|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Karkóweczka była pyszna( do teraz czuję ją tak sie objadłam
Szkoda, że tak daleko mieszkasz Kasiu to byś skosztowała.Ja dzisiaj zamiast przysiąść do nauki to ściemniałam( uczę się na egzamin rekrutacyjny na mgr ciężka sprawa ![]() Ale mam plany jakby się nie udało. Trzeba myśleć pozytywnie
|
|
|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz mam małego skarba ma 8 miesięcy a o drugie narazie sie nie starmy z Tż![]() a ze przebywam na tym watku to tylko i wyłacznie zasługa tych kochanych kobietek co tu klikaja i mnie tak miło przyjeły jakis czas temu ![]() pozdrawiam wszystkich bo pewnie jutro juz nie bede miec tu dostepu buziaki |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie wszystch. Jestem tutaj pierwszy raz, ale włąśnie przeprowadziłam z mężem powazną rozmowę i rozpoczynamy starania o małe bobo. Wychowuję już syna męża z pierwszego małżeństwa. Kocham drania, ale sądzę, że dziecko, które sama urodzę będę inaczej odbierac. To będzie po prostu cos innego. Mam nadzieję, że powiedzie nam się. Życzę powodzenia sobie i wszystkim z tego forum, którzy staraja sie o małego szkraba. Miłego wieczoru...
|
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam mocno
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki serdeczne Emi22.
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
emi-sorki,coś mi się pomyliło, namieszało i w ogóle
.ale i tak witaj![]() Funieczka,Mała-witam gorąco |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że bedziecie do nas często zaglądać. Napiszcie coś o sobie, skąd jesteście, ile macie lat, co robicie... Jeśli chcecie, to dopiszęWas do naszej listy - Pola Kapuścianego - tylko podajcie dane ( imię, data ostatniej @, data przypuszczalnego testowania, miejscowość) Serdecznie pozdrawiam i mam wielką nadzieję, że już niedługo będziecie tu do nas zaglądać z mamusiowego
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~ @ 02.08 / test po opóźnieniu @ / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 02.08 / test po 31.08 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 07.08 / IV cykl z Clo / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 10.08 / test. po opóź. @ / Gliwice *aurora* (Gosia) ~~~~~~ @ 28.07 / test. po opóźnieniu @ / woj. łódzkie Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 06.08 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 09.08 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~ @ 20.08 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota?)~~~~ @ 05.08 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 29.07 / test.??? / Wielkopolska GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.08 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 03.07 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 06.08 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 17.08 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. Kasiulka22 (Kasia)~~~~~~ @ 22.08 /test. 22.09 / Rzeszów Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 20.08 /test. ??? / Nowy Sącz konczita (Dorota)~~~~~~~ @ 08.07 / test. 08.08 / Zabrze Madziorka (Magda)~~~~~ @ 19.07 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~ @ 14.08 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów "Magdalena" (Magda)~~~ @ 10.08 / test. ??? / Niemcy mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 06.07 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~ @ 10.08 / test. ??? / Wrocław milunia ania (Ania)~~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~ @ 02.08 / test. ??? / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 11.08 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~ @ 08.08 / test. 06.09 / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA sonia 1981 (Sonia)~~~~~ @ 12.08 / test. ??? / Bytom statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 07.08 / test. po opóź. @ / okolice Warszawy 83monia (Monika)~~~~~~ @ 31.07 / test.??? / Koszalin Celka 2000 (Celina) (t.p. 05.11.2007) bb-m (Bożena) (t.p. 17.11.2007) Yoolia (Julia) (t.p. 17.11.2007) *misia* (Monika) (t.p. 20.11.2007) martka 83 (t.p. 25.11.2007) Fiona_80 (Julita) (t.p. 04.12.2007) Jolineczka (Jola) (t.p. 05.01.2008) Kasik B (Kasia) (t.p. 13.01.2008) Ramila (Milena) (t.p. 30.01.2008) mała_majeczka (t.p. 27.02.2008) joasiunial (Asia) (t.p. 28.02.2008) majula (Gosia) (t.p. ok. 15.03.2008) adatka (Agata) (t.p. 19.03.2008) ray (Justyna) (t.p. 25.03.2008) Myszka_ (Agata) (t.p. 11.04.2008) NIUNCIO (?????) (t.p. ??.??.2008) Eenax (Ela) (t.p. 18.04.2008) Fredziunia (Fredzia) (t.p. ??.??.2008) Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 |
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chciałam miec drugie swoje dzieciatko a pierwsze z moim obecnym M ale niestety diagnoza była brutalna i kolejne badania M nas tylko dobijały, narazie pozostawilismy dalsza walke jest nam dobrze mamy chociaz synka a jelsi kiedys zdarzy sie cud to bedziemy przeszczesliwi
|
|
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
Niewidzialyscie przypadkiem mojej owu dzis 17 d.c a temp niechce wyzej podskoczyc niz 36,4
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-08-26 o 22:18 |
|
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny spokojnie nie panikujcie ![]() Ja spotkałam sie z taką znajomą która miała co drugi cykl owulacyjny a i tak udało jej sie zafasolkowac
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak ten Rutkowski wskazany ![]() Chciałabym jeszcze dodać, że ktoś nas tu podgląda i się nie odzywa Zapraszamy do dyskusji... o wszystkim i o niczym
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dziękuję za milusie przyjęcie
Mam nadzieje, że Wasze życzenia się spełnią... Kasia - Roxy....Na razie nie wpisuj mnie do Kapuścianego bo jestem dopiero w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów i z tego co widze wszystko mi sie opóźnia..Więc nawet nie wiem kiedy spodziewać sie @ (wolałabym wcale )A na imię mam Monika, a wiek....hmmmm...mam 32 lata i mieszkam koło Poznania. Pewnie nie ma tu takich starych bab, chociaż ja ani nie wyglądam ani nie czuję sie na te lata ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj napisać to jeszcze raz... a będziesz wyglądać tak: ![]() A poważnie - jesteśmy tu w naprawdę różnym wieku, po różnych przejściach i cały nasz urok w tym - że każda z nas jest zupełnie wyjątkowa no i skromności też nam nie brakuje Cytat:
A wogóle to dzień dobry wszystkim
w nowym (ostatnim) tygodniu sierpnia |
||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo tutaj dziwnych skrótów i oznaczeń. Znaczenia niektórych się domyślam. Część jednak to dla mnie zagadka. Poczytam jednak i uzupełnię swoją wiedzę. Nie ma zatem sensu dopisyać mnie jeszcze do listy. Po podam jakąś głupotę i zamieszania narobię.
Ale przedstawić się przecież mogę ![]() Mam na imię Ewa, 27 lat i mieszkam w Radomiu. I niesamowicie się boję. Bo dzidzius mi się marzy. Ale czy ja dam radę? Mam obok siebie męża, który wspiera mnie i dodaje sił. Ale tak naprawdę to moja decyzja. Mam chyba wszystkie typowe lęki być moze przyszłej mamy. Jeśli nie poradzę sobie z nawałem obowiązków? Jeśli wpadne w depresję poporodową (kiedyś leczyłam się z depresji)? Jeśli nie pokocham dziecka? Idę trochę na żywioł. Przeprowadziłam z mężem tylko jedna rozmowę i to akurat w dane dni. I rozpoczęliśmy starania. Może stąd te moje głupie lęki. A może jestem po protu egoistką?? Ale się rozpisałąm. Pomyślicie, że jestem jakąś skończoną pesymiską. Nie jestem za grosz. Ja się tylko troszkę martwię
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny! jak tam po weekendzie?? widze ze mamy nowe kolezanki, Funieczka i Mala75, witam serdecznie!
