|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
Właśnie chodzi o to, że Orwella mam swojego, więc pozostają dwa audiobooki, które mnie interesują.
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Oba mam. Bo ja jestem audiobookomaniaczka. Mam 500 tytułów albo i więcej.
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
A powiedz mi proszę, gdzie miałabym wysłac paczkę, z reguły nie wysyłam za granicę ze wzgledu na wysokie koszty a taka paka z ksiazkami troszkę bedzi wazyc chyba ze bedzisz miała miała mozliwosc odbioru w Pl?
Nie znam cen tych ksiazek na allegro,moje pochodzą z oferty wiec sama rozumiesz, rzeczywiscie jedna z tych ksiazek widziałam na allegro za 25 zł , mnie koszowałą 4 x tyle ![]() dobrze, najpierw daj znac jak z ta wysyłka bo jesli za granice, to raczej zrezygnuje, mam nadzieje ze zrozumiesz ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- z listy raczej nie mam, te tytuły, które są na foto z tej serii GW, nie wszystkie wymienione w watku |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
ten vintage mnie kusi, ale niestety nie znam go... a w perfumerii nie bylo tego zapachu, wiec nie sprobowalam
![]() pozostale nie bardzo odpowiadaja mi. jedynie co kreciloby mnie to ten mini slonik a za kolczyki jednak chcialabym jeden zapach poj. okolo 30ml nie chce sie juz tak rozdrabniac, skoro tylko slonik przypadlby mi do gustu - to zostaloby mi jedynie 5ml. widze, ze w Polsce bedziesz dopiero w lipcu, wiec spokojnie, moze bedziesz miala jakas dokladke w miedzyczasie to zajrze ![]() mnie sie bardzo nie spieszy z wymianka
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, to moze zrobmy tak, bo ja sie juz całkiem pogubiłam
![]() napisz mi dokłądnie wszystkie pozycje,które chcesz, zobacze czy sa jeszcze aktualne bo rzadko ten watek ksiazkowy edytuje, ja jeszcze zerkne do Ciebie i zobacze co by tu jeszcze Ci drapnąć
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Słuchaj, nic już u Ciebie więcej nie znalazłam. "Anioły i demony" już czytałam. Podliczyłam dokładnie książki swe, bo wtedy nie miałam ich przy sobie i wyszło mi 163zł (bo te 2 książki Szczygielskiego kosztowały mnie po 36zł/szt). Tak więc, albo z czegoś u mnie zrezygnujesz albo może jednak masz coś z mojej wish. |
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za Tiganę, Baranka lub trylogię Cornelii Funke??
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
tak- herrerę oddam całą- oba zapachy bo są tak pakowane- napiszę ci dokładnie jak córeczkę położę spać- i zrobię zdjęcie ile zostało.
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
czyli tak, dla Ciebie:
"Blaszany bębenek" "Śniadanie u Tiffany'ego" "Miasto i psy" "Dżuma" "Pożegnanie z Afryką *Działa Nawarony- MacLean *Na zachodzie bez zmian, Erich Maria Remarque *sztukmistrz z Lublina, IsaacBasheris Singer *Wielki jarmark- K.Siesicka ksiazki digest reagest (wszystkie trzy)-kucharska i 2 o zdrowiu *Cudowne kryształy- Liz Simpson(twarda oprawa, barwne ilustracje), stan idealny 5 ml lancome miracle za to dla mnie: czy tak ewentualnie mogłoby byc? - SWATCH, zegarek damski GE162 ![]() Avene - Cleanance, tonik dwufazowy Pozostało ok. 40% / ważny do 11/10 Naked MAC pełnowymiarowy - Pink Opal (ostatnia fotka) - White Brilliant Brunette Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania Luxurious Volume Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania |
|
|
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Tak, rezerwuj. Tylko przypomnij mi dokładnie co ja chviałam, bo już się nieco zakręciłam :/. Chciałam jeszcze Trylogię.
A jeśli chodzi o "Złoto Inków" to chcę . i Jeśli ta druga książka - "Tysiąc wspaniałych słońc" zmieści się w równowartości moich książek, to możemy dokonać wymiany. I jeśli o mnie chodzi całość możemy wymienić po tym 23 lipca.
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia
Załącznik 3167143Załącznik 3167168Załącznik 3167169 nazwy są podane na zapachu- ten zielony to wersja ice
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:23 |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, wysle jeszcze w tym miesiacu
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..u Ciebie też podoba mi się dużo rzeczy:
- Wielofunkcyjne urządzenie do modelowania włosów -cienie Revlon -suszarka Philips -torbę Wittchen-chciałbym zobaczyć zdjęcie albo link? -nowa bielizna 75 A- jaka?? -tabletki tylko ja szukam Yasminelle..a napisałaś Yasmin więc nie wiem które w końcu masz -Anioły i demony napisz co Ci się u mnie podoba, może chociaż za częśc tych rzeczy coś znajdziesz.. najbardziej interesuje mnie to udządzenie wielofunkcyjne do włosów i torba Wittchen ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ps. a gdyby się zwolnił Baranek lub Trylogia to daj proszę znać od razu dobrze? Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-07 o 16:45 |
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
raczej nic ...
