![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
Właśnie chodzi o to, że Orwella mam swojego, więc pozostają dwa audiobooki, które mnie interesują.
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Oba mam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
A powiedz mi proszę, gdzie miałabym wysłac paczkę, z reguły nie wysyłam za granicę ze wzgledu na wysokie koszty a taka paka z ksiazkami troszkę bedzi wazyc chyba ze bedzisz miała miała mozliwosc odbioru w Pl?
Nie znam cen tych ksiazek na allegro,moje pochodzą z oferty wiec sama rozumiesz, rzeczywiscie jedna z tych ksiazek widziałam na allegro za 25 zł , mnie koszowałą 4 x tyle ![]() dobrze, najpierw daj znac jak z ta wysyłka bo jesli za granice, to raczej zrezygnuje, mam nadzieje ze zrozumiesz ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- z listy raczej nie mam, te tytuły, które są na foto z tej serii GW, nie wszystkie wymienione w watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
ten vintage mnie kusi, ale niestety nie znam go... a w perfumerii nie bylo tego zapachu, wiec nie sprobowalam
![]() pozostale nie bardzo odpowiadaja mi. jedynie co kreciloby mnie to ten mini slonik a za kolczyki jednak chcialabym jeden zapach poj. okolo 30ml nie chce sie juz tak rozdrabniac, skoro tylko slonik przypadlby mi do gustu - to zostaloby mi jedynie 5ml. widze, ze w Polsce bedziesz dopiero w lipcu, wiec spokojnie, moze bedziesz miala jakas dokladke w miedzyczasie to zajrze ![]() mnie sie bardzo nie spieszy z wymianka ![]()
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
dobra, to moze zrobmy tak, bo ja sie juz całkiem pogubiłam
![]() napisz mi dokłądnie wszystkie pozycje,które chcesz, zobacze czy sa jeszcze aktualne bo rzadko ten watek ksiazkowy edytuje, ja jeszcze zerkne do Ciebie i zobacze co by tu jeszcze Ci drapnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Hej!
Słuchaj, nic już u Ciebie więcej nie znalazłam. "Anioły i demony" już czytałam. Podliczyłam dokładnie książki swe, bo wtedy nie miałam ich przy sobie i wyszło mi 163zł (bo te 2 książki Szczygielskiego kosztowały mnie po 36zł/szt). Tak więc, albo z czegoś u mnie zrezygnujesz albo może jednak masz coś z mojej wish. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za Tiganę, Baranka lub trylogię Cornelii Funke??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
tak- herrerę oddam całą- oba zapachy bo są tak pakowane- napiszę ci dokładnie jak córeczkę położę spać- i zrobię zdjęcie ile zostało.
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
czyli tak, dla Ciebie:
"Blaszany bębenek" "Śniadanie u Tiffany'ego" "Miasto i psy" "Dżuma" "Pożegnanie z Afryką *Działa Nawarony- MacLean *Na zachodzie bez zmian, Erich Maria Remarque *sztukmistrz z Lublina, IsaacBasheris Singer *Wielki jarmark- K.Siesicka ksiazki digest reagest (wszystkie trzy)-kucharska i 2 o zdrowiu *Cudowne kryształy- Liz Simpson(twarda oprawa, barwne ilustracje), stan idealny 5 ml lancome miracle za to dla mnie: czy tak ewentualnie mogłoby byc? - SWATCH, zegarek damski GE162 ![]() Avene - Cleanance, tonik dwufazowy Pozostało ok. 40% / ważny do 11/10 Naked MAC pełnowymiarowy - Pink Opal (ostatnia fotka) - White Brilliant Brunette Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania Luxurious Volume Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
Tak, rezerwuj. Tylko przypomnij mi dokładnie co ja chviałam, bo już się nieco zakręciłam :/. Chciałam jeszcze Trylogię.
A jeśli chodzi o "Złoto Inków" to chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
Załącznik 3167143Załącznik 3167168Załącznik 3167169 nazwy są podane na zapachu- ten zielony to wersja ice
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
jasne, wysle jeszcze w tym miesiacu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
hmm..u Ciebie też podoba mi się dużo rzeczy:
- Wielofunkcyjne urządzenie do modelowania włosów -cienie Revlon -suszarka Philips -torbę Wittchen-chciałbym zobaczyć zdjęcie albo link? -nowa bielizna 75 A- jaka?? -tabletki tylko ja szukam Yasminelle..a napisałaś Yasmin więc nie wiem które w końcu masz -Anioły i demony napisz co Ci się u mnie podoba, może chociaż za częśc tych rzeczy coś znajdziesz.. najbardziej interesuje mnie to udządzenie wielofunkcyjne do włosów i torba Wittchen ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ps. a gdyby się zwolnił Baranek lub Trylogia to daj proszę znać od razu dobrze? Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-07 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
raczej nic ...
