Studniówka 2008 część II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-02, 17:49   #721
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm
Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
abrlam złoto moim zdaniem odpada bo sukienka ma srebrne klamerki

własnie nie są srebrne tylko złote wyzej wrzuciłam fotki

abralm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 17:51   #722
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nadi-a Pokaż wiadomość
Co powiecie na taki szal do mojej sukienki?
mnie nie podoba się i wogóle mnie się nie podoba jak dziewcyzny zarzucają sobie szale a pozniej jeszcze zawijaja o ramiaczka sukienki bo wyglądają jak stare baby

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:05   #723
sylwiaa18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samirka Pokaż wiadomość
myślisz BBlondyneczkAA , że wszyscy beda ubrani wedlug terazniejszej mody ? bo ją watpie
chyba kazdy chce wygladac modnie, co nie? a skoro dziewczyna pyta, to mozna powiedziec co sie sadzi o tym. ja tez uwazam ze jest troche staroswiecki i wogole ci niepotrzebny.. przeciez nie bedzie tam zimno, zreszta nie rozumiem po co niektore dziewczyny kupuja bolerka i szale...

abralm jesli dodatki to zlote, bo srebrne rzeczywiscie nie pasuja, ze dziurki ktore niby wygladaja na srebrne sa prawie niewidoczne wiec tak ni z gruszki ni z pietruszki bys z srebrnymi dodatkami wyskoczyla a jesli nie lubisz zlota to moze jakas aksamitka czerwona na szyje?hymm albo cos z czerwonych cyrkoni?albo cos czarnego bo w sumie te klamerki sa delikatne i mozna wprowadzic jeszce 1 kolor..

kurcze ja sie boje jak moj partner bedzie wygladal.. w piatek sie go zapytam jak sie zobaczymy(100dn w sobote:P) mam nadzieje ze nie ma bordowej koszuli albo niebieskiej bo bedzie sie gryzła z kolorem mojej kiecki..mm jakby byl ubrany caly na czarno i rozowy krawat.. ahh marzenie, ale bysmy pieknie wygladali ale znajac jego to nie zaszaleje z rozem:P zreszta juz troche pozno zebym go prosila o to, pozatym nie chec go zmuszac do nieczego ani decydowac co ma ubrac.
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:05   #724
Ollllciaaa
Zakorzenienie

a wracając do ubioru partnera......dziś właśnie dowiedziałam się ze mój kupił sobie garnitur w takie delikatne niteczki..hmm...w sumie to nie widziałam ten garnitur wiec nie wiem czy ładny sobie wybrał he ale jestem dobrej myśli....a krawat ?? Krawatu chyba sobie jeszcze nie kupił....bym chciała aby był pod kolr mojej sukienki... .
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:07   #725
samirka
Raczkowanie

no ale wiesz moze niektorym to sie podoba.. a Bolerka czasami sa w komplecie.. widzialam duzo takich na rynku pozatym ale ja tez nie biore zadnej narzuty .. tam bede goraco ! a sukienka Twoja '' nadi-a '' jest ładna i bez tego szala. wystarczy do tego jakas bizuteria

Patrzysz na mnie takim wzorkiem,że bezczelnie proszę o jeszcze !

samirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:13   #726
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

BBlondyneczkAA, u mnie akurat studniówkę organizują nam rodzice, i z tego co wiem to w większości szkół tak jest... no a poza tym, niewiele jest osób, które za studniówkę płącą same...a to też jest jakiś wkład rodziców w przygotowania...
samirka, dziękuję za próbę pomocy... będę musiała coś pokombinować i wymyślić, bo mój TŻ jest nie tego w takich przemowach :P
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:14   #727
samirka
Raczkowanie

http://img217.imageshack.us/my.php?i...5001565hl4.jpg

PPytałam wczesniej co sądzicie o tych pazurkach .. i nikt mi nie odpowiedzial ( moze teraz ktos wyrazi opinie ?

