![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skończyłam studia i jestem bezrobotna
nowych ogłoszeń dziś nie znalazłam. za to czekam , czekam. czekam, czyli nic nowego. W piątek pojawiło się jedno ogłoszenie, wysłałam CV, dziś poniedziałek a ja już czekam na jakąś odpowiedź.. Jakaś paranoja zaczyna mnie powoli łapać. Nie wiem nawet kiedy można się spodziewać ewentualnych odpowiedzi a czekam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam pracę ![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Gratuluje iizabela
![]() Ja byłam dzisiaj na rozmowie w PKO BP i nic z tego bo na stanowisko ktore szukaja potrzebne jest doswiadczenie w bankowosci :/ ale Kobieta powiedziała mi że jak będzie oferta np. dla kasjera lub do obsługi klienta detalicznego to mnie zaproponuje. No ale nie wiem kiedy to może być :/ więc ja dalej szukam. Jutro ide zlozyć dokumenty na referenta w dziale rachunkowosci w UMIG ![]() Edytowane przez zaminka Czas edycji: 2009-02-02 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
(usunięte przez moderatora)
Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-02-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że pan o nicku Yarpenn chce umieścic ofertę pracy. Czy jest to praca w Internecie? Jaki to rodzaj pracy?
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Iizabella, gratuluję
![]() ![]() A ja chyba na razie zawieszę poszukiwania, bo skończył sie nabór na stanowisko o które sie starałam.... muszę sie teraz jak najszybciej nauczyć 300 str ustawy, bo jej znajomość jest tam w wymaganiach koniecznych i jeśli mnie zaproszą na rozmowę to na pewno mnie z niej przepytaję ![]() Ale chciałąbym, żeby chociaż z tamtąd zadzwonili... już robię notatki do nauki ![]() A co do starzu, to też kiedyś byłam na jednych i zupełnie zmarnowałąm ten okres. Teraz już sie nauczyłam, że staże opłąca sie brać, ale pod warunkiem, że coś ci one dadzą, np zdobędziesz doświadczenie, nauczysz sie czegoś pożytecznego... Ja swój 9 miesięczny staż odbębniłam w bibliotece - nie dość, że nic sie nie nauczyłam, a teraz jak chcę starać sie o pracę w urzędach, to mój staż się do niczego nie liczy, bo nie był na stanowisku urzędniczym ![]() I osoby po starzu półrocznym mają szansę na pracę, a ja nie ![]() A mogłam wtedy postarać sie o staż w urzędzie (ale na siłę sobie załatwiłam w bibliotece) i teraz już nie miałąbym takiego problemu ![]() Tak więc staże warto brać, ale takie, które wam coś dadzą ![]()
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Aggie: Nie składam tutaj oferty, bowiem Złośliwiec mi na to nie pozwolił. Praca jest zarówno w Internecie, jak i normalnie w realu, zależy od tego, kto w czym jest dobry
![]() ![]() ![]() Chyba, że dostanę pozwolenie to mogę co nieco napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma takiej opcji, że "szczegóły na GG", bo w ten sposób co cwańsi próbują omijac wymogi regulaminu. Ponieważ już zaproponowaleś pracę, proszę o szczegóły: jaka to praca, na jaka umowę.
![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
Nie zauwazylem zadnego takiego zapisu w regulaminie, wiec nie wiem, skad ta prosba... ale ze sumienie mam czyste...
Oferuje prace w firmie (edytowane przez moderatora) firma wchodzi do Polski dopiero w czerwcu, dziala na swiecie od 4 lat. W tym momencie trwa wlasnie rekrutacja osob, ktore bylyby zainteresowane sprobowaniem swoich sil w tym biznesie. Firma dziala podobnie do takich firm jak AmWay, Herbalife, Avon, czy Oriflame. Jesli mozna, to zamieszcze pomocne linki w tej sprawie, ale to juz by byla reklama (prawda?), wiec potrzebuje zgody. Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-02-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Nie zauważył Pan, tak? To podaję linka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49648 Mam wrażenie, że owo wielkie zdziwienie i zapewnianie o czystym sumieniu to zwykłe nieprzeczytanie regulaminu. Wszelkie Avony, Oriflamy i tym podobne oferty usuwamy - bo rozumiem, że to rozprowadzanie kosmetyków.
