|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
własnie nie są srebrne tylko złote wyzej wrzuciłam fotki
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie nie podoba się i wogóle mnie się nie podoba jak dziewcyzny zarzucają sobie szale a pozniej jeszcze zawijaja o ramiaczka sukienki bo wyglądają jak stare baby
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
abralm jesli dodatki to zlote, bo srebrne rzeczywiscie nie pasuja, ze dziurki ktore niby wygladaja na srebrne sa prawie niewidoczne wiec tak ni z gruszki ni z pietruszki bys z srebrnymi dodatkami wyskoczyla a jesli nie lubisz zlota to moze jakas aksamitka czerwona na szyje?hymm albo cos z czerwonych cyrkoni?albo cos czarnego bo w sumie te klamerki sa delikatne i mozna wprowadzic jeszce 1 kolor..kurcze ja sie boje jak moj partner bedzie wygladal.. w piatek sie go zapytam jak sie zobaczymy(100dn w sobote:P) mam nadzieje ze nie ma bordowej koszuli albo niebieskiej bo bedzie sie gryzła z kolorem mojej kiecki..mm jakby byl ubrany caly na czarno i rozowy krawat.. ahh marzenie, ale bysmy pieknie wygladali ale znajac jego to nie zaszaleje z rozem:P zreszta juz troche pozno zebym go prosila o to, pozatym nie chec go zmuszac do nieczego ani decydowac co ma ubrac.
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
a wracając do ubioru partnera......dziś właśnie dowiedziałam się ze mój kupił sobie garnitur w takie delikatne niteczki..hmm...w sumie to nie widziałam ten garnitur wiec nie wiem czy ładny sobie wybrał he ale jestem dobrej myśli....a krawat ?? Krawatu chyba sobie jeszcze nie kupił....bym chciała aby był pod kolr mojej sukienki... .
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
no ale wiesz moze niektorym to sie podoba.. a Bolerka czasami sa w komplecie.. widzialam duzo takich na rynku pozatym ale ja tez nie biore zadnej narzuty .. tam bede goraco ! a sukienka Twoja '' nadi-a '' jest ładna i bez tego szala. wystarczy do tego jakas bizuteria
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
BBlondyneczkAA, u mnie akurat studniówkę organizują nam rodzice, i z tego co wiem to w większości szkół tak jest... no a poza tym, niewiele jest osób, które za studniówkę płącą same...a to też jest jakiś wkład rodziców w przygotowania...
samirka, dziękuję za próbę pomocy... będę musiała coś pokombinować i wymyślić, bo mój TŻ jest nie tego w takich przemowach :P
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
http://img217.imageshack.us/my.php?i...5001565hl4.jpg
PPytałam wczesniej co sądzicie o tych pazurkach .. i nikt mi nie odpowiedzial ( moze teraz ktos wyrazi opinie ?
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie było wyjścia i musiałm podać nr dowodu :/
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
zabił mnie ten tekst popostu,jesteście niesamowite
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Można powiedzieć, że ja mam komfortową sytuację, znam partnera od dwóch lat bo z nim tyle jestem, do tego to mój narzeczony :P znam jego układy taneczne na pamięć więc nic tylko balować...
Ale muszę wam powiedzieć, ze u mnie nie będzie tak pięknie hehhe jutro do północy dekoracja jest przez nas robiona i piątek to samo, a ja jutro akryle robie, nie wiem jak coś będę w stanie w nich zrobić, ale jestem dobrej myśli, do tego klops, chyba mam gorączkę, dodać miesiączkę, która przyszła i normalnie odlot, więc wszystkie bądźmy dobrej myśli, a studniówka już w sobotę
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
...
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
na koncie osoby która coś złego zrobila jest to zapisane. i dzieki peselowi napewno do tego dojdą. chyba po cos im potrzebny ten pesel nie ?
