|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4
nie ma to jak zadowolona kobieta ze swojej fryzurki
. moje ciecie z polowy kwietnia tez juz sie zmienilo , jednak planuje isc pod koniec czerwca do fryzjera. nie wiem czy wytrzymam .ide bawic sie w kure domowa .
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
W domku juz jestem. W sumie zabawiłam w pracy 2,5 h. To było przyjście do robolni nadprogramowe. Na życzenie prezesa. Trza było skonczyc robić oferte przetargową na poniedziałek. Nie chciało mu sie w wczoraj to wpadł na pomysł weekendu. I tak dobrze, że na 11:00 kazał przyjśc, bo wczoraj była mowa o sobotnim lub niedzielnym wieczorze
![]() Oliwko bardzo ładnie Ci w grzywce ![]() Ciekawe jak tam Iga na Krecie. Sama mam w tegoroczynych planach Grecję wyspiarską. Trzeba bedzie sie wypytac o szczegóły
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie
Siedzę zakopana pod tonami kserówek, książek i zeszytów,bo nagle sobie wszyscy uświadomili,że do 6 muszą oceny wystawić-genialnie ... Powiedzcie mi dziewczyny co z tą Nelly,bo widzę,że temat ucichł
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Natii w Poznaniu juz wiszą plakaty. Koncert jest 11 lipca. Ale nie wiem ile bilety kosztują
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.eventim.pl/portal/pl/muzy...rformance.html
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki.
oj cos chmury wisza nad Poznaniem. moj synek wstal juz o 6:15 . wstaje tak w ciagu tygodnia (wtedy jest ok), ale w weekend jest to chora godzina jak dla mnie na wstawanie. tz w pracy . moze uda mu sie wrocic na obiad. okolo 14:00 przychodzi tez moja siostra.i w koncu dokad idziemy w srode? trzeba by juz cos zarezerwowac . zbiorka na godzine 19:00 kolo bamberki?Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2008-05-18 o 07:22 |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kciuki pomogły i zaliczyłam na piątkę (ale mówię Wam fuksem i z pomocą ) Na dodatek cieszę się, bo promotor mi zaliczył trzeci rozdział więc jeszcze poprawki w poprzednim i będzie git Wczoraj padłam do spania przed godz. 10 i spałam 11 godz. Oliwko, ślicznie wyglądasz ![]() Nati, dasz radę Ja dałam to Ty też dasz Kurczę, gdybym miała wolne w tym lipcu to bym poszła z Tobą na Nelly (bo bardzo ją lubię) ale d... bo w lipcu mam kupę pracy
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłyśmy zadowolone, opalone i wypoczęte
.Później jak dam radę to się odezwę .Miłej niedzieli życzę. |
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
haj
ja też dziś długo spałam - przed 22 a wstałam przed 10 czyli prawie 12 godz, ale wczoraj za to spałam 3 godz. i od rana siedziałam w mojej nowej łazience z Panami od remontu do 19 - ale za to praktycznie łazienka gotowa ![]() R. u znajomych w usa do nast. niedzieli, więc mam czas na kończenie swoich soraw i szykowanie się do egzamu w pracy, a poza tym to strasznie tęsknie dziś zarządziłam sobie dzień lenia należy się bo jutro znowu na pełnych obrotach w pracy i po południuIga dawaj jakieś foty :P Dziewczyny ja też bedę w środe, ale pewnie mogę się spóźnić troszkę ![]() buziaki
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Iga super że Ci sie wyjazd udał. Czekam potem na szczegółową relacje ze zdjęciami włącznie. Jak pisałam wyżej myslę w tym roku nad Kretą
Roxi fajnie że sie pojawisz na spotkaniu, wieki Cie nie widziałyśmy
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym się przejechała. Jednak cenowo nie dla mnie
![]() Wczoraj bylam w Buddah Barze i sie zakochałam w tym jedzeniu. W życiu tak dobrych potraw nie jadłam, gorąco polecam! Szkoda, ze póki co muzyka po 21 taka słaba. Spodziewalam sie czegoś w stylu BB a tu hity lat 90 puszczali W muzeach dziki tłum. Początkowo chciałam gdzieś isc ale co za przyjemność przepychać się z taką ilością ludzi. Iguś przyłączam się do Kamili- prosimy o fotki Sylwuś super fryzurka |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie, że Oliwka ślicznie wygląda w nowej fryzurce
A ja się wczoraj wybawiłam, dzisiaj od rana leniwa niedziela. Wreszcie mogłam pochodzić sobie po sklepach, kupiłam trochę ciuchów, ale myślę jeszcze o jakieś torebce do pracy. Hmm... pewnie będę musiała zaatakować allegro ![]() no i może zapytam się specjalisty: Kamila, masz namiary na jakieś fajne torebki? Najlepiej duże i pasujące do niebieskich ciuchów... Iga, fotki chcemy Zazdroszczę Ci tej Krety, też bym się wybrała... ![]() I fundamentalna prośba: dziewczyny, zróbcie któraś rezerwację, ja nie dam rady. Ale już się cieszę na środę! |
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymyślmy tylko gdzie a zrobię rezerwację
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie mam czasu na czytanie co napisałyście przez tydzień więc jeśli mówicie o spotkaniu to podajcie mi datę może uda mi się przyjść.