Stary 2008-01-02, 18:15   #728
malinaaack
Raczkowanie

U mnie nie było wyjścia i musiałm podać nr dowodu :/
malinaaack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:17   #729
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
Napisane przez sylwiaa18 Pokaż wiadomość
z peselu to raczej nie wyczytaja czy ktos jest 'menel' czy nie

zabił mnie ten tekst popostu,jesteście niesamowite

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:19   #730
rybcia2309
Wtajemniczenie

Można powiedzieć, że ja mam komfortową sytuację, znam partnera od dwóch lat bo z nim tyle jestem, do tego to mój narzeczony :P znam jego układy taneczne na pamięć więc nic tylko balować...

Ale muszę wam powiedzieć, ze u mnie nie będzie tak pięknie hehhe jutro do północy dekoracja jest przez nas robiona i piątek to samo, a ja jutro akryle robie, nie wiem jak coś będę w stanie w nich zrobić, ale jestem dobrej myśli, do tego klops, chyba mam gorączkę, dodać miesiączkę, która przyszła i normalnie odlot, więc wszystkie bądźmy dobrej myśli, a studniówka już w sobotę
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:20   #731
samirka
Raczkowanie

...

Stary 2008-01-02, 18:20   #732
samirka
Raczkowanie

na koncie osoby która coś złego zrobila jest to zapisane. i dzieki peselowi napewno do tego dojdą. chyba po cos im potrzebny ten pesel nie ?

Stary 2008-01-02, 18:21   #733
blue_mysecka
Zakorzenienie

samirka sliczne pazurki
ach ciekawe co ja sobie wymlodze na moich paznokciach sama, pewnie jakis brokat

a co do tych szali i bolerek - kwestia gustu
mnie osobiscie niepodobają sie takie szale przewiazane o ramiączka... na swojej studniowce mialam bolerko ale w sumie to sama niewiem po co w końcu tylko poloneza w nim tanczylam, a do obecnej kiecki mi to bolerko niepasi zabardzo wiec nic niebede miec
Stary 2008-01-02, 18:24   #734
estella18
Raczkowanie

Witam! Studniówka mojego chłopaka jest już 5 stycznia
Sukienka jest, buty są, biżuteria i torebka również Cienie brązowe i srebrne - jakoś się umaluję, pazurki robię w piątek i jeszcze raz pójdę na solarium żeby trochę utrwalić opaleniznę.
Dobra... to pochwalę się sukienką
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P25-11-07_14.57[1].jpg (52,4 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P25-11-07_14.57[2].jpg (48,3 KB, 81 załadowań)
estella18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:26   #735
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
na koncie osoby która coś złego zrobila jest to zapisane. i dzieki peselowi napewno do tego dojdą. chyba po cos im potrzebny ten pesel nie ?
sama uważam,że podanie peselu jednak ma jakiś sens - zawsze znajdą osobę która odwali jakąś kiche na studniówce,ale to zdanie samo w sobie mnie bardzo rozbawiło,że nie mogłam się powstrzymać.

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:30   #736
askasid
Raczkowanie

U nas jest podawane tylko imię i nazwisko osoby towarzyszącej i nazwa szkoły do której chodzi, ale bardzo się zdziwiłam jak usłyszałam że tradycją szkoły jest przedstawianie swojej osoby towarzyszącej wychowawcy przed studniówką Dobrze że ja mam chłopaka ze szkoły więc nie musze go nikomu przedstawiać bo bym się czuła bardzo dziwnie.

askasid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:30   #737
samirka
Raczkowanie

no ;D już myślalam, ze wysmialas mnie, ze napisalam o tym peselu i ' menelu ' ;D

Stary 2008-01-02, 18:32   #738
samirka
Raczkowanie

''''''U nas jest podawane tylko imię i nazwisko osoby towarzyszącej i nazwa szkoły do której chodzi, ale bardzo się zdziwiłam jak usłyszałam że tradycją szkoły jest przedstawianie swojej osoby towarzyszącej wychowawcy przed studniówką :| Dobrze że ja mam chłopaka ze szkoły więc nie musze go nikomu przedstawiać bo bym się czuła bardzo dziwnie.''''

a tam. coo tym dziwnego ? rodzicom, znajomym itp go przedstawilas wiec dlaczego wychowacy nie ? to tylko rytunowe ' badanie ' <LOL>
ale co ? jakby zobaczyla , ze ktorejs laski chlopak jest wytatuowany, z blizna na twarzy łysy i nie wiadomo co to by powiedziala' z nim nie mozesz isc ? ' czy jak ?

