|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Hihi, dziękuję
, ale TO było jakieś te 5kilo wcześniej choć uśmiech nadal ten sam został . No może mi się drugi podbródek zrobiłIza - nie smutać mi tu, no jedynie, że ty smutasz, że znowu na podium będziesz musiała wejść . Przynajmniej masz jakie ciekawe wakacje jak już ciebie nie kręci myśl ganiania po mistrzowstwach . Zawsze kiedy człowiek idzie gdzieś jak na poprawę to jest w końcu mega, ekstra lepiej, czyli głowa do góry skaczemy...ooops...biegam y jak kangury (głupie to, ale nic innego mi się nie przypomniałokika - świetnie, że dziś taki pozytywny dzień ![]() funky - mam nadzieję, że szybko znajdziesz utracony spokój z pomocą tego forum Wszystkim spóźnialskim maile wysłane . Ja melduję, że jestem, przeżyłam 80minut marszobiegu, w tym 20+10minut biegu i suma sumarum 10,31km zaliczone plus kwadrans siłowych na łapy, nogi i bzuchola. Zjedzone na dziś 2150kcal. Mega pozytywnie . Uff .
|
#722 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem troszkę dziwnie to, ale zwykle mój pokój był dziwny hehe meble mam w kolorze ciemnej olchy, tapczan niebieski, na podłodze panele Mam jeszcze malutki niebieski dywaniki taki włochaty, ale mój pies sobie go przywłaszcza ostatnimi czasy - ma swój kojec ale widocznie mój dywanik mu odpowiada bardziej i chyba niedługo mu go sprezentuję bo już mi się nie chce go przeganiać ciągle ;PCytat:
![]() Cytat:
A ten mężczyzna czy on coś czuje do Ciebie? Przepraszam, że pytam jeśli nie zechcesz nie odpowiadaj.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po co robić coś na co nie masz ochoty? Ja również nie przepadam za alkoholem, oczywiście czasami mam na coś ochotę i wtedy nie odmawiam sobie tego, ale są to sytuacje sporadyczne. Na imprezach zwykle łyknę sobie czegoś od mojego Tż i wystarczy - w końcu i bez alkoholu można się świetnie bawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i Włosi pewnie też ;PKtórego listopada masz urodziny? Bo ja 16-ego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mój dzień znowu pod znakiem zakupów Zaopatrzyłam brata w jedzenie heh Siebie w kolejne spodenki, top i sukienkę. O jak ja lubię zakupy
|
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za fotki Enex, szczuplutka i zgrabniutka jesteś. Naprawdę, świetnie wyglądasz. Gratuluję udanego dnia nazwanego "pozytywnym"
|
|
#724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() btw; wczoraj dowiedziałam się od mojej przyjaciółki że jestem hipokrytka i że nic nie warte są moje rady skoro sama się do nich nie stosuję, a wiecie co jest najgorsze, to że ma rację nie dawno sama jej pisałam że nie może patrzeć na siebie przez pryzmat tego jak wygląda i ile wskazuje waga bo nie to się w życiu liczy , a dodatkowe kg tego nie zmienią, a teraz sama co robię tylko że ja na prawdę tak uważam ale nie potrafię tego zastosować w stosunku do siebie ![]() Wskoczyłam rano na wagę, niby różnica nie jest duża , bo 2 kg na +, a ja czuję się okropnie, mam wrażenie że wazę o 100kg więcej Mimo wszystko Miłego Dnia Kochaniutkie ![]()
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, powodzenia
![]() Enex Naprawdę chciałabym mieć taką szczupłą twarz i takie nogi Ty tu wyskakujesz z megasłoniem, a grubsza ode mnie nie jesteś napewno ![]() I gratuluję!