![]() |
#733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
Sprzedaż kosmetyków to to nie jest. Nie ukrywam, że regulaminu tego podforum nie przeczytałem, spojrzałem tylko na ten ogólny przy rejestracji. Spoko, rozumiem, że nie mam czego tutaj szukać. A szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
iizabelaa gratuluję
![]() Opowiadaj !
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze Pan, że szukacie osób do pracy w firmie takiej jak Avon czy Oriflame. Zaraz potem, że sprzedaż kosmetyków to nie jest. Trzeba było od razu odpowiedzieć na moje pytania - jaki rodzaj pracy i na jaka umowę? Skoro Pan odpowiadał bardzo ogólnikowo, uznałam, że to zwykłe chodzenie po domach i sprzedawanie kosmetyków. Pisze Pan, że nie ma Pan czego szukać na tym forum - jeśli to jest sprzedaż kosmetyków w stylu Avonu, to niestety.
![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Trochę to szukanie zajęło, ale znalazłam to co chciałam, a właściwie lepiej, szukałam pracy w księgowości, a będę pracować w doradztwie podatkowym ![]() Też bym musiała zacząć czytać ![]() ![]() Kasia083 trzymam kciuki za rozmowę ![]()
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2009-02-02 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Gratuluje iizabelko...cieszę się ze chociaz ktorejs z nas sie udalo...bo ja juz sie podlamalam na serio...od przyszlego tyg zaczynam kurs ksiegowosci moze to cos pomoze...bo na dzien dzisiejszy to nie ma nawet ofert dla mnie....
![]()
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
dziś wysłałam kolejne CV. zobaczymy co będzie. stresa mam coraz większego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie ja na swoim przykładzie wiem, że jak się chce to się znajdzie i nie ma że boli. Na polskim rynku pracy jest wiele możliwości, co prawda im większe miasto tym większy wybór. Wystarczy umiejętnie zaprezentować siebie i przekonać pracodawce ze pomimo iż brak wam doświadczenia jesteście wstanie czynić cuda
![]() JA nigdy nie milam problemu ze znalezieniem pracy i wam dziewczyny życze powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem coś o tym, o braku ogłoszeń, u mnie w mieście nie pojawiło się ani jedno, które by mi odpowiadało, tzn. było związane z moimi studiami czy poprzednimi pracami ![]() Ta praca jest 30km ode mnie i ogłoszenia nie było, wysłałam tak sobie CV. Trzymam za ciebie kciuki, a ty też szukasz pracy związanej z księgowością? A już mi się przypomniało, ty jesteś po administracji, czyli tym kursem chcesz się trochę przebranżowić.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2009-02-02 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co powiesz na to, że przez 2 miesiące nie pojawiło się u mnie żadna oferta pracy, co równa się zero rozmów o pracę i zero możliwości przekonywania pracodawcy ![]() To są cuda ![]()
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
Ja napisałem tylko droga moderatorko, że styl pracy jest podobny, bo działa to na podobnej zasadzie, jest to MLM. Wkleiłem zresztą link do firmy, gdzie łatwo widać, że handluje ona sokami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak załatwię badania czyli albo od czwartku już będę pracować albo od poniedziałku. ![]() Ja z przyzwyczajenia tez przejrzałam oferty ![]()
![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
uuu a ja dzis byłam w up i jednak dostałam odmowę z tej rozm. kwalif.
![]() eh ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam zamiar wysłać Cv w dwa miejsca, ale nie mam kompletnie doświadczenia w tej branży ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałam że piszecie iż skłądacie (wysyłacie dokuemnty aplikacyjne) mimo, ze z danej firmy nie ma oferty pracy, hmm chyba musze zrobic tak samo, bo ofert jak na lekarstwo, pracy dalej nie mam, więc moze w taki sposob mi się uda, interesuje mnie co piszecie w treści e-mailaz takimi dokumentami, zeskladacoie dokuemnty mimo braku oferty,...wiem zeto moze glupie pyatnie, ale ja kompletnie nie wiem jak to ugryźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.