|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Witanko
![]() My tradycyjnie cały dzień spędziliśmy na wsi.Bartul zachwycony podlewał,zrywał kwiatki,grabił trawę.Na sen nie miał czasu Padł w końcu na siedząco przy jedzeniu Widok boski.Darek skosił trawę a ja trochę się poruszałam przy grabieniu.W domku już cieplutko więc musimy posprzątać i zaczniemy nocować w weekendy.Zaoszczędzimy na km bo mamy 20km w 1 stronę.Zjeździliśmy dziś markety za piaskownicą.Nigdzie nie było.Tylko w obi znaleźliśmy ale paskudna z zadziorami i ciemnymi deskami.Za tą cenę kupimy na allegro przynajmniej wycheblowaną.W pon ma nam gość podrzucić.Czapki nadal nie kupiłam bo wszystkie za małe Julitka super miałaś dzień.Wreszcie się rozerwałaś Basiu ucałuj Emilcię gorąco Czarinko molestuj Michała o neta ![]() Kasiu jak tylko wybiorę foty to zaraz wyślę Ikola super jedzonko miała Ulcia ![]() Ana korzystaj z wolnego weekendu bo od pon będziesz miała co robić Widać po czuprynce Isia że faktycznie mooocno wiało Ale macie fajnie z plażą ![]() Idę wcinać tiramisu bo mi się całkiem już roztopiło ![]() Dobranoc
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania
A ja Cię wyściskam jak tego szampana będziemy piły, jak do nas przyjedziesz Kolorek taki sobie ale ujdzie , to zobaczysz ![]() Filmik super No my tę nianię też odpuszczamy Zmykam pod prysznic bo mnie Hadzi od kompa wygania Papapapa
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę edytować swojego posta, to piszę drugiego
Hadzi się teraz freszuje więc mogę ![]() Ikola już meble Eeeeeeeeee no to za chwilę się wprowadzacie A ta praca, to byłaby w Krajowym Biurze Informacji Podatkowej (KBIP)...zobaczymy. W czerwcu lub w lipcu ma się tam utworzyć nowy dział i ta moja koleżanka ma tam być kierownikiem. A przy okazji tej koleżanki to do Ewy mam słówko ..... Renatka (ta koleżanka) w wieku 17 lat miała wykrytego raka. Rodzina już ją "pochowała" bo stan był beznadziejny. Jej babcia nawet w swojej wiosce nekrologi rozwiesiła. Renatce mimo wszelkich znaków na ziemi i niebie, udało się. Żyje a raczysko już nie wróciło. Jej też nie operowali - nie chcieli, chemię tylko dostała ale szans żadnych nie dawali. Także Ewuś wszystko jest możliwe na tym świecie Ania co do tej ilości piw Jak po Renatkę przyjechał mąż, to my z Hadzim jeszcze Miśka wykąpaliśmy, nakarmiłam go kaszą i posta napisałam. U mnie to jest tak (z małym Jarkiem też tak miałam), że to chyba takie jakieś wewnętrzne poczucie obowiązku i odpowiedzialności za dziecko nie pozwala mi paść I się dobrze trzymam. Wszystko wygląda inaczej gdy wiem, że Misiek już śpi i ja "nic nie muszę". Wtedy czasem jedno piwo potrafi mnie rozłożyć na łopatki ![]() Ale czy tak, czy tak to drugi dzień jest wyjęty z życiorysu ![]() Gołąbeczku to musi być suuuper widok jak dzieciaczek podczas jedzenia na siedząco usypia Ależ musiał być padnięty Nooo teraz już spadam bo karmić Miśka pora Dobrej nocki
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis tylko z zyczeniami dla Juli (bo wczoraj to przed czasem bylo
)Julitko,nasza Ty osiemnastko Nie watpie,ze urodzinowy dzien spedzisz bardzo milo i w super towarzystwieCzekamy na fotki. Golabku,Bartus slodko musial wygladac zasypiajac podczas jedzenia ,moj Isiu tez raz mi tak zasnalTiramisu...mmmmniammmm!:r olleyes: Zajrze pozniej... |
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Julitko .... z okazji 18-ych urodzin....życzę Ci... - abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod nogami, - abyś zawsze wiedziała po co warto żyć i o co walczyć, - abyś kochała i była kochana, A na koniec życzę Ci marzeń wielkich i odważnych, i odwagi, by je spełniać... |
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Julitko kochana z okazji urodzinek duuuuuuuuużo zdrówka szczęścia radości życzy 3 z Krakowa
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
Oczywiście beczę jak czytam te Wasze życzenia Bardzo ale to baaaardzo Wam dziękuję To są moje pierwsze urodzinki, które tak miło spędziłam Dziękuję Wam wszystkim za życzenia Aparatu nie mieliśmy więc czekamy na zdjęcia od Basi i Angie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Julitko!!!
Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę by złożyć Ci życzenia! Lecz wzywam los i proszę go. Niech spełnia się dziś Twe najskrytsze marzenia. Jak co roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może. Więc i ja korzystając z tej sposobności życzę Ci mile szczęścia i radości. By to, o czym marzysz się spełniło! A to co kochasz... TWOJE Było! Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-12 o 22:08 |
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutka kochana, z okazji urodzin mnóstwo miłości, szczęścia, pogody ducha, uśmiechu na co dzień, spełnienia marzeń i pociechy z mężczyzn życzy Dorota, Michał, Alicja i Konrad
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Julitko: 100 lat
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
Ja mam chyba te kanaliki łzowe w złym miejscu umiejscowione ![]() Krystianku
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa. Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków JULITKO masz ode mnie. Julitko takie historie zawsze nastawiaja umysł pozytywnie... Dziękuje Ci, ja do końca bede wierzyc!! Wczoraj bylismy u Sylwii... Widzialam wynik tomografii i w zsadzie nigdzie nie jest napisane ze ma przerzuty a jest napisane ze jest podejrzenie... ale nazbierala mu sie woda w jamie otrzewnej - i pewnie stad to podejrzenie... ale zeby ktos powiedzial ze na 100% są to nikt tego nie powiedzial... To troche pocieszające. Lada dzień załoza mu sonde pokarmową i jak tylko organizm sie wzmocni zrobią chemie. ja wierze ze uda sie chemia... jak nie jedna to druga i zniknie to cholerstwo!!! Tylko najgorsze ze on musi duzo jesc, a przez morfine w ogole nie odczowa glodu
dlatego ta sonda... W czwartek jak uda nas sie dokońmczyc papiery z samochodem to pojedziemy do Szczecina! Bo jeszcze rejstracji nie mamy. Ogolnie weekend mija ok... caly czas na dworzu... Dzis sie jjz pogoda spindoliła Chociaz teraz wyszlo slonce ale juz za pozno na spacerki ![]() Jutro nadrobie zaleglosci... Buzki!
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
czarinka - ja sie na zaden twoj wyjazd nie zgadzam jak tam nie bedzie neta basiu - bobrze ze miluni nic sie nie stalo,ale oczy zrobilam takie jak przeczytalam ze wylala na siebie herbate, matki maja stanowczo za malo oczu, mi samej przydalo by sie jeszcze z 6 sztuk ikola - ale sie usmialam jak sobie wyobrazilam ze ulaje psia karme,mojwitek kiedys u cioci tez dobieral sie do psiego jedzenia a z ta twoja szefowa to musisz cos zrobic,przeciez nie mozesz normalnmie pracowac w takich warunkach kasia333 - wyslalam ci fotki wita wczoraj jak mozesz to wyslij mi login i haslo do naszej galerii bo nie moge sie zalogowac ana- super filmik, ale rzeczywiscie wialo strasznie fajne to zwierzatko na koniec jose przyniosl na rece brrrrrrr ![]() ikola-to dobrze ze znalezliscie dom dla kotka
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Julitko
W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą... Powodzenia we wszystkim co robisz! marta, irek i wito
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Super Julitko,ze tak milo spedzilas swoje urodzinki.Bardzo sie ciesze
Basia,Angie,DAWAJCIE FOTKI!!!!!...bo jak nie to nocke mam z glowy ![]() Ewa,najwazniejsze,ze lekarze zdecydowali sie na ta chemie-ona na pewno polepszy stan zdrowia Piotra,zobaczysz. Marta,to zwierzatko pod koniec filmiku to maly krabik. Zaraz Ci wysle haslo do galerii na pw. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
ana - dzieki, czekam