|
|
#726 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Zaraz dopiję kawkę i biorę się dalej do roboty.Daję tylko znać, że żyję, że jest dobrze, bo jak wszystko dobrze pójdzie będzie to trzeci dzień bez kompulsu enex, gratuluję, oby ten stan trwał już nieprzerwanie mogłabym również prosić o fotki? wyślę Ci maila na PW. Wpadnę do Was jak zrobię sobie przerwę w pracy ![]() P.S.kika kolczyk zrobiłam sobie jak miałam 20 lat
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wczoraj obeszło się bez jedzenia nadprogramowego o!. Postanowiłam sobie, ze za każdym razem gdy zjem coś zakazanego, albo napcham się od tak bo i tak jestem gruba bede pisała tutaj co zjadłam... a ze wstyd pisać mi ze się obzeram nie dlatego ze jestem głodna tylko z powodu wyimaginowanych problemów to bede miała motywacje. Bede jesć tylko to co zaplanowane i koniec, żadnych odstępstw bo sie to źle konvczy. ja jestem świadoma, ze nie jem zdrowo i według wizazowych zasad... ale gdy schudne postaram się przejsc na nie Cytat:
ja tez mogę prosic o fotkę? filifionka-bezogonka@wp.pl |
||
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
![]() Mały sukces dzisiaj,bo przygotowałam na śniadanko racuchy,nawet je na oliwie smażyłam,bo bałam się,że takie bez niczego nie wyjdą i zjadłam na spółkę z siostrą. Nawet mi się nie chce liczyć skrupulatnie ile to kalorii miało ![]() Miłego dnia .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jak i u mnie ja szukałam skutecznego sposobu na wypadająxe włosy i to właśnie ten wątek odwiedziałam na Wizażu pierwszy, a potem jakoś trafiłam tutaj, na początku myśłałam, że to nie był zbyt dobry traf, ale teraz bardzo sie cieszę, że Was poznałam i wiem, że jest ktoś kto jest "bliski moim problemom", że nie jsetm z nimi sama bo jest zawsze ktoś kto wesprze, pomoże i doradzi![]() Cytat:
oby tak dalej, uszka w górę, pierś do przodu i podbijamy świat 3mam mocno za Ciebie kciuki![]() dziękuję mam nadzieję, że niedługo wszystko się wyjaśni i bedzie ok ps czy mogę prosić o fotkę? ![]() ![]() kika17kc90@poczta.onet.plCytat:
kurcze masz bardzo ciekawą kolorystykę w pokoju, musi być w nim bardzo przytulnie bo to takie "ciepłe kolory" widzę, że nie tylko ja szaleję osttanio na zakupach udanych i przyjemnych zakupów![]() Cytat:
![]() świetnie widzę, że remont idzie pełną parą, bardzo fajnie cieszę się, że masz troszkę lepszy humor oby tak dalej 3mam kciuki![]() ):Agness gratuluję udanego początku dnia, oby był taki do końca
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Aleście tego starczyły natrzachać za to dopołudnie
Zaraz poczytam, powysyłam, i inne po .Agnis - to foty mojej szczuplejszej wersji, ale thanx Mango - dzięki ty szaleńcze, ja ci dam takie same Julia - rządzisz z tym pokojem. To było zaplanowane czy jakaś taka mega improwizacja ? Ale zazdroszczę też bym chciała kolorów, ale mam pokoik bardzo malutki, w dodatku zupełnie szalony, bo sufit prosty, skośny i w kształcie obłąku, same kąty tu mam, no masakra .funky, Krytia, kika, Asilos - , czuję, że po tym pierwszym dniu motywacja ogromne wzrosła . Już samo to uczucie lekkości, kiedy jedzenia mniej zalega i ja nie mam spuchłych oczu, bo tak zawsze po kompulsach było, że rano jak królik...Filifionka - też tak mam w planie, najpierw trzeba nauczyć się jakoś po prostu jeść a nie rzucać na jedzenie a z czasem wypiłuję jakość . Zupełnie idelanie zapewne nigdy nie będzie, bo ani nie ma sposobmności kiedy jestem na akademiku i uczelni, ale z gruntu coś zdrowego bym mogła wprowadzić w swoje żywienieGratki, że wczorej się tak dobrze skończyło Uff, chyba zgrubsza wszystkim poodpisywałam, zmykam na focie
|
#734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie to mój cały dom ma 'dziwną' kolorystykę, mama zwykle o wybór kolorów pyta mnie a ja nie lubię monotonii i eksperymenty uwielbiam hehe chociaż czasem nie wychodzi to za ciekawie, ale i tak za jakiś czas trzeba przemalować, więc nie jest źle ![]() Co do zakupów to ostatnio nie mogę bez nich żyć. Dobrze, że moja mama zobaczy te wszystkie rzeczy dopiero za jakieś 20 dni, to może przeżyje jakoś A dzisiaj kupiłam czerwoną spódniczkę ;PCytat:
![]() A co do Twojego pokoiku to wiesz jak ładnie można go zrobić, skoro masz tyle kątów itp. to masz dużo ścianek? więc każda mogłaby być innego koloru nawet hehe ![]() Oh jak ten czas szybko leci - polatałam jeszcze dzisiaj po sklepach troszeczkę, kupiłam jakieś głupotki typu chusteczki nawilżane, jakieś kruche rzeczy na podróż itp. oczywiście bez ciuszków się nie obeszło ;P, dokończyłam wreszcie pakować tę walizkę, poszłam na zdjęcie RTG zęba ;P i już prawie wieczór ;P jeszcze tylko jutro i w sobotę raniutko wyjeżdżam już się nie mogę doczekać kiedy będziemy na miejscu...
