![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
A ja nie moge ogladnac filmikow Esti i Kaski, bo mi komputer muli
![]() Alescie naskrobali, czy Wy myslicie, ze ja dziecka nie mam, kiedy ja to mam przeczytac? Angie sliczne foteczki i sliczna mamunia. Basienka super masz core, wlosy ma ekstra. Czarinka ales walnela posta, zrehabilitowalas sie, ze hej! Kondziaczek super gosc. Ale Alunia miala smutna przygode, dobrze, ze zabralas jej ta kredke, bo strach myslec... Marta Witus super mucha w tych brylach! Freddy za 5 zl? Dlaczego u mnie lumpki sa takie drogie? W jednym takie fajne rzeczy sa juz wycenione, a nie na wage i ostatnio byl ladny kombinezon, ale za 60 zl, a ja widzialam nowe tansze... Co prawda to prawda ![]() Kaska dzieki za slowo w sprawie mleka i danonkow. Ja mleka nie pije, wiec nie wiem, ale wydaje mi sie, ze te kartonowe to wszystkie sa UHT? To jakie nie sa? W woreczku? A powiedz, czy sama podajesz juz Krystiankowi cos z serkow czy jogurtow, jesli tak, to jakiej firmy? Bo sama juz nie wiem, co tej mojej malej glizdzie dawac. Kombinezon i buciki bardzo ladne. Esti no ja tez w duchu zrobilam wielkie oczy, jak uslyszalam, co ta lekarka mowi. W ogole ona jest dziwna, ale poki co nie zmieniam jej, bo Wiki nie choruje (puk puk), wiec rzadko ja widzimy. Juleczka sliczna modelka. Szkoda, ze nie moge zobaczyc filmiku, ale moze jutro. Julita a jakie byly opcje i kto wygral debate? Marta ale super spedzicie Wasza rocznice! Pewnie jak wysle tego posta, to Wy juz splodzicie tysiace innych, ale to juz zostawie na jutro. Dobranoc kochani. Aaaaaaaa jade jutro z Wiktoria do rehabilitantki pokazac jak raczkuje i mam nadzieje, ze to juz bedzie ostatnia wizyta u niej. Zreszta i tak juz nie cwiczymy, odkad tylko mala zasuwa na czworakach. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||
Zadomowienie
|
Miałam poczytać, popisać i dooopa. Ula się co chwilę budzi, bo nosek jej się zapycha, fluki w gardełku drażnią i wiszę tu, bo latam do pokoju. także krótko...
Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu Uli do zdrówka.... Trochę to potrwa ![]() Dziękuję także za Wasze plany dnia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale do czego zmierzam....cena ochydnie wysoka na allegro!!!! Nie kupuj kaśka z all. Czytałam, ze esti Ci może kupić w H&M. Fajnie ![]() Ojjj, tyle bym chciała Wam napisać, przeczytać wszystko. Coś tu skrobiecie o lekarzach - jak ja się za Was cholery jedne wezmę to zobaczycie!!! ![]() Jeśli nie porobicie porzadku ze swoim zdrowiem to zniknę z wizażu! ![]() ![]() No i plan, żeby połozyć się najpóźniej o 23.00 poszedł w las ![]() Kończe Kochani. Dzieciątka wszystkie bez wyjątku piękne. Esti pisała, że chce fotki Uli. Qrcze, ja też chcę!!! ![]() ![]() Buziaki dla Was! Tęsknię! Jak sobie wszystko poukłądam, wpadnę w rytm to mam nadzieję widzieć się z Wami każdego dnia!!!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
MadziaO
![]() ![]() Freddy kombinezon super za taka cene. A Kubus jest sliczny! I jakie ma fajne wloski. Basiu o Emilce to juz brak mi slow jaka sliczna z neij dziewczynka. A o tej galerii czytalam dzis we Wspolczesnej, ze otwieraja, ja studiowalam w Bialymstoku 5 lat i troche znam to miasto ale nie mam pojecia gdzie ta galeria ma byc ![]()
#724 |
Wtajemniczenie
|
Basiu, Ewa i Kubuś i Emilka śliczni
