|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Dzieki dzieki kobitki...
chociaz to jeszcze troche za wczesnie na gratulacje...![]() Madziu, no wlasnie swiec nam tu przykladem! Za toba niech szybciej idzie w slady meliska a ja jakos tak pod koniec roku mam nadzieje, ze sie dolacze...![]()
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No...
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehhhh nic, boje sie tylko, ze jak zaczne po lekarzach lazic to i u mnie na laparo sie skonczy....a wlasnie co u Ciebie sie przyczynilo do skierowania na laparo? |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ranysiu, dziewuszki, nie smecic mi tu tak pesymistycznie
Przeciez jakies mamusie musza na tym watku w koncu sie pojawic Z kim ja bede plotkowac ![]() Melisko, u ciebie przede wszystkim odrzuc na bok stres i myslenie, to chyba najlepsza metoda na mega szybkie zaplodnienie (jak to bylo w moim przypadku ) Powiedzialam sobie, co bedzie to bedzie, na nic sie nie nastawialam i tak bylo najlepiej.A Kamilka tez niedlugo jak zacznie staranka to na pewno sie owocnie zakoncza, w koncu przyczyna niepowodzen zostala usunieta |
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
melisko mialam zrobiona ta laparo, bo po prostu dzidzia sie pojawiala i nie bylo ku temu zadnego powodu...wszystkie wyniki badan byly w porzadku a skutku nie bylo, wiec...Z tym, ze my staramy sie juz dlugo wiec bylo sie czym juz martwic...W twoim przypadku mysle, ze starania nie sa jeszcze tak dlugie, zeby zaczynac sie martwic...(ile to sie starasz?)
Ale musze wam powiedziec, ze ciesze sie, ze juz wiadomo co bylo przyczyna braku powodzen...do pasji doprowadzalo mnie to, ze nic i nic i nie wiadomo bylo dlaczego...a teraz 4 miesiace i do dziela...
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
No dobra nie bede smecic
ogarnelam sie ![]() U mnie to juz po roku teraz bedzie... no ale nic, trudno, w sierpniu jedziemy do Zakopanego to moze taka zmiana klimatu (?) na nas podziala ![]() Tymczasem ide sie przygotowac bo modelka zaraz przyjdzie i zaczna sie negocjacie znaczy ja postawilam warunek - bedzie za darmo jesli beda dlugie na 1cm no i oczywiscie moja wizja... zobaczymy jak sie skonczy na 15:30 jestesmy umowione takze pojawie sie wieczorkiem
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mozemy oczekiwac zdjecia kolejnego dziela?? Pliiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz z.........
|
|
#729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze datego ze modelka i za darmo to jakos nie ukladalo sie jak trzeba dupa bada no, nie zadowolona jestem. Dziewczynie sie podobalo, no ale one na techniczne rzeczy nie zwracaja uwagi...az wstyd pokazywac... ale pokaze, niech cierpie teraz, jejuuu jak ja nie cierpie miec czegos takiego co sie zwie "zly dzien i brak talentu" DSC07324.jpg i jeszcze na deser akrylki ez flow na podloge wysypalam |
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
melisko, ja sie nie znam kompletnie, ale wygladaja na dobrze zrobione
Czym ty sie martwisz
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie melisko co tam jest nie tak jak trzeba?? My nic nie widzimy i sie nam podoba
czyli przegralas przewaga glosow 3:1....
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze ja dopiero teraz znalazlam ten watek.... no ale lepiej pozno niz wcale. Witajcie !
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gratulki szybko zdawaj relacje jak bylo |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, Eternal, a co ty taka zagubiona w wizazu
![]() Witamy serdecznie, ze tez predzej nie wpadlam by cie tu zaprosic
|
|
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sie zastanawialam co tak cicho na watku wizazanek w niemczech... a to wszystkie tutaj uciekly
![]() PS nie ma juz blogow na wizazu ?
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kobitki, jestem jeszcze w szoku...sama nie wiem jak to mozliwe??
![]() Wiec po kolei: przyszlam na czesc ustna nie znajac wynikow pisemnej tylko modlac sie o dsh 2 bo z tym juz mozna na niektorych uczelniach studiowac (z dsh 1 wlasicwie nigdzie). Dostalam materialy, pogadalam z egzaminatorami i jak juz skonczylam to spytalam jaka mialam note z czesci pisemnej. Babka zajrzala w liste i oto jaki mialysmy dialog: Ona: Gratulacje, uzyskala pani dsh 3 Ja: Nieeee.... Ona: (jeszcze raz zajrzala w liste) Alez TAK i to jeszcze moge dodac, ze jako jedyna z egzaminowanych... Ja: Nieeee... Ona: (juz z usmiechem) Coz, pozwole sobie trzymac sie tego, co powiedzialam, czyli TAK...Kolezanka moze potwierdzic, prosze..(i pokazala drugiej babce) Druga babka: Potwierdzam umiejetnosci mojej kolezanki w odczytywaniu wynikow z listy...Zdala pania na dsh 3 jako jedyna w tej turze. Gratulujemy! Ja: Aha...czyli zdalam...NA DSH 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To moge sobie juz isc pokrzyczec na zewnatrz???? One obie: Alez prosze bardzo, powodzenia na studiach! (i w smiech obie,...) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
eternal witam !! Tym razem na tym watku!
