|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
misia wloski napewno zostana pomalowane plus bazowe pasemka jak mialam wczesniej...ale mysle nad grzywka tylko niewiem jak bede wygladala ....
wiec moze zostawie tak jak jest chociaz sie zastanawiam jeszcze...a ty co planujesz zrobic z wloskami???kachula masz bardzo ladne wloski,kolor bardzo mi sie podoba...zakupy jak widac udane...podobaja mi sie te jeansy do kolana... a ja wlasnie jem obiadzik dzisiaj mam Quesadillas i napewno bede pelna...ale za kilka godzin wskakuje na maszyne chociaz na 30 minut.... kachula a ty na solarke jaka chodzisz,stojace czy lezace???...
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Agus,na solarium chodze lezace,mam tutaj kolo siebie kolo domku fajne solarium z nowiutkimi wypasionymi lozkami i staram sie tutaj chodzic ,dzisiaj bylam gdzie indziej ale ogolnie chodze na lezace
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
oj to masz fajnie tez bym sobie skoczyla sie poopalac...ale nie mam jak sama dojechac wiec nie chodze...ale ja lubie chodzic na stojace bo wtedy nie ma na tyleczku takiegi ciemniejszego placka ale na dzien dziejszy poszla bym na kazde zeby tylko sie opalic....
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszko ja bede tylko podcinac wlosy, bo zaroslam strasznie
i juz mam zaciezka gore i nie chca stacwlasciwie to zastanawiam sie nad zapuszczaniem,ale czy wytrzymam dluzej niz pol roku,bez wycietych wlosow to ja nie wiem chociaz napewno byloby mi wygodniej i taniej,bo fryzjerzy tutaj tez sa drodzy dobrze ze znalazlam polke ktora bierze w miare normalne pieniadze,i zna sie na rzeczy
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
a mi sie chce jakiejs odmiany...cos innego miec na tej glowie..ale tak serio to sama nie wiem co dokladnie
ale do soboty chwilka czasu wiec moze cos wymysle..a jak nie zostanie tak jak jest tylko pomaluje...bo odrosty juz duze![]() ale ten czas leci zaraz znowu weekend...fajnie,zawsze to cos innego niz siedzenie w domciu....a ja wlasnie skonczylam ogladac Pierwsza milosc.... |
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie cos takiego ta ostatnia chyba najbardziej
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
ekstra fryzurki
|
|
|
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie od jakiegos czasu robie taka jak ta ostatnia tylko grzywka dłuzsza i na bok
![]() Cały sekret to mocne wycieniowanie włosów .po wizycie u fryzjera górna warstwa ma ok 10 cm |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie u teściów. Ufff, jakoś poszło. Bardzo im jedzonko smakowało, cieszyli się z prezentów (bo dostali na rocznicę ślubu i teściowa na Dzień Matki). Było krótko i miło, a to najważniejsze
![]() Kiniu, jak wypróbujesz tecienie z Revlona to zdaj relację, bo jeszcze nie mam cieni dla tej koleżanki, którą maluję na ślub w czerwcu. A obrączki macie cudne!!!Nie wiem, czy już pisałam, ale bardzo mi się podobają Marcelinko, co do propozycji pracy, to dasz radę wszystko pociągnąć? Bo propozycja ciekawa, w końcu szkolenie drogie, ale czasem trzeba wziąć pod uwagę swoje zdrowie. I mam nadzieję, ze J. jednak wszystko przemyśli i wróci, bo ile można na odległość być razem? Kasiasiarku, ale drogie macie przejazdy u was! Jestem w głębokim szoku!Misiu, mam nadzieję, ze szybko ci naprawią automat. I miło spędź dzień wolny, bo z tego co widzę to nie za wiele ich masz Agnieszko, mi też się podoba najbardziej ta ostatnia fryzurka Kachulko, cudowną niespodziankę zrobił ci TZ!!! I super zakupki zrobiłaś, w moich ulubionych kolorkach Ładnie ci w błękicie.
|
|
|
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pomidora to dobrze ze spotkanie z tesciami poszlo ok teraz masz napewno na jakis czas z glowy:: ))
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o cieiach na pewno opowiem, dzis zamowilam, a wysylaja w ciagu 48 godzin, wiec jakos do polowy przyszlego tygodnia powinnam je miec ciesze sie, ze obraczki Ci sie podobaja |
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Pomidoro postaram sie wybyczyc poprostu jutro
bo plecy mi wysiadaja i kolana wiec postaram sie nic nie robic ,chociaz wiem ze bedzie to ciezkie bo okna wypadaloby umyc![]() Super ze wizyta tesciow sie udala na poziomie Aga jak dla mnie to ta 3 super |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaliśmy od teściów suszarkę do prania (taką stojącą do pokoju np.) i bardzo się cieszę, bo u nas w łazience latem jest zła cyrkulacja powietrza i pranie wolno schnie, a teraz jak coś wypiorę to szybko wyschnie Acha, dla niewtajemniczonych-nie mamy balkonu, więc prania nie mogę wystawiać na dwór
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po cowieczornej rozmowie z TZ .
U niego wszystko ok Ja juz uciekam do łóżeczka bo padnieta dzisiaj jestem. Kolorowych snów Wam życzę i do jutra pa pa Anieze bo wełny nie mizna ani prać ani suszyc w wysokich temp. ja też mam suszarke elektryczna To faktycznie ułatwienie. Czasem przed impreza np przypominam sobie, że coś co chciałamzałożyc jst jescze w koszu na pranie, więc szybkie pranie, 20 min w suszarce i gotowe Ale ja niektóre wełniane rzeczy suszę w suszarce ale w tedu daję mniejsze grzanie Ale takie suszarki mają tez minus, pranie nie pachnie tak ładnie jak to suszone na dworze |
|
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodkich snow Kasiu ja tez zaraz spadam, bo jutro mam szkolenie i musze sie wyspac, zeby do 16tej przetrwacnie bede mogla zajrzec do Was jutro w dzien , a w weekend tez pewnie nie bede miala czasu, wiec moze dopiero w poniedzialek zawitam na watek![]() ciekawe ile do tego czasu naskrobiecie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc kasiasiar
Pomidoro taka suszarka to fatycznie fajna sprawa |
|
|
|
#741 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobranoc dziewczyny...
|||||||||||||||||||||
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienko i Kiniu spokojnej nocki Wam zycze,ja jeszcze troszke posiedze chociaz jutro mam na rano do pracy .Kolorowych snow kochane
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Pa kinia,przyjemnego szkolenia
Marcelinko nie smutaj sie kochana a ja ide podrzemac przed sklepem |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
papa Kochane, milej nocki
|
|
|
|
#747 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
zgadnij nie smuc sie kochana!!!
a ja wlasnie ide sobie troche pocwiczyc bo juz odpowiednia pora..zycze wam milej nocy.... |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko nie smutaj sie kochana bedzie dobrze zobaczysz,przytulam Cie mocno
Ja tez juz uciekam do lozka bo rano trzeba wstac Nikitko udanej podrozy i milego pobytu na wymarzonych wakacjach zycze!!!!!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

wiec moze zostawie tak jak jest chociaz sie zastanawiam jeszcze...a ty co planujesz zrobic z wloskami???

i juz mam zaciezka gore i nie chca stac
chociaz napewno byloby mi wygodniej i taniej,bo fryzjerzy tutaj tez sa drodzy

Jestem w głębokim szoku!
Ładnie ci w błękicie.