|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Dalej
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
To juz wszystkie
![]() Mam nadzieje, ze zadne sie nie powtórzyło z tymi co były wcześniej.. A jeśli tak, to mnie nie bijcie :d |
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Ooo, ile fot! Chyba trafiłyśmy na tę samą stronkę
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Buty są fanstastyczneee ! Tylko własnie nie wiem czy nawet jakbym je gdziekolwiek znalazła (marzenie! ) to bym je kupiła , bo one z tego co widze są do szpica, a przy mojej OGROMNEJ STOPIE ( 41
) mogło by to marnie wyglądać... No ale szukać będę
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
A co się przejmujesz, że stopa za duża. Ja mam z kolei za małą (najczęściej 35), ale najwyżej napcham skarpet w czubek
Byle bym tylko gdzieś je znalazła.
|
|
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.chineselaundry.com/indSho...80871157561315 http://www.chineselaundry.com/indSho...80871157561315 Ja je znalazłam ;p tylko ładniejsze te drugie, ale nie ma szarego koloru
|
|
|
|
|
#727 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby to w Polsce było i w sklepie tradycyjnym... |
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Tez ubolewam nad tym, ze to nie w Polsce
![]() Lexie - mnie sie ta kamizelka ciemna podoba, ta biała bluzka (sweterek?) no i BUTY of kors.... mrau!
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Może zrobimy masowy napad na H&M w celu nabycia tej kamizelki? Jedna z nas już ją ma <zazdrość>
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie ;d Ja ją nawet mierzyłam ;d Tylko czarną akurat, ale 59.90 kosztowała, wiec wolałam za to kupic cos innego ;d
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle to ja strasznie lubie styl Sereny - o wiele bardziej niż Blair.
I strasznie mi sie jeszcze podoba, jak są na zakupach z Blair, jak ma tą kamizelke <3 Widziałam prawie identyczną, to najgorsze! Kosztuje 79.90 ( Miałam na nią zacząć zbierać, ale postanowiłam najpierw kupić Euphorie wymarzoną ( albo Cool Water Woman, nie moge sie zdecydowac xD )
|
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i musze przyznać, ze działa. Może to nie sa włosy s. lub b., ale efekt jest bardzo naturalny i całkiem fajny! |
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam włosy B. <rozpływa się>. Z każdą chwilą bardziej. Znalazlam juz patent na skrecenie (grube gumowe papiloty, efekt cudowny), dzis kupilam farbe w kolorze czekolada. Tylko mam nadzieje ze wezmie moje naturalne bardzo ciemne wlosy^^
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, dziękuję bardzo
![]() Cytat:
Uwielbiam ten zapach ![]() Mam do Was pytanie - zamierzam kupić lokówkę albo termoloki i zastanawiam się, którą z tych 3ch niżej wybrać - czym osiągnę loki najbardziej w stylu GG? ![]() Podaję linki: http://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2000491 tradycyjna http://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2000492 gruba http://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2000235 termoloki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam coś ciekawego dla zagorzałych fanek B
To już chyba dla desperatek, aczkolwiek zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć![]() STEPS
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
"How to be like Blair Waldorf"? Było
Koonikpolny, mi też bliżej do Sereny ![]() "Get off the computer! She really only uses the computer for homework, and for checking her email/IMing and checking Gossip Girl."
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Mini007, jestem Asia
![]() Styl Sereny jest przecież taaaki świetnyyy <3 Ej autentycznie, ostatnio jedyne co robie na kompie, to to forum xd nawet na gg zadko gadam a tu jestem tak czesto jak tylko moge
|
|
|
|
#739 |
|
Przyczajenie
|
uwielbiam ogladac seriale, a w wakacje sa same powtorki i to w dodatku tych co juz ogladalam. na tvn7 leci plotkara, za mna juz 2 odcinki i podoba mi sie (jutro kolejny) - czy to powtorki??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio szkoda czasu na komputer. Za oknem słoneczko świeci, biorę książkę, MP3 i idę poodychać świeżym powietrzem Ale też zawsze jak jestem na kompie to tu zaglądam ![]() Żeby za bardzo nie offtopować, donosze, że na lokalnym rynku znalazłam taki "serenowaty" top z cekinami za 15 złotych i tunikę za tyle samo (!) Chyba po to wrócę, od czasu GG mam bzika na punkcie tunik
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Ooo :p To jakbyś kupiła to koniecznie wklej fotkę
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na temat termolokow nie moge sie wypowiedziec bo nigdy ich nie uzywalam ale z tego co kolezanka mowila to dlugo trwa a efekt jest podobny do mojej lokowki.. akurat mam ta remingtona..tylko ze 33 mm wiec troche mnijesza..mialam kupic wieksza ale stwierdzilam ze na wlosach 'do piersi ' nie bedzie widac zabardzo efektu skrecenia.. ja jestem z mojej bardzo zadowolona szybko sie nagrzewa i loczki sa super jedyny minus to koszmarnie dluuuuuuugi kabel ktory sie strasznie skreca;/ ale to nic poprosze tatusia to mi go skroci
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
No i w końcu kupiłam coś zupełnie innego
Dżinsy na jesień, nic niezwykłego, ale panterkowa wszywka z tyłu kojarzy mi się ze sukienką Sereny, z odcinka "Roman Holiday" chyba. Oprócz tego lekka bluzeczka (Seventeen candles", luźne nawiązanie do sukienki urodzinowej Blair, jeszcze muszę dół skombinować) i druga, też czarna. Przyszło mi na myśl, że zamiast puszczac luźno te wstążki z tyłu, zwiążę je z przodu w kokardę Ogłaszam koniec zakupów az do jesieni! Walczę z uzależnieniem od zakupów |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
jestem z Tobą
ja od miesiąca nie byłam na zakupach, bo oszczędzam wszystko na wyjazd do Barcelony ale tam sobie odbiję nieobecność na polskich wyprzedażach i tak się obkupię, że... sasasa...już się nie mogę doczekać. a bluzka śliczna i lepiej wygląda z tą kokardą nowe zdjęcia.. min. ulubiony na wizażu 'mundurek' sereny
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
dalej..
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
To nie całkiem "ten" mundurek, bo nie ma butów
A buty wg mnie najlepciejsze ![]() Swoją drogą to ten mundurek tez pieknyy <3 |
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w zasadzie nie powinnam tyle wydawać, bo mam dwa telefony i jeden z nich pożera strasznie dużo pieniędzy Poza tym powinnam mieć jakies oszczędności, remont się sam nie zrobi. Podejmuję (który to już raz? ) walkę z uzaleznieniem! Będziemy się wspierać ![]() Ta sukienka Sereny rzeczywiście ładna, ale bardziej podobają mi się buty i mina Dana ![]() W ogóle to, odstępując od tematu, niech ktoś trochę przykręci słońce. Opaliłam się, chociaż wcale nie chciałam, a na kursie umieram z gorąca, bo w aucie gorąco jak na patelni... |
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Chetnie bym przykręciła jakbym tylko wiedziała jak
![]() Ja tam wychodze z założenia ze ciuchów nigdy dość
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchów nigdy dość, ale są też inne wydatki
No i jak już to powinnam zbierać na następną szafę, bo w tej już nic się nie mieści, zakupione dzisiaj rzeczy wepchnęłam kolanem. W innych szafach też pełno. Trzeba przystopować i zacząć nosić to, co się ma.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

) mogło by to marnie wyglądać... No ale szukać będę 

) i musze przyznać, ze działa. Może to nie sa włosy s. lub b., ale efekt jest bardzo naturalny i całkiem fajny! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) walkę z uzaleznieniem! Będziemy się wspierać