|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak ZROBIĆ/UŁOŻYĆ tą fryzurę ? - wątek zbiorczy
powinny wyjść, ale tak jak mówią dziewczyny, kazdy ma inny typ włosa, gęstość i podatność na stylizację. Zainwestuj w dobry utrwalacz.
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Mam pytanie jak zrobić nieład na głowie u mężczyzny.Mam do dyspozycji dużo żeli do włosów i gum ale nie wiem jak to wykonać.Proszę o pomoc.Dziękuję i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak zrobić artystyczny nieład na głowie u chłopaka?
Najprościej - rozcierasz w rękach gumę/żel i czochrasz włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałbym wiedzieć jak uzyskać taka fryzurę , czym sie ja robi i jak mniej wiecej sie obcinać wszytsko jak ją uzyskac , dziekuje z góry za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LukiGT Czas edycji: 2013-05-13 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
BAN stały
|
Jak ułożyć tą fryzurkę? Czego potrzeba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Możecie podpowiedzieć, jak ułożyć fryzurkę podobną do tych ze zdjęć?
Wczoraj ścięłam włosy na długość do brody i po wyjściu od fryzjera były bardzo fajne, jednak sama nie mam suszarki z dyfuzorem, którą mi pani suszyła włosy, dlatego zastanawiam się, czy będzie to niezbędny zakup, czy da się to jakoś ominąć stosując same kosmetyki? Jeśli tak, to jakie? (niestety jestem trochę zielona w tych sprawach) Dodam, że mam falowane włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
Witam!
Bardzo podoba mi się ta fryzura. http://www.youtube.com/watch?v=TDynxyDjXjQ Jak mam powiedzieć fryzjerce, aby mnie tak obcięła? ps. Jakie produkty będą się nadawały do ułożenia takiej fryzury? Edytowane przez fryzo Czas edycji: 2013-05-17 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Jak uzyskać takie ni to fale ni to proste włosy? Pytanie być może jest banalne, ale kompletnie sie na tym nie znam
![]() Edytowane przez sasha_91 Czas edycji: 2013-05-17 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
![]()
Aktualnie mam prostą grzywkę, którą układam na bok, jest ona dość długa. Chciałabym, żeby moja fryzura wyglądała mniej więcej tak:
http://m.ocdn.eu/_m/39f1da7044bde70e...c8ea,62,37.jpg http://files.gadu-gadu.pl/paulina-sy...73b55ed3ed.jpg PROSTOWNICA ODPADA, BO ZEPSUŁA MI SIĘ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak przyzwyczaić włosy do przedziałka na środku?
wystarczy trochę suszarką posuszyć w środek (nie za długo żeby nie czuć za bardzo gorąca)
lekko pod kątem od spodu to nie jest w sumie takie trudne... ![]() Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2013-05-20 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
Gęste włosy u chłopaka
Cześć!
Jestem chłopakiem, 16 lat i mam taki mały problem. Chce zmienić moje włosy, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Moje włosy są cienkie, słabe ogólnie liche.. Chciałbym popracować nad nimi tak aby uzyskać taki efekt http://www.filmweb.pl/person/Richard...0114#picture-1 Może wydawać się wam to śmieszne i nie mówcie mi, ze poprostu się tym gościem jakoś fascynuje, ale poprostu podobają mi się takie włosy i większości dziewczyn w mojej szkole :P Właściwie nie wiem czy to są gęste, czy co, są poprostu ładne.. Nie śmiejcie się prosze. Postanowiłem się wziąć za siebie i jakoś zadbać. Trenuje itp. Czas się zabrać za fryzurę. Proszę o porady i wgl. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gęste włosy u chłopaka
Cytat:
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gęste włosy u chłopaka
Witam serdecznie
![]() Bardzo bym prosił o radę jak ułożyć taką fryzurę i co będzie do tego potrzebne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Witam wszystkie Wizaz
![]() Jestem nowa, a jak nowa to zagubiona. A jak zagubiona to potrzebuję pomocy ![]() https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...87386611_n.jpg Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cześć dziewczyny!
Mieć długie, najlepiej ciut gęste, lekko pocieniowane włosy a loczki zrobić lekko na lokówce lub prostownicy i roztrzepać
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
Dziękuję! Jutro próbuję swoich sił, oby się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Przyczajenie
|
Jak poprosić fryzjera o taką fryzurę? Jak o nią dbać?
Cześć mam 15 lat i cały czas obcinałem się na biebera. Teraz jak nadchodzi lato i wakacje, słońce i wyjady nad jezioro to dłuższe włosy będą mi przeszkadzały dlatego chcę obciąć się na krótko ( tylko nie na jeżyka, nie cierpię tej fryzury ) Chciałbym was zapytać czy dla 15 latka taka fryzura jak na zdjęciu by pasowała? Jak powiedzieć fryzjerowi żeby mnie tak obciął? Jak dbać o taką fryzurę? Zależało by mi na odpowiedzi jak najszybciej.
![]() http://i.pinger.pl/pgr77/a68143c2002...4ef79809d5.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poprosić fryzjera o taką fryzurę? Jak o nią dbać?
Cytat:
![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() pasuje jak najbardziej, ale pamiętaj, że taki wygląd fryzury, to tylko z gęstymi, zdrowymi włosami się uda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
Jak ułożyć/zrobić taką fryzurę?
Witam
![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...07124145648_14 37182509_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...76157995412_10 77292590_n.jpg Chodzi mi o to żeby tak stały i gdy zaloże czapke (snapbacka) to żeby nie oklapły. Używalem gumy lecz mam chyba na nią za gęste włosy gdyż opadają mi i muszę ściągać czapke, poprawiać itp. Nie chcę żelów itp, żeby mi się włosy nie świeciły tylko były naturalne. Z góry dziękuje : Witam ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-06-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ułożyć/zrobić taką fryzurę?
Hmm, mnie przyszła na myśl pianka stylizująca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć.
Zamierzam dzisiaj zrobić sobie fryzure jak na filmiku niżej. Tylko jest jeden problem, nie mam prostownicy. Chciałbym was zapytać czy da się jakoś bez prostownicy zrobić chociażby podobną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak prostownicy, da radę?
Przykro mi ale sądze że potrzebujesz prostownicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
można ewentualnie próbować z suszeniem na małej, okrągłej szczotce, ale więcej z tym roboty i efekt pewnie nie będzie identyczny (zależy zresztą od struktury włosa)
![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I nie przejmuj się tym czy Cię wyśmieją - idziesz po usługę, jesteś klientem, masz prawo na swojej głowie robić co Ci się podoba. Tylko weź ze sobą zdjęcie poglądowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Myslę że na okrągłes szczotce wyjdzie efekt "puszystego szopa" ale to tylko moja opinia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.