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
więc tak
![]() -na zdjęcie torby mogę poczekać, a na razie może opisz mi ją ? jaka duża, jaki długi pasek,z czego wykonana?- Anioły i demony chętie przyjmę.. - Bielizna góra tylko 75A a dół rozmiar m (oczywiście nowe) też chciałbym zdjęcia co masz.. - Revlon też chętnie przyjmę choć na nim najmniej mi zależy wszystkie te ksiazki są wolne: N.Ammaniti "Jak Bóg przykazał"- NOWA ** S.Majewski "Showman czyli spowiedź świra"- NOWA * E.Goudge "Smak miodu"-NOWA ** -"Księga parodii" -S.Hutson "Nemezis" apaszka też wolna spodnie: -szerokość w pasie 39/40 cm -dł zewn. nogawki 104 -dł wewn. nogawki od kroku 77 bez kieszonek, gładkie z tyłu mi nadal najbardziej zależy na tym udządzeniu wielofunkcyjnym no ale jak nie będzie to też coś wymyslimy..fajnie by było gdybyś znalazła podobną torebkę na necie, bo ciężko będzie mi się umawiać nie wiedząc o czym mówię..---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ps. a może Ty masz coś z mojej wish ksiażkowej bo mi właściwie na ksiazkach też najbardziej zależy!! ja z Twojej miałam kilka ale już wymienione tu jest moja wish:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post17371284 Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-07 o 21:58 |
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
To rezerwuj mi te wszystkie książki. Ja z Twojej wish już nic nie mam, a póki co nie planuję dokładek, choć do 23 lipca może coś mi przybyć. Któż to wie. A wiesz, możesz jednak dorzucić te Anioły i demony?? Miałabym dla teściowej . Bo nie czytała a chce.Wtedy myślę, że koszta byłyby równe. Hm?? |
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
Moja Droga, ja książki m. in. Diler, Całuski..., Masaż ..., Pocałuj mnie... policzyłam po cenach zaniżonych. Gdybym policzyła po cenach okładkowych, wyszłoby o wiele więcej...
Ale niech będzie taka wymiana. Rezerwuj wszystko. |
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wszystkie ksiazki sprawdzone, wszystko jest, poprosze adres na pv, kiedy bedziesz wysyłac paczuszke dla mnie? nadamy wtym samym terminie czy jest Ci to obojętne? ja nadam jeszcze w tym miesiacu, moze nawet w tym tyg jeszcze jesli wyrobie finansowo bo paczka wazy ok 10 kg
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
ok, więc torbę zostawmy..
z bielizny interesuje mnie tylko komplecik różowy i majtki rozmiar m ale nie stringi! zwykłe figi..,reszta nie będzie pasować ![]() Anioły i demony i Revlon nadal chcę a czy to jest wolne? : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272806774ps. masz może inne ksiazki tak jak pytałam czy raczej nie? bo na ksiazki się najchetniej wmieniam..rozumiem że tamte nadal niedostępne i urządzenie też?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-08 o 17:29 |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
co to za Kuchnia wegetariańska?
|
|
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
Toteż dlatego się zgodziłam na wymiankę. Zresztą i tak co do złotówki nie da się wymienić.
To odkładam książki w ciemny kąt, by ich nie puścić w świat niechcący. A, i muszę zapisać sobie w kalendarzu kiedy wysłać. 23 lipca??
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to moze zostańmy na razie przy tym ze Ty mi zarezerwuj Anioły i demony tylko a ja Tobie wstępnie zarezerwuję te ksiazki, spodnie i apaszkę..z Revlonu zrezygnuję bo do tego czasu zdąże kupić jakiś cień.. gdyby się inne ksiązki zwolniły lub to urządzenie to też zarezerwuj
ja chętnie poczekam na tytuły które możesz zaproponować jak już będziesz w Polsce bo jednak na ksiązkach mi nabardziej zależy..a może do tego czasu będziesz też miała inne ksiązki lub Yasminelle się znajdzie w Twoim posiadaniu
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, za pędzle jednak podziękuję, tak jak napisałam u siebie. Ale może teraz coś za ten olejek do rzęs, po dokłądce, u mnie dobierzesz do Biothermu?
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
jednak dziękuję
|
|
|
|
|
#748 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa, ok
. Wyślę 15 lipca, może być??
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, miałam niemałą awarię. Jeśli to jeszcze aktualne, to ja bym wzięła te dwa audiobooki za dwie odlewki.
|
|
|
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Ok. To wyślę 13-14 lipca, żeby doszło szybko. Możesz od razu mi adres na pw podać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Bo ja jestem audiobookomaniaczka. Mam 500 tytułów albo i więcej.