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rządzisz z tymi ciuchami, ale jak widno miło spędzasz teraz te dni, takie wszystko pogodne i super . Aż miło czytać
|
|
#738 |
|
Gość
|
Racja enex, - aż miło czytać posty Julii.
P.S. wróciłam do starego konta, tyle mnie z nim łączyło, że jednak wracam. |
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Werka- wspominałaś kiedyś,że słuchasz Rammsteina, ha i dzięki tobie,jakiś czas temu w poszukiwaniu odmiany w głośnikach magnetofonu/ iPoda 'odkopałam' zapomniane ,zapisane na dysku kompa ich utwory , m.in. z albumu Rosenrot,Reise Reise,Mutter i Sehnsucht
Dają takiego kopa jakiego od dawien dawna trzeba mi było ![]() Tak w ogóle u mnie dziś spokojniej. Matka się względnie nie czepia (no przed chwilą jednak,,,) byłam tu i tam. Nie żałowałam sobie wizyty w Macu ,na obiad dużego kawła pizzy, na kolację czekają pierożki z serem na słodko i 'polewa' z kokosowego Danio ;P Choć to i tak preludium przed sobotnim wyjazdem na tydzień do Krynicy Morskiej. Tam otworem stoją smakołyki typu:gofry,lody,pizze,ryb y itd itp ; D Swą wagę i wymiary mam gdzieś (tymczasowo) Dziś np w udach o cm mniejsze,acz i tak większe niż zazwyczaj,mam nadzieje,że to zatrzymanie wody na skutek wysokiej temperatury (tsaa już z samego rana Co będzie dalej zobaczymy, oby było lepiej.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Gość
|
Schism - R+ daje kopa niesamowitego -
Teledyski są odjazdowe - w Enegelu tańczy laska, która bawi się z alkoholem, a potem przemienia się w faceta. Ale Mutter na najgorsze chwile nic nie przebije. Czasem mi łzy lecą przy niej i czasem sama ją pod nosem zaśpiewam. Nie ma to jak kot i R+ - super rzecz. Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#741 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję dalszych sukcesów, tyle ruchu w taki gorąc, wow. ^^ Cytat:
Fajnie ten pokój musi wyglądać, hmmm, może ja bym sobie na skos strzeliła, jak będę malować w Krk. ![]() Cytat:
Zastosować do siebie te przemyślane, rozsądne rzeczy - nie udaje się od razu, ale w końcu się uda. Szkoda, że przyjaciółka tak ostro Ci powiedziała - przecież to nie Ty, tylko właśnie ED przez Ciebie przemawia, gdy "nie stosujesz się" do tych rad. Ale chciała Ci pomóc, tak myślę, martwi się.Trzymaj się. ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię Rammsteina, choć kojarzy mi się ździebko z byłym TŻ-em, ale co tam. ;D Cieszę się Schism, że lepiej u Ciebie. ![]() Ach, gofry, lody, rybki, uwielbiam takie klimaty. Tak bym chętnie nad morze pojechała! ^^ Póki co nie pojechałam do Krakowa, bo zadzwonili do mnie z nowej pracy i powiedzieli, że nie ma potrzeby, bym zjawiała się tylko na piątek. Zatem jadę w poniedziałek. Super, mam długi weekend! ^^ Ale abstrakcja w wakacje swoją drogą. ;D No i szkoda trochę, że koniec tej starej pracy, tak mi się tam podobało, ciekawie i strasznie mili ludzie. ;]
|
|
#742 |
|
Gość
|
R+ daje uspokojenie w najgorszych chwilach, czasem dobrze posłuchać takiej muzy.