Zdjęcia postaram się wkleić wieczorkiem. |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() A pogoda jest straszna i do tego choroba mnie jakas chwyta zaraz pluca wypluje głowa pęknie no poprstu strasznie ;/ Iguś chwal się chwal tymi foteczkami ![]() MoniaK gratuluję tej 5 ! O waśnie a mi się dzisiaj śnił egzamin na który idę w niedzielę i taka starszna pani Krycha się mnie czepiła i mojej koleżanki i jakieś dzienie wysokie te ławki były że nie mogłam na nich pisać bo zawysoko i nie sięgałam
|
|
|
|
#736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś sie okazało, że musze być w piatek w pracy
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to moze bezpiecznie zrobic rezerwacje w kawiarni, bo pogoda nas nie rozpieszcza
. ja proponuje lawende .IIGGAA chcemy foteczki Ewa wspolczuje pracy w piatek . Moniu gratujuje piateczki zaraz mykam z pracy i biegne po mojego niunia. |
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki. jestem tutaj nowa macie bardzo fajny watek jednak przyznam sie bez bicia ze nie przeczytalam wszystkiego...len mnie dopadl...jestem z Gniezna i chcialabym sie dowiedziec czy ktoras moze z Was wie gdzie robia fajne i niedrogie pazurki akrylowe albo zelowe? pozdrawiam
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Niestety Evciu masz rację nie przyjdę nie mam z kim zostawić Kubulca
.
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Tav a ja właśnie zauważyłam że ty takie piękne odcienie niebieskiego nosisz i tak w tym szybkim powitaniu migneły mi twoje błękitne korale bardzo ładne
![]() Iguś jakbym mieszkała w Poznaniu to bym go przygarneła na wieczór i byś mogła wyjśc bo ja i tak się uczyć muszę a mały by się bawił natalucha7986 ja niestety nie wiem bo jak robię to pod Poznaniem mam fajną kobietkę A co do tipsów Natii ja słyszalam że ponać we Wolsztynie jest jakaś babeczka która za niewielkie pieniążki robi świetne pazurki i bardzo szybko bo ponać w 1,5 godziny robi. Ciekawe jestem czy może słyszałaś o niej Bo bym któregoś razu zrobiła specjalnie postuj na te tipsy bo kusząca oferta Tylko nie wiem dokładni gdzie i kto
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Oliwko, Tobie też się na pewno uda trzymam kciuki ![]() Ania, ja należę właśnie do tych "szczęśliwców" którzy pracują w piątek i sobotę więc Ewa nie becz bo ja mam jeszcze gorzej i łączę się z Tobą w bólu
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
aktualna lista na srodowe pogaduchy:
|
|
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to o której zbiórka?
![]() Ja jestem jak najbardziej za Lawendą |
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
19?
Dziś u mnie cały menagement firmy się zjechał, od 7:30 biegam jak w ukropie
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Camilka a kiedy ty byłaś w Opalenicy? :P
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
19:00 pasuje mi jak najbardziej
Oliwko ja byłam w Opalenicy w sobotni wieczór
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
ja tez jestem za 19:00 Ewa tylko tam sie nie spoc .no to zrobie rezerwacje na jutro w Lawendzie na 6 osob .
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Nio tak a ja właśnie w sobote chciałam iść ale mój TŻ niechciał i pojechaliśmy do mnie a taką ochotę miałam iść do tego Lunatyka żebym wiedziała to bym nie odpuściła :P
Przynjamniej bym sie zrelaksowała a tak tłuke notatki na kompa A fajnie było przynajmniej :???: ![]() A wogule gdzie się Magdzia zapodziała?? Czy ja coś przeoczyłam? A pogoda znow się śliczna robi pewnie na kolejny długi weekend dopisze ale co z tego ... Miłego dzionka Kochane ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

. moje ciecie z polowy kwietnia tez juz sie zmienilo
, jednak planuje isc pod koniec czerwca do fryzjera. nie wiem czy wytrzymam
.

. wstaje tak w ciagu tygodnia (wtedy jest ok), ale w weekend jest to chora godzina jak dla mnie na wstawanie.