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
więc tak
![]() -na zdjęcie torby mogę poczekać, a na razie może opisz mi ją ![]() - Anioły i demony chętie przyjmę.. - Bielizna góra tylko 75A a dół rozmiar m (oczywiście nowe) też chciałbym zdjęcia co masz.. - Revlon też chętnie przyjmę choć na nim najmniej mi zależy wszystkie te ksiazki są wolne: N.Ammaniti "Jak Bóg przykazał"- NOWA ** S.Majewski "Showman czyli spowiedź świra"- NOWA * E.Goudge "Smak miodu"-NOWA ** -"Księga parodii" -S.Hutson "Nemezis" apaszka też wolna spodnie: -szerokość w pasie 39/40 cm -dł zewn. nogawki 104 -dł wewn. nogawki od kroku 77 bez kieszonek, gładkie z tyłu mi nadal najbardziej zależy na tym udządzeniu wielofunkcyjnym ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ps. a może Ty masz coś z mojej wish ksiażkowej bo mi właściwie na ksiazkach też najbardziej zależy!! ja z Twojej miałam kilka ale już wymienione ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post17371284 Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-07 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Hej!
To rezerwuj mi te wszystkie książki. Ja z Twojej wish już nic nie mam, a póki co nie planuję dokładek, choć do 23 lipca może coś mi przybyć. Któż to wie. A wiesz, możesz jednak dorzucić te Anioły i demony?? Miałabym dla teściowej ![]() Wtedy myślę, że koszta byłyby równe. Hm?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Moja Droga, ja książki m. in. Diler, Całuski..., Masaż ..., Pocałuj mnie... policzyłam po cenach zaniżonych. Gdybym policzyła po cenach okładkowych, wyszłoby o wiele więcej...
Ale niech będzie taka wymiana. Rezerwuj wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
hej, wszystkie ksiazki sprawdzone, wszystko jest, poprosze adres na pv, kiedy bedziesz wysyłac paczuszke dla mnie? nadamy wtym samym terminie czy jest Ci to obojętne? ja nadam jeszcze w tym miesiacu, moze nawet w tym tyg jeszcze jesli wyrobie finansowo bo paczka wazy ok 10 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
ok, więc torbę zostawmy..
z bielizny interesuje mnie tylko komplecik różowy i majtki rozmiar m ale nie stringi! zwykłe figi..,reszta nie będzie pasować ![]() Anioły i demony i Revlon nadal chcę ![]() ps. masz może inne ksiazki tak jak pytałam czy raczej nie? bo na ksiazki się najchetniej wmieniam..rozumiem że tamte nadal niedostępne i urządzenie też? ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-08 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
co to za Kuchnia wegetariańska?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Toteż dlatego się zgodziłam na wymiankę. Zresztą i tak co do złotówki nie da się wymienić.
To odkładam książki w ciemny kąt, by ich nie puścić w świat niechcący. A, i muszę zapisać sobie w kalendarzu kiedy wysłać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
ok, to moze zostańmy na razie przy tym ze Ty mi zarezerwuj Anioły i demony tylko a ja Tobie wstępnie zarezerwuję te ksiazki, spodnie i apaszkę..z Revlonu zrezygnuję bo do tego czasu zdąże kupić jakiś cień.. gdyby się inne ksiązki zwolniły lub to urządzenie to też zarezerwuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Protko, za pędzle jednak podziękuję, tak jak napisałam u siebie. Ale może teraz coś za ten olejek do rzęs, po dokłądce, u mnie dobierzesz do Biothermu?
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
jednak dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Aaaa, ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Protko, przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, miałam niemałą awarię. Jeśli to jeszcze aktualne, to ja bym wzięła te dwa audiobooki za dwie odlewki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Ok. To wyślę 13-14 lipca, żeby doszło szybko. Możesz od razu mi adres na pw podać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.