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
samirka sliczne pazurki
![]() ach ciekawe co ja sobie wymlodze na moich paznokciach sama, pewnie jakis brokat a co do tych szali i bolerek - kwestia gustu mnie osobiscie niepodobają sie takie szale przewiazane o ramiączka... na swojej studniowce mialam bolerko ale w sumie to sama niewiem po co w końcu tylko poloneza w nim tanczylam, a do obecnej kiecki mi to bolerko niepasi zabardzo wiec nic niebede miec
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Studniówka mojego chłopaka jest już 5 stycznia
Sukienka jest, buty są, biżuteria i torebka również Cienie brązowe i srebrne - jakoś się umaluję, pazurki robię w piątek i jeszcze raz pójdę na solarium żeby trochę utrwalić opaleniznę. Dobra... to pochwalę się sukienką ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
sama uważam,że podanie peselu jednak ma jakiś sens - zawsze znajdą osobę która odwali jakąś kiche na studniówce,ale to zdanie samo w sobie mnie bardzo rozbawiło,że nie mogłam się powstrzymać.
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
U nas jest podawane tylko imię i nazwisko osoby towarzyszącej i nazwa szkoły do której chodzi, ale bardzo się zdziwiłam jak usłyszałam że tradycją szkoły jest przedstawianie swojej osoby towarzyszącej wychowawcy przed studniówką
Dobrze że ja mam chłopaka ze szkoły więc nie musze go nikomu przedstawiać bo bym się czuła bardzo dziwnie. |
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
no ;D już myślalam, ze wysmialas mnie, ze napisalam o tym peselu i ' menelu ' ;D
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
''''''U nas jest podawane tylko imię i nazwisko osoby towarzyszącej i nazwa szkoły do której chodzi, ale bardzo się zdziwiłam jak usłyszałam że tradycją szkoły jest przedstawianie swojej osoby towarzyszącej wychowawcy przed studniówką :| Dobrze że ja mam chłopaka ze szkoły więc nie musze go nikomu przedstawiać bo bym się czuła bardzo dziwnie.''''
a tam. coo tym dziwnego ? rodzicom, znajomym itp go przedstawilas wiec dlaczego wychowacy nie ? to tylko rytunowe ' badanie ' <LOL> ale co ? jakby zobaczyla , ze ktorejs laski chlopak jest wytatuowany, z blizna na twarzy łysy i nie wiadomo co to by powiedziala' z nim nie mozesz isc ? ' czy jak ?
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
macie może jakieś zdjęcia fryzur takich, żeby trochę włosków było upiętych, a trochę rozpuszczonych ?
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
proszę ;]
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozniej postaram sie wkleic jedno zdjecie z gazety bo widzialam cos o co chyba Ci chodzii
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
a tak właściwie to jeśli chodzi o te kopertówke ( bo bede taka miala ) to co do niej schowacie ? bo ja mysle, ze błyszczyl,próbke perfumu bo moj sie nie zmiesci i chusteczki .. no bo co tam jeszcze? w ogole gdzie to zostawic by nikt nie ukardl ?
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
O, cześć dziewczyny, bardzo fajny wątek
Mogę się przyłączyć? ![]() Mam studniówkę 13 stycznia Sukienka już wisi w szafie, poluję tylko na butki, bolerko kupuję jutro na allegro i myślę nad fryzurą i makijażem no i torebeczką. A, partner jest Kolega ze szkoły i skończyliśmy razem kurs tańca Tylko właśnie, chciałabym żeby miał bordową koszulę, bo ja mam sukienkę czarno-bordową... Mogę tego od niego wymagac? Sugerowałam żeby pożyczył od taty/kuzyna jeśli nie ma... ![]() Czekam na fotki fryzur półupiętych (najlepiej z pofalowanych włosów) tak jak już ktoś pytał samirka - pazurki śliczne, bardzo pasowałyby mi do mojej sukienki (czarna koronka) Tylko myślę, ze te kwiatki moglyby być tylko ja jednym z paznokci na każdej ręce...Hm jak byłam na weselu też miałam kopertówkę, ale trochę ciężko się zamykała :P a miałam tam: cyfrówkę, komórkę, chusteczki, błyszczyk, plasterki (!), gumy do żucia. Czasem biorą jeszcze rajstopki na przebranie i igłę z nitką
