![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
* witaj w teatrze lalek. elita w pierwszych rzedach.
* ile szczescia moze dac jedna chmura na niebie * czasem najpiekniejsza prawda to szalenstwo * jak chcesz mamy w promocji tu kopa w dupe gratis! * wszystko siega granic, nawet styl zycia jak moj * zadna szkola wyzsza nie da tyle dla Ciebie, ile spragnionym szczescia jedna chmura na niebie * a jesli sie okaze ze mam na to czas, podrozuje w snach, no bo kocham spac... * sprzedam watrobe, tanio, prawie nie pita * jestem tylko dzieckiem, samemu nie dorosnę. * usmiecham sie czule,wysuwam srodkowy palec, tym co chcieli zaszalec, a przebrali miare. * w twarz zasmiac sie swiatu, tak donosnie, bezczelnie! * tylko o jedno ciebie prosze. powiedz raz ale szczerze - kiedy mnie stad zabierzesz?
#722 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. ;( Macie może jakieś opisy o tym że po raz kolejny straciłam zaufanie u rodziców i jest mi z tego powodu bardzo przykro? PROSZĘ O POMOC. DZIEWCZYNY RATUJCIE.
![]() __________ *krew rozsadza serce, puls ci tętni w uszach* |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
BAN stały
|
Cytat:
bo zaufanie to taka czarna świnia.. miłośc bez szczypty zaufania to mniej niż domek z kart. zaufanie - luksus na , który was nie stać. oj więcej nie pamieam ![]() Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-08-31 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
BAN stały
|
najchętniej zamknęłabym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć ! </3
mam w sercu takie miejsce- nosze tam wielki plan. serce i brzuszek płonie. czasami sobie roję, że może to my dwoje.. im dłużej o tym myślę, tym bardziej nienawistnie. Kto Ciebie ukochać będzie umiał ?! |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
* eccentriic ;*
* Domiiniisiia ;* * agattee ;* Dziekuuuje. Moje.! Większość zabieram. Kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() moje opisy : przecież widzę jak patrzysz i nie da się ukryć. ahh jaki to był celny strzał. tych kilka słów tak prosto w twarz. znowu musiało tak być. jak byś bez tego nie był sobą. jak nic znudzona światem. wyrzucam do kosza wczorajsze sny. jaki piękny jest ten świat- tylko czarne i białe. i nie wzrusza mnie już nic. Ty widzisz we mnie coś - nie ma ideałów. i chyba nie wiesz, że telewizja kłamie.. tylko zamknę oczy, zrobię jak chcesz. tak niezwykle rzadko chce mi się śmiać. jeżeli to coś da - fantastyczny pomysł na życie mam! Myslovitz <33 kocham ich najbaaaardziej na świecie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
To juz rok, a dreszcz wciaz taki sam! <3 ;***
Tylko to mi przychodzi do głowy ![]()
#729 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki Kochane mam prośbę...
Potrzebuję opisów dotyczącej takiej sytuacji: godzinę temu dowiedziałam się że samochód potrącił mojego kolegę z klasy i teraz leży nieprzytomny w szpitalu... Jakieś takie mogą być że wierzę że wszystko będzie dobrze... Proszę bo pilne!! ![]() Moje: Życie nie jest ani lepsze ani gorsze-poprostu inne niż nasze marzenia. A Ty nie widziałeś mnie... nie patrzyłeś na mnie wcale... Marzenia do spełnienia... Pragnienia do przezwyciężenia .... Jak zasnę i się nie obudzę, czego będziesz najbardziej żałował ?? Uśmiech nie zawsze oznacza radość... Niekiedy ukrywa najwiekszy ból... |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Patrzę w ziemię oglądam chmury
![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Troszkę cytatów ode mnie..z książek i nie tylko.
