![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Witanko
![]() My tradycyjnie cały dzień spędziliśmy na wsi.Bartul zachwycony podlewał,zrywał kwiatki,grabił trawę.Na sen nie miał czasu ![]() ![]() ![]() Julitka super miałaś dzień.Wreszcie się rozerwałaś ![]() ![]() Basiu ucałuj Emilcię gorąco ![]() Czarinko molestuj Michała o neta ![]() ![]() Kasiu jak tylko wybiorę foty to zaraz wyślę ![]() Ikola super jedzonko miała Ulcia ![]() Ana korzystaj z wolnego weekendu bo od pon będziesz miała co robić ![]() ![]() ![]() ![]() Idę wcinać tiramisu bo mi się całkiem już roztopiło ![]() Dobranoc ![]()
#722 |
Wtajemniczenie
|
Ania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolorek taki sobie ale ujdzie ![]() ![]() ![]() Filmik super ![]() ![]() No my tę nianię też odpuszczamy ![]() Zmykam pod prysznic bo mnie Hadzi od kompa wygania Papapapa ![]()
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę edytować swojego posta, to piszę drugiego
Hadzi się teraz freszuje więc mogę ![]() Ikola już meble ![]() ![]() A ta praca, to byłaby w Krajowym Biurze Informacji Podatkowej (KBIP)...zobaczymy. W czerwcu lub w lipcu ma się tam utworzyć nowy dział i ta moja koleżanka ma tam być kierownikiem. A przy okazji tej koleżanki to do Ewy mam słówko ..... Renatka (ta koleżanka) w wieku 17 lat miała wykrytego raka. Rodzina już ją "pochowała" bo stan był beznadziejny. Jej babcia nawet w swojej wiosce nekrologi rozwiesiła. Renatce mimo wszelkich znaków na ziemi i niebie, udało się. Żyje a raczysko już nie wróciło. Jej też nie operowali - nie chcieli, chemię tylko dostała ale szans żadnych nie dawali. Także Ewuś wszystko jest możliwe na tym świecie ![]() ![]() Ania co do tej ilości piw ![]() ![]() ![]() Ale czy tak, czy tak to drugi dzień jest wyjęty z życiorysu ![]() Gołąbeczku to musi być suuuper widok jak dzieciaczek podczas jedzenia na siedząco usypia ![]() ![]() Nooo teraz już spadam bo karmić Miśka pora Dobrej nocki ![]()
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Ja dzis tylko z zyczeniami dla Juli (bo wczoraj to przed czasem bylo
![]() Julitko,nasza Ty osiemnastko ![]() ![]() ![]() Nie watpie,ze urodzinowy dzien spedzisz bardzo milo ![]() ![]() Czekamy na fotki. Golabku,Bartus slodko musial wygladac zasypiajac podczas jedzenia ![]() ![]() Tiramisu...mmmmniammmm!:r olleyes: Zajrze pozniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Julitko .... z okazji 18-ych ![]() życzę Ci... - abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod nogami, - abyś zawsze wiedziała po co warto żyć i o co walczyć, - abyś kochała i była kochana, A na koniec życzę Ci marzeń wielkich i odważnych, i odwagi, by je spełniać... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
Julitko kochana z okazji urodzinek duuuuuuuuużo zdrówka szczęścia radości życzy 3 z Krakowa ![]() ![]() ![]()
#727 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
![]() Oczywiście beczę jak czytam te Wasze życzenia ![]() Bardzo ale to baaaardzo Wam dziękuję ![]() To są moje pierwsze urodzinki, które tak miło spędziłam ![]() Dziękuję Wam wszystkim za życzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Aparatu nie mieliśmy więc czekamy na zdjęcia od Basi i Angie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Julitko!!!
Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę by złożyć Ci życzenia! Lecz wzywam los i proszę go. Niech spełnia się dziś Twe najskrytsze marzenia. Jak co roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może. Więc i ja korzystając z tej sposobności życzę Ci mile szczęścia i radości. By to, o czym marzysz się spełniło! A to co kochasz... TWOJE Było! Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-12 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
Jutka kochana, z okazji urodzin mnóstwo miłości, szczęścia, pogody ducha, uśmiechu na co dzień, spełnienia marzeń i pociechy z mężczyzn życzy Dorota, Michał, Alicja i Konrad
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Julitko: 100 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Krystianku ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa. Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków JULITKO masz ode mnie. ![]() ![]() ![]() Julitko takie historie zawsze nastawiaja umysł pozytywnie... Dziękuje Ci, ja do końca bede wierzyc!! Wczoraj bylismy u Sylwii... Widzialam wynik tomografii i w zsadzie nigdzie nie jest napisane ze ma przerzuty a jest napisane ze jest podejrzenie... ale nazbierala mu sie woda w jamie otrzewnej - i pewnie stad to podejrzenie... ale zeby ktos powiedzial ze na 100% są to nikt tego nie powiedzial... To troche pocieszające. Lada dzień załoza mu sonde pokarmową i jak tylko organizm sie wzmocni zrobią chemie. ja wierze ze uda sie chemia... jak nie jedna to druga i zniknie to cholerstwo!!! Tylko najgorsze ze on musi duzo jesc, a przez morfine w ogole nie odczowa glodu
![]() W czwartek jak uda nas sie dokońmczyc papiery z samochodem to pojedziemy do Szczecina! Bo jeszcze rejstracji nie mamy. Ogolnie weekend mija ok... caly czas na dworzu... Dzis sie jjz pogoda spindoliła ![]() ![]() ![]() Jutro nadrobie zaleglosci... Buzki!
