginuk.com wholesaeuggboots.com wholesalechinaboots.com woolboots.co.uk worldugg.co.uk worlduggboots.com wowuggbootssale.com yoyosilver.com zen-mall.com TAK DLA INFORMACJI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przemysł kwitnie ![]() Można do tego jeszcze dodać nasze polskie sklepy np. sławny: www.uggaustralia.sklep.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
http://www.aubootsaleuk.com/products...et-c75_p1.html hej dziewczyny, moja kolezanka ostatnio zamowila sobie uggsy z tej strony i sama sie nad nia zastanawiam jako ze moje stare juz zaczely przemakac po roku uzytkowania, moze wam sie ten adres przyda bo promocje sa swietna a widzialam jej butki i sa jak najbardziej oryginalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Hej dzis dostalam fotki butow ale mam watpliwosci bo futerko chyba sie za bardzo swieci a pozatym na metce chyba powieniem byc napisany ich model
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
Ja mam oryginalne ugg classic short, które przyszły do mnie wczoraj i na jednej metce wewnętrznej mam logo firmy z hologramem z poziomym napisem UGG zmieniający się w cztery słoneczka, raz białe, a raz czarne, zależy od kątu widzenia, na drugiej metce mam nr seryjny z rozmiarem i objaśnieniem tworzywa, na podeszwie jest napis UGG australia i "r w kółeczku". Futerko raczej nie ma połysku. Nie wiem jak ten opis ma się do Twojego modelu, bo tak jak napisałam mam classic short.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.