![]() * Ten jęk to muzyka. Odległa..nieskończenie odległa i słodka jak śliwka.. [ Patrick Suskind - Pachnidło ] * Kiedy miała piętnaście lat umiała już całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. [ Paulo Coelho - Jedenaście Minut ] * Wiem, że jesteś na wyciągnięcie ręki i czekasz w rogu pokoju. Ta nić zerwie się delikatnie, jak pajęczyna małego pająka, a potrafi omotać muchę, czego mnie nie udało się zrobić z inną żywą istotą.. [ Barbara Rosiek - Pamiętnik Narkomanki ] * Najwięcej płacze ten, kto ma do tego najmniej powodów.. * W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. Bez niej jest wieczna pustka, która dusi, zabija, męczy..i wtedy nie można być sobą. Jest się dla siebie zupełnie obcym. Tak zupełnie i bez reszty obcym dla siebie samego.. [ Barbara Rosiek - Pamiętnik Narkomanki ] * Z każdej sytuacji musi być jakieś wyjście.. * ..mimo, że jestem tak daleko od Ciebie.. [ Barbara Rosiek - Pamiętnik Narkomanki ] * Płacz przez cierpienie lub radość musiał być pierwszą umiejętnością ludzi..zanim jeszcze nauczyli się mówić.. * Kocham tego, który o niemożliwym marzy.. * Iluż ludzi umiera co dzień, nie mając nikogo kto by ich pokochał.. * Wszyscy mamy złe sny. Trzeba trochę zostawić dla innych.. [ Janet Fitch - Biały oleander ] * Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej.. [ Janusz L. Wiśniewski - Samotność w sieci ] * ..nawet tam odnajdę Cię.. ;* * Boję się przyjmować prezenty. Sprawiają, że czuję się winna i cierpię, sądząć, że proszą mnie o coś w zamian.. [ Listy Khalil'a Gibran'a do Mary Haskell ] * Jak pięknie pachną jej włosy. Jeszcze ładniej niż łąka, gdy leży na niej skoszone siano i świeci słoneczko..i tak mi słodko. Och jak słodko jest płakać w objęciach ukochanej osoby.. [ Patrick Suskind - Pachnidło ] * To niezadowolenie przez własne JA. czas, aby się wyzwolić. Wybrałam życie więc trzeba być konsekwentnym.. [ Barbara Rosiek - Pamiętnik Narkomanki ] * - Dlaczego pijesz? - Żeby zapomnieć.. - O czym zapomnieć? - Żeby zapomnieć o tym, że się wstydzę.. - Czego się wstydzisz? - Tego, że piję.. [ Antoine de Saint - Exupery ] |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
BAN stały
|
a ja prosze o trochę opisów pozytywnie zakreconych i spontanicznych ;P mogą być bez sensu , o imprezach, alkoholu i znajomyh ;P i inne ;P
ułamek sekundy niech nie decyduje , o Twoim patrzeniu na świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Przytulić się do Twojego zapachu ...
Uwielbiam przeglądać się w Twoich oczach ;* Czekanie na świt trwa dwie herbaty z cytryną. Szkoła i ja. Te same bieguny. Znów się odciągamy ![]() Do szkoły warto chodzić. Jak ktoś przeżyje ten koszmar, to już nic go w zyciu nie ruszy ![]() Lubie siedzieć blisko Ciebie. Czuć ciepło Twojego ciała, Twoje ruchy ... Kilogram pytań w głowie. Wyczerpana brakiem dawki Ciebie. Do przodu. Choćby po jeden dotyk słońca ... ;]] Otoczona ciszą.
#734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm... nie wiem czy o to chodziło... ale nie mam nic innego ![]() małe co nieco; Jestem - jak PAPIEROS ~ trudno mnie rzucić Jestem - jak WÓDKA ~zostawiam efekty uboczne Jestem - jak SZAMPAN ~uderzam do głowy Jestem - jak HEROINA ~tylko dla odważnych Jestem - jak MARIHUANA ~uśmiejesz się ze mną do łez Jestem - jak MORFINA ~popadam w euforię Jestem - jak KWIAT ~tak łatwo mnie zranić Jestem - jak MOTYL ~ tak trudno mnie złapać Jestem - jak WIATR ~tak trudno mnie zatrzymać Jestem - jak KROPLA DESZCZU ~żyję chwilą Jestem - jak DŹWIĘK ~rozbrzmiewam śmiechem Jestem - jak NOC ~zapowiadam dzień Jestem - jak GWIAZDA ~spełniam marzenia Jestem - jak RZEKA ~nigdy nie oglądam się za siebie Jestem - jak OGIEŃ ~niszczę złudzenia Jestem - jak SPRITE ~a ty pragnienia Jestem - jak MAŁA DZIEWCZYNKA ~bezradna Jestem - jak W LOTKA ~jedna jedyna na całe życie Jestem - jak FERRARI Z SALONU ~nigdy nie zawodzi Jestem - jak MAGNES ~przyciągam i odpycham Jestem - jak MEDIA MARKT ~nie dla idiotów Jestem - SOBĄ ... Raz Anioł, Raz Diablica...Jedna Twarz, Dwa Oblicza ... Bóg ja stworzyl, A szatan opetal Na zawsze bedzie swieta i przekleta . Zdradliwa i wierna . Kochana i wredna . . . Zakrecona i tajemnicza . Dobra i zla . . . Oto jestem cala JA ... Przyjaciele to ludzie, którzy pytają jak minął dzień... Którzy podają Ci paczkę chusteczek gdy płaczesz... Którzy o północy wpuszczają Cię do swojego mieszkania... Którzy piją z Tobą wódkę a potem ścielą dla Ciebie łóżko na nocleg... Którzy przed podróżą mówią Ci "Uważaj na siebie"... Którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie... Zamówiłam pogode na ten dzień a i tak znów padał deszcz... Kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi żyć... Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś...' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może: * cały tydzień haru, haru a a weekend buh do baru ![]() kelnereczki świzdu, gwizdu i pieniążki poszły w piz... :P * uważaj bo Ci ćwirki zawróblują * turlaj dropsa frajerze :P * Rzuciłam piwo, palenie i sex i to było najgorsze 15 minut w moim życiu. * bum cyk cyk ![]() * wysoko, na niebie chmurka chmurke je..... zu co tam sie dzieje ![]() * weekendowo.. imprezowo.. procentowo ![]() może cos sie przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *ZasuwamTanecznymKrokiemZ przysiadamiNaZakrętachaZm otykąNaSłońce... *Na widok spodni gotowa do zbrodni *....o kim mam dzisiaj śnić.....różowe słonie już mi się znudziły.... *kLiKaJ nA MnIe DeLiKaTnIe - ZłY dOtYk BoLi PrZeZ cAłE żYcIe!!! *Abonent czasowo nieprzytomny, ale jak dojdzie do siebie to sie odezwie *Spociłem się jak pedofil w Disneylandzie ![]() *skarpety - broń chemiczna średniego zasięgu niezakazana Konw. Genewską ![]() *Szczyt imprezowania:Spić ślimaka tak,żeby nie mógł z powrotem trafic do domu *A świstak siedzi bo krowy były wedla *nie zawstydzajcie tak mojego słoneczka bo czerwienieje *Szukasz wielkich emocji (to przejrzyj się w lustrze) *Niemowlakom gratulujemy nieograniczonego dostępu do piersi ... *Nie podniecaj sie tak bo majtek nie dopierzesz *Jedyny powód bzykania, to ten... że jest sie... pszczołą! ![]() ________________ Narazie tyle ![]() ![]() Mam nadzieję, ze sie przydadzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
wizażanki kochane. mogę prosić coś o tym, że mój tata się wyprowadza, a rodzice niedługo się rozwodzą.? że jest mi z tym strasznie źle .. przepraszam, że nic nie wkleję, ale w ogóle weny nie mam. [przyczyny chyba wiadome] z góry dziękuję. ; *
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mOże cOś takiegO: 1. I pomyślec że nawet najbliższym mi osobą nie można ufac...kolejny raz ![]() 2.Kopernik zatrzymaj ziemie, ja wysiadam 3.Zaufanie?BEZ SENSU!Nawet rodzinie nie można! 4.Chciałabym zrozumieć to... Czego zrozumiec nie mogę... 5.I jak mam ufac skoro najbliżsi zawodzom...kolejny raz NO i tyle mi przyszłO dO głOwy i nie martw sie ![]() ________ 1.Obiecanki macanki a głupiemu stoi xD ![]() 2.Ładnie mówisz.. szkoda, że kłamiesz 3."mamCharakterNieOglądam SieZaPlecyBioreŻycieJakie JestIpotrafieSieNimCieszy c" 4.Jeśli nie mogę poruszyć Bogów,poruszę piekło ![]() 5.Jestem twarda jak głaz, ale miękne jak gąbka ![]() Narazie tO chyba na tyle ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. A ja i tak wierzę, że wszystko będzie dobrze 2.Silny jesteś i wierzę, że wyjdziesz z tego cało 3.Na tyle na ile Cie znam, to wiem że nawet samochód nie da Ci rady 4.Wracaj do zdrowia, bo wierzę że wszystko będzie ok ![]() Tylko takie cOś mi na myśl wpadło...i nie stresuj się, napewnO z tegO chłOpaczyna wyjdzie jak będziesz w tO mOcnO wierzyła ![]() ____ 1.Kochanie wiem w co grasz, ta pokerowa twarz...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Kobiety moje, ale idziecie z tymi opisami
![]() ![]() to teraz moje wypociny: Zamiary Boga bywają proste, to pokrętna dusza człowieka je komplikuje, sprzeciwiając się w krzyku rozpaczy. Życie fantazjami bywa niekiedy takie realne Prawda jest dziwniejsza od fikcji, a to dlatego, ze fikcja musi być prawdopodobna. Prawda – nie. Ja tylko walczę o siebie Ja tylko nie chcę umierać Ja tylko pragnę pokochać. Być może pójdę do piekła, ale to mi wcale nie przeszkadza, lubię ciepło. Chciałam kiedyś pokochać. Zwykłą miłością. Może wtedy wszystko byłoby inaczej. Chroń mnie przed filozofami. I teoriami osobowości. To tak, jakby jakiś geniusz kłamał, że poznał tajemnicę istnienia. Trzeba żyć w zgodzie z naturą i nie być ludzkim zwierzęciem.