Stary 2008-01-02, 18:33   #739
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

macie może jakieś zdjęcia fryzur takich, żeby trochę włosków było upiętych, a trochę rozpuszczonych ?
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 18:35   #740
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
macie może jakieś zdjęcia fryzur takich, żeby trochę włosków było upiętych, a trochę rozpuszczonych ?

o własnie...też bym zobaczyła
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:36   #741
estella18
Raczkowanie

proszę ;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o28.jpg (10,2 KB, 12 załadowań)
estella18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:36   #742
samirka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość

pozniej postaram sie wkleic jedno zdjecie z gazety bo widzialam cos o co chyba Ci chodzii

Stary 2008-01-02, 18:49   #743
samirka
Raczkowanie

a tak właściwie to jeśli chodzi o te kopertówke ( bo bede taka miala ) to co do niej schowacie ? bo ja mysle, ze błyszczyl,próbke perfumu bo moj sie nie zmiesci i chusteczki .. no bo co tam jeszcze? w ogole gdzie to zostawic by nikt nie ukardl ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 18:55   #744
00aga00
Wtajemniczenie

O, cześć dziewczyny, bardzo fajny wątek Mogę się przyłączyć?
Mam studniówkę 13 stycznia Sukienka już wisi w szafie, poluję tylko na butki, bolerko kupuję jutro na allegro i myślę nad fryzurą i makijażem no i torebeczką. A, partner jest Kolega ze szkoły i skończyliśmy razem kurs tańca
Tylko właśnie, chciałabym żeby miał bordową koszulę, bo ja mam sukienkę czarno-bordową... Mogę tego od niego wymagac? Sugerowałam żeby pożyczył od taty/kuzyna jeśli nie ma...

Czekam na fotki fryzur półupiętych (najlepiej z pofalowanych włosów) tak jak już ktoś pytał

samirka -
pazurki śliczne, bardzo pasowałyby mi do mojej sukienki (czarna koronka) Tylko myślę, ze te kwiatki moglyby być tylko ja jednym z paznokci na każdej ręce...

Cytat:
a tak właściwie to jeśli chodzi o te kopertówke ( bo bede taka miala ) to co do niej schowacie ? bo ja mysle, ze błyszczyl,próbke perfumu bo moj sie nie zmiesci i chusteczki .. no bo co tam jeszcze? w ogole gdzie to zostawic by nikt nie ukardl ?
Hm jak byłam na weselu też miałam kopertówkę, ale trochę ciężko się zamykała :P a miałam tam: cyfrówkę, komórkę, chusteczki, błyszczyk, plasterki (!), gumy do żucia. Czasem biorą jeszcze rajstopki na przebranie i igłę z nitką
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 18:57   #745
blue_mysecka
Zakorzenienie

samirka ja w torebce rok temu mialam chusteczki, telefon (zeby po zakonczeniu po tate zadzwonic co by nas odebral), jakis blyszczyk ktorego w sumie nieuzylam, i chyba nic wiecej... przynajmniej niepamietam zeby tam jeszcze cos bylo.... a torebka caly czas byla przy stole na krześle i jakos fon sie ostał, chusteczek tez mi nie buchli
raczej niema sie co martwic ze ktos cos nam ukradnie tak mi sie wydaje
Stary 2008-01-02, 18:58   #746
lineczka1989
Zakorzenienie

