![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
[quote=Madzialenka12344321 ;8685129]ewelinka a gdzie byliscie??
Głównie to byliśmy w Pradze,ale nawiedziliśmy jeszcze Wrocław,bo dawno tam byłam.Ale u nas,to był cały maraton-w piątek byliśmy na weselu u mojej kuzynki,a w sobot pobudka o 4 rano i wyjazd na następne wesele(ponad 700km od domu...).Po weselu wstaliśmy,zjedliśmy sniadanie i wyjazd do Czech ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
a mi jeszcze nie odposali z tego sklepu z obraczka... buu jak nie napisza do konca tygodnia to ja drukuje i ide do zlotnika
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, z Twoja babcia to bylo nie za ciekawei. Dobrze, ze chodz teraz jest odrobine lepiej. Mojemu tacie lekarz mowil, zeby duzo piwa pil (a u mnie ostatnio po piwie taki atak byl tego pecherza) no i po schodach biegal. ![]() ![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
ewelinka no to nieźle że wam aksy nie chcieli wymienic. kurcze ja mam rodiznke w czechach ale jakos nigdy mi tam po drodze nie było. ale moze kiedys
![]() ![]() edit: martucha własnie wiem, musze sie wziąc za siebie. po reakcji mojego organizmu an ciepła "zupkę" powiem ze sie wystraszyłam Jaga mój wujek tez piwko musiał na kamienie pic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
ja i w czechach i na slowacji bylam
![]() ![]() ![]() martucha, wyslalam prosbe o probke tego zaprozenia ![]() ![]() ![]()
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
[quote=jaga_2001;8687924]ja i w czechach i na slowacji bylam ale w wiekszosci po to, zeby alko kupic sesesese
![]() ![]() Ja też byłam,ale w innych miastach,a mój TZ taki "nieświatowy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
musze sie pochwalic-podpisalismy umowe z zespolem <jupii> z reszta rekomendowany byl przez jedna z wizazanek,opinie maja super w ksiedze gosci,terminarz napiety strasznie (nie wiem jakim cudem jeden jedyny termin na wrzesien mieli wolny i to byl nasz termin).sa to mlodzi mezczyzni -3 z czego 2 to blizniaki:P naprawde zadbani i przyjazni i cena nie dobija:d bo biora 1800 zl za jeden dzien,graja ok 12 h liczac od powitania mlodych,graja 7-8 piosenek (ok 40 min) i robia 15 min przerwy a wtedy leca przeboje z nosnika cd-to tak jakbysmy mieli dodatkowo dj:P:P robia kulturalne zabawy ktore sami ustalamy z nimi jak i pierwszy taniec,poza tym zagraja co nam sie podoba naweselu nawet jak nie maja tego w repertuarze.podsumowujac ciesze sie,ze podpisana juz umowa i ze dorwalismy taki fajny zespol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane
![]() Dawno do Was nie zaglądałam, i chyba tych zaległości nie nadrobię, ehhh...Oczywiście tak naginałyście pod moją nieobecność na wizażu, że mamy V część.Ja nie wiem jak Wy to robicie... |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
baja, dzieki
![]() san_g, bo widac to byl dla Was zespol i dlatego mieli termin ![]() ![]()
#734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
san_g my tez juz mamy wsyztsko załatione i umowy podpisane. kosciół tez juz jest zalatwiony (na godz. 17.00) i nauki juz w marcu zrobilismy aby z głoy były.
a ja zrobiłam juz dla TZ pyszne kanapki do pracy i miedzy nie wlozylam karteczke "kocham cię" bo wczoraj zapomnialam hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
san_g, a widzisz?
madzialenka, to z Ciebie dobra zonka bedzie.Tylko go tak nie ropieszczaj, bo mu tak zostanie i jak kiedys kanapek nie dostanie to ochrzan dostaniesz (zartuje ![]() ![]() Kurcze, teraz to ja czuje, ze ja nery mam... Nijak usiasc nie moge...
