![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowa galeria Bewix
Beatko
W Ten Świąteczny Czas, Niechaj miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje A nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Życzy Ania
![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości, szczęścia rodzinnego i miłości a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności. Beatko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
A gdy już nadejdzie ten wieczòr
Świecami choinki zdobiony Niech biały opłatek jak okład Wsze rany Twej duszy uleczy Niech serce Twe radość wypełni Z nadziei co żłobek zwiastuje Niech błogiej kolędy śpiewanie Wyciszy Twe troski, zmartwienia Niech słowa Twych życzeń serdecznych Jak gwiazda zaświecą bliźniemu. I gdy to wszystko się spełni Odczujesz Wigilii przesłanie. Życzy Paulina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta Bożego Narodzenia oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
**** WESOŁYCH ŚWIĄT****
_________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_ O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X* XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿ XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)X X __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób...
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
Niech się spełnią Bożonarodzeniowe Życzenia.
Te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe. Mówione głośno lub wcale. Niech miłość każdy dzień opromienia, A smutek w radość się zmienia. Niech Nowy Rok będzie dobry, A miesiąc każdy nie chudy lecz szczodry. Wesołych i Pogodnych Świąt - życzy Agnieszka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Osiołek z zakątka :)
|
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie
Z opłatkiem w ręku pukam do Ciebie By życzyć szczęścia, zdrowia, radości Bo Bóg się rodzi dla nas z miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurczę- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Niechaj Święta Wielkiej Nocy
będą pełne boskiej mocy, żeby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało!
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
W dniu tak pięknym i radosnym,
gdy zieleni ziemia się , Gdy króliczek i baranek razem bawią się, Świat się cieszy, bo Zmartwychwstał Jezus Chrystus Pan. Niech Ci Pan Bóg łaski z nieba śle, żeby wszystkim dobrze żyło się.
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego co najlepsze
na Święta Wielkiej Nocy, wiosennych nastrojów, ciepłej, radosnej atmosfery, miłych spotkań z Najbliższymi oraz smacznego jajka i mokrego Lanego Poniedziałku
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Jaj przepięknie malowanych
Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody. Wesołych Świąt życzy Agnieszka ![]()
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Bardzo podoba mi się ostatnia kartka, też chętnie sięgam po jutę, bardzo fajne kartki wtedy wychodzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Hop Hop a jest tu ktoś??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.