u nas dzis caly dzien padal deszcz,siedzielismy w domu, zaprowadzilam wita do mojej mamy bo siedzi sama w domu i jej sie nudzi, irek uczyl sie testow na prawko,a ja siedzialamprzed tv, dzien ogolnie zlecialszybko na nic-nie-robieniu mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda basia,angela - czekamyna fotki
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Każdy niecierpliwie czeka na zdjęcia ze spotkania, więc ja tak na dobry początek wklejam zdjęcia z dzisiaj, z rocznicy komunii
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia robione na terenie kościoła i przed blokiem komunisty
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
Na zdjęciach są także moi rodzice
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciąg dalszy
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
I ostatnia seria
![]() Pogoda była bardzo ładna- było gorąco, słonecznie, dopiero pod koniec dnia spadł deszcz. Trolle sobie hasały po placu koło kościoła. W kościele też bylismy, ale szybko z nimi wyszłam, bo ciągle się kręcili i marudzili- widać że nie chrzczone ![]() Na komunii obrzarłam sie jak prosię, a pyszności były, oj były Dzieciaki w gościach były grzeczne. Ala bawiła się z komunistą i synkiem chrzesnego (4 latka). Konrad próbował za nimi nadążyc, ale nie dał rady W końcu padł ze zmęczenia i spał na balkonie. Gdy wracaliśmy, zobaczyliśmy wesołe miasteczko, więc Alcia oczywiście musiała skorzystać. Konrad nie miał ochoty na jeżdżenie na karuzelach, więc obserwował brykająca Alę ![]() Ogólnie dzień bardzo mile spedziliśmy, ja się nażarłam Trolle się wybawiły- super
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Czarinko,super zdjecia! Trollki sa cudowne
.Nie wyobrazam sobie jak mogloby Was tu z nami nie byc (jak juz wyjedziecie do Michala) -musicie cos wykombinowac zebys net miala.A co to za imprezka byla? Rocznica komunii? Pierwszy raz slysze zeby swietowac rocznice komunii...no moze ja taka zacofana i nie wiem; teraz to wszystko sie swietuje.Madzia,co u Was? Jak Tati? |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
czarina - ale ty szprycha jestes
super fotki, konradek tak jakos wydoroslal ![]() moj tz ogladal ze mna fotki i mowil ze niezla rakieta z ciebie hihihi
|
|
#744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podkradam i dołączam się do życzonek ![]() Czarniko ślicznie wyglądasz Ty i dzieciaczki, Ala to mała księzniczka a Kondzio taki przystojniaczek i ma piękny uśmiech! |
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarinka Trolaski superanckie
Kurcze ależ wyglądasz Ja też nie słyszałam o rocznicy Komunii Aaaaa i z Martą się zgadzam całkowicie i popieram ją ze wszech miar - bez łączności nie wyrażamy zgody na Twój wyjazd Spadamy na karmienie
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero teraz, bo Emilka spała nam przez całą drogę - 4 godziny, a jak przyjechaliśmy do domu to sie obudziła i musiałam z nią troszke poleżeć, zeby dalej spała i z tego wszystkiego zasnęlam sama
![]() Angie dziękujemy za bardzo miłe spotkanie Michaś włoski ma po prostu świetne. Takie śliczne loczki Moja Emilka najstarsza była z całego towarzystwa i największa No i najcieższa. ![]() Miałam isć spać, ale stwierdziłam, ze pewnie chcecie zobaczyć nasze zdjecia, więc wklejam. Będzie tego troszkę...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Padł w końcu na siedząco przy jedzeniu 

Eeeeeeeeee no to za chwilę się wprowadzacie

Chociaz teraz wyszlo slonce
ale juz za pozno na spacerki
i nie wiem; teraz to wszystko sie swietuje.
Ślub