#737 |
Zakorzenienie
|
Jaga ja rano tez bym nie wstawała
![]() ![]() ![]() ![]() aaaa i do tego jeszcze jakis owoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
moj Tż nie moze narzekac na mnie-bo gotuje codziennie (no czasem wypada tak,ze nie mam jak ale staram sie wtedy cos innego zorganizowac),poza tym sniadanka czy kolacje tez robie bez problemu,salatki lubie zrobic-np dzisiaj z tunczykiem mniam mniam....kiedys powiedzial,ze za to wlasnie mnie tak kocha,ze pamietam o nim i ze chyba to prawda-przez zoladek do serca :P (i ze nie tylko za to kocha.... hehe fajnie tak uslyszec "wiesz strasznie fajna jestes:P" po 4,5 roku razem a co bedzie za 20 lat czy 40...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
a my niestety tylko w weekendy mozemy razem jesc, bo tak to TZ jada w firmie
![]() aaa i jak tak dlaej pójdzie to w tym roku jeszcze kupimy sobie smaochód ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
a ja mojemu nie usługuje owszem zrobię mu czasem kanapki albo obiad(ale to razme) i jak dostanie od czasu do czasu jakąs kanapkę to póxniej przed tydzień mi za to dziekuję a tak byłąby to dla niego norma a mój obowiązek
![]()
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jestesmy razem (weekendy) to razem sobie gotujemy ale jesli TZ pracuje do późna po 13 godzin i wraca padniety o 22 do domku to dla mnie przyjemnoscia a nie obowiązkiem jest zrobienie mu kanapeczek. i za kazdym razem dostaje za to buziaka i słowo dziekuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
pewnie,to nie jest uslugiwanie....milo jest spedzac czas razem w domu.prowadzimy razem firme-moj Tż czesto jest poza domem zalatwia rozne sprawy a ja w domu papiery i takie tam robie a ze obiad ugotuje to nie tylko dla niego ale tez dla siebie.poza tym uwielbiam to robic i sprawia mi to sporo przyjemnosci...
moj tż zmywa zawsze naczynia po obiedzie czy inne bo ja tego nie lubie robic wiec jestesmy kwita:P:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
san_g tym bardziej ze ani mój ani pewnie twoj TZ nie mówi: zrób mi kanapki/ obiad bo ty siedizsz w domku. mój np. ani razu tak nie powiedział.
edit: oo to mój zawsze odkurza hehe bo ja tez tego nie lubie robic i wynosi smieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
ja lubie sprzątak i do tego Tadzika nie dopuszczam, no chyba, że do odkurzania-bo robi to na szczescie dokładnie
![]() mój też mi nie rozkazuje jak chce to pyta czy zrobiłabym mu np kanapkę? a jak ją dostanie to dziękuję i siedzi z bananem na twarzy ![]() mój brat na przykład ma 19 lat a mama wszystko za niego robi z rok temu nawet mu śniadanie robiłą, nigdy sam nie wziął odkurzacza w rękę, nie umył naczyć(jak się raz na rok trafi-dosłownie-to cód) współczuję jego dziewczynie dlatego też zrozumcie, że się obawiam ![]()
#745 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Generalnie jednak kanapek mu nie szykuję, w ogóle u mnie w domu kanapek dla wszystkich się nie serwuje, po prostu wystawia się wszystko na stół i każdy robi sobie kanapki jakie chce i ile chce. Tż już też tak nauczyłam. No ale będę dobrą żonką i mu od czasu do czasu kanapeczki do pracy zrobię |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
A ja mojego rozpieściłam, wstaje rano, zeby mu śniadanie zrobić i teraz niestety muszę się tłumaczyć jak mi się wstać nie chcę. Mądry Polak po szkodzie jak to mówią, ale od jutra bunt na pokładzie, żadnych śniadań, obiadów nic, az sie nauczy, ze to nie moj obowiazek, ze powinien to docenic.
P.S. Może trochę przesadzam, ale zła na niego jestem przeokrutnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
madzialenka, ja nie lubie takich "wczorajszych" kanapek i do tego z lodowki.
![]() ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakiś miesiąc temu złożyłam dokumenty do pracy na stanowisko referenta w SP, dziś dopiero załączyli listę osób spełniających wymagania formalnie, a na tej liście 123 osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
a ja czekam i czekam i nic
![]() ![]() ![]()
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.