![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
ooo a ja chuba pierwszy raz w zyciu powiem ze mi sie cos niepodoba-ten ptaszek na drugiej deseczce mi jakos niepasuje.... normalnie wyglada mi na jakiś krzywy
a i jeszcze czemu u ciebie nie moge kliknac na zdjecie tylko musze zawsze otwierać jako odnosnik?
![]() |
#722 |
CraftMod
|
Joasiunia dzięki
![]() Marta ja krzywości nie zauważyłam, co do otwierania sie zdjęć to nie wiem czemu tak jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
pomysł ciekawy, pomysłowe wykonanie - och, notesiki podobały mi sie od razu jak tylko je zobaczyłam
![]() i dla mnie ten jest ptzyjemniejszy dla oka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1213886955 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
No no to znowu coś nowego. Przyznam się szczerze, że pomysl bardzo fajny.
Przyznam sie Wam dziewczyny, że mnie strasznie denerwowało, że muszę u Nir klikać i znów wybierać i klikac... no i (Nir wybacz, ale naprawde byłam na to zła) raz kliknelam z taką zlością, że mi się dwa razy szybko kliknęło w zdjęcie i ono się otworzyło. Od tej pory najezdżam na zdjęcie, klikam szybko dwa razy i otwiera się bez zaznaczania i znów klikania.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
nirshya przyznam, że jeszcze wszystkich twoich prac nie widziałam (kilka przejrzałam) i bardzo mi się niektóre podobają
![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne kuchenniki
![]()
![]() |
#727 |
CraftMod
|
bewix dzieki
![]() hejasz ![]() ![]() kachasek dzięki ![]() bydgosiu dziękuję ![]() Dziś tak jedną nogą wpadłam, wczoraj wieczorem skończyłam nowy składaczek, dziś mam jeszcze dwa do zrobienia, mam nadzieję, że dam radę, bo mają być jutro na prezent Załącznik 1553348Załącznik 1553349Załącznik 1553350 Załącznik 1553351Załącznik 1553352Załącznik 1553353 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
super, super składaczek
![]() o juz czekam na nastepne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nir... No ja myślę... Gdzie się nasza Zielona Koleżanka podziewa... I gdzie są Jej nowości... A tu masz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do stempelka... Zgadzam się z Klaudkiem... Piękny jest! Jak patrzyłam na ceny w necie... To mnie trochę przeraziły... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Nirsh akładaczek bardzo miły, cieplutki i elegancki.
A moja metoda dziala tylko w mozzilli, ale ona dzis mi się nie chce w ogole otwierać i dzialam w eksplore. No, a tu muszę otwierać w nowym oknie. No, ale coz sie nie robi aby zaspokoić ciekawość, nawet lenia trzeba pogonić.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
No, no , bardzo ładny składaczek
![]()
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Myślałam że tylko ja mam problemy z otwieraniem Twoich zdjęć ale już wiem co robić. Kuchennik bardzo ciekawy pomysł zwłaszcza ta deseczka w wersji dwustronnej. Składaczek super, super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
oj taaaaaak
![]() ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Świetne składaczki!!! A podobno nie miałaś pomysłu na ten papier w pierwszym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Piękna ta kartka składana
![]() Muszę kiedyś spróbować zrobić taką, nigdy nie robiłam, a może akurat się uda ![]() Zawsze trzeba się uczyć czegoś nowego ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
![]()
Halo??? Nir??? A gdzie zdjęcia 2 składaczków co??? Czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
CraftMod
|
No to lecą podziękowania dla odwiedzających a potem pierwsza porcja zaległych fotek.
bewix dziękuję klaudens dzięki, też bardzo go lubię ![]() Joasiunia dzięki Helu ![]() Asia dzięki Iza dziękuję kachasek dzięki Małgosiu dzięki, rzeczywiście nie miałam pomysłu, ale tak w trakcie wyszło i myślę, ze dobrze wyszło. Czy paczuszka doszła? nisi dziękuję, próbuj, to fajna zabawa, za każdym razem coś innego wyjdzie i cały tego urok ![]() Joasiunia już jestem! Nawet ze zdjęciami. W sobotę udało mi się zrobić tamte składaczki, fakt, pracowałam do wpół do trzeciej, ale warto było. Rano pojechaliśmy na uroczystość chrztu, z naszego kościoła chrzest przyjmowały bliźniaki, które grają z nimi w zespole, więc nie mogło obyć się bez pamiątkowych składaczków. Pogoda dopisała, słoneczko tak świeciło, że mam czerwony pzrede wszystkim nos ![]() ![]() Pierwszy jest dla naszej flecistki Erny, drugi dla gitarzysty basowego - Artura. A że sa bliźniakami to zrobiłam im podobne. Po powrocie poszliśmy odpocząć i przyjechała znajoma i zamówiła 3 składaki na zakończenie przedszkola u córki. Ledwo zdążyłam zrobić, ale dzięki Bogu wyrobiłam sie. Teraz mam ochote tylko odpocząć, ale nic z tego, bo mam jeszcze jeden bardzo pilny projekt, który jutro ma pójść w świat. Zdjęcia dzisiejszych składaków dam potem, jak znajdę czas na obrobienie zdjęć. Załącznik 1556385Załącznik 1556386Załącznik 1556387 Załącznik 1556388Załącznik 1556389Załącznik 1556390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
CraftMod
|
I wnętrze drugiego
Załącznik 1556396 Edit: poprawka deseczki Załącznik 1556431 Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-06-23 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Nirsh faktycznie składaczek bliźniaczy dla następnego bliźniaka/bliźniaczki też jest imponujący. Przekaż Ernie i Arturowi moje gratulacje i wyrazy mojej radości. Mam jeszcze pytanko: czy przekazalaś Ernie o co bylo w paczce zapakowane w białą kopertę? Nie mam od niej żadnego potwierdzenia i nie wiem też czy dzialalo. Dawno tego nie sprawdzałam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Nir - pokaźne składaczki eleganckie i jak zawsze cudne Twoje wykonanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
CraftMod
|
Helu przekazałam, tylko... było już bez koperty
![]() ![]() ![]() Dziękuję za odwiedziny i komplementy ![]() klaudens dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
te skldaczki sa super
![]() ![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nooo... W końcu jest czym oko nacieszyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
...świetne składaczki,
![]() mysle, ze kusza mnie coraz bardziej....hihihi jeszcze kilka zobacze i ....moze lenia przegonie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Nir ,piękne składaczki zrobiłaś można oglądać do woli nie nudząc się
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
O jaaaaa... dopiero wczoraj?! To dlatego nic jeszcze nie napisała.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
CraftMod
|
Nela dzięki
![]() Joasiunia dzięki ![]() bewix dzieki ![]() Aniu dziekuję ![]() Helenko neistety, tak sie złozyło. Widuje się z Erną jedynie w soboty na próbach i neidzielnych nabożeństwach, albo jej nie było albo ja też chyba z raz czy dwa nie wziełam, ale ostatnio ta mało sie widziałyśmy. Obrobiłam fotki, teraz jak na nie patrze to widze ile brakuje składaczkom, jakieć puste mi sie wydają, ale trudno i tak ledwo się wyrobiłam a jeszcze na jeden mam zamówienie ![]() Załącznik 1557437Załącznik 1557464Załącznik 1557439 Załącznik 1557440Załącznik 1557441Załącznik 1557442 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Składaczki są PRZECUDNE!!!
![]() A paczuszka dotarła - pisałam już o tym... Ale chyba u siebie.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Twoim składaczkom nic nie brakuje!!!
Są bardzo gustowne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.