![]() ![]() Ania dobre i 2 golfiki ![]() ![]() Miś też dostaje czekoladę do polizania (nawet dziś dostał na imieninach u mojego taty ![]() Monika pisząc to widzę Twój post ale nie widzę zdjęć (zobaczę dopiero jak wyślę swój post) ale już mi ślinka leci ![]() ![]() Czarinka Kondziaczek już kiedyś podbił moje serce a pięknieje coraz bardziej (o ile to jeszcze możliwe ) Śliczny jest ![]() Misiu i rodzice proszą też o zdjęcia narzeczonej synowej ![]() Śpiworek kupiony - wybraliśmy ten pierwszy (było najwięcej Waszych głosów "za" ![]() ![]() Zmykam obejrzeć te muffiny bo się zaślinię z ciekawości ![]()
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc zrobiłam to tak: ubiłam 4 jajka ( 2 na osobę ) z pół kubeczka kwaśnej śmietany i 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia, Do tego dodałam ciut mniej niż 1/3 szklanki oleju i tyle mąki żeby ciasto było bardziej gęste niż na naleśniki. Doprawiłam ziołami prowansalskimi, kurkumą ( dla kolorku), swoim ukochanym cuury, solą i pieprzem. Pokroiłam wędlinkę co mi zalegała w lodówce i wymieszałam. Mam foremkę do muffinek zakupioną w lidlu ( a pro po - właśnie jest na nie promocja w Lidlu!!! taka na 6 szt jest za 10zł ale są też takie na 12 muffinek) i wsadziłam do nagrzanego piekarnika na 175st i teraz - wlewa się ciasto na 3/4 wysokości foremki bo rośnie jak głupie!!! piekłam na oko ale coś koło 20 min - wsadzam widelec - jak jest suchy to muffinki gotowe!! Do tego miałam sos taki zwykły od wczorajszego obiadu co do ziemniaczków podałam ![]() Smaczności ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
Dysiu ta galeria jest na Wrocławskiej, to na Zielonych Wzgórzach. Niedługo też ma być otwarta Galeria Podlaska na ul. Wysockiego, to na Wygodzie i jeszcze jedna Biała na ul. Augustowskiej, to niedaleko ul. Mickiewicza z tej strony od Piasta, przedłuzenie Piastowskiej. Takze coś sie ruszyło na tym naszym zadupiu. A gdzie studiowałaś?? I co??
Kasiu ja też bym chciała ważyć mniej, a chociaż tyle samo co przed ciążą. A mam 7 kg więcej ![]() Agag, Julita dziękujemy ![]() Kurcze, Emilka tak źle śpi mi w nocy od zcasu jak zaczęly rosnać jej ząbki. Całą noc musi mieć smoka w buzi, bo inaczej płacze, ale w sumie przez sen, bo nie budzi sie tak naprawdę. Nie wiem, kiedy to się skończy, bo to strasznie męczące, takie wstawanie. O, znowu piszczy, muszę leciec..... |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
dysiu Ty się wiekiem nie stresuj bo ja w listopadzie kończę 31 lat
![]() ![]() ![]() Julitko miałam napisac, że u was cisza wyborcza ![]() ![]() ikola brakuje Cię tu jak cholerka, ale poczekamy cierpliwie aż sobie wszystko jakoś poukładasz. Całuski dla Uleńki ![]() ![]() ![]() AgaG nie każde mleko w kartonie to UHT, w kartonie może miec 5 dni trwałości, bo karton jest opakowaniem, przez które światło nie przenika i jest lepsze od folii. Musisz czytac na opakowaniu. A z nabiału to ja nic Krystianowi nie daję, bo ma uczulenie na białko mleka krowiego ![]() ![]() ********** Tyle nas jest, że żal mi iśc spac, ale jak zacznę kaszlec to sie Krystian znów obudzi i będzie hasał do 1.30 jak wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Basiu ja studiowalam marketing i zarzadzanie na Cieplej, nic specjalnego, ale na tamte czasy a studiowalam w latach 1996-2001 to ZiM byl hiciorem a teraz jakbym miala wybierac studia to bym poszla na cos innego. Marzy mi sie jakas psychologia chociaz wiem ze marny z tego chleb. Ale to i tak juz po ptokach.
