|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
ja tez nie mialam nic pozyczonego.
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
A ja będę miała podwiązkę niebieską starą ze studniówki jeszcze się uchowała
co do pożyczonego to coś się tam znajdzie.Powiem wam, że mam dość tych Urzędów byłam dziś po akt urodzenia i okazało się, że mam źle wpisane naziwsko mamy i muszę wracać jeszcze raz jutro z aktem urodzenia mamy Upatrzyłam sobie butki do ślubu niestety nie będą ze skóry bo w Ryłko mi się nie podobają i są za wielkie, w Cymbeline też jakoś nic mnie nie zauroczyło wszystko białe prawie a ja ecri potrzebuję. Znalazłam dziś taki sklpe na ul. Małej 19 z butami ślubnymi ceny 100-130 w środku mięciutkie wygodne, Pan nawet pozwala wziąść buta i przymierzyć do sukni więc raczej sklep zrobił na mnie pozytywne wrażenie jeszcze jutro zerknę do Kiary jak tam mi się nic nie spodoba to zamówię na Małej.
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więc ja bym sie nie przejmowała i kupiła takie jakie są
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
sie mka a tak zapytam gdzie kupłas te buciki za 70 zł bo ja bylam na targowicy w kielcach i mają panie za 70 ale gdzieś żadne mnie nieużekły
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wreszcie znalazlam (?) znaczy siostra znalazla fryzjerke na slub. Pojecia nie mamy co to za salon
Moze byc smiesznie... Znacie moze salon Antavia na ul solidarnosci?Z innej beczki: ja tez nic pozyczonego miec nie bede... A na plener jade w przerwie miedzy slubem a pierwszym tancem |
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Ja też miałam pożyczoną wsuwkę do włosów
, widzę że to popularne.Nadal przeglądam wątek, jakoś trudno się z Wami rozstać. |
|
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja będę miała stare obrączki, pożyczoną etolę, nową branzolete ![]() nie planowałam tego bo nie wierze w te przesądy. po prostu wyszło tak przez przypadek
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się na plantach wlasnie tak na końcu też można znaleźć fajne buty
|
#730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coz,jak juz bawic sie w przesady,to musimy miec:cos niebieskiego -podwiazka cos starego - spinka lub jak ja wisiorek z perelka ,pierscionekcos nowego - tu mozna poszalec suknia,welon,bu ty itd.cos porzyczonego - tutaj faktycznie moze najlepsza byc spinka,wsowka do wlosow jezeli chodzi o zdjecia to my wyskoczymy sobie do studia foto ok.21.30 a w plener to juz chyba faktycznie po slubie,tak na luzie,bezstresowo juz ![]() szkoda "zarywac"wiecej wesela !Dziewczyny mam pytanko-robicie jakies prezenty(symboliczne oczywiscie)dla swoich gosci?jak tak to jakie? |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam nic starego ani pożyczonego. Wcześniej myslałam, żeby pożyczyć od koleżanki tak jak niektóre z Was własnie wsuwkę do włosów. Ale w końcu o tym zapomniałam
Ale ja specjalnie przesądna to nie jestem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcemy tak koło 24 podejsc do mikrofonu i podziękowac gością za to ze sa z nami później zadedykować dla niech jakąś piosenke. jeszcze nie wiemy jaką ![]() ja po prostu nie lubię jak no młodzi "wciskaja" ciasto jak się wychodzi a poza tym po co ktoś ma na mnie dodatkowo kase wydawać na jakieś gifty. najwazniejsze ze mogłam z nimi uczcic ten dzień ![]() u mojej koleżanki każdy z gości dostał 50 wódki i dwie czekoladki
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz o nim słyszę ![]() ooo a ja zapomniałam dodać,że ta moja wsuwka to byla zarazem stara i pożyczona ![]() a podwiązka była niebieska
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam juz na wielu weselach i właśnie albo dawali gościa po kawałku ciast, albo pozniej po weselu dawali plyte z tego wesela (co ja uwazam za glupie, na co mi plyta z czyjegos wesela) albo zdjecie Pary Mlodej z dedykacja i podziekowaniem ( i to chyba najbardziej mi sie podoba)Z piosenka tez fajny pomysl A co przesadow ja rowniez w nie nie wierze, wiec pewnie nie bede miala ani nic pozyczonego , ani starego
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Stary mam pierścionek zaręczynowy, nowe wszystko, niebieską podwiązkę, a pożyczonego nie mam nic
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
A my dajemy małe upominki to znaczy kupiłam winietki z podziękowaniami (2 w 1) w kształcie pudełek, do nich włożę coś słodkiego
|
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to myślałam żeby dla wybranych jedna butelka wódki dla pary a dla innych gości ciasto nie wiem a może nic zobaczymy.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
fenomenka znalazłam panne młoda z jedym z tych bukietów nad którym ty myslisz
![]() naprawde fajnie wyglada
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczny ten bukiecik
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
madziadominik dzięki wielkie
jeszcze kilka dni i w końcu się muszę zdecydowaćDziewczyny acie może zdjęcia jakis fajnych dekoracji na samochód, szukam inspiracji chodzi mi o coś skromnego i eleganckiego Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-27 o 20:55 Powód: post pod postem |
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki dawno nic nie pisałam z powodu braku czasu. Mam jednak do was pytanko (może już był poruszany ten wontek ale to nic) mianowicie chodzi o zdjęcia zastanawiam się gdzie w Kielcach lub koło Kielc można zrobić śliczne zdjęcia plenerowe i czy wy macie w planach takie fotki czy raczej zdajecie się na fotografa? Będę wdzięczna za odpis a dzieczyną które mają już za sobą weselisko życze dużo szczęścia i powodzenia na nowej drodze życia
|
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Co kupujecie świadkom na podziękowanie?
Fajne fotki można zrobić w: Tokarni, Oblęgorku, Krzyżtoporze, Młodzawach, Chęcinach
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Bercia 007 My będziemy robić fotki w ogrodach włoskich koło pałacu biskupów, poza tym na pewno zahaczymy o ulicę Wesołą i jak to nasz fotograf określił, "wejdziemy w jakąś bramę"
bo nie chcemy za bardzo zdjęć typu, tu zielona trawka, tam drzewko, tylko podobają mi sie zdjęcia na tle starych kamienic, murów itp. super to dla mnie wygląda i trochę takich fotek zrobimy może coś z zielenią też się wciśnie |
|
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi sie,bardzo ladnie i elegancko wygladaja te winietki z mala"wkladka" ![]() tez o czyms podobnym mysle ale nie decydujemy sie na winietki wiec chyba poprostu taki upomineczek albo jak pisze madziadomonik dedykacja +podziekowania(w sumie tez wystarczy)-jeszcze sie zastanawiam
|
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Moją świadkową jest moja siostra i jej raczej nic nie będę kupować
na pewno się nie obrazi, a naszym świadkiem jest najlepszy przyjaciel Tżeta i jemu też nie będziemy jakiś specjalnych podarunków dawać, na pewno kilkoma butelkami % nie pogardzi
|
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nic takiego nie zrobiłam( zabrakło mi czasu), więc po prostu po weselu rozdawaliśmy gościom ciasto i wódkę. A jak już mięliśmy zdjęcia powysyłaliśmy je z dedykacją do gości, ale tylko niektórych, głównie do rodziny. Znajomych sobie darowaliśmy
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie się będzie komponowac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Fenomenka mam nadzieje ze cos sie spodoba
jedne bardziej skromne inne mniej ale wklejam co mam
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
i dalej
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz samochód wyglądał tak:
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

co do pożyczonego to coś się tam znajdzie.