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkim nowym staraczkom życze udanych staranek ja dzisiaj jakaś nieprzytomna jestem, nie moge się obudzić a telefony w robocie dzwonią jak szalone :/ a w sobotę kupiliśmy z małżem samochód w końcu używany bo uzywany, ale w końcu nasz
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
no to kolejna wielkopolanka a juz myslałam ze sama z tych stron jestem
![]() dzien dobry wszystkim nie długo mi sie skonczy wolne i czas do szkoły ![]() ![]() ah jo mam nadzieje ze ten rok równie szybko zleci jak tamten ale mam tez nadzieje ze juz jako mężatce![]()
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za takie ciepłe przyjęcie....Chyba każda nowa na wizazu troche sie obawia jak zostanie przyjęta
Ale widze, że tu jest jak w domciu... Kasiu, ależ mi teraz wstyd, że napisałam o tych starych babach...Tylko już nie bij tak bo pupcia będzie boleć Mam nadzieję,że szybko bede mogła podac wszystko co potrzebujesz do Kapuścianego bo nie mam zamiaru nie wejsc na dolna liste fasolinek Pozdrawiam wszystkie stare i nowe staraczki!! |
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Mala! nie pisz o starych babach, ja jestem z 1976 i tez sie nie czuje, pozdrawiam!
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Funieczka;5108145]Bardzo dużo tutaj dziwnych skrótów i oznaczeń. Znaczenia niektórych się domyślam. Część jednak to dla mnie zagadka. Poczytam jednak i uzupełnię swoją wiedzę. Nie ma zatem sensu dopisyać mnie jeszcze do listy. Po podam jakąś głupotę i zamieszania narobię.Ale przedstawić się przecież mogę ![]() Mam na imię Ewa, 27 lat i mieszkam w Radomiu. I niesamowicie się boję. Bo dzidzius mi się marzy. Ale czy ja dam radę? Mam obok siebie męża, który wspiera mnie i dodaje sił. Ale tak naprawdę to moja decyzja. Mam chyba wszystkie typowe lęki być moze przyszłej mamy. Jeśli nie poradzę sobie z nawałem obowiązków? Jeśli wpadne w depresję poporodową (kiedyś leczyłam się z depresji)? Jeśli nie pokocham dziecka? Idę trochę na żywioł. Przeprowadziłam z mężem tylko jedna rozmowę i to akurat w dane dni. I rozpoczęliśmy starania. Może stąd te moje głupie lęki. A może jestem po protu egoistką?? Ale się rozpisałąm. Pomyślicie, że jestem jakąś skończoną pesymiską. Nie jestem za grosz. Ja się tylko troszkę martwię Funieczka - doskonale Cie rozumiem!!! Nie jesteś żadną pesymistka ani egoistka!! Bo bede bić jak Kasia....hehe Twoje obawy są jak najbardziej normalne a ja martwie sie tak samo jak Ty. Też mam obok siebie kochającego męza który mnie wspiera ale czasem też wyzywa że panikuje z tym zajsciem w ciąże.... A co porabiasz teraz? Bo ja cichaczem z pracy pisze
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
a ja od jutra będę na urlopie!
już żyję wyjazdem!!! wkońcu porządnie się wygrzeję na słońcu... i mam nadzieję, że ciepłe kraje sprzyjają zajściom
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej....następna kobietka prawie w moim wieku się odezwała To ja już nie będę....Przepraszam!! Od razu mi lepiej ze jest nas wiecej... I jeszcze masz na imie tak jak ja Jak tam mija Wam dzionek dziewczyny? Ja rano byłam na badaniach krwi...Kurcze kobieta mi ściągneła 4 fiolki...rany myślałam że tam padne...Mam nadzieje że wyniki bedą ok i moge bez przeszkod starac sie o fasolke
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zyczę Ci pięknej pogody, cudownych wrazen i....stosunkowo udanych nocy!!!! |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Szkoda, że tak daleko mieszkasz Kasiu to byś skosztowała.

a o drugie narazie sie nie starmy z Tż
.ale i tak witaj

Kapuściane Pole
dzis 17 d.c a temp niechce wyzej podskoczyc niz 36,4

no i skromności też nam nie brakuje