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
samirka ja w torebce rok temu mialam chusteczki, telefon (zeby po zakonczeniu po tate zadzwonic co by nas odebral), jakis blyszczyk ktorego w sumie nieuzylam, i chyba nic wiecej... przynajmniej niepamietam zeby tam jeszcze cos bylo.... a torebka caly czas byla przy stole na krześle i jakos fon sie ostał, chusteczek tez mi nie buchli
![]() raczej niema sie co martwic ze ktos cos nam ukradnie tak mi sie wydaje
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnei nei trzeba było podawac ani peselu ani numeru dowodu ani imienia ani nazwiska...nic
a czy sie idzie z kimś czy samemu to tylko potrzebne było do zamówienia znaczków i zaproszeń;>![]() dekoracje zaczynamy robić od poniedziałku;d a do kopertówki wsadzam perfumy błyszczyk puder lusterko tel i klucze od domu ![]() kurcze a dzisiaj sie normalnei wkurzyłam bo dowiedziałam sie że z delegacji z 2giej klasy idzie dziewczyna której nikt nie lubi z reszta nawet nei o to chodzi...to jest taki straszny podlizuch i wogóle, ale chodzi o to że zadnen chłopak z klasy nei chce z nią iśc i wymyśliła sobie ze przyjdzie ze swoim chłopakiem...ale kurcze, nikt od nas z klasy nie będzie płacił za jej "przydupasa" jak chce z nim przyjśc to niech zapłaci za niego, bo jakoś my nei mamy ochoty płacić za kogoś z poza szkoły skoro ma iśc delegacja z klasy to powinien iśc chłopak z klasy noooooo...
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
potrzebuję porady na temat dodatków . Jakie dodatki do mojej sukienki ?Pozwoliłam sobie pożyczyć zdjęcie, które wklejała jedna z wizażanek, mam nadzieję że się nie pogniewa ![]() 11.JPG
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
00aga00 -- myślę, że możesz tego wymagać od kolegi
zapytać zawsze mozna .. ^^ hehe a jesli nie to trudno ; ) a co do tych pazurków to tez mysle, zeby nie robic na wszystkich .. moze na 3 albo 2 .. ! ;-) wymysli sie jeszcze
|
#749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą mój partner chodzi do tej samej szkoły tylko do technikum. A niedługo mają być 2 próby poloneza z partnerami Co do zaproszeń to kiedy je dostaliśmy okazało się, że treść jest sformuowana jakby uczniowie zapraszali nauczyciela ![]() EDIT: Cytat:
a podobno te odstające dodatki są bardzo niewygodne ... Ja zastanawiałam się nad żelem (bo mam z natury bardzo twarde paznokcie, nie chce ich zniszczyć tipsami) ale kupiłam brokat, wypróbowałam i każdy mówi, że spokojnie mogę tak iść ![]() Nie wiem tylko co z makijażem ... chciałabym smoky eye, ale nie jestem pewna czy będzie mi pasował... jestem jasną blondynką, oczy niebieskie, cera aktualnie opalona
|
|
|
#750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zalaczam swoje zdjeciePaznokcie bardzo mi sie spodobaly- moze cos takiego zrobie tipsy- nigdy nie robilam, ale wlasnie mam krotkie i nigdy ich nie zapuszczam, wiec juz sie zapisalam do kosmetyczki.A buty? Hmmm raczej nie chce peep toe, planuje zalozyc czarne kryjace rajstopy, wiec by to glupio wygladalo przy tym wycieciu na palce.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

wyzej wrzuciłam fotki

a jesli nie lubisz zlota to moze jakas aksamitka czerwona na szyje?hymm albo cos z czerwonych cyrkoni?albo cos czarnego bo w sumie te klamerki sa delikatne i mozna wprowadzic jeszce 1 kolor..

w końcu tylko poloneza w nim tanczylam, a do obecnej kiecki mi to bolerko niepasi zabardzo wiec nic niebede miec

zapytać zawsze mozna .. ^^ hehe a jesli nie to trudno ; ) a co do tych pazurków to tez mysle, zeby nie robic na wszystkich ..