a u mnei nei trzeba było podawac ani peselu ani numeru dowodu ani imienia ani nazwiska...nic a czy sie idzie z kimś czy samemu to tylko potrzebne było do zamówienia znaczków i zaproszeń;>
dekoracje zaczynamy robić od poniedziałku;d
a do kopertówki wsadzam perfumy błyszczyk puder lusterko tel i klucze od domu
kurcze a dzisiaj sie normalnei wkurzyłam bo dowiedziałam sie że z delegacji z 2giej klasy idzie dziewczyna której nikt nie lubi z reszta nawet nei o to chodzi...to jest taki straszny podlizuch i wogóle, ale chodzi o to że zadnen chłopak z klasy nei chce z nią iśc i wymyśliła sobie ze przyjdzie ze swoim chłopakiem...ale kurcze, nikt od nas z klasy nie będzie płacił za jej "przydupasa" jak chce z nim przyjśc to niech zapłaci za niego, bo jakoś my nei mamy ochoty płacić za kogoś z poza szkoły skoro ma iśc delegacja z klasy to powinien iśc chłopak z klasy noooooo...
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 19:04   #747
Averse
Raczkowanie

cześć dziewczyny potrzebuję porady na temat dodatków . Jakie dodatki do mojej sukienki ?

Pozwoliłam sobie pożyczyć zdjęcie, które wklejała jedna z wizażanek, mam nadzieję że się nie pogniewa

11.JPG

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 19:05   #748
samirka
Raczkowanie

00aga00 -- myślę, że możesz tego wymagać od kolegi zapytać zawsze mozna .. ^^ hehe a jesli nie to trudno ; ) a co do tych pazurków to tez mysle, zeby nie robic na wszystkich .. moze na 3 albo 2 .. ! ;-) wymysli sie jeszcze

Stary 2008-01-02, 19:05   #749
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a u mnei nei trzeba było podawac ani peselu ani numeru dowodu ani imienia ani nazwiska...nic a czy sie idzie z kimś czy samemu to tylko potrzebne było do zamówienia znaczków i zaproszeń;>
u mnie tak samo Zresztą mój partner chodzi do tej samej szkoły tylko do technikum. A niedługo mają być 2 próby poloneza z partnerami
Co do zaproszeń to kiedy je dostaliśmy okazało się, że treść jest sformuowana jakby uczniowie zapraszali nauczyciela

EDIT:
Cytat:
00aga00 -- myślę, że możesz tego wymagać od kolegi zapytać zawsze mozna .. ^^ hehe a jesli nie to trudno ; ) a co do tych pazurków to tez mysle, zeby nie robic na wszystkich .. moze na 3 albo 2 .. ! ;-) wymysli sie jeszcze
no ładnie to wygląda na np. kciuku i którymś ze środkowych paznokci a podobno te odstające dodatki są bardzo niewygodne ...
Ja zastanawiałam się nad żelem (bo mam z natury bardzo twarde paznokcie, nie chce ich zniszczyć tipsami) ale kupiłam brokat, wypróbowałam i każdy mówi, że spokojnie mogę tak iść

Nie wiem tylko co z makijażem ... chciałabym smoky eye, ale nie jestem pewna czy będzie mi pasował... jestem jasną blondynką, oczy niebieskie, cera aktualnie opalona
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 19:07   #750
cannelle89
Raczkowanie

Cytat:
cannelle89

----- Jesli chodzi o włosy to może je ładnie wyprostuje i wymodeluj ..

co do paznokci to robisz tipsy czy na swoje ? bo jak tipsy to moze te kółeczka czarno białe. ... tak jak wkleilam fotkee
butki może w kolorze Ekrii co ? cos podobnego jak wkleilam w załącznik tylko, ze bez czerwoneego
Co do wlosow- to wlasnie upinac na pewno nie bede (tzn nigdy nie mowie nigdy, wiec moze i jakos niektore pasma beda upiete), a modelowac- tylko pytanie jak je wymodelowac zalaczam swoje zdjecie

Paznokcie bardzo mi sie spodobaly- moze cos takiego zrobie tipsy- nigdy nie robilam, ale wlasnie mam krotkie i nigdy ich nie zapuszczam, wiec juz sie zapisalam do kosmetyczki.

A buty? Hmmm raczej nie chce peep toe, planuje zalozyc czarne kryjace rajstopy, wiec by to glupio wygladalo przy tym wycieciu na palce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 80.JPG (9,6 KB, 34 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości