|
|
#721 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Królowe Offtopu
Cytat:
Toż dałam jej spać, zostwiłam ją i wóciłam do siebie.... Ale ona się budzi nawet jak ktoś cicho koło niej przejdzie, więc nie budziłam jej specjalnie... taka bidna staruszka już z niej... wielkie chliiiiiiiiiiiiiiip.... ![]() Nooooooooo a teraz to mi się płakać chce........... |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
a una chora jezd?
|
#723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
Coś się jej z kręgosłupem podziało czy coś, na zastrzyki chodziła, tabletki jej codziennie dawałam to już jej tak nie boli (przynajmniej nie widać, aby bolało) a trzy lata temu miała ropomacicze i miała operację.... ale potem się już dobrze czuła, z tym chodzeniem to się jej zaczeło na wiosnę tego roku...
![]() Idę sobie pooglądać film na DVD (mama kupiła Hannibala z gazety ) i się pohendmejdzę.... bo kolekcję trzeba skończyć.... mła, mła |
|
|
|
#725 |
|
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5865268]Coś się jej z kręgosłupem podziało czy coś, na zastrzyki chodziła, tabletki jej codziennie dawałam to już jej tak nie boli (przynajmniej nie widać, aby bolało) a trzy lata temu miała ropomacicze i miała operację.... ale potem się już dobrze czuła, z tym chodzeniem to się jej zaczeło na wiosnę tego roku...
![]() Idę sobie pooglądać film na DVD (mama kupiła Hannibala z gazety ) i się pohendmejdzę.... bo kolekcję trzeba skończyć.... mła, mła bidna psiulka jak tylko skończysz swoje małe arcydziełka to się pochwal jak najszybciej ![]() ja też buziam |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
benito Ty mialas napsiac dalsza czesc
![]() sobota a ja oczywiscie spac nie moge a moge spac nawet do poludnia to sie juz po osmej obudzilam
|
#727 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
uuuujjjj pamiętam ![]() ino tera to muszę biec po sprawunki co mi je matula zaordynowała, potem siakiś obiad wypichcić ale myślę, że na wieczór mogę zapowiedzieć premierę mego dzieła Ziz no właśnie miałam pisać, że z Ciebie taka ranna ptaszyna co?? ja wstałam 0,5h temu (jak ja kocham te łykendy w domu |
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Benek dzie Garfild?
|
#729 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
![]() jakiś kurna dziwny ten dzień.... trwa i trwa tylko czacha boli i żryć się chce. kto mi zrobi obiad???? bo mi się oczywiście nie chce, a nie będę wiecznie zamawiać pizzy, bo wiecie - ten mój brzuch ![]() zwariuję może się położyć, przespać tego głoda, co??
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam dzis ostatnie zajecia z teori z prawa jazdy
teraz musze porozwiazywac testy i podreptac do osrodka zdac wewnetrzna teorie i umowic sie na jazy uwaga iló wkracza na jezdnie w ogole kupilam se spodnice, do ktorej musze schudnac hehe tak motywacyjnie. bo jest piekna, boska, cudowna.... no i balam sie, ze ja wykupia teraz na nia patrze i wzdycham i wiem, ze musze zejsc do tego xs ihihi. a i paszlam zobaczyc ile kosztuje plaszczyk Trussardi. 2 tysiące zł. ![]() jako biedna studentka odmawiam wydania takiej kwoty na płaszczyk ![]() zbieram na wyprzedaże
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Bri ja kiedys zapomnialam, ze ejstem glodan
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale. pomału. się wykąpałam. depilejszyn szybki (jak ja tego nie lubię! zwłaszcza Same Wiecie Gdzie )nadał by się ktoś do smarowania balsamem ![]() jak się tak zawzięłam, to jeszcze może pazury u nóg zrobię. ale najpierw kawa. o! na chwilę się zapcham aj noł - mam na.s.r.a.ne ej, a Wy gdzieś tuptacie dziś? bo ja ni.
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() Afra miała ostatnio "okresowe oko", a ja mam aktualnie "spóźnialsko-okresowe oko"... ![]() I w ogóle to się czuję do I mi się nic nie chce................. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i wielkie chlip! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
nie..ja dzis nie tancze. postanowilam byc grzeczna przez dluzszy czas
poza tym chce chodzic wczesnie spac i sie wysypiac, bo ostatnio bylo wrecz przeciwnie. pora zregenerowac organizm poza tym chce mi sie zmienic moj imidż hm hm hm. hym hym hym