P.S. monochrome - wróciłam na stare konto. Ostatnio wpadłam na wątek o niemieckiej muzie - oh mein Gott - wie viel das ist? - sehr vel (o mój boże, ile tego jest, bardzo dużo). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-07-31 o 19:26 |
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
A, sorry, nie zauważyłam tych dalszych postów jakoś. ;]
|
#744 |
|
Gość
|
Nic nie szkodzi skarbie
P.S. poprawiłam podpis, bo Niemcy to moja miłość od lat 18 (od małego ich lubię) i zależy mi na poprawie stsosunków polsko - niemieckich. A nie uważam siebie za matkę niemieckiej reprezentacji (nie przesadzajmy), ale za wierną fankę tego kraju. Lubię ich i kuchnię i muzykę i wszystko. |
|
|
|
#745 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale w sumie może nie byłoby tak źle ^^Cytat:
![]() W nowej może będą milsi ;> Cytat:
Właśnie wybieram się tam (dokładniej do Stuttgartu) 4 września, bo 6 mamy weselicho szykuje się zabawa (;Usmażyłam te naleśniki jednak, bo nie chciało mi się iść po drożdże do racuchów
|
|
#746 |
|
Gość
|
Och! Dlaczego ja tak nie mogę - ale wybieram się tam na stałe do pracy - mamie w dosyć ciekawy sposób to powiedziałam, bo na 9 semestrze w OI będziemy mieli ważne lekcje - Koniunktiw I - to znaczy mowa zależna - do zawodu dziennikarskiego (np. do relajconowania) bardzo potrzebne. Już mam to w głowe - ja jako dziennikarka w Reistagu - cud po prostu.
Teraz moje marzenia są dwa: - wielki komplet kredek + papier (mam wizję pięknych rysunków) - własny laptop z netem (bo czasem mnie tata podsiada i dlatego nie mogę być stale na wizażu). |
|
|
|
#747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a tobie życzę udanego wyjazdu
|
|
#748 |
|
Gość
|
To kto tu zostanie - nie chce być sama
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia na pewno będzie co raz lepiej![]() Cytat:
gust masz na pewno świetny, u mnie w domu też o wystroju decyduję ja z mamą, raz nam tylko nie wyszło![]() ale to była nawet zabawna historia kiedy rodzice wrócą będą się nareszcie mogli Tobą nacieszyć więc nawet nie powiedzą słowa na temat zakupów ale widzę że szalejemy szalejemy, gdybyśmysię miały już "nie spotkać" to życzę udanego wyjazdu masz tęsknić za Wizażem![]() ![]() Monochrome ja tez się cieszę, że tutaj trafiłam i że Was poznałam, choć dla większości jestem jeszcze "obca" to mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu ![]() Weronika kobieta zmienną jest nie jesteś sama
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#750 |
|
Gość
|
Toć, wiem, taką piękną naturę zmiennej, delikatnej, wrażliwej róży (taki mój ulubiony kwiat) posiadam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

, ale TO było jakieś te 5kilo wcześniej choć uśmiech nadal ten sam został
. No może mi się drugi podbródek zrobił
. Przynajmniej masz jakie ciekawe wakacje jak już ciebie nie kręci myśl ganiania po mistrzowstwach
. Ja melduję, że jestem, przeżyłam 80minut marszobiegu, w tym 20+10minut biegu i suma sumarum 10,31km zaliczone plus kwadrans siłowych na łapy, nogi i bzuchola. Zjedzone na dziś 2150kcal. Mega pozytywnie

.
nie ważę się,ale tak jakbym miała mniejsze ramiona,bardziej płaski brzuch... może to mylne,ale póki co nie patrzę na siebie jak na potwora,choć dalej ciężko z tą samoakceptacją.
To jest teraz normalne i to ja jestem jakis dzikus, ze nie pije? Czy jak? Bo dla mnie to nie jest normalne, ale juz sama nie wiem. Kiedys jak bylam z ta jedna kolezanka to zaprosila 4 kumpli i tez pilysmy wodke i drinki. Nie chcialam czuc sie gorsza to tez pilam, z reszta lubie alkohol, ale bez przesady. Wtedy nie bylismy nachalni, ale humorek byl. Mi sie wydaje, ze takie cos prowadzi do alkoholizmu 

Naprawdę chciałabym mieć taką szczupłą twarz i takie nogi
Ty tu wyskakujesz z megasłoniem, a grubsza ode mnie nie jesteś napewno 

, czuję, że po tym pierwszym dniu motywacja ogromne wzrosła