A w ogole to ostatnio mnie oswiecilo ze chcialabym byc wolontariuszem. W moim miescie maja niedlugo otworzyc hospicjum (niedlugo to pewnie za kilka lat) no i tak sobie pomyslalam ze pojde tam jak juz to powstanie i powiem ze chce byc wolontariuszem. Ja od zawsze lubilam dzialac spolecznie a szczegolnie jak widzialam ze to przynosi komus radosc tylko w moim malym miesteczku nie bardzo mam gdzie sie ruszyc, moze juz niedlugo..... Uciekam juz spac za chwile. Glowa mi dzisiaj peka a siedze jeszcze na all i szukam zawziecie kombinezonu. Dobrej nocki wszystkim. Pa! ![]()
#729 |
Zadomowienie
|
Dysiu ja też studiowałam Zarzadzanie i Marketing, tyle tylko, ze na Polibudzie. W sumie wiem jak jest na rynku pracy po tym kierunku
![]() A teraz pracuję w biurze podatkowym, chociaż moja specjalność to zarz. publiczne. Ale dobrze, ze jest jakakolwiek praca ![]() Trzymam kciuki za ten wolontariat ![]() Aha, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ---------------------------- idę się wykąpać i spać, bo o 6 pobudka ![]() spokojnej nocy ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2007-10-24 o 23:06 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
one-shot pyszności
![]() Kasiu tak trzymać ![]() ![]() A ta pielęgniarka to nie znajoma. Znajomą mam położną w szpitalu ![]() ![]() Ikola tak jak pisała Kasia. Czekamy na Ciebie aż sobie ułożysz czas Julita fajnie że już zamówiliście śpiworek. Na pewno będziecie zadowoleni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Witam !
Wisienko ![]() O oszczędności wody już nie będę pisał. Kaśka -rechotek Krystiana w kąpieli świetny a Ty kaszlesz jak potępieniec ![]() Ikola Dla Ulli ![]() A Tobie wiecej czasu dla siebie ![]() Ale napisałam. A co! Kto mi zabroni! ![]() Ja, Serdeńko, Ja ! ![]() basienko My nie mamy sanek, ale na pewno kupimy. Mam nadzieję, ze zima nas nie zaskoczy, tak jak drogowców co roku my też nie, tzn jakieś stoją na strychu ale one chyba Gierka pamiętają ![]() Foty Luxio ! I buziulka Emili i oczyska piękne ![]() dysia ale stara dooopa ze mnie a Wy wszystkie takie mlode... ![]() Mała ![]() ![]() Ana! się nam pokażesz w golficzkach ? Tylko 2 kupiłaś, he he , jaka Ty jesteś oszczędna ![]() ![]() Kasiu, Freddy - oba kombinezoniki ![]() ![]() Wczoraj zamówiliśmy śpiworek. Kolorek oczywiście jedyny słuszny niebieski ![]() wybaczcie że wszystkim nie odpisze ale praca czeka.! Zapomniałem zapytać co to są te Buffony z mięsem ! ! ! Jak to smakuje ?? Agag Alescie naskrobali, czy Wy myslicie, ze ja dziecka nie mam, kiedy ja to mam przeczytac? ![]() Dzieciaczki Same się ubrały i Same wyprowadziły na spacerek więc Mamusie mają chwilkę dla siebie ![]() pzdr
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2007-10-25 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Hadzi,Ty sam jestes Buffon z miesem
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz wrzuce fotki ciuszkow ale najpierw musze Iska przebrac,bo sie zkupczyl i jak to monika wczoraj napisala,"lawenda nie pachnie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, jak przeczytałam o tych Hadżikowych buffonach, to aż się herbatą zakrztusiłam
![]() Hadżi muffinki są u nas średnio popularne, więc się nie dziwię, że nie wiesz co to jest. Są bardzo popularne w Anglii. Jadłam je często, ale tylko te na słodko. Są to takie a'la babeczki z nadzieniem. Bardzo dobre zresztą. Nie mam czasu pisać, bo do pracy lecę. Dzisiaj ciagnę na dwie zmiany- do 15 pierwsza, a od 22 druga do końca ![]() To papa Stworki- Potworki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Dysia wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich 30-tych urodzinek życzę
![]() ![]() ![]() Czarinka tylko nie daj się zajeździć w tej pracy i jedz coś!!! Samo śniadanko to trochę mało ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2007-10-25 o 09:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
Eeee to nie dla mnie te mufony. Ciasto z mięsem
![]() czekoladę z pasztetem. Trzmaj się Drrrotko . Współczuję długiego dnia pracy. to aż się herbatą zakrztusiłam ![]() ![]() ![]() W wolnej chwili popytaj o PychoDrinka ! Dysia ! ! ! ![]()
#736 |
Zadomowienie
|
Musialam Iska kapac (i tak mialam go kapac ale teraz to byl mus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogolnie,Maly wykapany,ubrany w dresik co wczoraj kupilismy (fotki ponizej) i miauczy w lozeczku ![]() Dorzucam jeszcze moje golfy i dwie fotki sprzed 2 dni. Uciekam,bo juz mnie nerw bierze na to moje dziecko ![]() Dysiu,wszystkiego najlepszego w Dniu 30-tych Urodzin ![]() (i nie przejmuj sie,30-tka to piekny wiek!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************* ************* zapomnialam o zdjeciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Czarinko,milego dnia w pracy
![]() Ja szukam caly czas salonu na nasz slub-kiepsko mi to idzie.Jak cos ladnego to albo juz zajete albo gdzies daleko...Mam jeden przecudny ale ceny maja zabojcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Hadżi ja nie jadłam muffinów "na słono", ale nie wydaje mi się, żeby to było słodkie ciasto, jeśli nadzieniem jest mięso.