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
umeiram z przejedzenia
![]() <bum bum spadla z krzesla i umarla>
|
#738 |
|
BAN stały
|
Maro - bendziemy ciociami?????
![]() beeeeeeeendzieeeeeeeeeeee myyyyyyyyyy (benito odstawia wojowniczy taniec radości przyszłej ciotki )Bri - podziwiam ja jestem jakoś jesienno-przumalało-sflaczało-zdechnięta, humor klapnięty to i wygląd musi się dostosować ![]() kąpiel - mniam mniam a u mnie same prysznice ![]() bossy - w ten swój nowy imidź to chyba sama nie wierzysz a ja nigdzie też dzisiaj nie dreptam, bo po pierwsze piździ, a po drugie to mnie czeka koło z hiszpana i muszę się podokształcać no !!
|
|
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieeee będziecie..... Antybiotyki ostatnio garściami żarłam jak mi ta gorączka tak skakała aż pod sufit... i to pewnie dlatego się spóźnia.... I w ogóle to mnie brzuuuuchhhhhh booooooooooli... i jeszcze migrene mam, i w ogóle mnie wszystko wk**wia, i mam ochotę se ryknąć....
|
|
|
|
|
#741 |
|
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5869852]
I w ogóle to mnie brzuuuuchhhhhh booooooooooli... i jeszcze migrene mam, i w ogóle mnie wszystko wk**wia, i mam ochotę se ryknąć.... [/quote]uuuu a myślałam że to mi źle ale po emotach widzę, że Cię dopadło okresowe OCZYSKO ![]() jak poczebujesz się poryczeć to bez krępacji (benito podstawia swoje małe ramię co byś mogła się wysmarkać i ten tego...
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
zizolec! masz w kły za to przejedzenie!
ja tu chcę zapomnieć o żarciu, a TY co??? Brutusko ![]() ![]() Maroooooooooooo, nie bucz. Będzie spox Benito, a ja chyba muszę zmienić ava bo ten z letka smutny na ten mój humorek dzisiejszy ![]() aam Was wszystkie mocno, do swojej prawej (bo większa
|
#743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tulam tysz (obojętnie do której piersi, bo w sumie to nie mam żadnej )
|
|
|
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
Ja siem tulem, do waszyyyychhhhh pier'si (z francuskim akcentem)
Ale do swoich was nie tulę |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Maro slodki awek
![]() Bri jest w moim ulubionym wydaniu - z bananem na paszczy i z fajka w reku ![]() Beniu dzieki za kroplne, pomogly ale nigdy wiecej pizzy. nigdy.siedze se z waksem na lbie. za chwile pomaltretuje wlosieta prostownica bo jutro idym na proszony obiadek i muszem wyglondac jak z zurnala wycieta
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
benito, wierze
![]() bo albo 1. pójdę wlosami w brąz. 2. zrobię z się barbiucha już (jeszcze bardziej blond ) ale takiego z klasą ![]() no i schudnę ha ha ha!a stylu ubioru zmieniać nie kcę bo jest bardzo fajowy dependz od humoru ;-)
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
borzeborze!!!!!!!!!!!!!!
prawje se ótopiłam komputra!!!!!! musiałam wysysac herbate z taczpada!!!!! i klawjatóry borzeborze łot en idjot ;/
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
benito, poniekad przez Twoja recenzje absolut repair wlasnie kliknelam na all 'kup teraz'.
borze, borze, borze. z domu mnie wyrzuci jak zobaczy jakie psutki zrobilam na koncie ![]() [ale z ta maska to sie usprawiedliwiam, ze jej potrzebuje - no bo potrzebuje; teraz bede robic pustki na koncie taty ]bossy hehehe mam Twoj obraz w glowie
|
#749 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Ja sobie ostatnio "odkurzyłam" klawisz "PgDn" z laptopa..... Teraz bedę musiała kupić chyba jakieś glu-kropeki, żeby go spowrotem zamocować...
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
ziz
![]() maro, hehe ale se teraz uswiadomilam, ze wessalam pewnie duzo zarazkow ;/ a fu. fu. fu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

ale czasami daje sie skopac w nogi lozka a na jej miejce wlaza koty
taka bidna staruszka już z niej... 

) i się pohendmejdzę.... bo kolekcję trzeba skończyć....
a moge spac nawet do poludnia to sie juz po osmej obudzilam 

bo mi się oczywiście nie chce, a nie będę wiecznie zamawiać pizzy, bo wiecie - ten mój brzuch 

i balam sie, ze ja wykupia 

ja jestem jakoś jesienno-przumalało-sflaczało-zdechnięta, humor klapnięty to i wygląd musi się dostosować