![]()
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, i na co byla ta rozpacz i panika
I tak wiedzialam, ze zdasz spiewajaco A jeszcze spytam co oznaczaja te numery 1, 2,3, bo tu to chyba tak jest z ocenami, ze 1 to najlepsza, a ty piszesz , ze z 1 nie ma co marzyc o uniwerku?? wytlumacz prosze ciemnej masie
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zazwyczaj umiem na oko ocenic jak mi poszlo..ale dobra juz niewazne....![]() (mysle, ze dzisiaj mam caly czas taka mine jak ten usmiech...![]() ...moze do jutra mi przejdzie...)A z tymi ocenami to faktycznie namieszali troche. Wiec dsh 1 jest ürzyznawany od 54% calosci punktowej, ale wlasciwie nic nie mozna z nim zrobic i nigdzie studiowac...Dsh 2 jest od 67% i juz mozna z nim studiowac na wielu uczelniach a z dsh 3 (powyzej 84%) mozna wszedzie studiowac gdzie sie chce...
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, no to juz wiem
To ty kochana ponad 80 % splodzilas No ja sie juz nie odzywam...gdzie mi do takiego poziomu...![]() A powiedz na jaki kierunek sie zdecydujesz?? |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee....no wlasnie nie mam jeszcze pojecia...Caly czas kolacze mi sie ta farmacja po glowie...Mam do 15 lipca czas na zlozenie papierow
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozesz zlozyc w 2 miejsca??
|
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
e
A wiesz, ze nie wiem..? Ale mysle, ze jak juz sie zdecyduje to na jeden kierunek konkretnie, zeby juz zaczac uczyc sie slowek z tej dziedziny...
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
fiu fiu Kamila rozwalias mnie na lopatki
![]() Dume jestesmy... a na usta az sie cisnie A NIE MOWILAM ;p
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj mielismy male swietowanie ze znajomymi, ktorzy byli oczywiscie tez swiadkami mojego narzekania i wszyscy sie przyznali, ze moj tz powiedzial im, zeby nie zwracali uwagi na moje biadolenie, bo na pewno dobrze mi poszlo Dzisiaj niestety znow musze lezec, bo wczoraj troche przesadzilam ze staniem i w ogole jechalam sama samochodem, wiec moj organizm sie zbuntowal i znow caly dzien lezenie Jutro ide na sciagniecie szwow i pogadac z moim ginem...![]()
|
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
Karenina mam nadzieje ze niedlugo bedzie lepiej...
Ja sie zapisuje na doktorat w Monachium Tylko mam nadzieje ze mnie przyjma, bo nie mam pracy magisterskiej ![]() Jak mnie przyjma od razu na doktorat to bedzie super, bo jak mi kaza powtarzac rok czy dwa z magisterium to bedzie zle, bo nie znam na tyle niemieckiego Aha, doktorat moge pisac po angielskuJa mam dolek bo jestem na diecie, no i czuje straszliwy brak slodyczy ![]() A do tego nic nie moge znalesc a zgubilam pare rzeczy w domu. Jestem niby strasznie porzadna, caly czas sprzatam i ukladam, ale tworze caly czas wiekszy chaos. Czy ktos z was ma tak czy tylko ja jestem nienormalna ?
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
eternal a na jaki kierunek chcesz isc??
Ja tez mialam mozliwosc studiowania po angielsku i byloby to istne blogoslawienstwo, ale pomyslalam sobie, ze przeciez jak po studiach bede chciala pracowac no to przeciez kurcze i tak i tak po niemiecku i bede potrzebowala calego slownictwa ze studiow...wiec zdecydowalam, ze studia tez lepiej po niemiecku robic...zobaczymy jak to mi wyjdzie w praktyce... ![]() Co do chaosu, to od przeprowadzki staram sie zorganizowac wszystko w tym duzym domu, bo tez mam problemy ze znalezieniem samej siebie...Najsmieszniejszy jest moj tz, ktory nie mial do tej pory wlasciwie czasu, zeby zorientowac sie, co gdzie jest i nie chcac sie do tego przyznac przede mna jak czegos potrzebuje to czasami szuka po pol godzinie albo nawet godzinie zanim sie podda i mnie zapyta...
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w tu o studiach, a ja od tygodnia nie moge sie zabrac za nauke
![]() A dzis taki upal, ze juz wogole mam dosc, nawet czytac sie nie chce
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff.......ja tez sie dzis rozplywam od tego goraca....Na szczescie w domu mam mily chlodzik. Mam tylko nadzieje, ze jutro jak bede szla do lekarza nie bedzie tak zle, bo glupio mowic, ale przez to, ze jestem teraz jeszcze tak lekko spuchnieta w rejonie brzuszka na dole to tylko jedne spodnie, ktore normalnie sa na mnie zawsze za duze teraz sa na mnie teraz na tyle dobre, ze moge je dopiac ale...to sa czarne dzinsy wiec w takim upale chyba sie w nich upieke...
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

chociaz to jeszcze troche za wczesnie na gratulacje...
Za toba niech szybciej idzie w slady meliska a ja jakos tak pod koniec roku mam nadzieje, ze sie dolacze...

No...
ehhhh nic, boje sie tylko, ze jak zaczne po lekarzach lazic to i u mnie na laparo sie skonczy....
) Powiedzialam sobie, co bedzie to bedzie, na nic sie nie nastawialam i tak bylo najlepiej.

czyli przegralas przewaga glosow 3:1....

No ja sie juz nie odzywam...gdzie mi do takiego poziomu...
Jutro ide na sciagniecie szwow i pogadac z moim ginem...