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() czarinka - ja sie na zaden twoj wyjazd nie zgadzam jak tam nie bedzie neta ![]() basiu - bobrze ze miluni nic sie nie stalo,ale oczy zrobilam takie jak przeczytalam ![]() ikola - ale sie usmialam jak sobie wyobrazilam ze ulaje psia karme,mojwitek kiedys u cioci tez dobieral sie do psiego jedzenia a z ta twoja szefowa to musisz cos zrobic,przeciez nie mozesz normalnmie pracowac w takich warunkach ![]() kasia333 - wyslalam ci fotki wita wczoraj jak mozesz to wyslij mi login i haslo do naszej galerii bo nie moge sie zalogowac ![]() ana- super filmik, ale rzeczywiscie wialo strasznie ![]() fajne to zwierzatko na koniec jose przyniosl na rece brrrrrrr ![]() ikola-to dobrze ze znalezliscie dom dla kotka ![]() ![]()
#734 |
Zakorzenienie
|
Julitko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą... Powodzenia we wszystkim co robisz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() marta, irek i wito
#735 |
Zadomowienie
|
Super Julitko,ze tak milo spedzilas swoje urodzinki.Bardzo sie ciesze
![]() Basia,Angie,DAWAJCIE FOTKI!!!!!...bo jak nie to nocke mam z glowy ![]() Ewa,najwazniejsze,ze lekarze zdecydowali sie na ta chemie-ona na pewno polepszy stan zdrowia Piotra,zobaczysz. Marta,to zwierzatko pod koniec filmiku to maly krabik. Zaraz Ci wysle haslo do galerii na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
ana - dzieki, czekam
u nas dzis caly dzien padal deszcz,siedzielismy w domu, zaprowadzilam wita do mojej mamy bo siedzi sama w domu i jej sie nudzi, irek uczyl sie testow na prawko,a ja siedzialamprzed tv, dzien ogolnie zlecialszybko na nic-nie-robieniu mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda ![]() basia,angela - czekamyna fotki ![]()
#737 |
Wtajemniczenie
|
Każdy niecierpliwie czeka na zdjęcia ze spotkania, więc ja tak na dobry początek wklejam zdjęcia z dzisiaj, z rocznicy komunii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia robione na terenie kościoła i przed blokiem komunisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Na zdjęciach są także moi rodzice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Ciąg dalszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Wtajemniczenie
|
I ostatnia seria
![]() Pogoda była bardzo ładna- było gorąco, słonecznie, dopiero pod koniec dnia spadł deszcz. Trolle sobie hasały po placu koło kościoła. W kościele też bylismy, ale szybko z nimi wyszłam, bo ciągle się kręcili i marudzili- widać że nie chrzczone ![]() Na komunii obrzarłam sie jak prosię, a pyszności były, oj były ![]() ![]() Gdy wracaliśmy, zobaczyliśmy wesołe miasteczko, więc Alcia oczywiście musiała skorzystać. Konrad nie miał ochoty na jeżdżenie na karuzelach, więc obserwował brykająca Alę ![]() Ogólnie dzień bardzo mile spedziliśmy, ja się nażarłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
Czarinko,super zdjecia! Trollki sa cudowne
![]() ![]() ![]() A co to za imprezka byla? Rocznica komunii? Pierwszy raz slysze zeby swietowac rocznice komunii...no moze ja taka zacofana ![]() Madzia,co u Was? Jak Tati? |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
czarina - ale ty szprycha jestes
![]() ![]() super fotki, konradek tak jakos wydoroslal ![]() ![]() moj tz ogladal ze mna fotki i mowil ze niezla rakieta z ciebie hihihi ![]()
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podkradam i dołączam się do życzonek ![]() Czarniko ślicznie wyglądasz Ty i dzieciaczki, Ala to mała księzniczka a Kondzio taki przystojniaczek i ma piękny uśmiech! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Czarinka Trolaski superanckie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie słyszałam o rocznicy Komunii ![]() Aaaaa i z Martą się zgadzam całkowicie i popieram ją ze wszech miar - bez łączności nie wyrażamy zgody na Twój wyjazd ![]() ![]() ![]() Spadamy na karmienie ![]()
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Ja dopiero teraz, bo Emilka spała nam przez całą drogę - 4 godziny, a jak przyjechaliśmy do domu to sie obudziła i musiałam z nią troszke poleżeć, zeby dalej spała i z tego wszystkiego zasnęlam sama
![]() Angie dziękujemy za bardzo miłe spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Emilka najstarsza była z całego towarzystwa i największa ![]() ![]() Miałam isć spać, ale stwierdziłam, ze pewnie chcecie zobaczyć nasze zdjecia, więc wklejam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.