Dysiu sto lat, dużo słońca i radości i co najmniej podwójnej 30 Ci życzę ![]() ![]() Dobra uciekam, bo się spóźnię. Papatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Ana
(ale kupa wcale nie byla rzadka,pewnie jak siedzial to nie miala gdzie isc i wyszla gora ![]() ![]() ![]() Samo życie Laluchna ![]() ![]() wczoraj nasz Misiu nie zrobił Kaki. Dziś pewnie dostanie jabłuszka na odkorkowanie ![]() Noooo i sobie pooglądałem golfy. Ładnie złożone, nóweczki no ale jak one leżą ?? Czarnina - jak będzie się źle odżywiała to się "zeschniesz". Wiesz co mam na myśli ![]()
![]() |
#740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hadżi wierz mi nie dodałam ziarenka cukru - mąż by mnie chyba z domu wygnał, on już i tak dziwnie patrzy jak jem kotleta schabowego z ananasem czy musem jabłkowym. A parówki w cieście jadłeś?? W cieście piwnym oczywiście hehe
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Krystianek postanowił dziś nie spac. Usnął, ale za 10 minut wstał. Akurat rozmawiałam z Marcinem, więc długo nie pogadaliśmy. Znów mi mówił, żebym zadzwoniła do teściów, bo jego tata na tydzień przyjechał. Powiedziałam, że zadzwonię, ale raczej nie zadzwonię. To chyba oni powinni zadzwonic, chyba dziadek powinien byc ciekawy co u wnuka słychac. Nie będę się tym przejmowac. Inna sprawa, że mają kupę roboty, bo sie przeprowadzają
![]() ![]() Czarina, pracocholiku, miłej pracy! ![]() Ana fajne golfy, ja właśnie na takie poluję, tylko albo za krótkie, albo za szerokie są ![]() ![]() ![]() ![]() Hadżi ja też należę do tych "mięsnych" ale te muffiny mogą byc całkiem dobre ![]() ![]() ![]() Napiszę Wam coś do śmichu Wczoraj pisałam Wam, że głowa mnie okropnie boli w skroniach. Otóż wzięłam tabletkę i nic! A od rana nosiłam taką opaskę drucianą na głowie (taka falowana, pewnie wiecie), około południa ją zdjęłam i... mnie te skronie bolec przestały!!! ![]() ![]() Przychodzi mamusia z córcią do lekarza. Lekarz pyta: -Co się stało? -Panie doktorze, córka ma bardzo wytrzeszczone oczy. -Proszę jej poluzowac warkoczyki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
One_shot
mąż by mnie chyba z domu wygnał, on już i tak dziwnie patrzy jak jem kotleta schabowego z ananasem czy musem jabłkowym. A parówki w cieście jadłeś?? W cieście piwnym oczywiście hehe Schabowy z ananasem jest doobry ![]() Co do parówek to jem sporadycznie, nie bardzo mi "podchodzą" a jeszcze z ciastem .Nieeeee ,to nie dla mnie. Tak samo jest ze sławnymi Mazaniami czy Lazaniami , łeee ![]() A co to jest piwne ciacho ?? Żonka na słodko robi pyszne tee noo kurna, jak to sie nazwa śledzie o śledzie z ananasami. Dobre, to lubię ![]() Szałyczki są pycha ,z dużą ilością boczku i cebuli. Wprawdzie to wzdyma że nie wiadomo jak potem siedzieć ale ![]()
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ....chyba,ze chodzi Ci o to jak na mnie leza...tego jeszcze nie sprawdzilam,bo co roku kupuje te golfy i na pewno beda ok. Jak zrobie jakas fotke na ktorej bede w nim ubrana to wrzuce i zobaczysz jak leza ![]() Kasiu,jak chcesz to ja Ci moge kupic te golfy (jeden kosztuje 9,90 euro),sa najrozniejsze kolory ale ja juz standardowo,jak co roku,kupuje w brazach,kremach i zieleni-najbardziej lubie.Nie kupilam wczoraj kremowego,bo nie bylo mojego rozmiaru ale maja przyjsc w tym tygodniu jeszcze. Nie wiem tylko ile by przesylka do Ciebie kosztowala-pewnie by przedrozylo... Ja nienawidze miesa z owocami ![]() ![]() Kasia,ja tez nosze w domu opaske (tylko,ze plastikowa) i tez czesto mnie boli za uszami-jak tak np.caly dzien w niej chodze. Dobry ten dowcip ![]() Edytowane przez Ana2 Czas edycji: 2007-10-25 o 12:52 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