#741 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.I jak mam się cieszyc skoro rodzina mi się rozwala ![]() 2.To wszystko nie tak miało byc...jak mam w niepełnej rodzinie życ ![]() 3.I nadchodzi taka chwila w życiu że rodzina się rozwala ![]() 4.Bo najgorzej jest wtedy,gdy najbliżsi odchodzą od siebie,a ty nic nie możesz zrobic ![]() Takie średnie nO ale nie mam weny...starałam sie jak mOgłam bO faktycznie nieciekawa sytuacja.GłOwa do gÓry ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
RealGirl89 dzięki kochana jesteś zabieram wszystkie..
Miejmy nadzieję że wyjdzie z tego cało ![]() Bez sensu zatrzymać się w jednym miejscu ... Zwracając uwagę tylko na wspomnienia |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny. ;* wzięłam sobie jeden który troszkę przerobiłam mianowicie:
zaufanie - luksus na , który trzeba sobie zasłużyć. Ja go nie mam. ;(( |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
Mam prosbe. Ide do nowej szkoly i bardzo sie boje. moge prosic jakies opisy o tym ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
*Niesamowity Ciebie brak.
*Nie będę Julią! Ot co. *A Ty na wyspy szczęśliwe mnie weź. I niekoniecznie dziś. *A ja daleko stąd, tęsknię do Twoich rąk. *A chwile dziele na dwie: Te z Tobą i bez Ciebie... *W niepewności miotam się. *I przygarnij mnie. Ramionami ogarnij... *Byle biec. Do Ciebie. Do oczu Twoich o barwie ciemnego miodu. *A wszystko co obok dalekie i niepotrzebne. *Popatrzmy sobie w samo dno duszy... *Wszyscy którym nie patrzyłam w oczy odchodzili. Wcześniej czy później. *Jak szybko stał się narkotykiem bez wad? *Bywasz. Na dobre, na niedobre i na litość boską. *I narysuję sobie, czego nie dał mi świat. A Ty masz takie trudne rysy. *Taka duża dziewczynka a wciąż pyta 'dlaczego...?' ... *A wspomnienia palą mnie jak Słońce. *I herbata wciąż ma Twój smak.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2008-08-31 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TylkO jeden mi przyszedł do głOwy ![]() 1.New school,new people...stres sięga zenitu ![]() _____ bez oFF 1.inaczej patrzy pedał,inaczej dobry chłopak, inny wzrok ma biedak,inne spojrzenie Boga (bez spacji chyba sie zmieści ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Zrobiłabym dla Ciebie wszystko... tylko nie wymagaj zbyt wiele, a najlepiej nic.
![]() ![]() ![]() I co tu dużo mówić, nie wyszło. Nie będę kłamać że mi przykro. Ty casanovą który zalicza wszystkie dziury?! Chyba te na polskich drogach ![]() Nie wybaczę, bo nie żałujesz tego co zrobiłeś, tylko tego że to się wydało. ;] Chłopie, Ty nawet mikrofalówki nie potrafisz obsłużyć a za mnie się zabierasz. ![]() ![]() Zdejmij ze mnie te ręce! Się później nie domyję i będzie. :P Mam aspiracje zostać KIMŚ. Więc sam rozumiesz, że nie pasujemy do siebie. :P Gdy patrzę na Ciebie to śmiech mnie rozpiera. Tak bardzo przypominasz mi H. Pottera. ![]()
![]() |
#750 | |
BAN stały
|
Cytat:
mi też się przydały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.