cześc
![]() mam chwilkę, to piszę ![]() Ana Isiaczek słodki i jak łądnie stoi ![]() ![]() Hadżi też się uśmialam z Bufonów ![]() Czarinko trzymaj się w pracy. Naprawdę długi dzień Cie czeka. I oczywiście jedz ![]() ![]() one_shot fajnie wyglądają te mufiny ![]() ![]() Kasiu powodzenia w usypianu Krystianka ![]() ![]() Jeszcze do 16 i do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Ana
-no jeden na drugim leżą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boska jesteś , rozwaliłaś mnie ! ! ! chyba,ze chodzi Ci o to jak na mnie leza. Dooookładnie o to mi kaman ![]() Ja nienawidze miesa z owocami Bo nie jadłaś szledżyka & ananas Made in Jula ![]()
#746 |
Zadomowienie
|
Ale naprodukowaliście, miałam co czytać, dziś trochę luźniej w pracy
![]() Ależ sie uśmiałam, Hadżi ma dzisiaj niezły humorek od rana, bufony ![]() A tak swoją drogą MadziuO to wredny babiszon z Ciebie ![]() Tylko najpierw muszę Lidl'a nawiedzić po te foremki ![]() Kiedyś bratowa robiła 'kisze', nie wiem czy to tak się nazywało, ale pyszne było, dosyć proste w przygotowaniu - zapytam ją o przepis bo mnei naszło, to się z Wai podzielę, może zrobię to też fotki strzelę ![]() Dysiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, duuuuużo radości, miłości i spełnienia wszystkiego o czym marzysz!! AgaG - oby to była ostatnia wizyta u rehabilitantki!! trzymam kciukasy ![]() Ikola - to jeszcze ja nie na czasie też życzę szybkiego powrotu do zdrówka małej Uleńki - teraz to już na pewno szybko pójdzie ![]() ![]() Ana - Isiu superowy na zdjęciach, jejciu ja to albo jakaś nienormalna jestem, albo ślepa ale ja całe życie myślałam, że Isiaczek to ma ciemne włoski, a on tu taki blondas ![]() ![]() ![]() Basiu - Emilcia jak zwykle prześliczna!! ![]() Kacha333 - Krystianek w kąpieli superancki, śmieszek i gadułka - super!! Marta - no to super Twój meżuś wymyślił, to będzie super udany i romantyczny wieczór ![]() Freddy - kombinezon za 5zł - MISTRZOSTWO!! Nie wygląda w prawdzie na jakiś super ciepły, ale na taka jesienną pogodę to chyba jest super, prawda? Tak mi sie wydaje z tego co ze zdjęcia się można domyśleć ![]() ![]() Esti - śliczna Juleńka jak zwykle, pojazdo-bujaczko-siedzisko super!! Jula pięknie chodzi, tak ładnie wysoko nóżki podnosi - ekstra!! A jeśli chodzi o cień, to chyba Sephory, taki poczwórny (ciemny brąz, czarwonkawy brąz, złoty jasny brąz i beżowy - wszystkie kolory mieniące, brokatowe), okrągły. ......................... ......................... ... Chyba ze trzy godziny pisałam tego posta, niy luzy ale jakoś tak sie zeszło.... ![]()
#748 |
Zadomowienie
|
STO LAT STO LAT STO LAT NIECH ŻYYYYYYYYJE NAM DYSIA!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do gotowania - jak siedzę z Marcjanką w domu to wymyślam bo uwielbiam gotować. Zazwyczaj patrzę na jakiś przepis i modyfikuję pod siebie, tylko ciacha robię dokładnie jak napisali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Julitko,dzisiaj Hadzi nadrabia za Ciebie na forum...gdzie jestes? Jak oko? Madzia,pisz co z Twoimi placami... Angie,fotki beda kiedys przy okazji,bo te golfy to takie zwykle,bez zadnych aplikacji,wzorkow-naprawde nie ma co pokazywac. Trzymam kciukasy za Milunie,zeby udalo Jej sie Kubusiowe seruszko zdobyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Ana
taki byl moj zamiar,zeby Cie rozwalic ![]() Wiem, wyczułem to . ![]() one_shot czekamy na Twój program " One_shot - czaruje i gotuje" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.